Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDe Tip 9

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1963
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AM
Straat
De Tip 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Tip 9

Verrassend leuke, goed onderhouden en UITGEBOUWDE TUSSENWONING, bestaande uit 3 woonlagen en o.a. een ruime woonkamer met openhaard, een complete inbouwkeuken in de aanbouw, een praktische bijkeuken, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen alsmede een relatief jonge badkamer (2019). Doordat op de 2e verdieping een nokverhoging is geplaatst, is er een extra woonlaag gecreëerd.

Opvallend is de diepe achtertuin van meer dan 14 meter diep. Deze zonnige tuin is verzorgd en onderhoudsarm aangelegd waardoor je meerdere zithoeken hebt. Bovendien geniet je relatief veel privacy doordat er achter de woning nauwelijks tot geen inkijk is. Er zijn 2 schuren aanwezig, namelijk een stenen schuur (fietsenstalling) en een houten schuur voor tuingereedschap en opslag van kachelhout. Een puls met pomp zorgt voor gratis grondwater.

Deze interessante gezinswoning met ca. 103m2 woonoppervlak is gelegen aan een rustige, autoluwe straat in Herveld-Zuid. Hier woon je dichtbij het Loenense Bos, de uiterwaarden van de Waal en strandpark Slijk-Ewijk. Uiteraard heb je de (winkel)voorzieningen en horeca van Herveld binnen handbereik.

Quote van de makelaar: “Zoek je een betaalbare, goed onderhouden woning met toch wat luxe op een goede plek? Dan kan dit maar zo de woning zijn waar je naar op zoek bent. Door de aanbouw en nokverhoging is de indeling ruimer dan je denkt, met name in de woonkamer en de keuken. Er is zelfs een bijkeuken aanwezig, iets wat we bij een tussenwoning bijna niet tegenkomen. Kunnen wij binnenkort ook jou verrassen?”

VOL UITGEBOUWD
Deze woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Hierdoor was het mogelijk om de stenen schuur, die voorheen los van de woning stond, bij het huis te voegen waardoor de woning ‘automatisch’ nog ruimer werd. De keuken verhuisde naar de aanbouw waardoor de woonkamer een stuk groter werd (ca. 34m2). En ook de keuken is zeker niet klein aangezien je er zelfs nog ruimte is voor een gezellige ontbijttafel.

Tevens is er op de zolder een nokverhoging geplaatst. Dit is een soort van ‘verhoogde’ dakkapel over bijna de volle breedte van de woning. Deze nokverhoging heeft een goede stahoogte en in combinatie met een vaste trap is er een volledige verdieping bijgekomen. Dit heeft geresulteerd in een prettige voorzolder en een volwaardige 4e slaapkamer.

WOONKAMER
Door de aanbouw en dat de keuken is verplaatst, heeft de woonkamer een royale en speelse indeling gekregen. Hierdoor kun je er verschillende zithoeken creëren zoals bij de openhaard die centraal in de woonkamer aanwezig is. Deze openhaard wordt nog steeds gebruikt (en geveegd) en heeft een goede trek, mede door de nieuwe binnenpijp die is getrokken. In de winter kun je hier veel plezier aan beleven. Ook kun je de TV op het plateau naast de openhaard kwijt. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. Zowel aan de voor- als achterzijde heb je geen directe buren, waardoor er minder inkijk is.

LEEFKEUKEN
Wat meteen opvalt in de keuken, is de grootte van de keukenopstelling. Met een lengte van meer dan 4 (!) meter is er bijzonder veel kastruimte aanwezig. Ook springt het granieten aanrechtblad eruit die door de lengte voor veel werkruimte zorgt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Een 1,5 spoelbak, een handige apothekerskast en spotverlichting onder de bovenkasten maken deze keuken compleet. Door de ruimte zou je er prima een eet/ontbijttafel kwijt kunnen. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

BIJKEUKEN
Een groot pluspunt is dat je vanuit de keuken kunt doorlopen naar de bijkeuken. Dit betreft de voormalige schuur en is door de aanbouw bij de woning betrokken. Leuk detail is het oorspronkelijke zadeldak van de schuur die voor een zoldertje in de nok zorgt. De bijkeuken is nog verrassend ruim waardoor je er witgoedapparaten zoals de wasmachine, wasdroger, een vriezer en een extra koelkast kwijt kunt. Zo’n bijkeuken als deze is vrij uniek bij een dergelijke woning als deze en zal je zeker kunnen waarderen.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen van respectievelijk 11m2, 8m2 en 6m2 groot. De woning is net even wat breder gebouwd dan de gemiddelde nieuwbouwwoning wat je terug ziet in de 2 grotere slaapkamers. In de grootste kamer kun je dan ook prima om een 2-persoons bed heenlopen. Eigenlijk zijn de kamers nog iets groter doordat elke kamer een eigen inbouwkast heeft (de grootste zelfs 2). Hierdoor hoef je niet nog eens een grote kast in de kamers te plaatsen. Noemenswaardig is het uitzicht dat je aan de voorzijde geniet. Doordat je hier (bijna) aan de rand van de wijk woont, geniet je een panoramisch vrij uitzicht.

BADKAMER
In 2019 is de badkamer vernieuwd. Er is daarbij gekozen voor groot formaat tegels (met smal voegje) wat voor een moderne en trendy uitstraling zorgt. Hetzelfde geldt voor de drainafvoer van de inloopdouche. De kleurstellingen zijn neutraal en het sanitair degelijk. De badkamer wordt compleet gemaakt met een wastafelmeubel en een spiegelkast erboven. Hier kun je de nodige toiletspullen in kwijt. Een uitzetraampje zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Hier heeft een nokverhoging ervoor gezorgd dat er een comfortabele voorzolder en een 4e slaapkamer gecreëerd kon worden. En doordat het glasoppervlak bijna over de volledige breedte van de woning doorloopt, zorgt het in beide ruimtes voor veel lichtinval. Bovendien kijk je door de hoogte ook hier weids weg.
Op de voorzolder is de CV-ketelopstelling te vinden. De slaapkamer is ca. 6m2 groot, maar doordat dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte, is de kamer eigenlijk nog groter. Onder het schuine dakvlak zijn knieschotten aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal de achtertuin je zeker aanspreken. Door de huidige bewoners is ook hier veel aandacht besteed aan de aankleding waardoor het er verzorgd en goed onderhouden uitziet. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het straatwerk en de (grotendeels) nieuwe schuttingen met betonpalen (2022). Een achterom achterin de tuin zorgt voor een ontsluiting voor fietsen en/of een motor. Een stenen schuur (5m2) biedt de nodige stallingsruimte terwijl je in de houten schuur (3m2) tuingereedschap en kachelhout kunt opslaan.

De tuin heeft een gunstige ligging op de zon waardoor het veel zonuren heeft. Je kunt hier relatief vrij zitten, mede doordat er aan de achterzijde weinig bebouwing (inkijk) is. Je kunt verschillende zithoeken creëren, ook wanneer je liever in de schaduw zit. Noemenswaardig is de aanwezige puls met pomp waardoor je met gratis grondwater de planten in de tuin kunt besproeien. Overigens is er ook een extra watertappunt aan de gevel te vinden.

HERVELD-ZUID
Deze woning is gelegen in Herveld-Zuid, een ‘buitenwijkje’ van Herveld/Andelst. Deze wijk is rustig en autoluw, ideaal voor kinderen. Parkeren kan pal voor de deur langs de stoep.

Herveld is een centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. In het dorp vinden we 2 basisscholen terug, alsmede een grote diversiteit aan (sport)verenigingen. Er is een dorpshuis aanwezig welke aan het plein is gelegen. Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd, waardoor het dorp als levendig en gezellig wordt ervaren.

Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter ademt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Op 5 minuten fietsafstand is een treinstation gelegen die u naar Arnhem, Nijmegen of Tiel brengt. Kortom, Herveld is een veelzijdig dorp met een prettig woonklimaat!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trap/voorraadkast en trapopgang
Woonkamer (T-indeling) met openhaard en meerdere zithoeken
Keuken v.v. inbouwapparatuur, tuindeur en ruimte voor ontbijttafel
Bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen kleine opbergzolder.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers, allen v.v. een inbouwkast (de grootste kamer heeft er 2)
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en spiegelkast.
2e Verdieping:
Voorzolder met nokverhoging en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Verrassende gezinswoning in een gunstig prijssegment
Door de aan- en opbouw is de woning veel groter dan de voorgevel doet vermoeden
Ruime woonkamer met speelse indeling
Goed functionerende openhaard
Complete inbouwkeuken met o.a. een vaatwasser en natuurstenen werkblad
Close-in-boiler zorgt voor direct warm water in de keuken
Praktische bijkeuken (bijna uniek voor een tussenwoning)
4 Slaapkamers
Relatief nieuwe badkamer (2019)
De nokverhoging en 2e vaste trap hebben een extra woonlaag gecreëerd
Meterkast: 6 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
CV-ketel: Nefit HR-combiketel, geplaatst 2005
Dakisolatie en grotendeels v.v. isolatieglas aanwezig
Energielabel C
De meeste kozijnen zijn vervangen door hardhout
Buitenschilderwerk in 2022 nog uitgevoerd (elk jaar bijgehouden)
Goten en regenpijpen (hwa) in 2021 vervangen
Diepe achtertuin met veel zonuren en relatief veel vrijheid en privacy
Dubbele schuur
Puls en pomp t.b.v. gratis grondwater blijft achter
Gunstige ligging in de straat met aan de voor- en achterzijde (op de verdieping) vrij uitzicht
Vrij parkeren voor de deur
Supermarkt, basisscholen, horeca en natuurgebied binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning