Remko Stevens Makelaardij

HETERENBremstraat 25

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XJ
Straat
Bremstraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bremstraat 25

Zowel van binnen als van buiten volledig gerenoveerde, geïsoleerde en gemoderniseerde TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en met o.a. een prettige woonkamer (L-indeling), een moderne inbouwkeuken met tuindeur, in totaal 4 slaapkamers (incl. multifunctionele 2e verdieping) en een complete badkamer v.v. trendy sanitair.

Deze zeer verzorgde gezinswoning heeft een achtertuin op het zuiden. Hierdoor geniet je maximaal van het aantal zonuren en is er zonwering aangebracht (elektrisch bedienbaar). Achterin de tuin staat een stijlvolle en robuuste VERANDA met daarachter een volledig in steen herbouwde en geïsoleerde SCHUUR/WERKPLAATS met zolderverdieping in de kap. Er is een achterom aanwezig.

De woning is gelegen aan een rustige straat met meer dan voldoende parkeerhavens en groenstrook tegenover de woning. Meerdere basisscholen alsmede het dorpshart met winkelvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Een woning uit 1970 die zo rigoureus onder handen is genomen, komen we niet vaak tegen. Ik heb het fotoboekje gezien van de verkopers en hier is geen half werk geleverd. Je gaat dan ook veel luxe en comfort tegenkomen. Daarnaast is de stenen schuur, in combinatie met de veranda, van de buitencategorie wat grootte en kwaliteit betreft. Met de tuin op het zuiden staat deze moderne gezinswoning ook in het teken van het buitenleven”.

MODERNISERING
In 2010 is deze woning aangekocht door de huidige verkopers om vervolgens, vanuit de oorspronkelijke, gedateerde staat, volledig op de kop te zetten. Zo is de voorgevel volledig vervangen door geïsoleerde borstweringen, afgewerkt met kunststof geveldelen. Kozijnen en draaiende delen zijn in hardhout uitgevoerd waarbij alle beglazing is vervangen door HR++ beglazing, deels in 2010 en deels in 2020. Zelfs het dakvenster is vervangen door een kunststof variant van Velux. Andere bouwkundige elementen die vervangen zijn, zijn het platte dak van de hal (bij de voordeur), de goten en de regenpijpen. Door de verduurzaming van de woning draagt de woning zelfs energielabel B.

In de afgelopen maanden is de 2e verdieping aan de binnenzijde onder handen genomen en v.v. een dik pak isolatie, gipsplaten en stucwerk. In de algehele afwerking is verder de keuken vervangen alsmede het toilet en de badkamer. In de basis heeft de woning tevens nieuwe bedrading, leidingwerk en een nieuwe, uitgebreide groepenkast gekregen. In 2022 is de mechanische ventilatie-unit vervangen. Kortom, je komt hier in een gespreid bedje terecht…

WOONKAMER
Via een afgesloten hal/entree komen we in de woonkamer terecht. Deze woonkamer heeft een L-indeling met de zithoek aan de voorzijde en de eethoek grenzend aan de keuken aan de achterzijde. Grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval. De woonkamer heeft een verzorgd karakter met onder meer een nette laminaatvloer.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open verbinding met de woonkamer, zonder dat je vanaf de bank op het aanrecht zit te kijken. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur: een vaatwasser, een hetelucht-oven, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een koel/vriescombi en een aparte magnetron. Noemenswaardig is de hoekkast die is v.v. een luxe ‘Le-manslede’ die je bijna helemaal uit de hoekkast draait. Meerdere bovenkastjes (met verlichting eronder) alsmede het meubelblok tegenover de keukenopstelling zorgen voor extra kastruimte. De tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

1e VERDIEPING
Via een 2e hal (met modern en ruim toilet) en trapopgang bereiken we de slaapverdieping. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is nog een handige inbouwkast met diepe schappen te vinden. Hier kun je veel praktische spullen zoals handdoeken en een winterdekbed kwijt.

De 3 slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 11m2 en 6m2 groot. Doordat de gevels allemaal recht omhoog lopen, zijn de kamers optimaal te benutten. De standaard inbouwkasten zijn verwijderd en er is een degelijke, geïsoleerde scheidingswand tussen de 2 grootste slaapkamers geplaatst. Dit heeft extra ruimte op de grootste (ouder)slaapkamer opgeleverd waardoor je er met gemak een grote linnenkast kunt plaatsen. Een PVC-vloer (2 grootste slaapkamers) en glasvliesbehang zorgen voor een verzorgde afwerkstaat. Deels nieuwe radiatoren maken het plaatje helemaal compleet.

COMPLETE BADKAMER
In 2016 is de badkamer geheel vervangen met als resultaat een moderne afwerking met trendy sanitair. De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche combinatie. Het ligbad is daarbij iets verzonken in de vloer zodat de instap comfortabel is. Op de badrand is een glazen spatscherm geplaatst voor tijdens het douchen. Verder heeft de badkamer een 2e toilet (wandcloset) en een wastafelmeubel met spiegelkast en een kolomkast. Een handdoekradiator en inbouwspots maken de badkamer compleet. Praktische aspecten zoals een raam (met daglicht) en mechanische ventilatie ontbreken niet. Het tegelwerk is van deze tijd en dat zien we ook éénduidig terug op het toilet beneden in de hal.

2e VERDIEPING
De bovenste woonlaag is middels een deur af te sluiten van de trapopgang. Hierdoor kun je deze ruimte ook als een (multifunctionele) kamer zien. Ook vinden we hier de wasmachine-aansluiting terug alsmede de CV-ketelopstelling. Gemeten vanaf 1,5m hoogte telt deze kamer meer dan 11m2, maar door de schuine dakvlakken is de kamer dus eigenlijk nog groter. Voor een zolderverdieping is de afwerking bovengemiddeld strak en verzorgd met o.a. nieuw stucwerk waarbij de draagbalken smaakvol in het zicht zijn gebleven. Het nieuwe, grote dakvenster zorgt voor veel lichtinval. En net als op de slaapkamers is ook hier een nieuwe radiator geplaatst. Het dikke isolatiepakket zorgt voor een hoog comfortgehalte.

ACHTERTUIN
Zoals al eerder vermeld staat deze woning ook in het teken van het buitenleven. De achtertuin ligt namelijk zeer gunstig op de zon (pal zuid) waardoor je er heerlijk kunt zitten. De zon draait er de gehele dag omheen waardoor je er het maximaal aantal zonuren geniet. Om die reden is er ook zonwering aan de achterzijde aangebracht (volle breedte en elektrisch te bedienen). Wordt het toch te warm en/of zit je liever in de schaduw, dan pak je lekker een loungebank onder de veranda.
Goed om te weten is dat de tuin zo goed als ‘onderhoudsvrij’ is. Je houdt dus tijd over om te genieten. Noemenswaardig is de schutting én tuinkast (voor tuingereedschap) die in 2022 zijn geplaatst.

NIEUWE SCHUUR
Niet alleen het huis is bezienswaardig, maar ook het bijgebouw heeft veel meer te bieden dan de gemiddelde schuur. Over de volle breedte van de tuin is er een combinatie gemaakt van een schuur met veranda waarbij de kapconstructie van de schuur boven de veranda door loopt.

De oude houten schuur is afgebroken en er is een volledig nieuwe schuur in steen opgetrokken (10m2 groot). De vloer is beton, de binnenmuren zijn voorzien van metal-stud, isolatie en OSB-platen en de kapconstructie is geïsoleerd met glaswoldekens. Op het dak zelf zijn dakpanplaten aangebracht. Verder zit er een hoog plafond in die middels een luik toegang geeft tot de zoldervliering waar je veel spullen kunt opbergen. Achterin de schuur is een werkbank geplaatst die ook achter zal blijven. Bovendien zijn er meerdere elektrapunten voorzien. Een deur in de achtergevel van de schuur zorgt voor de ontsluiting naar de achtergelegen brandgang (achterom). Hierdoor is de schuur en tuin ook voor fietsen toegankelijk.

STIJLVOLLE VERANDA
Aan de voorzijde van de schuur is een stijlvolle veranda gebouwd. De robuuste staanders van 20×20 (douglashout) vallen daarbij meteen op. Deze veranda is 13m2 groot en daar kun je prima een lekkere loungeset onder kwijt. In het plafond zijn sfeervolle inbouwspots aangebracht. Om het af te maken is de goot en de regenpijp (hemelwaterafvoer) in zink uitgevoerd.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan een rustige en autoluwe straat. De woonwijk is gemoedelijk en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Tegenover de woning ligt een groenstrook en de seniorenwoningen betreft laagbouw. Op loopafstand zijn 3 basisscholen gevestigd.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en garderobenis
Woonkamer (L-indeling)
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
2e Hal met ruim toilet en trapopgang.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met dakvenster en knieschot opbergruimte
Wasmachine-aansluiting
CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Grondig gerenoveerde en gemoderniseerde gezinswoning
Ideale gezins/starterswoning
Praktische indeling met 4 slaapkamers
Moderne keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur
Trendy toilet en badkamer
2e Verdieping recentelijk nog geïsoleerd en afgewerkt (m.u.v. vloerafwerking)
Voordeur met 3-puntsluiting (ingefreesd)
Meterkast: 10 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2008
Volledig geïsoleerd m.u.v. begane grondvloer
Energielabel B
Stijlvolle voordeurpui
Zonnige achtertuin op het zuiden
Elektrisch bedienbare zonwering achtergevel blijft achter
Heerlijke veranda van 13m2 groot
Zeer degelijk gebouwd en geïsoleerde schuur c.q. hobbyruimte van ca. 10m2 groot met zolder
Achterom aanwezig (via schuur)
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied in de uiterwaarden op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning