Remko Stevens Makelaardij

DRIELPruimenbongerd 10

Vraagprijs €435.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
1995
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 GZ
Straat
Pruimenbongerd 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DRIEL
Pruimenbongerd 10
 
Een verrassend ruim opgezette GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 volwaardige woonlagen en een INPANDIGE STENEN GARAGE met OPRIT.  De woning is ingedeeld met een doorzonwoonkamer met schuifpui, een halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur, een bijkeuken, 3 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet.
 
De achtertuin heeft een mooi rechthoekig formaat en is aangelegd met meerdere terrassen. Achter in de tuin staat nog een veranda met schuur. De garage is binnendoor bereikbaar en hiervoor kan je gemakkelijk op eigen terrein parkeren. De woning heeft een centrale ligging in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning heeft een totaalplaatje te bieden. De keuken en badkamer zijn in de afgelopen jaren vervangen waardoor deze een moderne uitstraling hebben. De oprit en garage zijn tevens een pluspunt. Daarbij geniet je van veel lichtinval en een vrij uitzicht op groen aan de voorzijde van de woning.”.  
 
WOONKAMER
Deze woning heeft een klassieke doorzonwoonkamer met grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel. Aan de voorzijde van de woning is een brede groenstrook gelegen waardoor je hier fijn van je af kijkt. Aan de achterzijde zit een schuifpui waardoor je in de zomerdag zo de achtertuin in loopt. Op de vloer ligt een verzorgde houten vloer die de lengte van de kamer accentueert. Stijlvol is de deur naar de hal welke is voorzien van glas-in-lood ramen.
 
KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde van de woning. Ook hier tref je grote raampartijen waardoor de keuken licht en ruimtelijk aanvoelt. Het keukenblok is slechts 5 jaar oud en in een hoekopstelling geplaatst. Bovenkasten bieden hierbij extra opbergruimte en deze zijn tevens voorzien van spotverlichting. De kleurstelling is klassiek met witte fronten en een donker werkblad. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, een afzuigkap, combi-oven/magnetron, een koelkast en een vaatwasser.
 
BIJKEUKEN
Aansluitend aan de keuken is de buikeuken te vinden. De ruimte heeft tevens een toegang naar de achtertuin én de garage. In de bijkeuken tref je de witgoedaansluitingen aan. Wanneer je de wasdroger boven de wasmachine plaats kan je hier eventueel nog een extra koel-/vriescombinatie kwijt.
 
1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping verbindt de overloop de 2 slaapkamers, de badkamer en de inloopkast met elkaar. Oorspronkelijk werden deze woningen gebouwd met 3 slaapkamers, hier is gekozen voor 2 grote slaapkamers en een inloop kast. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m² en 14m² groot. De slaapkamers aan de voorzijde heeft een schuin dakvlak wat door het hoge plafond een ruimtelijk gevoel geeft. De slaapkamer aan de voorzijde heeft screens, de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik. De inloopkast tussen de slaapkamers biedt extra opbergruimte.
 
BADKAMER
Net als de keuken is ook de badkamer 5 jaar geleden onder handen genomen. De ruimte is geheel gemoderniseerd en voorzien van een verzorgde, neutrale uitstraling. De combinatie tussen grote witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels is tijdloos. De badkamer is ingericht met een inloopdouche met glazen wand en drainafvoer, een 2e toilet (zwevend) en een wastafelmeubel met spiegelkast én toiletkast. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator niet. Ventileren is mogelijk middels het raam of de mechanische ventilatie.
 
2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze volwaardige woonlaag is opgedeeld in een overloop, een slaapkamer en een berging. De slaapkamer doet met ca. 14m² grootte niet onder ten opzichte van de andere 2 slaapkamers. Een dakraam biedt de kamer extra lichtinval. De berging is ruim opgezet en biedt veel praktische opbergruimte. Ook tref je hier de opstelling van de cv-ketel aan.
 
GARAGE & OPRIT
Naast de woning is de garage gelegen. Erg praktisch is dat de garage via de bijkeuken ook binnendoor bereikbaar is. Aan de voorzijde geven openslaande deuren toegang tot de oprit. Achterin is een wastafel geplaatst. Een korte carport voor de garage zorgt dat je bij de voordeur en de garage droog kunt staan. De oprit is bijna 9 meter diep waardoor je met gemak de auto op eigen terrein kunt parkeren. En mocht het niet voldoende zijn, dan is er ook vaak nog wel een plek op de straat voor de woning.
 
ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een comfortabele achtertuin. De tuin is ingericht met meerdere terrassen waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw is. Diverse planten en gras geven de tuin een groene onderbreking. Achter in de tuin staat een houten schuur met aangebouwde veranda. De veranda is ruim opgezet waardoor je hier meerdere zithoeken kunt creëren. De schuur is aan de voorzijde voorzien van openslaande deuren waardoor je eenvoudig spullen kunt opbergen. De schutting aan de rechterzijde is vervangen voor een solide exemplaar met betonpalen.
 
DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. Zomers kun je met de mountainbike zo de Rijn oversteken waar uitdagende fietsroutes in het bos liggen.
In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.


Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Vanaf de A50 kun je de A12 of de A15 op. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. Winkelcentrum Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en Wageningen zijn dichtbij. Zo ook de Foodvalley bij het industrieterrein van Heteren.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Doorzonwoonkamer met schuifpui
Keuken met diverse inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen
Inpandige garage
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping en daglicht
2 Ruime slaapkamers
Inloopkast
Badkamer met inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Overloop met daglicht
Slaapkamer 3 met groot dakvenster
Inloopkast met opbergmogelijkheden en CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ruim opgezette woning
Veel lichtinval zorgt voor prettige woonsfeer
Schuifpui naar de achtertuin
Halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen
3 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Rolluiken aanwezig
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Ruime berging met cv-ketelopstelling op de 2e verdieping
Cv-ketel: Vaillant met bouwjaar 2009
Inpandige garage, bereikbaar via bijkeuken
Brede oprit voor de garage
Comfortabele achtertuin
Veranda met schuur
Vrije ligging aan de voorzijde van de woning, zicht op groen.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning