Remko Stevens Makelaardij

ANDELST't Boogstuk 14

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
2007
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BX
Straat
't Boogstuk 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
’t Boogstuk 14

Onder architectuur gebouwde, volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING met een INPANDIGE GARAGE. De woning biedt een speelse indeling met veel lichtinval, een ruime indeling, een woonkamer met een parketvloer, een luxe keuken, 3 tot 4 slaapkamers, een praktische inloopkast, een moderne badkamer, en een ruime zolder.

Bij de woning hoort een riante inpandige garage welke binnendoor bereikbaar is. Voor de garage ligt een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De tuin is breder dan gemiddeld en voorzien van een terrasoverkapping. Dit alles is gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt.

Quote van de makelaar: “Deze verrassende 2-kapper is een topper in zijn segment en heeft absoluut de veel woongenot te bieden. In de omgeving is niet snel een vergelijkbare woning te vinden en dat maakt deze gezinswoning juist zo interessant en aantrekkelijk”.

EXCLUSIEF
Deze woning is in 2007 gebouwd en door de verrassende indeling zeker onderscheidend te noemen. Niet alleen in indeling, maar ook in materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Schuin weglopende wanden en dakvlakken en speels aangebrachte raampartijen geven de woning een onderscheidend karakter. Daarbij heeft de woning een zij-uitbouw die zelfs tot op de 1e verdieping doorloopt. Dit unieke element zien we terug in de hal en overloop en zorgt voor een bijzondere beleving. Juist wanneer u géén standaard woning zoekt, dan zal dit element u zeker aanspreken.

WOONKAMER
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Door de schuin lopende voorgevel heb je hier een unieke ruimte. Desondanks is de kamer goed in te richten met bijvoorbeeld een grote hoekbank. In de lengte van de woning is voldoende ruimte voor een 6-persoons eettafel. De eethoek staat hierbij in contact met de open keuken. Met een grote raampartij geniet je hier van veel lichtinval. Op de vloer ligt een houten parketvloer welke de ruimte een warme uitstraling geeft.

OPEN KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst waardoor je hier van veel werkruimte geniet. Het schiereiland loop speels nog een stuk door. De fronten zijn luxe uitgevoerd met paneeldeuren in een tijdloze witte kleur. Het werkblad is van natuursteen. Alle wenselijke inbouwapparatuur is in de keuken ingebouwd, zijnde een vaatwasser, een 5-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Door de indeling heeft de keuken daarbij veel kastruimte. Vanuit de keuken is tevens de garage binnendoor bereikbaar.

1e VERDIEPING
Via de ruime hal met open trapopgang, komen we terecht op de overloop van de 1e verdieping. Hier valt meteen de ‘zij-uitbouw’ op die, mede door de doorzon-raampartij, voor een prettige lichtinval en beleving zorgt. De overloop verbindt hier 3 slaapkamers, de badkamer en een walk-in-closet aan elkaar. De slaapkamers zijn allen volwaardige kamers. Waarbij de grote raampartijen direct opvallen. De kamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een speels detail door de schuin weglopende kap. Tussen de slaapkamers is een ruime en gewilde walk-in-closet gelegen. Deze kamer biedt veel bewegingsruimte en is een aantrekkelijke aanvulling op het geheel.

BADKAMER
Bij deze woning hoort een nette, verzorgde badkamer. De Badkamer is verrassend ruim opgezet en geheel betegeld. De ruimte is ingedeeld met een douche, een dubbel wastafelmeubel met spiegelkast en een 2e toilet (zwevend geplaatst). Uiteraard ontbreekt hier ook de handdoekradiator niet. De tegelvloer voelt aangenaam aan door de vloerverwarming (elektrisch). De hoge raampartij zorgt voor een mooie inval van daglicht, voldoende privacy en goede ventilatie.

2e VERDIEPING
Ook de 2e verdieping is bijzonder vormgegeven met een hoog lessenaars dak en raampartijen tot ca. 3,2m hoogte. Twee grote dakramen bieden daarbij nog meer lichtinval. De verdieping betreft een open ruimte, uiteraard heb je hier wel de mogelijkheid om nog een 4e slaapkamer te creëren. Op deze woonlaag zijn tevens de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel te vinden. De vloer is verzorgd afgewerkt met een laminaatvloer.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een ruime garage aangebouwd. Opvallend detail is dat deze garage via de keuken ook van binnenuit te bereiken is Hierdoor is het ook mogelijk om de garage als tweede ingang van de woning te gebruiken. De garage heeft een stalen kanteldeur naar de oprit toe. De garage is dan ook veel groter dan gemiddeld (ca. 25m2) wat veel mogelijkheden biedt. Ook is er een doorloop naar de achtertuin aanwezig. De oprit is breed genoeg om 2 auto’s naast elkaar te parkeren.

ACHTERTUIN
Doordat de woning van zichzelf al lekker breed is, zien we dit ook weer terug in de achtertuin (bijna 9m breed). De tuin heeft een goede diepte van ca. 11,5m. Direct aan de woning is het terras geplaatst waar je een goede zithoek kwijt kunt. Achter de garage is een overkapping gemaakt waardoor je hier droog en beschut kunt zitten. De tuin is verder aangelegd met diverse planten, struiken en kunstgras. De tuin is weliswaar op het noordoosten gelegen, maar door de diepte van tuin geniet je hier nog steeds van veel zon.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met houten parketvloer
Open keuken in hoekopstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur en toegang tot garage
1e Verdieping:
Ruime overloop met daglicht
3 Slaapkamers
Walk-in-closet
Badkamer met o.a. douche, 2e toilet en dubbel wastafelmeubel
2e Verdieping:
Open verdieping met witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling en dakvensters
Mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Aangebouwde (inpandige) garage:
Ruim opgezette garage met kanteldeur naar de oprit, toegang tot de keuken en de achtertuin.

BIJZONDERHEDEN
Geheel instapklare gezinswoning
Stijlvolle afwerking met speelse elementen
Energielabel A
Houten parketvloer op de begane grond
Luxe keuken in U-opstelling
Alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig
Ruim opgezette hal en overloop
3 volwaardige slaapkamers
Praktische inloopkast
Moderne badkamer met o.a. een 2e toilet en een dubbel wastafelmeubel
Open zolder met veel lichtinval
Mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Grote inpandige garage
Brede achtertuin
Terrasoverkapping aanwezig
Oprit met plaats voor 2 auto’s
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning