Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 91

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HN
Straat
Kerklaan 91
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kerklaan 91

Gasvrije, volledig geïsoleerde en over de volle breedte UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2000) met o.a. airconditioning en openslaande tuindeuren in de woonkamer, een luxe inbouwkeuken met natuurstenen werkblad, 3 praktische slaapkamers v.v. rolluiken, een complete badkamer met ligbad én douche, een 2e verdieping met mogelijkheden en een aantrekkelijke en zonnige achtertuin met schuur/fietsenstalling. Op het dak zijn 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Door de aanbouw is de woning met ca. 117m2 groter dan gemiddeld in de straat/wijk.

De Kerklaan is een royaal en groen opgezette straat waar je de auto pal voor de deur parkeert. Winkelvoorzieningen, basisscholen en het recreatiegebied liggen binnen handbereik.

Quote van de makelaar: “Deze woning is niet alleen onderscheidend doordat het is uitgebouwd en luxe en compleet is aangekleed, maar ook omdat de woning geen gas meer verbruikt. Vanuit het duurzame aspect wordt er verwarmd middels airconditioning en een elektrische boiler met smartfunctie. Zonnepanelen compenseren daarbij in het elektraverbruik.”

DUURZAAMHEID
Vandaag de dag is de duurzaamheid van een woning een belangrijk issue. Wanneer je voor deze woning kiest, kies je voor een energiezuinig woonhuis zonder gasverbruik. De woning is ten tijde van de bouw al volledig geïsoleerd. En doordat er 12 zonnepanelen op het dak zijn geïnstalleerd (juli 2022), draagt deze woning energielabel A. Daar komt bij dat de CV-ketel is verwijderd en er verwarmd wordt met airconditioning (in de woonkamer). Het warme water wordt bewaard in een elektrische boiler van 150 liter groot. Doordat de gasaansluiting is afgesloten, betaal je hiervoor ook geen gasrecht meer.

Goed om te weten is dat de begane grond is voorzien van vloerverwarming. Echter, doordat de CV-ketel is verwijderd, is deze niet meer functioneel. Wel zou je kunnen kiezen voor een warmtepomp waarmee je de plavuizenvloer kunt opwarmen. De slaapkamers zou je eventueel kunnen verwarmen middels elektrische verwarmingselementen of infraroodpanelen. Kortom, vindt je duurzaamheid belangrijk, dan ben je hier al aardig goed op weg…

GEZINSWONING
Deze tussenwoning betreft een echte gezinswoning aangezien de woning ruim van opzet is en de woonkamer is uitgebouwd. Hierdoor is er meer leefruimte ontstaan en hoeft de eettafel niet percé in de keuken te staan. De woning heeft 3 volwaardige slaapkamers en een 2e verdieping die extra ruimte biedt voor hobby’s en/of een werkhoek. Doordat het nog een relatief jonge woning is, is het volledig geïsoleerd. Ook is de onderhoudsstaat goed te noemen, mede omdat de houten kozijnen strak in de lak zitten. De woning is zeer recent (voorjaar 2023) nog in modern antraciet geschilderd.

WOONKAMER
Door de aanbouw is de woonkamer dus groter dan gemiddeld (ca. 32m2). Dit ruimtelijke gevoel wordt verder versterkt door de tuingerichte raampartij die doorloopt tot aan de vloer. Bovendien is de tuin eenvoudig bij de woonkamer te betrekken door op een zomerse dag lekker de openslaande deuren open te zetten. Deze achtergevelpui is overigens volledig af te sluiten met een elektrisch bedienbaar rolluik. De vloer is voorzien van lichte plavuizen, maar mocht je toch wat anders willen, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een trendy PVC-vloer (i.c.m. egalisatie).

LUXE KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een half-open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle luxe en comfort. Het aanrecht is van natuursteen (composiet) en de inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een 4-pits keramische kookplaat met afzuiger en een combi-oven/magnetron. Er is veel praktische opbergruimte aanwezig, waaronder diepe, brede lades en bovenkastjes. Onder deze kastjes is spotverlichting aangebracht. De keuken heeft een moderne uitstraling en neutrale kleurstellingen. De opzet van de keuken is ruim genoeg om er nog een ontbijttafel kwijt te kunnen. En nog een laatste puntje: het uitzicht aan de voorzijde is erg prettig, mede door de brede opzet van de straat en de tegenover gelegen, vrijstaande woningen.

1e VERDIEPING
Via een rechte steektrap komen we op de 1e verdieping terecht alwaar een ruime overloop toegang verleent tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Hetzelfde hoogwaardige afwerkingsniveau van de begane grond komen we ook hier op de slaapverdieping weer tegen. Ook hier zijn de wanden (deels) gespachteld en de vloer is v.v. een doorlopende laminaatvloer.

De hoofdslaapkamer is over de volle breedte van de woning gelegen en geeft een ruimtelijk en prettig gevoel. De overige 2 slaapkamers zijn bijna identiek aan elkaar en zijn prima kinderkamers. Erg praktisch zijn de aanwezige rolluiken waardoor de kamers volledig te verduisteren zijn. De grootste op de ouderslaapkamer is elektrisch bedienbaar. En om het af te maken zijn de openslaande ramen v.v. rolhorren, waardoor er geen ongewenste insecten naar binnen kunnen vliegen.

COMPLETE BADKAMER
De badkamer is ingedeeld met zowel een ligbad als een douchegelegenheid. Je hoeft dus niet in bad te douchen en voor (kleine) kinderen is het ligbad juist weer ideaal. Verder is er een 2e toilet en een wastafel aanwezig. De badkamer is neutraal, fris en verzorgd afgewerkt en tot aan het plafond betegeld. Bij de wastafel is een extra lamp boven de spiegel aangebracht. De badkamer is aangesloten op de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft één open ruimte waarbij een groot Velux-dakvenster (v.v. rolhor) voor daglicht zorgt. De ruimte is voor allerlei doeleinden in te delen, bijvoorbeeld als hobbyruimte of als werkhoek met een bureau. Er is een washoek gecreëerd met zowel een wasmachine- en wasdroger opstelling naast elkaar. Hier vinden we tevens de warm water boiler en de MV-unit (2014) terug. Om spullen te kunnen opbergen zijn er knieschotten aangebracht. Mocht je voorkeur uitgaan naar een extra slaapkamer, dan zou je een tussenwand kunnen plaatsen. Ook het plaatsen van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden.

ACHTERTUIN
Er heerst een prettige sfeer in de achtertuin. De tuin is verzorgd aangelegd met keurige bestrating en diverse beplantingen. De balans is goed en de tuin is nagenoeg onderhoudsvrij. Doordat er geen rijwoningen parallel achter deze woning zijn gelegen, is er veel ‘lucht’ en weinig inkijk. De tuin ligt op het oosten, maar geniet de gehele dag zon. Om de zon enigszins uit de woning te kunnen weren, is er over de volle breedte zonwering en een rolluik aanwezig (beiden elektrisch te bedienen).

Achterin de tuin staat nog een houten fietsenberging van ca. 8m2 groot. Er is een achterom aanwezig die een zeer handige ontsluiting heeft naar de achtergelegen parkeerkoffer.

TOPLOCATIE
De Kerklaan is één van de mooiste straten van de nog relatief jonge woonwijk ‘De Melkweide’. Deze straat is royaal opgezet met groenstroken en comfortabele parkeergelegenheid zonder stoepranden aan beide zijden van de straat. Aan de ene zijde van de straat staan rij- en hoekwoning en aan de andere zijde vrijstaande woningen. De straat wordt dan ook veelal bewoond door starters en (jonge) gezinnen die hier prima uit de voeten kunnen. Schuin tegenover de woning is dan ook een speeltuin te vinden. Loop je de straat uit, dan loop je ook zo de uiterwaarden van de Rijn in alwaar een recreatiegebied met strandjes en wandelpaden is aangelegd (www.randwijksewaarden.nl). Hou je van de natuur, water en vrijheid, dan zal je dit zeker aanspreken.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

BEREIKBAARHEID
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis en toilet
Woonkamer (uitgebouwd) met openslaande tuindeuren en airconditioning
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en een vaste trapkast
1e Verdieping:
Overloop
Drie slaapkamers met rolluiken
Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Open ruimte met dakvenster, washoek, elektrische boiler en knieschot bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning waar u zo in kunt
Aanbouw tijdens nieuwbouw gerealiseerd (geen verspringingen in de binnenmuren)
Luxe en moderne inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen aanrechtblad
Openslaande tuindeuren
Badkamer met zowel een douche als een ligbad
Meterkast: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Rolluiken op de slaapkamers én bij de dubbele terrasdeuren (deels elektrisch)
Zonwering aan de achtergevel, elektrisch bedienbaar
Volledig geïsoleerd
12 Zonnepanelen (juli 2022 geplaatst)
Airconditioning (2022)
Elektrische boiler (150 liter) met ‘smartfunctie’ (verwarmt wanneer de zon schijnt)
Lage energielasten omdat je géén gas verbruikt
Energielabel A
Buitenschilderwerk zeer recent uitgevoerd (maart 2023)
Relatief weinig inkijk in de achtertuin
Zeer verzorgde en onderhoudsvrije voor- en achtertuin
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Parkeren pal voor de deur
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning