Remko Stevens Makelaardij

HETERENDe Haantjes 48

Vraagprijs €295.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1986
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 DN
Straat
De Haantjes 48
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
De Haantjes 48

Moderne, complete en volledig geïsoleerde TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een zonnige achtertuin met stenen SCHUUR met overkapping en een OPRIT met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Deze gezinswoning heeft veel wooncomfort te bieden met o.a. een moderne en neutrale inbouwkeuken, 3 ruime slaapkamers op de 1e verdiepping, een complete badkamer met onder meer een ligbad én aparte douche, zwevende wandclosetten (2x) en een multifunctionele 2e verdieping met mogelijkheden. Met uitzondering van de voordeur zijn alle gevelramen v.v. rolluiken waardoor de woning compleet te verduisteren is.

De achtertuin heeft een gunstige zonoriëntatie, namelijk op het zuid/westen. De stenen schuur is goed toegankelijk voor een motor middels de dubbele poort (achterom). Er is weinig inkijk en ook aan de voorzijde heeft de woning een relatief vrije ligging. Winkels, basisscholen en het recreatiegebied zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is een uitgelezen kans om te kiezen voor luxe, ruimte en wooncomfort. En je hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats aangezien je de auto pal voor de deur op eigen terrein parkeert. Zo’n complete gezinswoning onder de € 300K vind je niet zo snel in de Betuwe”.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een speelse en ruime indeling naar de eethoek toe. De zithoek aan de voorzijde biedt ruimte aan een grote hoekbank waarvan je (deels) vrij weg kijkt op een groenvoorziening met bomen en een weiland. Het afwerkingsniveau is verzorgd met een V-groef laminaatvloer en wit gesausde spachtelputz wanden. Verder zorgen grote ramen voor een prettige lichtinval wat het ruimtelijke gevoel versterkt.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter met de woonkamer waarbij de keuken in een hoekopstelling is geplaatst. Het betreft een moderne, neutrale en complete keuken die is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser, een koel/vriescombi, een 4-pits keramische kookplaat met afzuigschouw en een combi-oven/magnetron. Er is veel praktische kastruimte te vinden waaronder een hoge apothekerskast. Het werkblad is net iets hoger dan normaal geplaatst wat veel mensen aangenaam zullen vinden. Verder zijn er onder de bovenkastjes inbouwspots aangebracht. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water. Een tuindeur met plissé hordeur geeft toegang tot het zonnige buitenterras.

1e VERDIEPING
Via een 2e hal met verrassend grote voorraad/trapkast en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. In de huidige situatie zijn 2 slaapkamers bij elkaar getrokken door de scheidingswand (deels) door te breken. Dit zorgt ervoor dat je een heuse masterbedroom hebt met een brede schuif/kastenwand voor de garderobe. Mocht je voorkeur uitgaan naar een extra slaapkamer, dan kun je relatief eenvoudig de scheidingswand weer dichtzetten. De 2e slaapkamerdeur is nog intact gebleven. Een groot pluspunt zijn de rolluiken waardoor je de kamers 100% kunt verduisteren. Het isoleert niet alleen extra, maar het houdt in de zomer ook de warmte buiten.

RUIME BADKAMER
De badkamer is eveneens goed bemeten en daar is dankbaar gebruik van gemaakt. De ruimte is ingedeeld met zowel een ligbad als een aparte douchecel. De wastafel wordt compleet gemaakt met een planchet en een spiegel. Aan beide kanten hangt een kolomkast waar je veel toiletspullen kwijt kunt. En net als in de hal/entree is ook het 2e toilet zwevend uitgevoerd (wandcloset). De aanwezige handdoekradiator is erg prettig evenals de vloerverwarming (deze is overigens nooit gebruikt en functie dus niet bekend). Het aanwezige raam zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Overigens is er ook mechanische ventilatie aanwezig. Om het af te maken zijn er inbouwspots in het plafond geplaatst.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap bereiken we de multifunctionele 2e verdieping. Het betreft een open ruimte waar je veel kanten mee op kunt. Door de ruimte en de hoge nok kun je er verschillende hobby’s beoefenen, maar ook een extra slaap- of werkkamer behoord tot de mogelijkheden. In de hoek is de wasmachine-aansluiting te vinden. Ook is de CV-ketel hier geïnstalleerd. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten geplaatst waar je veel spullen kunt opbergen. Een dakvenster zorgt voor het nodige daglicht en is al eens vervangen door een nieuw Velux exemplaar van kunststof. Dit raam is tevens v.v. een verduisteringsscherm en een rolhor. Voor een 2e verdieping is het opvallend verzorgd afgewerkt waarbij leidingwerk in koofjes is weggewerkt.

ACHTERTUIN
Bij een prettig huis hoort ook een fijne achtertuin. Wanneer je van zon en privacy houdt, zal de tuin je zeker aanspreken. De oriëntatie is gunstig, namelijk op het zuid/westen waardoor je met name in de middag en avond veel zonuren geniet. En doordat de achtergelegen woningen een lage nokhoogte hebben, is er nauwelijks tot geen inkijk. Zowel de voor- als achtertuin zijn opnieuw aangelegd waarbij de groot formaat tegels direct in het oog springen. Er is gekozen voor kunstgras wat de tuin ook een onderhoudsarm karakter geeft.

Achterin de tuin staat een stenen schuur van 7m2 groot met ernaast een overkapping. Deze overkapping is ideaal voor het droog stallen van fietsen of een motor. Een dubbele poort maakt het voor een motor gemakkelijk om de draai te maken. De schuur is voorzien van elektra en verlichting. Tevens is in 2019 het platte dak vervangen door nieuw bitumen (samen met de schuur van de buurwoning).

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan een rustige en autoluwe straat aan de rand van het dorp. De woonwijk is gemoedelijk en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. Wanneer je de voordeur uitloopt, kijk je meteen over de weilanden waar paarden staan te grazen. Op loopafstand zijn 3 basisscholen te gevestigd waar kinderen prima en veilig naar toe kunnen lopen. Aan de andere zijde ligt het dorpshart (eveneens op loopafstand) waardoor winkels, horeca en andere voorzieningen binnen handbereik zijn gelegen.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en garderobenis
Woonkamer (L-indeling) met zit- en eethoek
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
2e Hal met grote trap/voorraadkast en trapopgang naar…
1e Verdieping:
Overloop met vaste trapopgang
Masterbedroom met vaste schuif/kastenwand (voorheen 2 slaapkamers)
Slaapkamer 2
Badkamer met ligbad, separate douchecel, wastafel met kolomkasten en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met washoek, CV-ketelopstelling, knieschot opbergruimte en dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 3 verdiepingen woonplezier
Verzorgd en neutraal afwerkingsniveau
Moderne inbouwkeuken
Verrassend grote inloop/voorraadkast onder de trap
Complete badkamer
Mogelijkheid tot 4 slaapkamers
Schuifpanelen (4x) wandkast op de masterbedroom voor een complete garderobe
Zwevende wandclosetten
Kozijnen slaapkamers zijn in kunststof uitgevoerd en v.v. draai/kiepfunctie en horren
Alle gevelramen zijn v.v. rolluiken (m.u.v. voordeur)
Meterkast: 9 groepen (betreft automaten en incl. kookgroep)
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Vaillant Solide HR-combi, geplaatst 2011
Volledig geïsoleerd met o.a. nieuwe vloerisolatie (2021)
Schuine dak is zeer geschikt voor zonnepanelen
Nieuw Velux dakvenster van kunststof (wit)
Tuindeur v.v. een plissé hordeur
Zonnige achtertuin met relatief veel privacy
Stenen schuur met overkapping ernaast (bij nieuwbouw zie je vaak een houten schuur)
Onderhoudsarme voor- en achtertuin
Luifel bij de voordeur
Parkeren op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied in de uiterwaarden op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning