DODEWAARDIJsbout 21

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1996
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 GM
Straat
IJsbout 21
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DODEWAARD
IJsbout 21
 
Verrassend ingedeelde, UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een inpandige (voormalige) garage. Deze gezinswoning heeft onder meer een royaal uitgebouwde woonkamer, een moderne woonkeuken, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen en een luxe, recent gerenoveerde badkamer.
De woning staat op een perceel van 235m2 groot met onder andere een stijlvolle overkapping, een houten schuur en een inpandige garage welke tevens kan dienen als praktijkruimte. Voor de woning ligt een prettige oprit waardoor je altijd op je eigen terrein kunt parkeren.
 
Quote van de makelaar: “Dit is zeker géén standaard 2-kapper!. De royale uitbouw aan de achterzijde en de inpandige garage c.q. praktijkruimte zijn slechts enkele voordelen die bij de woning horen. Grote pluspunten zijn zeker de moderne keuken en luxe badkamer welke helemaal aan de laatste trends voldoen. Geen zin om te klussen? Dan is dit de woning die je zoekt!”.
 
ONDERSCHEIDEND
Deze woning onderscheidt zich van de andere woning door de luxe afwerking en de verzorgde onderhoudsstaat. Het schilderwerk is recent nog uitgevoerd en ook de dakbedekking van de platte daken is in 2022 aangepakt. Zelfs de badkamer en het toilet op de 1e verdieping zijn in 2022 vernieuwd. Deze zijn nu voorzien van een luxe uitstraling waardoor het voelt alsof je in een luxe hotel bent. Ook de keuken is modern en zeer compleet te noemen. De uitbouw maakt dat de woonkeuken en de woonkamer beide ruim van opzet zijn. Tot slot biedt de garage voor potentie tot een praktijkruimte of extra werkkamer. Kortom, dit is een sfeervolle woning waar je bovendien zo in kunt!
 
WOONKAMER
De woonkamer is voorzien van een royale uitbouw waardoor er veel meer woonoppervlak is gecreëerd. In de achtergevel is veel glas aanwezig waardoor je hier van veel lichtinval geniet. Via de tuindeur sta je direct onder de overkapping. Op de vloer ligt een nette pvc-vloer en ook de wanden en plafonds zijn verzorgd afgewerkt. Door de ruimte opzit kan je hier met gemak een riante hoekbank en eventueel een losse fauteuil kwijt. Vanuit de woonkamer is de garage te bereiken.
 
WOONKEUKEN
Doordat de woonkamer aan de achterzijde is uitgebouwd, is de keuken verplaatst naar de voorzijde van de woning. Hierdoor is veel meer ruimte ontstaan voor de keuken kan je er met gemak een 6-persoons eettafel kwijt, het betreft hier dan ook een ware woonkeuken. Het keukenblok is als een lang blok geplaatst welke slechts wordt onderbroken door een stijlvol 6-pits gasfornuis. De Quooker, de vaatwasser en de brede ladekorven zijn tevens in het keukenblok aanwezig. In een nis is de grote Amerikaanse koel-/vriescombinatie terug te vinden. Bij het keukenblok is de trapkast aanwezig, deze is voorzien van nieuwe deuren welke geheel passen in de stijl van de keuken.
 
1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers gelegen. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 10m2 en 9m2 groot. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een breed dakkapel (vanuit de bouw). Dit dakkapel loopt gedeeltelijk door op de naastgelegen slaapkamer. Erg praktisch is de vaste kast op de overloop welke extra opbergruimte biedt. Op de overloop is tevens airconditioning geplaatst.
 
BADKAMER
Deze badkamer lijkt zo uit een magazine te komen. In 2022 is de ruimte vernieuwd waardoor het helemaal voldoet aan de laatste trends. Het wastafelmeubel is voorzien van dubbele waskommen met stijlvolle koperkleurige kranen en brede lades. Nog 2 toiletkasten passen geheel in de stijl. De gietvloer is aangenaam voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn stijlvol afgewerkt met betonstuc. De brede inloopdouche is voorzien van een koperkleurige regendouche en handdouche. Het toilet bevindt zich separaat op de overloop en is geheel in dezelfde stijl vernieuwd.
 
2e VERDIEPING
Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een groot dakraam waardoor deze licht aanvoelt. Knieschot opbergruimte is aanwezig onder de schuine dakvlakken, ook is er een vaste kast geplaatst.
De voorzolder biedt eveneens veel opbergruimte. Hier tref je teven de witgoedaansluitingen alsmede de opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie unit.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Bij een complete en comfortabele gezinswoning hoort ook een aantrekkelijke achtertuin. Direct aan de achtergevel is een moderne, stalen overkapping geplaatst welke is voorzien van inbouwspots. Hierdoor betrek je in de zomerdag de tuin eenvoudig bij de woonkamer. De tuin is verder aangekleed met kunstgras waar je een 2e zit kunt creëren. Ook staat er een houten schuur welke erg praktisch is voor het opbergen van het tuingereedschap. Achter de garage tref je extra ruimte waar je bijvoorbeeld de containers uit het zicht kunt plaatsen.
 
GARAGE EN OPRIT
De garage is aan de woning aangebouwd. De originele kanteldeur is vervangen voor een glazen pui met loopdeur. Een auto wordt niet snel meer in de garage geparkeerd waardoor de vervangende pui praktischer is. Mocht je een praktijk- of werkruimte aan huis zoeken, dan is deze ruimte daar zeker geschikt voor. Er is tevens een toegang naar de achtertuin en een binnendoor naar de woonkamer. Ook is er verwarming en een wateraansluiting aanwezig.
 
Voor de garage is een oprit gelegen waardoor je altijd een auto op eigen terrein kunt parkeren. De voortuin zelf is eenduidig met de buren aangelegd waardoor het een mooi geheel vormt.
 
DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.
 
Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet met fonteintje
Tuingerichte woonkamer met uitbouw
Luxe woonkeuken
Garage (binnendoor bereikbaar)
1e Verdieping:
Overloop met airconditioning, vaste kast en separaat toilet
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, breed wastafelmeubel en dubbele toiletkast
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling en mv-unit
Slaapkamer 4 met groot dakraam
 
BIJZONDERHEDEN
Verrassende 2-kapper
Riant uitgebouwd aan de achterzijde
Verzorgd afwerkingsniveau
Moderne, luxe woonkeuken
Quooker aanwezig
Badkamer recent vervangen (2022)
Trendy koperen details in de badkamer
Toilet op de 1e verdieping is separaat van de badkamer
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Airco aanwezig op de 1e verdieping
Garage/praktijkruimte v.v. water en verwarming
Schilderwerk in 2022 uitgevoerd
Platte daken zijn in 2022 vervangen
Stijlvolle overkapping in de achtertuin
Extra houten berging
Comfortabele oprit
Supermarkt en basisscholen in het dorp aanwezig
Dodewaard is direct aan de snelweg A15 gelegen.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning