Remko Stevens Makelaardij

HETERENLange Akkers 18

Vraagprijs €689.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HC
Straat
Lange Akkers 18
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Lange Akkers 18
 
Verrassend ruim opgezet, riant uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met maar liefst ca. 192m2 woonoppervlak en diverse bijruimtes waaronder een tuinkamer (43m2), een garage (21m2) en een carport (40m2). De woning heeft energielabel A, mede door de 22 zonnepanelen en de zonneboiler.
 
Deze sfeervolle gezinswoning heeft een ruime opzet met onder meer grote raampartijen, een sfeervolle houtkachel, een ware woonkeuken met en-suite deuren, een praktische bijkeuken en een riante tuinkamer. Op de 1e verdieping zijn 5 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers, een walk-in-closet en een wasruimte gelegen. Op de 2e verdieping is nog een 6e slaapkamer aanwezig.
 
De woning is aan een rustige straat gelegen met een speeltuin nabij. Het perceel van 440m2 groot biedt ruimte aan een riante tuinkamer v.v. lichtkoepels en een glazen schuifwand. De tuin ligt gunstig op de zon, namelijk het zuidwesten. In de tuin tref je tevens een garage met elektrische roldeur en een riante carport en parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
Quote van de makelaar: “Een woning met zoveel pluspunten als deze woning tref je niet vaak! Er is niet alleen aan duurzaamheid gedacht door het plaatsen van een zonneboiler en 22 zonnepanelen (energielabel A). Ook de inrichting van de woning is zeer compleet te noemen, een ware leefkeuken, maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en een walk-in-closet zijn slechts enkele voorbeelden. En dan hebben we het nog niet over de tuinkamer gehad. Kortom deze woning moet je gezien hebben!”
 
LIVING
De stijlvolle, L-vormige living bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De grote raampartijen, met name het brede hoekraam, bieden een fijne lichtinval. Samen met de ruimte opstelling voelt de ruimte prettig aan. De houtkachel draagt nog meer bij aan de woonsfeer. Op de vloer liggen grote plavuizen welke zijn voorzien van vloerverwarming. Airco is aanwezig om de ruimte heerlijk koel te houden. Het afwerkingsniveau is verzorgd met onder andere een stucplafond. Vanuit de living loop je via de openslaande tuindeuren zo de tuinkamer in. In de living is voldoende ruimte voor een grote hoekbank, 2 fauteuils en een 6-persoons eettafel.
 
WOONKEUKEN
De en-suite deuren maken een afscheiding tussen de living en de woonkeuken. Deze ruimte kan met recht een ware woonkeuken worden genoemd aangezien je hier met gemak een 6-persoonseettafel kwijt kunt. Ook deze ruimte geniet van veel lichtinval door de grote ramen aan 3 zijden. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst waarbij het dikke werkblad, de witte fronten met smalle grepen een stijlvolle en tijdloze uitstraling verzorgen. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een hete lucht-stoomoven, een hete lucht-oven en een vaatwasser. De vrijstaande Amerikaanse koel-/vriescombinatie gaat mee. De pelletkachel in de hoek van de woonkeuken wordt tevens ter overname aangeboden.
 
BIJKEUKEN
Vanuit de ruim opgezette hal is de bijkeuken bereikbaar. Hier biedt een hoge kastenwand veel opbergruimte waardoor deze ruimte goed al provisieruimte gebruikt kan worden. In deze ruimte is tevens de opstelling van de cv-ketel te vinden. Voorheen stonden de wasmachine en wasdroger ook in deze ruimte, de aansluitingen zijn nog steeds aanwezig waardoor er de mogelijkheid is om deze ook weer terug te plaatsen. Vanuit de bijkeuken is er een 2e doorgang naar de tuinkamer.
 
1e VERDIEPING
Via de ruim opgezette hal, met open vide, komen we op de 1e verdieping terecht. Opvallend is de extra ruimte die hier te vinden is. Boven de carport en garage naast de woning is een extra ‘vleugel’ gebouwd waardoor er meer ruimte is ontstaan. Hierdoor zijn op deze verdieping maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamer, een walk-in-closet én een wasruimte gelegen. Op de overloop is tevens airconditioning geplaatst. De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen waardoor deze woning ook voor een groter gezin ieder een eigen ruimte kan bieden. Op de doorloop boven de carport is tevens een brede kastenwand gemaakt onder het schuine dakvlak, de ruimte wordt zo optimaal benut wat tevens veel extra opbergruimte.
 
2 BADKAMERS
Een groot pluspunt bij deze woning zij de 2 aanwezige badkamers. Vanaf de overloop is de eerste (algemene) badkamer bereikbaar. De 2e badkamer is en-suite gelegen aan de slaapkamer.
De eerste badkamer is goed bemeten waarbij de dakkapel voor extra leefruimte zorgt. De ruimte is ingericht een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een 2e toilet. Het tegelwerk is verzorgd in een neutrale kleurstelling.
En-suite aan de slaapkamer boven de garage is nog een 2e badkamer gelegen, dit is vooral met een groter gezin erg praktisch. Deze ruimte is ingericht met een douchecabine, 3e toilet en wastafelmeubel. Het tegelwerk is tijdloos uitgevoerd met grote lichte wandtegels in combinatie met grote antracietkleurige vloertegels. Een groot dakraam biedt hier tevens een fijne lichtinval.
 
2e VERDIEPING
Middels een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Dit betreft een open, multifunctionele ruimte welke door de grote dakramen ruimtelijk aanvoelt. De trap is op de 1e verdieping afgesloten met een deur waardoor de ruimte dan ook goed te gebruiken is als 6e slaapkamer maar kan ook prima dienstdoen als bijvoorbeeld een werkkamer. Extra opbergruimte is aanwezig onder het schuine dakvlak of in de vaste kastenwand.
 
BUITENLEVEN
Bij een riante woning als deze hoort een degelijke achtertuin. De tuin is als het ware in een L-vorm om de woning gesitueerd. Een groot pluspunt is hierbij de grote tuinkamer. De tuin is volledig omsloten en bereikbaar via de poort onder de carport en via een poort aan de linkerzijde van de woning. Naast de woning is een 2e terras aangelegd. Verder is de tuin groen aangekleed met gras en diverse planten en bomen. In de hoek staat nog een extra houten schuur voor het opbergen van tuingereedschap. Voor de schuur staat een stijlvolle houtopslag t.b.v. van het hout voor de houtkachel.
 
TUINKAMER
Niet alleen de woning is ruim van opzet ook de tuinkamer mag er zeker wezen. De tuinkamer heeft namelijk een ruim formaat van maar liefst ca. 43m2 groot! De ruimte is daarbij van alle comfort voorzien. De 3 grote lichtkoepels maken dat de ruimte ondanks het grote dakoppervlak licht aanvoelt. Opvallend is de ruim 9m brede glazen schuifwand. Op een frisse avond sluit je de tuinkamer zo helemaal af waardoor het hier nog langer aangenaam blijft.
 
GARAGE EN CARPORT
Schuin achter de woning is de garage gelegen. Net als de woning is de garage ruim opgezet en verzorgd. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een elektrische roldeur waardoor je gemakkelijk naar binnen kan. Diverse ramen zorgen voor daglichtinval in de garage. Achter in de garage is een 2e bijkeuken geplaatst met een keukenblokje en wateraansluiting.
Voor de garage is een diepe carport geplaatst van ruim 10m diep. Voor de carport ligt nog een ruim stuk oprit. Er is meer dan voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met veel daglicht, houtkachel en openslaande tuindeuren
Woonkeuken v.v. inbouwapparatuur en en-suite deuren
Bijkeuken met kastenwand, witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
Tuinkamer met lichtkoepels en glazen schuifwand
1e Verdieping:
Ruim opgezette overloop met vide
5 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet
En-suite badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel
Walk-in-closet
Wasruimte met witgoedaansluitingen
2e Verdieping:
Open ruimte voor 6e slaapkamer of werkruimte.
 
BIJZONDERHEDEN
Ruim opgezette, volwaardige gezinswoning
Riante woonkamer met houtkachel en openslaande tuindeuren
Woonkeuken en-suite aan de woonkamer
Pelletkachel in de keuken ter overname
Praktische bijkeuken
Royale entree met vide
Vloerverwarming op de begane grond
5 Volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping
2 Complete badkamer waarvan 1 en-suite
Walk-in-closet
Veel opbergruimte op de overloop
Wasruimte met witgoedaansluitingen
Zonnige achtertuin op het zuidwesten
Riante tuinkamer met lichtkoepels en glazen schuifwand
Garage v.v. elektrische roldeur
Diepe carport
Oprit met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
Zonneboiler
22 Zonnepanelen geplaatst in 2020
Cv-ketel: Nefit met bouwjaar 2020
Energielabel A
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied in de uiterwaarden op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning