Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBernhardplein 3

Vraagprijs €249.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1962
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZM
Straat
Bernhardplein 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Bernhardplein 3
 
Aan een rustig hofje gelegen EENGEZINSWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen. Deze woning heeft onder meer een lichte doorzonwoonkamer, een open keuken, in totaal 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen en een breed dakkapel. De achtertuin op het oosten biedt plaats aan een stijlvolle overkapping, een stenen berging en een achterom. Dit alles is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje nabij de dorpskern van Zetten met alle voorzieningen op loopafstand.
 
Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning heeft een ideale ligging, op loopafstand van faciliteiten zoals winkels en basisscholen. Ook Landgoed Hemmen is nabij. Daarbij ligt de woning aan een gezellig, autoluw hofje wat een rustig en vrij gevoel geeft...”.
 
WOONKAMER
De woonkamer is de belangrijkste leefruimte van een woning. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor veel daglicht waardoor de ruimte prettig aanvoelt. Bovendien geniet je aan de voorzijde van een vrij zicht op het pleintje waardoor er weinig tot geen inkijk is. De muur tussen de woonkamer en de keuken is reeds verwijderd waardoor er een open ruimte is ontstaan.
 
OPEN KEUKEN
Deze woningen hebben vanuit de bouw een dichte keuken, echter is bij deze woning in het verleden de draagmuur reeds opengebroken. De toegang naar de hal is dichtgemaakt waardoor er ruimte is ontstaan voor een hoekkeuken. In de keuken is de tuindeur te vinden waardoor je in de zomerdag de tuin en keuken direct met elkaar kunt verbinden. Het keukenblok betreft een hoekopstelling voorzien van bovenkasten met extra opbergruimte. De koelkast en vriezer zijn los geplaatst, hiervoor zijn de fronten wel aanwezig.
 
1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping waren voorheen 4 slaapkamers gelegen, bij deze woning is een slaapkamer verwijderd waardoor er een ruimere overloop is ontstaan. Deze ruimte kan je eventueel gebruiken als werk/studiehoek. De drie slaapkamers zijn respectievelijk 10m2, 10m2 en 6m2 groot. Door de rechte wanden zijn de kamers optimaal in te richten. Ook hier valt het vele lichtinval door de grote raampartijen direct op. De kozijnen zijn op deze woonlaag vervangen voor kunststof kozijnen.
 
BADKAMER
Bij deze woning hoort nog de oorspronkelijke badkamer, deze bestaat uit een douche en een wastafel. Veel woningen in deze wijk hebben de badkamer verplaatst naar een van de slaapkamers. Bij deze woning zal de open ruimte op de overloop goed geschikt zijn voor een nieuwe badkamer. Zo heb je meer ruimte waardoor je er ook een 2e toilet kunt plaatst. De huidige badkamer is dan geschikt voor een wasruimte of extra inloopkast.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een breed dakkapel waardoor er aanzienlijk meer leefruimte is gecreëerd en de kamer ca. 16m2 groot is. Tegenover de dakkapel is tevens een dakraam geplaatst. Op de voorzolder is een keukenblok te vinden met een spoelbak. Een klein dakraam biedt hier tevens een fijne lichtinval. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel aanwezig.
 
ACHTERTUIN
Een groot pluspunt bij deze woning is de aangebouwde overkapping welke stijlvol van aluminium is geplaatst. In het frame zijn spots ingebouwd. Door de lichte platen wordt er nauwelijks lichtinval uit de woning weggenomen. De tuin is grotendeels bestraat waardoor het een onderhoudsvriendelijk karakter heeft. Groenborders zorgen daarbij voor een groene uitstraling. Achter in de tuin is een stenen schuur aanwezig welke is voorzien van elektra. Naast de schuur is tevens een achterom.
 
KINDVRIENDELIJKE LIGGING
Deze woning vinden we terug aan de rand van Zetten, gelegen aan een doodlopend pleintje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen hier rustig op straat spelen, aangezien autoverkeer incidenteel is. De auto kun je pal voor de deur parkeren, waarbij er altijd plek is. Twee basisscholen zijn op steenworp afstand gelegen. Kinderen kunnen lopend binnen 5 minuten op school zijn.
Kortom, zoek je een rustig gelegen, leuke gezinswoning, dan nodigen wij je graag uit om de woning eens te bezichtigen.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, diepe meterkast en trapopgang
Doorzonwoonkamer
Open keuken met tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met witgoedaansluitingen
3 Slaapkamers
Badkamer met douche en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met dakvenster en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met breed dakkapel.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ruim opgezette gezinswoning
Grote raampartijen met veel lichtinval
Gedeeltelijk kunststof kozijnen
Ware doorzonwoonkamer
Open keuken
4 Slaapkamers op de verdiepingen
Veel ruimte op de overloop
Breed dakkapel
Voorzolder met keukenblok met spoelbak
Glasvezel aanwezig
Cv-ketel: Nefit met bouwjaar 2018
Achtertuin op het oosten
Stijlvolle overkapping van aluminium v.v. inbouwspots
Stenen berging v.v. elektra
Achterom aanwezig
Rustige en kindvriendelijke ligging aan pleintje
Basisschool en dorpsplein op loopafstand gelegen
Landgoed Hemmen op loopafstand.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning