Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDHoge Hofstraat 7

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1962
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 BS
Straat
Hoge Hofstraat 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Hoge Hofstraat 7

Uitgebouwde HOEKWONING met 2 volwaardige woonlagen en een zoldervliering. De begane grond is ingedeeld met onder meer een lichte doorzonwoonkamer met airconditioning, een dichte keuken, een praktische bijkeuken, een ruime berging met o.a. witgoedaansluitingen en een verdiepte trapkast. Op de verdieping zijn de badkamer gelegen alsmede 3 slaapkamers welke zijn voorzien van vaste inbouwkasten en rolluiken. De masterbedroom heeft tevens airconditioning. De zolder is bereikbaar middels de vlizotrap en biedt veel opbergruimte.

De woning heeft een gunstige zonligging waarbij de achtertuin op het zuidoosten is georiënteerd. De achtertuin is bijna 15m diep en ruim 8m breed waardoor je hier meerdere terrassen kunt creëren. Parkeren doe je op eigen terrein op de DIEPE OPRIT die plaats biedt voor 2 auto’s. De achtertuin is afgesloten middels een dubbele poort. Achter de poort is een VRIJSTAANDE GARAGE gelegen.

Quote van de makelaar: “Deze woning biedt een compleet plaatje aan. Een ruime tuin, een vrijstaande garage en een diepe oprit zijn grote pluspunten. De woning biedt nog mogelijkheden om er geheel je eigen stempel op te drukken. Ben je op zoek naar een lichte woning met een grote tuin op loopafstand van de supermarkt en de vrije natuur van de uiterwaarden, dan ben je hier aan het juiste adres!”

WOONKAMER
Deze woning heeft een ware doorzonwoonkamer. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde de woning maken dit een aangename lichte ruimte. Doordat dit een hoekwoning betreft is er tevens een groot zijgevelraam aanwezig. Vanuit de woonkamer biedt een tuindeur je direct toegang tot de achtertuin. In de hoek van de woonkamer is een praktische vaste kast aanwezig. Comfortabel is de airco welke de woonkamer in de zomerdag heerlijk koel houdt. Het raam aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van rolluiken. De vloer is afgewerkt met een nette laminaatvloer.

KEUKEN
De keuken betreft een dichte keuken. Indien je een open keuken wenst, is deze uiteraard ook open te breken naar de woonkamer toe. Het keukenblok is een recht blok voorzien van bovenkastjes. Hierdoor geniet je van veel opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een afzuiger en een oven. Het keukenblok is voorzien van een stijlvol, natuurstenen blad. Tegenover het keukenblok is een stijlvolle ontbijttafel geplaats welke tevens een bovenkastje heeft in de stijl van de keuken. De tafel is voorzien van hetzelfde werkblad als het keukenblok.
In aanvulling op de keuken vind je in de hal/entree nog een verdiepte trapkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt.

BIJKEUKEN & BERGING
Vanuit de keuken loop je zo door naar de bijkeuken. Deze ruimte biedt plaats voor onder meer een extra koelkast en/of vriezer. Ook kan je hier nog een extra opbergkast of bijvoorbeeld een schoenenkast kwijt. De tuindeur biedt hier toegang tot de achtertuin. De lichtkoepel zorgt voor nog meer lichtinval, wat indirect ook voor een fijne lichtinval in de keuken zorgt.

Vanuit de bijkeuken loop je door naar de berging. Doordat de bijkeuken later is geplaatst, is er nu een directe doorloop door de woning de berging in. Dit maakt de berging een verlengde van de woning. Erg praktisch is dat je hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger vindt, waardoor deze niet in de bijkeuken of elders in de weg staan. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel (2022) te vinden.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in hal komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag bestaat uit 3 slaapkamers en de badkamer. Ook hier zijn er grote raampartijen aanwezig waardoor de kamer aangenaam aanvoelen. De grootste slaapkamer is voorzien van 2 vaste inbouwkasten en airconditioning. De andere 2 kamers hebben beide ook inbouwkast. De slaapkamers zijn respectievelijk 11m2, 8m2 en 6m2 groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken waardoor de kamers geheel te verduisteren zijn.

BADKAMER
Zoals eigenlijk standaard is bij woningen uit deze bouwperiode, is de badkamer relatief klein. Wat je nog wel eens ziet is dat de badkamer om die reden wordt verplaatst naar de kleinste slaapkamer wanneer je geen 3 slaapkamers nodig hebt. Een andere mogelijkheid die je hebt is om de vaste kast op de slaapkamer aan de voorzijde op te offeren waardoor je de badkamer wat kan verlengen. In de huidige indeling is de badkamer voorzien van een douche en een wastafel. Een hoog uitzetraam biedt een fijne ventilatiemogelijkheid.

ZOLDERVLIERING
Middels een vlizotrap is de zolder te bereiken. Deze zolder heeft geen stahoogte, deze ruimte is wel uitstekend te gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld de seizoensspullen.

ACHTERTUIN
Deze tuin zal een tuinliefhebber zeker aanspreken. De tuin is niet alleen bijna 15 meter diep, door de gunstige hoekligging is de tuin nog een ruim 8 meter breed. De tuin is als het ware opgedeeld in 2 delen. Het voorste deel betreft een groot terras waar je een grote tuinset kwijt kunt. Het achterste gedeelte van de tuin is groen aangekleed met gras en diverse planten en struiken. Achter de berging aan de woning is nog een extra houten berging gemaakt, hier heb je extra overdekte opbergruimte voor o.a. tuingereedschap en de containers. Een dubbele poort sluit de tuin af richting de straat. De tuin is gunstig gelegen op het zuidoosten waardoor je vrijwel de gehele dag van de zon kunt genieten.

GARAGE & OPRIT
Achter in de tuin is een garage vrijstaande garage geplaatst welke door de stalen kanteldeur aan de voorzijde toegankelijk is. Tevens is de kanteldeur ook elektrisch te bedienen. De garage heeft een oppervlakte van 13,5m2 (2,6m breed x 5,2m diep). Ruimte genoeg voor het stallen van bijvoorbeeld een motor of een scooter. Een klusser kan hier uiteraard een volwaarde klushoek creëren.

Naast de woning is een diepe oprit gelegen. Een lengte van ruim 10 meter maakt dat je hier met gemak 2 auto’s op eigen terrein parkeert. In de huidige indeling is de tuin afgescheiden door een dubbele poort, via deze poort is de garage eventueel te bereiken. Je kan bijvoorbeeld ook eenvoudig met een kar achter het huis komen.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft (op loopafstand) een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt twee basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er op steenworp afstand de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trap/kelderkast
Doorzonwoonkamer met airco, rolluik en tuindeur
Bijkeuken met tuindeur
Berging met witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
1e Verdieping:
Overloop met vlizoluik
Slaapkamer 1 met dubbele inbouwkasten, rolluik en airco
Slaapkamer 2 met inbouwkast en rolluik
Slaapkamer 3 met inbouwkast en rolluik
Badkamer met douche en wastafel
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met diverse grote pluspunten
Ware doorzonwoonkamer met tuindeur
Dichte keuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken
Berging v.v. witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
Ruilluiken aanwezig
Airco in de woonkamer en de grootste slaapkamer
Vaste inbouwkasten op de slaapkamers
Bergzolder bereikbaar met vlizotrap
Nieuwe cv-ketel: Atag HR-combi, geplaatst 2022
Comfortabele oprit aan de voorzijde met plaats voor 2 auto’s
Oprit loopt achter dubbele poort door tot aan de garage
Vrijstaande garage met elektrisch bedienbare kanteldeur
Heerlijke achtertuin met veel zonuren
Rustige, autoluwe straat met bijna alleen maar bestemmingsverkeer
Supermarkt en de vrije natuur van de uiterwaarden op loopafstand
Dodewaard is direct aan de snelweg A15 gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning