Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDBrederode 12

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1997
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 GL
Straat
Brederode 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Brederode 12

Aan een rustige en autoluw hofje gelegen, levensloopbestendige TUSSENWONING met INPANDIGE GARAGE en riante achtertuin. Deze volledig geïsoleerde woning is uniek in het segment met niet alleen een slaapkamer en badkamer op de begane grond maar ook 2 royale slaapkamers en een 2e badkamer op de verdieping. De woning is modern met onder meer vloerverwarming, airconditioning en een recent vernieuwde keuken en badkamer (b.g.). Verder zijn de meeste ramen voorzien van een rolluik of een screen wat prettig is wanneer het buiten zomers warm is.

Het perceel is uniek vormgegeven en loopt breed uit naar de achterzijde waardoor de achtertuin zeker riant te noemen is. De tuin is daarbij pal op het zuiden gelegen. Aan de woning is een brede overkapping geplaatst, ook is er een zonnescherm aanwezig. De garage is inpandig in de woning aanwezig en is dan ook binnendoor bereikbaar. In de voortuin is een oprit aanwezig met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Een praktische en levensloopbestendige woning vinden is vaak niet eenvoudig. Zeker niet wanneer je er ook een oprit met garage bij wenst. Daarbij geniet je hier tevens van een moderne keuken en badkamer. Ook de riante achtertuin mag niet missen in het lijstje van alle pluspunten.”.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Een woning met alle voorzieningen op de begane grond wordt al snel levensloopbestendig genoemd. Echter heeft deze woning niet alleen een slaap- en badkamer op de begane grond, er is nog een extra verdieping die volledig is ingedeeld alsof het een gezinswoning betreft. Het voordeel hiervan is dat je nog zou kunnen kiezen of dat je wel niet of op de begane grond wil gaan slapen.

De woning is in de afgelopen jaren ook nog gemoderniseerd. Zo is de badkamer op de begane grond vernieuwd en is er ook een complete, nieuwe keuken geplaatst. Daarbij is de woning zeer comfortabel door onder meer de uitgebouwde woonkamer, vloerverwarming en airconditioning. Aan ruimte geen gebrek met een inpandige garage en een oprit. En zelfs de tuinliefhebber kan hier het hart ophalen door de breed uitlopende, royale achtertuin. Kortom, deze woning heeft veel pluspunten en comfort te bieden wat zeker een ieder aan zal spreken.

WOONKAMER
Opvallend aan de woonkamer is de brede uitbouw aan de achterzijde. In de uitbouw is een brede schuifpui geplaatst waardoor je zo de achtertuin in loop. Ook zijn er openslaande tuindeuren aanwezig waardoor je direct onder de veranda staat. Met de grote raampartij aan de voorzijde heb je hier een aangename, lichte leefruimte. De ruimte is goed in de richten met een grote zithoek en een 6-persoons eettafel. Airconditioning is aanwezig om de woning in de zomerdag aangenaam koel te houden. Op de vloer liggen plavuizen welke aangenaam aanvoelen door de aanwezige vloerverwarming.

RUIME KEUKEN
Bij deze complete woning hoort een moderne keuken. De keuken is 2 jaar geleden vervangen en heeft plaats gemaakt voor een modern en tijdloos design. Door de ‘knik’ in de woning heeft de keuken een speelse verhouding tot de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse bovenkasten voor extra opbergruimte. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een koelkast, een vaatwasser, een 4-pits inductiekookplaat een afzuigkap en een combi-oven/magnetron.

SLAAPKAMER EN BADKAMER BEGANE GROND
Een groot voordeel van deze woning is de slaapkamer en de badkamer op de begane grond. Hierdoor is de woning ook levensloopbestendig te bewonen. De slaapkamer is ca. 10m2 groot waardoor je hier een 2-persoonsbed en een linnenkast kwijt kunt.
Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer gelegen. De badkamer is recent vernieuwd waardoor het een moderne uitstraling heeft. De inrichting met een inloopdouche en een wastafel maakt dat er nog voldoende bewegingsruimte overblijft. De badkamer is via de schuifdeur vanuit de slaapkamer te bereiken, maar heeft ook een toegang richting de hal.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is ingedeeld met 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. De grootste slaapkamer is bijna 30m2 groot, deze kamer voelt dan ook aan als een balzaal. De kamer loopt door in de ‘knik’ van de woning waardoor het een speelse indeling krijgt. Aan de andere zijde van de verdieping is de 2e slaapkamer gelegen, deze is ca. 13m2 groot. Beide kamers zijn gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamers in werkelijkheid nog groter zijn. Op de overloop is een diepe berging aanwezig waar je nog veel opbergruimte hebt. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel terug te vinden en een aansluiting voor de wasmachine.

2e BADKAMER
Deze woning heeft niet 1, maar 2 badkamers. Deze badkamer bevindt zich op de 1e verdieping waardoor je ook hier een volwaardige slaapverdieping hebt. Deze badkamer is ingericht met een 2e toilet, een wastafel en een douche. Een hooggeplaatst raam biedt hier een fijne lichtinval en ventilatiemogelijkheid zonder inkijk.

ACHTERTUIN
Deze tuin zal een tuinliefhebber zeker aanspreken. Het perceel loopt breed uit naar de achterzijde wat de achtertuin riant maakt. De tuin is daarbij pal op het zuiden gelegen waardoor je hier van veel zon kunt genieten. Aan de achtergevel is een brede, moderne veranda geplaatst waaronder je meerdere zithoeken kunt creëren. Aan de woonkamer is een uitval zonnescherm aanwezig waardoor je ook hier een fijn schaduwplekje kunt maken op het tweede terras. De tuin is verder ingericht met diverse planten en bomen waardoor het een groene uitstraling heeft. De tuin geniet van veel privacy doordat er geen directe bebouwing aan de achterzijde is gelegen.

GARAGE & OPRIT
Bij deze woning hoort een praktische garage. Dit betreft een volwaardige garage waar prima een auto in past (ca. 6,7m x 3.1m). De garage is, via de hal, binnendoor bereikbaar. Aan de voorzijde is een elektrische roldeur met toegang tot de oprit waardoor je gemakkelijk met een auto naar binnen rijdt. In de roldeur is tevens een loopdeur aanwezig. Achter in de garage zijn de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger te vinden. Aan de achterzijde heb je tevens toegang tot de achtertuin. Voor de garage is een comfortabel oprit gelegen. Doordat de oprit wat breder is, kan je hier gemakkelijk parkeren en goed uitstappen.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje, een trapkast en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met schuifpui én openslaande deuren
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Ruime slaapkamer
Badkamer ingedeeld met een inloopdouche en een wastafel en een deur naar de hal (met toilet)
Inpandige garage met witgoedaansluitingen en elektrische deur
1e Verdieping:
Overloop met berging
2 Riante slaapkamers
Badkamer 2 met een douche, een 2e toilet en een wastafel

BIJZONDERHEDEN:
Unieke, levensloopbestendige woning
Speelse indeling door ‘knik’ in de woning
Alle voorzieningen op de begane grond zoals de slaapkamer en 1 van de 2 badkamers
Uitgebouwde woonkamer met schuifpui én openslaande deuren
Vloerverwarming in de woonkamer en de gang
Moderne, open keuken (slechts 2 jaar oud)
Ruime badkamer b.g. (slechts 2 jaar oud)
In totaal 3 grote slaapkamers
2e Badkamer op de 1e verdieping
Rolluiken op de 1e verdieping
Screens op de begane grond (deels)
Praktische berging op de overloop
Cv-ketel: Intergas met bouwjaar 2007
Inpandige garage met witgoedaansluitingen
Elektrische roldeur (met loopdeur) naar de oprit toe
Oprit voor de garage
Breed uitlopende achtertuin
Tuin pal op het zuiden
Stijlvolle veranda
Elektrisch zonnescherm
Rustige woonomgeving aan een hofje.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning