Remko Stevens Makelaardij

ELSTFortuna 75

Vraagprijs €539.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2008
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 JG
Straat
Fortuna 75
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Fortuna 75

Verrassend grote, royaal uitgebouwde en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING met comfortabele GARAGE, diepe oprit en zonnige achtertuin op het zuid/westen. Deze aantrekkelijke en instapklare gezinswoning is gelegen in een mooie, groene laan van de Lingebuurt (Westeraam). Kindvriendelijker kun je eigenlijk niet wonen!

Deze luxe aangeklede 2-kapper heeft tal van grote pluspunten waaronder een volledig uitgebouwde woonkamer met dubbele terrasdeuren, een complete inbouwkeuken v.v. natuurstenen werkblad, een mooie houten vloer op de begane grond, in totaal 5 volwaardige slaapkamers waarvan 1 met maximaal grote, kunststof dakkapel, een badkamer met zowel een ligbad als inloopdouche, een separaat 2e toilet op de overloop, meerdere Velux dakvensters en een extra zolderetage met veel opbergruimte in de hoge nok. Elke slaapkamer is 100% te verduisteren, mede door de elektrisch bedienbare rolluiken.

De achtertuin heeft een mooi rechthoekig formaat van meer dan 12 meter diep en 9 meter breed. Door de gunstige zonligging (west) geniet je op het met leistenen (60×60) terras veel zonuren. Om die reden is er ook een breed, elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht. De tuin heeft verder een groen karakter met o.a. een gazon, een pergola en een 2e terras achterin de tuin, zodat ook van de heerlijke ochtendzon kan worden genoten. Diverse (fruit)bomen maken de tuin compleet en zorgen door het groene karakter voor veel privacy en vrijheid in de achtertuin.
De garage is luxer dan gemiddeld, mede door de dubbele deuren naar de oprit, het hoge plafond met opbergzolder, de plavuizen op de vloer en dat de garage (gedeeltelijk) is geïsoleerd. Vóór de garage kun je comfortabel 2 auto’s op de oprit parkeren.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het segment! De woning heeft niet alleen een hoog luxe- en comfortgehalte, maar door de uitbreidingen (uitbouw en dakkapel) heeft het ook veel leefruimte en maar liefst 5 grote slaapkamers. Hierdoor is de woning voor een grote doelgroep erg interessant, zelfs voor samengestelde gezinnen”.

LUXE & COMFORTABEL
Deze woning is in 2008 gebouwd en voldoet aan de normen van het huidige bouwbesluit. Dat betekent hoge plafonds, hoge deuren en een verrassend hoge nok op de 2e verdieping waardoor er een extra zolderetage gecreëerd kon worden. Ook is de woning volledig geïsoleerd waardoor het energielabel A draagt.

Het afwerkingsniveau is modern en neutraal te noemen waarbij er niet is bezuinigd op materiaal en afwerking. Een goed voorbeeld hiervan is de massief houten vloer met geborstelde groeven op de begane grond. De keuken is v.v. een mooi dik, zwartmarmeren aanrechtblad, de plafonds op de begane grond én de 1e verdieping zijn volledig strak gestuct en de slaapkamers zijn allen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (dakvensters v.v. verduisteringsschermen). Hierdoor is de woning in de zomer heerlijk koel te houden. Vloerverwarming in zowel de badkamer als in het toilet zorgen in de winter voor een warme tegelvloer. Het separate toilet op de overloop (niet op de badkamer) zal een gezin met kinderen zeker kunnen waarderen. Het buitenschilderwerk is dit jaar (2022) nog door een schilder uitgevoerd. Kortom, ben je op zoek naar een royale, instapklare gezinswoning die van alle comfort en gemakken is voorzien? Dan mag je deze woning niet missen…!

LIVING
Tijdens de bouw is er meteen gekozen voor de maximale aanbouw die mogelijk was. Een groot voordeel hiervan is dat de binnenmuren niet verspringen maar mooi als een lange wand doorlopen.
Voor een gezin met tieners is deze woonkamer dan ook groot genoeg aangezien je er met gemak een grote hoekbank en enkele relaxfauteuils kwijt kunt. In de zomer zet je de dubbele tuindeuren lekker open waardoor je het terras eenvoudig bij je woonkamer betrekt. De houten vloer zorgt voor een warme woonsfeer en de wanden zijn eenvoudig in de gewenste kleur(en) te sausen.

LUXE KEUKEN MET EETHOEK
De keuken is aan de voorzijde gelegen waarbij meerdere ramen voor een prettige lichtinval zorgen. De neutrale keukenopstelling is in een hoek geplaatst waarbij het stijlvolle zwart-marmeren aanrecht voor veel ruimte zorgt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (2022), een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een combi-oven/magnetron en een koel/vriescombi.
In de woonkamer is nog een diepe trapkast te vinden waar je veel voorraad kunt opbergen.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft een praktische indeling met 3 slaapkamers, een royale overloop met 2e toilet en de badkamer. De slaapkamers hebben allen een goed formaat waarbij de grootste er qua formaat wel uitspringt. Deze is over de volle breedte van de woning gelegen en telt maar liefst 15 vierkante meters. Met respectievelijk 11m2 en 9m2 zijn de andere 2 kamers ook zeker niet klein te noemen. Bovendien zorgen de hoge plafonds (eveneens strakgestuct) en de rechte muren voor een ruimtelijk gevoel. Een V-groef laminaatvloer zorgt voor een eenduidig afwerkingsniveau aangezien deze over de gehele verdieping drempelloos doorloopt. En zoals al eerder benoemd: de slaapkamers zijn allen volledig te verduisteren middels de rolluiken (elektrisch bedienbaar).

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Vanwege de ligging met de zijgevel is er een kiepraam aanwezig. Dit zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. De degelijk en neutraal betegelde ruimte is praktisch ingedeeld met een ligbad, een aparte inloopdouche met drainafvoer en een 2-persoons wastafelmeubel. Boven het wasmeubel is een spiegelkast geplaatst waar je extra toiletspullen kunt opbergen. Erg comfortabel is de vloerverwarming (op de CV) waardoor de vloer altijd comfortabel aanvoelt. Handdoeken kun je aan de elektrische radiator laten drogen. En doordat het toilet separaat op de overloop is gelegen, voelt de badkamer lekker ruim aan.

2e VERDIEPING
De bovenste woonlaag is verrassend groot te noemen. Vaak zien we nog een open ruimte die potentie biedt om in te delen, maar hier durven we wel te zeggen dat het maximale er al is uitgehaald. Deze 2e verdieping is namelijk opgedeeld in 2 extra slaapkamers en een voorzolder met wasruimte. De slaapkamers zijn met beiden ca. 13m2 zeker de moeite waard en ondanks de schuine dakvlakken dus nog groter dan de (kinder)kamers op de 1e verdieping. Dit komt ook mede doordat er een maximaal grote dakkapel is geplaatst. Deze kunststof dakkapel is v.v. draai/kiepramen en een elektrisch bedienbaar rolluik. De tussenwanden zijn geïsoleerd en vervolgens strak gestuct, net als de plafonds die zijn v.v. inbouwspots. Onder de schuine kanten zijn knieschot schuifpanelen geplaatst waar je veel spullen achter kunt opbergen.

Ondanks de 2 grote slaapkamers is ook de overloop/voorzolder lekker ruim gebleven. Er is ruimte voor de wasmachine en wasdroger naast elkaar. Ook vinden we hier de CV-ketel en de MV-unit terug. Net als op één van de slaapkamers is ook hier een groot Velux dakvenster geplaatst. Deze is geheel af te sluiten met een verduisteringsscherm.

ZOLDERVLIERING
Doordat de nok op 4 meter hoogte ligt, is er bij het realiseren van de slaapkamers een zoldervliering ontstaan. Deze is vakkundig gemaakt en volledig bevloerd waardoor de zolder goed (gebukt) te belopen is. Hier kun je veel spullen kwijt zoals vakantie- en kerstspullen. Reeds aangebrachte verlichting maakt het erg comfortabel. Heb je veel spullen om op te bergen, dan hoef je hier niet bang te zijn of dat er wel voldoende ruimte is.

GARAGE & OPRIT
Direct tijdens de bouw is er een garage aan de woning gebouwd. En niet zomaar een garage. Deze garage is volwaardig te noemen (3m bij 5,7m) waardoor je er met gemak een auto naar binnen rijdt. Overigens zien we dat niet vaak meer, maar wordt de ruimte effectief benut voor de stalling van (elektrische) fietsen, eventueel een motor en/of een werkbank. Opvallend is dat de vloer geheel is betegeld wat een verzorgde uitstraling geeft. Er is aandacht besteed aan isolatie en een groot pluspunt zijn de dubbele deuren naar de oprit. Hierdoor sluit de garage goed af. Doordat het plafond bijna 3 meter hoog is, is er dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door ook hier een zoldervliering aan te brengen. Spullen die je niet elke maand gebruikt zoals bijvoorbeeld een opzetzwembad of skispullen kun je hier praktisch opbergen.

ACHTERTUIN
Niet alleen de woning, maar ook de achtertuin is zeker een bezichtiging waard. Althans, wanneer je een tuinliefhebber bent. Deze tuin is verzorgd aangelegd waarbij de verdeling tussen terrassen en groen mooi in balans is. Het terras vooraan is strak aangelegd met leistenen (60×60) afgewisseld met koppelstones. De leistenen zijn speels als staptegels doorgelegd in het gazon waardoor je het terras achterin bereikt. Hier kun je in de ochtend al in de zon zitten. Door de gunstige ligging op het westen geniet je in de hele tuin veel zonuren. Het grote zitterras bij de achtergevel is daarom ook voorzien van een 5 meter breed uitvalscherm die elektrisch te bedienen is. Diverse bomen waaronder ‘Conference’ leiperen geven de tuin niet alleen een groen karakter en peren uit eigen tuin, maar ook de nodige privacy. Door deze bomen achterin de tuin is er nauwelijks tot geen inkijk.

LIGGING in Westeraam
Deze woning vinden we terug aan één van de leukste straten van de Lingebuurt, een deelwijk van de Westeraam. Deze wijk kenmerkt zich vanwege het groene karakter in het straatbeeld met groene bermen en beukenhagen in de voortuin. De Fortuna voelt als een lommerijke laan door de bomen die het straatbeeld kleur geven. De klinkerstraten zijn overwegend autoluw aangelegd waardoor het kindvriendelijk is voor jonge gezinnen. Om de hoek is watergang ‘Mare Nostrum’ gelegen die dwars door de wijk loopt en voor een speels karakter van de wijk zorgt. In de straat zijn meerdere parkeerhavens te vinden. Aan deze kant van de wijk Westeraam loop je zo Park Lingezegen in. Het uitgestrekte Betuwse landschap ligt letterlijk om de hoek.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt, basisscholen en een middelbare school liggen op steenworp afstand (in de wijk). Dit geldt ook voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

Elst heeft een gezellige winkelstraat waar je naar hartenlust kunt winkelen. Ook worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waardoor Elst een levendige plaats is. Er zijn gezellige terrasjes en dat allemaal op loopafstand van deze woning.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Royale woonkamer (uitgebouwd) met dubbele terrasdeuren en voorraad/trapkast
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers, allen voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
Badkamer met ligbad, inloopdouche en 2-persoons wasmeubel.
2e Verdieping:
Overloop met washoek met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, MV-unit en dakvenster
Slaapkamer 4 met dakvenster, zijgevelraam en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 5 met grote, brede dakkapel en knieschot opbergruimte.
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder (nok 1,5m hoog) met veel opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijke gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen
Aanbouw over de volle breedte van de woning
Openslaande tuindeuren
Massief houten vloer met geborstelde groeven
Luxe en complete inbouwkeuken met stijlvol natuurstenen aanrechtblad
Badkamer ruim opgezet met o.a. een ligbad én een inloopdouche
Zwevende wandclosetten (1e verdieping apart op de overloop)
Badkamer en toilet zijn v.v. vloerverwarming
Alle plafonds zijn gestuct, zelfs op de 2e verdieping
In totaal 5 royale slaapkamers waarvan de minste grote toch nog 9m2 groot is
Rolluiken slaapkamers elektrisch bedienbaar
Brede en hoge dakkapel van kunststof (onderhoudsarm)
Veel opbergmogelijkheden achter knieschotten en op de zoldervliering
CV-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2008
Mechanische ventilatie
Meterkast: 6 groepen, 2 aardekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Energielabel A
Buitenschilderwerk is dit jaar (2022) door schilder uitgevoerd
Zonnige en privacyvolle achtertuin
Elektrisch bedienbare zonwering (5m breed uitvalscherm) blijft achter
Achtertuin is v.v. watertappunt en elektra-aansluiting
Grote garage met o.a. dubbele deuren naar oprit
Twee auto’s op eigen terrein parkeren
Voortuin aangelegd met o.a. sierlijke annabellen
In de wijk zijn een Jumbo supermarkt en meerdere (basis)scholen gevestigd.
Gelegen in een winkelrijk en levendig dorp
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning