Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 86

Vraagprijs €274.750,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XX
Straat
Bretagnesingel 86
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 86

Aantrekkelijk aan groen gelegen, volledig geïsoleerde TUSSENWONING (2000) voorzien van een praktische indeling met onder meer een ruime woonkamer met aansluitend een open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen, een complete badkamer met o.a. een douche en 2e toilet. Bij de woning hoort een achtertuin met groene erfafscheidingen, een houten berging v.v. elektra en ook de achterom is aanwezig.

Quote van de makelaar: “Deze relatief jonge woning is volledig geïsoleerd waardoor je je alleen maar hoeft te focussen op de inrichting. De ruimtes zijn goed en praktisch waardoor je eenvoudig kunt spelen met de indeling. Deze woning kan je helemaal naar je eigen wens maken waardoor je je al snel thuis zult voelen!”.

GEZINSWONING
Deze woning betreft een ware gezinswoning. Er zijn 4 volwaardige slaapkamers aanwezig, waardoor een groter gezin hier prima uit de voeten kan. Daarbij is de 4e slaapkamer (op de 2e verdieping) eenvoudig te vergroten door het plaatsen van een dakkapel. De begane grond heeft een praktische indeling met onder meer een open keuken, hierdoor kan je veel spelen met de inrichting. Ook de trapkast is een prettige bijkomstigheid. De ligging met het groen aan de voorzijde maakt het een fijne plek voor kinderen om buiten te spelen, zonder dat je als ouder bang hoeft te zijn voor verkeer.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en daarmee tuingericht. Een groot raam biedt veel lichtinval. De originele schuifpui is hier vervangen voor aan vast kozijn en een loopdeur. De ruimte is over de gehele breedte van de woning gesitueerd waardoor je eenvoudig kunt spelen met de inrichting. Op de vloer liggen houten vloerdelen welk een voor een warme uitstraling zorgen. Praktisch is die diepe trapkast waardoor je veel opbergruimte hebt.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in open verbinding met de woonkamer. Tevens kan je de eethoek bij de keuken plaatsen waardoor je eenvoudig contact houdt met je gasten. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst. Diverse inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast. De aanwezig oven is defect. Voor extra opbergruimte zijn er enkele bovenkasten geplaatst. Vanuit het keukenraam kijk je vrij weg over het groene grasveld welke voor de woning is gelegen.

1e VERDIEPING
Middels de trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de overloop de 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Wat opvalt is de vloer die van de overloop drempelloos is doorgelegd in alle slaapkamers. Dit zorgt voor een strak een eenduidig geheel. De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen, de kamers zijn respectievelijk 13m2, 12m2 en 7m2 groot. Ook hier bieden grote raampartijen veel lichtinval.

BADKAMER
De badkamer is tevens op de 1e verdieping gelegen. De ruimte is eenvoudig maar neutraal ingericht. De inrichting bestaat uit een douchecabine, een 2e toilet en een wastafel. Het tegelwerk is neutraal uitgevoerd met lichte vloer- en wandtegels. Uiteraard ontbreekt ook de radiator niet.

2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang is de 2e verdieping bereikbaar. Deze woonlaag betreft een open ruimte waarbij het trapgat is afgesloten met en deur. Hierdoor kan je deze ruimte gebruiken als een ruime 4e slaapkamer. Een groot dakraam biedt een fijn lichtinval. Naast de trapopgang tref je hier de opstelling van de cv-ketel alsmede de witgoedaansluitingen terug. Mocht je het wensen dat kan je hier uiteraard een dakkapel plaatsen om de ruimte nog meer te vergroten.

ACHTERTUIN
Vanuit de woonkamer loop je zo het buitenterras op. De tuin is voorzien van beplante erfafscheidingen welke voor een groene uitstraling zorgen. De tuin is verder geheel bestraat en daarmee onderhoudsvriendelijk. Je houdt dan ook meer tijd over om in de zomerdag van het weer te genieten. Deze tuin ligt op het noord/westen en dat heeft zo zijn voordelen. Het grootste gedeelte van de dag, en met name in de middag en avond, kun je hier lekker in de zon zitten. Maar in de zomermaanden kan het pal in de zon nog wel eens té warm zijn en dan kun je hier ook de schaduw opzoeken. Achter in de tuin staat een houten berging welke is v.v. elektra-aansluiting. Om hier met de fiets te komen, kun je gebruik maken van de achterom.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met trapkast
Open keuken
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Open ruimte met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling (huurcontract), MV-unit en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Comfortabele gezinswoning
Veel lichtinval door grote raampartijen
Open keuken v.v. diverse apparatuur
Fraai uitzicht aan de voorzijde op groenvoorziening
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Complete badkamer met o.a. douche en 2e toilet
Meterkast: glasvezelaansluiting aanwezig
Cv-ketel: Remeha Avanta9k, geplaatst in 2014 (huurcontract)
Volledig geïsoleerd
Achtertuin met zon en schaduw
Houten schuur met elektra-aansluiting
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied en winkels op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning