Remko Stevens Makelaardij

ZETTENVeldstraat 15

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1966
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BV
Straat
Veldstraat 15
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Veldstraat 15

LET OP: Deze woning heeft in verhouding een opvallend laag energieverbruik, mede doordat het huis is voorzien van HR++ beglazing.

Op steenworp afstand van alle dorpse voorzieningen gelegen, volumineus en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met maar liefst 193m2 woonoppervlak verdeeld over 3 woonlagen, gelegen op een aantrekkelijk perceel van 527m2 groot met privacyvolle achtertuin op het zuiden en 2 grote schuren. Aan de achterzijde is een degelijke terrasoverkapping aangebouwd. Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen met plaats voor minimaal 2 auto’s.

Deze verrassend grote gezinswoning heeft een zeer praktische indeling met o.a. een vergrote leefkeuken met complete inbouwkeuken, een werk/slaapkamer op de begane grond, een aparte wasruimte (voorheen badkamer), een aangebouwde bijkeuken, op de verdiepingen 5 tot 6 slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met groot balkon en een badkamer met o.a. een inloopdouche en 2e zwevend toilet. Door de gehele woning hen zijn meerdere inbouwkasten te vinden. De woning heeft een onderhoudsarm karakter en is geheel v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en horren (zuidzijde ook screens).

Quote van de makelaar: “Een woning van dit kaliber en zo centraal in het dorp komen we niet vaak tegen. Deze unieke woning is flexibel te bewonen zoals levensloopbestendig, door mindervaliden of met een kantoor/praktijk aan huis. Maar bovenal is het een echte gezinswoning, mede gezien de complete indeling en ruimte in huis met de mogelijkheid tot zelfs 7 slaapkamers”.

ROYAAL UITGEBOUWD
De oorsprong van deze woning ligt in 1966, maar 10 jaar later (in 1976) is deze woning van een semi-bungalow opgetrokken tot een volwaardige gezinswoning met een 2e verdieping erop. Veel later (in 1996) heeft pas de volgende uitbreiding plaats gevonden, namelijk de aanbouw van de bijkeuken. In 2005 is de keuken nog eens extra uitgebouwd. Uiteindelijk is het een kast van een huis geworden met een statige voorgevel met een inpandig balkon. Met maar liefst ca. 193m2 woonoppervlak en ca. 650m3 inhoud is de woning dan ook veel groter dan het gemiddelde, vrijstaande woonhuis.

ONDERHOUDSARM
Elk huis heeft altijd zo zijn onderhoudswerkzaamheden, maar bij dit huis is er voor gekozen om het periodieke onderhoud zoveel mogelijk te beperken door te investeren in onderhoudsarme materialen en afwerkingen. Te beginnen met de vele deur- en raamkozijnen die allen zijn vervangen door kunststof v.v. draai/kiepramen en HR++ beglazing. De boeiboorden zijn voorzien van trespa en de geveldelen zijn in kunststof en Keralit uitgevoerd. Eén van de weinige plekken waar nog hout te vinden is, is de balustrade van het balkon. Dit houtwerk heeft niet veel te lijden (noordzijde) en verkeerd dan ook in een prima staat van onderhoud. Verder zijn de goten en hemelwaterafvoeren in zink uitgevoerd.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde en over de volle breedte van de woning gelegen. Aan 3 zijden zijn ramen te vinden wat voor een prettige lichtinval zorgt. Je zou het kunnen inrichten met 2 zithoeken en aangezien de keuken aanzienlijk is vergroot, hoef je de eettafel niet in de woonkamer te plaatsen waardoor je ruimte over houdt. Leuk detail is dat er een rookkanaal aanwezig is, maar deze heeft de huidige eigenaar nooit gebruikt. En mocht je voorkeur uitgaan naar een meer open karakter met de keuken, dan zou je de tussenwand kunnen verwijderen. Dit is hoogstwaarschijnlijk wel een draagmuur maar dat is te ondervangen met een stalen balk.

WOONKEUKEN
Met maar liefst 23m2 (!) is de keuken lekker ruim opgezet en heeft het de mogelijkheid tot het plaatsen van een 6-persoons eettafel. We mogen het daardoor dan ook bestempelen als een echte woonkeuken. De keukenopstelling is in een soort van U-opstelling geplaatst (2012) waardoor je relatief veel aanrecht hebt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een grote oven en een aparte combimagnetron. Het strakke, greeploze ontwerp met antracietkleurige hoogglans fronten geeft de keuken een trendy en moderne uitstraling. Onder de bovenkastjes zijn inbouwspots aangebracht. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water. Om het af te maken is er op de vloer gekozen voor een praktische PVC-vloer. Mocht je een voorkeur hebben voor een open keuken naar de woonkamer, dan zou je ook heel goed kunnen kiezen voor en-suite deuren (bijv. schuifdeuren) waardoor je wel een directe verbinding hebt, maar de keuken toch geheel kunt afsluiten.

BIJKEUKEN & WASRUIMTE
Vanuit de keuken loop je direct door naar de aangebouwde bijkeuken. Dit is erg prettig aangezien je hierdoor veel opbergruimte binnen handbereik hebt. In de 3 inbouwkasten kun je immers veel voorraad kwijt. Ook kun je er met gemak een extra koelkast en/of vriezer plaatsen. Deze ruimte is tevens erg handig wanneer je bijvoorbeeld huisdieren hebt. Vanuit de keuken is er direct toegang tot het overdekte terras in de achtertuin.

Opvallend is dat er ook nog een aparte wasruimte aanwezig is. Dit betreft de voormalige badkamer op de begane grond en is via de hal/entree te bereiken. Doordat het voorheen een badkamer was, is de ruimte ook geheel betegeld wat ideaal is voor een wasruimte. Je kunt er dan ook zowel een wasmachine als een wasdroger aansluiten.

SLAAP/WERKKAMER B.G.
Toen deze woning nog een semi-bungalow was, waren alle voorzieningen op de begane grond gelegen waaronder ook de slaapkamer (ca. 14m2 groot). Na alle uitbreidingen zijn er op de verdiepingen meer dan voldoende slaapkamers te vinden waardoor je deze kamer op de begane grond ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Tegenwoordig wordt er veel vanuit huis gewerkt en daar is deze kamer perfect voor. Maar je zou ook een kantoor of praktijk aan huis kunnen beginnen. Kortom, door deze extra kamer op de begane grond is de woning wel heel veelzijdig te bewonen…

1e VERDIEPING
De overloop schakelt 4 slaapkamers aan elkaar van respectievelijk 24m2, 13m2, 13m2 en 9m2 groot. Er zit dus geen kleine kamer tussen terwijl de masterbedroom wel heel goed bemeten is. Hier kun je dan ook met gemak een groot 2-persoons bed kwijt terwijl er al een vaste schuif/kastenwand met spiegels is ingebouwd. Tevens heeft het een eigen (inpandig) balkon waar je je dekbed lekker over de balustrade kunt laten luchten. Eén van de andere slaapkamer heeft nog eens een extra dubbele inbouwkast. De slaapkamers aan de achterzijde (zuidzijde) hebben ieder een eigen screen (zonwering).

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is ingedeeld met een inloopdouche, een wasmeubel en een 2e (zwevend) toilet. In de badkamer is er aan opbergmogelijkheden geen gebrek. Met een lade onder het wasmeubel, een spiegelkast erboven en nog een extra kolomkast is er meer dan voldoende ruimte voor toiletspullen. Een handdoekradiator en inbouwspots maakt deze badkamer compleet. Een raam zorgt voor een prettige lichtinval en zorgt voor een natuurlijke ventilatiemogelijkheid (downlufting).

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De overloop is lekker licht door de 2 dakvensters die tegenover elkaar zijn geplaatst (nokhoogte 2,7m). Tevens is er een handige inbouwkast waar je de nodige spullen kunt opbergen. Aan zowel de voor- als achterzijde is een (slaap)kamer te vinden. Beide kamers zijn ca. 9m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Ook hier zou je een hobby- en/of een werkkamer kunnen creëren. De kamer aan de achterzijde heeft een inbouwkast waarin de CV-ketel is geïnstalleerd.

ACHTERTUIN MET TERRASOVERKAPPING
Het perceel is van zichzelf lekker breed en dat zie je terug in de achtertuin (ca. 15m breed). En met een diepte van ca. 13,5 meter is de tuin bijna vierkant. Hierdoor is de tuin mooi overzichtelijk met o.a. 2 terrassen en een dubbele schuur achterin de tuin. Een groot pluspunt is de terrasoverkapping van aluminium (ca. 14m2 groot) waar je heerlijk beschut buiten kunt zitten. De zijkant is eventueel af te sluiten met een zeil. Inbouwspots zorgen in de avonduren voor sfeerverlichting.

De achtertuin geeft een vrij gevoel, mede doordat er nauwelijks tot geen inkijk is. Achter de tuin ligt namelijk een grote, openbare parkeerplaats die toegankelijk is met een poort (achterom). Overigens is de achtertuin ook via de poort aan de zijkant van de woning te bereiken. En door de gunstige oriëntatie (bijna pal op het zuiden) geniet de tuin veel zonuren. Kortom, ben je een tuin- en zonliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken.

BIJGEBOUWEN
Opvallend zijn de 2 grote schuren in de achtertuin. De stenen schuur is net zo groot als een gemiddelde garage (ca. 18m2) en heeft 2 deuren waardoor je de schuur eventueel zou kunnen opdelen in bijvoorbeeld een fietsenstalling en een klusruimte. Nu is het één grote ruimte met 2 loopdeuren waar je met gemak meerdere fietsen en/of een motor kunt stallen. Deze schuur is voorzien van elektra- en wateraansluiting (met stortbak). De binnenmuren zijn geïsoleerd en in 2019 heeft het een geheel nieuwe dakbedekking gekregen (EPDM).

Het 2e bijgebouw betreft eveneens een schuur maar dan van hout (tuinhuis). Deze is ca. 8m2 groot en staat er eveneens verzorgd bij. Hier kun je bijvoorbeeld tuingereedschap kwijt.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. En mocht je van de vrije natuur houden, dan loop je hier binnen een handomdraai Landgoed Hemmen binnen alwaar je landelijke en bosrijke paden kunt bewandelen.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer
Woonkeuken v.v. inbouwkeuken en met eethoek
Bijkeuken met inbouwkasten en tuindeur (naar terrasoverkapping)
Slaap/werkkamer met 2 vaste schuif/kastenwand
Wasruimte met witgoedaansluitingen.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Masterbedroom met vaste schuif/kastenwand en toegang tot inpandig balkon
Slaapkamer 2 met 2 inbouwkasten
Slaapkamer 3 met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 4
Badkamer met inloopdouche, wasmeubel, kolomkast en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met 2 dakvensters en inbouwkast
Slaapkamer 5 met dakvenster (voorzijde)
Slaapkamer 6 met inbouwkast v.v. CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend grote gezinswoning met volop bewoningsmogelijkheden
Veel (slaap)kamers waardoor ideale mogelijkheid voor werken aan huis
Eventueel ook levensloopbestendig te bewonen
Heerlijke woonkeuken met complete inbouwkeuken
Keuken eventueel door te breken naar de woonkamer voor een geheel andere beleving
Praktische bijkeuken en wasruimte
Zwevende toiletten (wandclosetten)
Bovengemiddeld aantal vaste inbouwkasten
Meterkast: maar liefst 18 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combiketel, geplaatst 2012
Geheel voorzien van HR++ beglazing (m.u.v. dakvensters 2e verdieping)
Energielabel D
Verzorgde onderhoudsstaat waaronder degelijke, kunststof kozijnen
Aantrekkelijke achtertuin met veel vrijheid, privacy en zonuren
Dubbele schuur met in totaal 26m2 aan schuur/bijgebouw
Comfortabele oprit voor minimaal 2 auto’s
Centraal in het dorp gelegen
Op steenworp afstand van het dorpsplein gelegen
Supermarkten, meerdere scholen, uitvalswegen en de vrije natuur binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning