Remko Stevens Makelaardij

HETERENBremstraat 27

Vraagprijs €225.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XJ
Straat
Bremstraat 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Bremstraat 27
 
Centraal in het dorp gelegen HOEKWONING bestaande uit 2 volwaardige woonlagen. Op de begane grond is de L-vormige woonkamer en de open keuken gelegen. De 1e verdieping is ingedeeld met 3 volwaardige slaapkamers (waarvan 2 met kastenwand) en de badkamer. De 2e verdieping biedt de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. De gehele woning is voorzien van grote raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen.
 
De woning heeft een fijne hoekligging met een gedeelde oprit naast de woning. De achtertuin is verzorgd aangelegd met onder meer een houten schuur. De ligging van de tuin is gunstig, namelijk pal op het zuiden.

Quote van de makelaar: "Ben je op zoek naar een comfortabele, centraal gelegen woning waar je nog geheel je eigen stempel op kunt drukken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden van deze woning te bezichtigen.”
 
WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een L-vormige indeling. De grote raampartijen aan weerszijde van de maken dit een ware doorzonkamer. Door de hoekligging heb je tevens een extra zijgevelraam. De ruimte is speels ingericht doordat er een entree én een hal aanwezig is. Aan de voorzijde tref je een tochtportaal met de meterkast. In het midden van de woning is de 2e hal gelegen met de trapopgang en het toilet. De woonkamer heeft een prettig formaat waardoor je hier met gemak een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt kunt.
 
OPEN KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is wat gedateerd. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar, ook hier is veel lichtinval aanwezig. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is eenvoudig te noemen. Diverse onder en bovenkastjes bieden veel opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat en een oven. De ‘losse’ koelkast blijft achter bij de woning.
 
1e VERDIEPING
Via de hal in het midden van de woning bereik je de 1e verdieping. Hier schakelt de overloop de 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Erg praktisch is de vaste kast op de overloop welke extra opbergruimte biedt. De kamers zijn allen voorzien van grote raampartijen waardoor ze ruimtes licht aanvoelen. De 2 grootste kamers zijn ca. 12m2 groot en de 3e kamer is ca. 6m groot. De grootste 2 kamers hebben beide een brede kastenwand.
 
BADKAMER
De badkamer is van de bouwperiode en wat gedateerd. Echter heb je hier wel een goede ruimte om een mooie badkamer te maken. De wasmachine kan naar zolder worden verplaatst waardoor je deze niet op de badkamer kwijt hoeft. Hierdoor ontstaat er ook ruimte voor een 2e toilet. Verder is de ruimte goed in te richten met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Hooggeplaatste ramen bieden een fijne lichtinval zonder inkijk en een ventilatiemogelijkheid.
 
2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft in de huidige situatie een open, multifunctionele ruimte. Een groot dakraam biedt hier een fijne lichtinval. Je zal hier ook een 4e slaapkamer kunnen creëren, eventueel in combinatie met een dakkapel. Naast de trapopgang tref je tevens de opstelling van de cv-ketel aan.
 
ACHTERTUIN
Door de hoekligging van de woning is de achtertuin bijna 7 meter breed. De achtertuin is daarbij vol op het zuiden gelegen waardoor je van veel zon kunt genieten. Achter in de tuin staat een houten schuur. De tuin is aangekleed met plantenborders voor een groene uitstraling en een terras aan het huis. Je kan hier met gemak meerdere zithoeken creëren. De tuin is via een poort aan de zijkant van de woning bereikbaar.
 
Naast de woning is de gedeelde oprit gelegen. Parkeren gaat hier in samenspraak met de buren. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de oprit ter hoogte van de voortuin wat te verbreden waardoor je een auto op eigen terrein kunt plaatsen. In de straat zijn tevens veel parkeergelegen aanwezig.
 
HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening. 
 
CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!
 
INDELING
Begane grond:
Woonkamer
Keuken met tuindeur

Entree met meterkast
2e hal met toiletruimte, bergruimte en trapopgang naar de 1e verdieping
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast
3 slaapkamers, waarvan 2 met kastenwand
Badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting
2e Verdieping:
Open ruime met dakraam en cv-ketelopstelling

Mogelijkheid voor een 4e slaapkamer


BIJZONDERHEDEN
Centraal in het dorp gelegen
Grote raampartijen voor veel lichtinval
Open keuken met tuindeur
Een entree/tochtportaal én een hal
3Volwaardige slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e kamer
2 Slaapkamers zijn voorzien van een vaste kastenwand.
Praktische bergkast op de overloop
Goed formaat badkamer
Verzorgde achtertuin met houten schuur
Tuin lig pal op het zuiden
Brede achterom naast het huis
Gedeelde oprit met de buren
Voldoende parkeergelegenheid in de straat
Kindvriendelijk buurt.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning