Remko Stevens Makelaardij

HERVELDNeptunus 16

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Eindwoning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 EL
Straat
Neptunus 16
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HERVELD
Neptunus 16
 
Speels ingedeeld, rustig gelegen UITGEBOUWDE EINDWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en met o.a. een woonkamer met schuifpui, een inbouwkeuken in U-opstelling, 3 volwaardige slaapkamers, en moderne en complete badkamer en een multifunctionele 2e verdieping.
 
Deze verrassende gezinswoning heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin. Hier kan je heerlijk genieten onder de VERANDA. Apart van de woning is de SCHUUR gelegen. Er is een achterom aanwezig.
 
De woning is gelegen aan een rustige straat met meerdere parkeerhavens en een groenstrook. Meerdere basisscholen, een speeltuin en het dorpshart met winkel- en horecavoorzieningen zijn op loopafstand gelegen.
 
Quote van de makelaar: “Dit is een unieke woning die zeker niet standaard is. De breed uitlopende woning is zeer onderscheidend te noemen. Pluspunten zoals ruime slaapkamers, een moderne keuken en een sfeervolle veranda maken het plaatje helemaal compleet.”.
 
SPEELSE INDELING
Wat deze woning uniek maakt is de verrassende indeling. De woning is gelegen in de hoek van de straat waardoor de zijgevel breed uitloopt naar de achterzijde. Deze speelse indeling zien we terug in onder andere de hal, de woonkamer, 2 slaapkamers en de zolder. De woning is dan ook zeker niet standaard te noemen. De breedte van het huis bevindt zich aan de achterzijde waardoor je van aan maximaal brede woonkamer geniet. De schuur staat buiten de tuin waardoor je hiervan geen ruimteverlies hebt, geen wonder dat er een heerlijke veranda in de tuin is geplaatst.
 
WOONKAMER
Bij de bouw van deze woning is er direct een aanbouw geplaatst aan de achterzijde. Hierdoor is de woonkamer aanzienlijk vergroot. De aanbouw en de schuine wand geven deze ruimte een speelse indeling. De indeling maakt dat je een goede zit- en eethoek kwijt kunt. Een schuifpui in de aanbouw biedt direct toegang tot de achtertuin. In de hoek van de woonkamer is een vaste inbouwkast aanwezig waar je een fijne opbergruimte hebt. De woonkamer heeft een verzorgd karakter met onder meer een nette laminaatvloer.
 
OPEN KEUKEN
De keuken bevindt zich in het midden van de woning Om de ruimte optimaal te benutten is hier gekozen voor een U-opstelling. Een klassieke kleurstelling met lichte fronten en een donker blad maken de keuken tijdloos. Bovenkasten (met verlichting eronder) zijn aanwezig voor extra opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vaatwasser.
 
1e VERDIEPING
Via de hal met trapopgang (wenteltrap) bereik je de slaapverdieping. Op deze woonlaag tref je 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Op twee slaapkamers zien we de schuine zijgevel weer terug, desondanks zijn de kamers goed in te richten. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn extra ruim door de geplaatste dakkapel. De kamer aan de voorzijde heeft een vaste inbouwkast. De slaapkamers hebben allen grote raampartijen waardoor de ruimtes licht aanvoelen.
 
MODERNE BADKAMER
De badkamer is in het midden van de woning gelegen en heeft een moderne afwerking. Zowel de wand- als vloertegels hebben een antraciet kleur. Het gebruik van diverse maten tegelwerk geeft een speelse uitstraling. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e toilet en een dubbel wastafelmeubel. Het toilet is zwevend geplaatst. Het wastafelmeubel is extra breed en daarom ook voorzien van 2 kranen. Brede lades in het meubel bieden veel opbergruimte. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator niet. Ventileren kan middels het mechanische ventilatiesysteem.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste wenteltrap komen we op de tweede verdieping. Deze woonlaag betreft een open, multifunctionele ruimte. Een hoog dakraam is aanwezig voor de nodige lichtinval. Onder een schuine kant is een kastenwand gemaakt waardoor je veel opbergruimte hebt. Ook vinden we hier de wasmachineaansluiting terug alsmede de cv-ketelopstelling en de mechanische ventilatie unit. Gemeten vanaf 1,5m hoogte telt deze kamer ca. 16m2, maar door de schuine dakvlakken is de kamer dus eigenlijk nog groter. De afwerking is verzorgd waarbij de balken smaakvol in het zicht aanwezig zijn.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Via de schuifpui loop je vanuit de woonkamer zo de achtertuin in. Omdat de schuur ‘buiten’ de tuin is gelegen heb je meer ruimte om de tuin in de richten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras en kunstgras. Zo houd je meer tijd over om van de zon te genieten. In de hoek van de tuin staat een ruime veranda waar je de lounge set kunt plaatsen. Praktisch is dat de veranda is voorzien van elektra. Aan de zijkant van de tuin is een achterom aanwezig.
 
LIGGING
Deze woning is op steenworp afstand van het dorpsplein in Herveld gelegen. Veel centraler in het dorp wonen kan bijna niet. Hierdoor liggen alle voorzieningen zoals een supermarkt, een huisarts, diverse winkels en 2 basisscholen op loopafstand. Een kinderdagverblijf is verderop in de straat gevestigd.
 
HERVELD
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen. 
 
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met dakvenster en opbergruimte
Wasmachine-aansluiting
CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN
Ideale gezins-/starterswoning
Speelse indeling met 3 slaapkamers
Uitgebouwde woonkamer
Schuifpui naar de achtertuin
Keuken in U-opstelling v.v. inbouwapparatuur
Ruime hal
Stijlvolle spiltrappen
3 Volwaardige slaapkamers
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Mechanische ventilatie op de badkamer
Open, multifunctionele 2e verdieping met veel bergruimte
Cv-ketel: Nefit, geplaatst 1999
Energielabel B
Onderhoudsvriendelijke tuin
Heerlijke veranda van 11m2 groot
Achterom aanwezig
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Basisscholen en speeltuin op loopafstand
Nabij dorpshart gelegen.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning