Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Grip 14

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2006
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GG
Straat
De Grip 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
De Grip 14
 
Modern, energiezuinig 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT met onder meer veel lichtinval, een schitterende houten vloer geheel v.v. vloerverwarming, een sfeervolle woonkamer, moderne inbouwkeuken met o.a. een robuust granieten aanrechtblad, 2 volwaardige slaapkamers, een neutrale badkamer en een zonnig balkon op het zuiden met vrij uitzicht op de natuur. Op de begane grond is een eigen fietsenberging aanwezig.
 
Quote van de makelaar: “Dit appartement heeft veel comfort te bieden. Een energielabel A, een warmtepomp, een WTW-systeem en vloerverwarming maken dit tevens een duurzame woning. De rustige ligging in de wijk, een balkon met uitzicht op de wadi en veel lichtinval aan 3 zijden van het appartement maken dit een plek waar je je snel thuis zult voelen!”
 
WOONKAMER
Dit geheel geïsoleerde en energiezuinige appartement moet je gezien hebben wanneer je geen zin hebt om te klussen en toch op zoek bent naar klasse en comfort. In combinatie met een prettige woonsfeer, stijlvolle aankleding en aangename lichtinval zal je je hier al snel thuis voelen. Wat meteen zal opvallen is de ‘oude’ massief houten vloer die als een rode loper door de gehele woning is gelegd. In een appartement zien we dergelijke kostbare vloeren niet vaak, maar het zorgt wel voor een warme uitstraling. Het balkon heeft een directe verbinding met de woonkamer en is af te sluiten met een rolhor. Over elk detail in de woning is nagedacht. Dit zien we o.a. terug in de stijlvolle 3-ruits paneeldeur tussen hal en woonkamer.
 
OPEN KEUKEN
De woonkamer verspringt iets met de keuken, waardoor de keuken een eigen hoek heeft waar je ook prima een 6-persoons eettafel kwijt kunt. De keuken is in hoekopstelling geplaatst waarbij er is gekozen voor een greeploos en strak design. In het oog springend element is het robuuste, 6cm dikke aanrechtblad van graniet met een ‘gebrande’ afwerking. Hierdoor krijg je écht het gevoel een aanrecht van natuursteen te hebben. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, combi-oven, koelkast v.v. vriesvak, 4-pits keramische kookplaat en afzuigschouw. Brede ladekorven en bovenkasten v.v. liftdeuren maken de keuken praktisch en geven het een moderne uitstraling.
 
SLAAPKAMERS
Dit appartement heeft 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 15m2 en 10m2 groot. Met name de hoofdslaapkamer is verrassend ruim en groter dan gemiddeld. Hier kan je dan ook prima een flink 2-persoons bed en een linnenkast kwijt, zonder dat het echt ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Dit wordt versterkt door de hoekligging aangezien het aan 2 zijden ramen heeft (met draai/kiepfunctie). De 2e slaapkamer is ideaal als logeer- of werkkamer. In de huidige setting is er gekozen om deze kamer als kastenkamer te gebruiken. Om die reden is er dan ook een 5-panelen brede, schuif/kastenwand aangebracht die achter zal blijven in de woning.
 
BADKAMER
Door de zwart//witte betegeling is de badkamer fris en neutraal te noemen. De ruimte is ingedeeld met een douche en een wastafelmeubel. Boven het wastafelmeubel met handige houtlook opberglade, is een spiegel en een extra lamp aangebracht. Ook vinden we in deze ruimte de wasmachine-aansluiting terug. In de buitengevel zorgen glasblokken voor een prettige daglichttoetreding zonder inkijk. De ventilatie gaat via het mechanische ventilatiesysteem. Ook in deze ruimte is vloerverwarming aanwezig.
 
BALKON
Het balkon is op de hoek van de woning gelegen waardoor het een panoramisch, vrij uitzicht heeft op de natuurlijke waterbuffer, ook wel wadi genoemd. Het balkon is geheel overdekt waardoor je er ook droog kunt zitten. De vloer is bekleed met hoogwaardige, composiet (slijtvaste) planken. Dit geeft niet alleen meer aankleding aan het balkon, maar bij regen krijg je ook geen natte voeten. Door de gunstige ligging op de zon, heeft het balkon veel zonuren waardoor je (bijna) de gehele dag in de zon kunt zitten.
 
ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.
Ten eerste heeft de woning geen gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Hiermee is de woning zowel te verwarmen als te koelen.
Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning geen enkele radiator aangezien de gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Door deze verschillende maatregelen geniet je hier tevens van lagere energielasten.
 
COMPLEX
Het appartementencomplex is gebouwd in 2006 en voldoet daarmee aan de huidige bouwnormen en isolatiewaarden. Het complex is opgebouwd met 3 woonlagen waarbij er op de bovenste laag 2 penthouses zijn gelegen. Dit appartement ligt op hoek van de 1e verdieping (2e woonlaag). In het complex is een liftinstallatie aanwezig. Op de begane grond vinden we voor elke woning een eigen fietsenberging terug. De centrale hal is afgesloten en toegankelijk middels een intercomsysteem (videofoon). Aan de voorzijde van het complex heeft elke woning een eigen toegewezen parkeerplaats, waardoor je nooit een plekje hoeft te zoeken.
 
VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen ca. €140,- per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes een alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Bij de bouw is er gekozen voor onderhoudsarme materialen wat scheelt in de onderhoudskosten. Zo zijn alle kozijnen in kunststof uitgevoerd waardoor er nauwelijks schilderwerkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden.
 
LOCATIE
De woning is gelegen in de rustige ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn tussen 2003 en 2006 ca. 250 woningen gebouwd. Aangrenzend aan het complex ligt een wadi wat als een natuurlijke buffer zorgt voor overtollig regenwater. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet en staan de woningen ver van elkaar af. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoek Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Wageningen is zelf per fiets goed bereikbaar via het pontje over de Nederrijn.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
1e Verdieping (2e woonlaag):
Hal/entree met meterkast, toilet (zwevend) en videofooninstallatie
Woonkamer met balkondeur
Open keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en eethoek
Hoofdslaapkamer met hoekligging
2e Slaapkamer met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting
Technische ruimte met o.a. de warmtepomp, boiler en WTW-unit
Begane grond:
Eigen fietsenberging v.v. elektra, verlichting en opbergruimte
 
BIJZONDERHEDEN:
Comfortabel 3-kamer appartement
Veel lichtinval vanaf 3 zijden
Luxe keuken met o.a. een granieten aanrechtblad
Houten vloer over de gehele woonlaag
Handige, op maat gemaakte schoenenkast in inloopkast blijft achter
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Energielabel A
Geheel v.v. vloerverwarming (geen radiatoren)
Meterkast: 7 groepen (incl. 2 x krachtstroom), 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Geen gasaansluiting
Zonnig balkon met hoekligging en vrij uitzicht
Liftinstallatie in het complex aanwezig
Rustige woonomgeving en altijd parkeergelegenheid
Geen tuinonderhoud, alleen maar genieten!
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning