HETERENFlessestraat 2

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1920
Energieklasse
G
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CN
Straat
Flessestraat 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Flessestraat 2

Op een zeer aantrekkelijke locatie nabij het dorpshart, voorzieningen en recreatiegebied gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS (ca. 1920) welke volledig gemoderniseerd en verduurzaamd dient te worden. Voor klussers is het een mooie kans om een huis geheel naar eigen wens te verbouwen. Mocht je voorkeur uitgaan naar een bouwkavel? Dan zijn er wellicht ook mogelijkheden om je eigen droomwoning op deze unieke plek te realiseren. De kavel is maar liefst 1.905m2 (!) groot en zoveel ruimte op zo’n centrale plek tussen het dorpshart en de natuur vind je niet snel.

De luchtfoto in de fotoreportage laat zien hoe aantrekkelijk deze woning ligt ten opzicht van de vrijheid van de uiterwaarden van de Rijn. Voor een impressie van de grootte van de kavel, hebben wij een perceelindeling laten uittekenen. Globaal is het grootste gedeelte van het perceel ca. 43m diep en ca. 36m breed.

INDELING WONING
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, voorkamer met gaskachel en schouw, lichte woonkamer met voor- en zijtuinzicht, gaskachel en schouw, gesloten keuken met fraai tuinzicht en gevelkachel. De keuken is tevens voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak. Handige bijkeuken met granieten aanrecht, badkamer met douche en vaste wastafel, separaat toilet met vaste wastafel, grote deel met wasmachine-aansluiting, trapkast en toegang naar tuin.
1e Verdieping:
Centrale overloop, op deze overloop is een toegang aanwezig welke nu in gebruik is als bergzolder. 3 Goede slaapkamers waarvan 1 is opgedeeld in 2 aparte kamers (dus totaal 4 slaapkamers). Vanuit 1 slaapkamer tevens toegang naar het overdekte balkon.
Op de eerste verdieping zijn zowel op de overloop als op de slaapkamers vaste kasten aanwezig.

TUIN & OPRIT
Deze woning staat op een A-typische kavel en dat maakt het juist ook wel weer speels. De voortuin biedt veel ruimte waar een comfortabele oprit is aangelegd. Hier zou je met gemak meerdere auto’s kunnen parkeren, ook naast elkaar. Je kunt met de auto ook langs de woning naar achteren rijden waar je ook parkeerplaatsen kunt aanleggen.

De meeste tuin is aan de achterzijde gelegen. Voorheen was dit een schapenweiland. Het zegt iets over de ruimte en vrijheid die het te bieden heeft. Je zou natuurlijk nog steeds kunnen kiezen voor bijvoorbeeld kippen, maar het biedt juist ook enorm veel speelruimte voor kinderen. Je kunt er meerdere speeltoestellen kwijt en zet er een doeltje neer en je hebt een serieus voetbalveld. De achtertuin ligt bovendien zeer gunstig op de zon, namelijk het zuid/westen. Wanneer je hier een terras aanlegt, kun je er de gehele dag van de zon genieten. Kortom, de tuin biedt enorm veel perspectief voor zowel kinderen als volwassenen.

SPECIFICATIES BESTEMMINGSPLAN
Zou je de woning willen slopen en op dezelfde plek een nieuw huis willen bouwen? Kijk dan eerst goed naar het bestemmingsplan wat er mogelijk is. Veel informatie hieromtrent kun je vinden op ruimtelijkeplannen.nl.
Belangrijke gegevens die je ongetwijfeld wil weten voor je eigen ontwerp:

– Vrijstaand of dubbelwoning, twee bouwlagen
– Specifieke bouwaanduiding – VD2
– Goothoogte 6 meter
– Bouwhoogte 9 meter.

Voor alle nieuwbouwmogelijkheden verwijzen u tevens door naar de Gemeente Overbetuwe, afdeling Omgevingsloket.

DISCLAMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning