Remko Stevens Makelaardij

HETERENOnze Lieve Vrouwestraat 25

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1965
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AJ
Straat
Onze Lieve Vrouwestraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Onze Lieve Vrouwestraat 25

In 2021 gemoderniseerde en over de volle breedte uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING met o.a. een vergrote woonkamer met betonvloer en vloerverwarming, een luxe inbouwkeuken, een masterbedroom met vaste kastenwanden en een royale, compleet ingedeelde badkamer met o.a. een ligbad en douche. Andere noemenswaardige pluspunten zijn o.a. de kunststof kozijnen en dat de gehele woning af te sluiten is met rolluiken (m.u.v. buitendeuren).

De goed onderhouden woning staat op een verrassend groot perceel van meer dan 300m2 groot waarbij de achtertuin maar liefst ca. 24 meter diep is. De tuin pakt maximaal aantal zonuren vanwege de gunstige ligging op het zuiden. Bovendien geniet je relatief veel privacy. Naast de woning is een comfortabele oprit gelegen waar je met gemak 2 auto’s achter elkaar kunt parkeren.

Achter de woning staat een vrijstaande, stenen schuur (8m2) met o.a. een extra keukenblokje en zoldervliering. De tuin is zeer verzorgd aangelegd waarbij er in 1994 achterin de tuin een royale garage van 23m2 (!) is bijgebouw. Deze garage is niet alleen groter dan gemiddeld, maar heeft ook veel extra’s zoals een extra binnenmuur, gipsplafonds met inbouwspots, zijgevelramen en een elektrisch bedienbare roldeur. Achter de garage is nog overkapte opslagruimte gecreëerd.

Quote van de makelaar: “Deze 2-kapper is op meerdere vlakken onderscheidend te noemen. Niet alleen vanwege alle verbouwingen en de opvallend goede onderhoudsstaat, maar ook vanwege de grootte van de achtertuin en de aantrekkelijke bijgebouwen die completer zijn dan de gemiddelde schuur en garage. Bovendien ligt de woning erg centraal met het dorpshart, (winkel)voorzieningen en het recreatiegebied op bijna steenworp afstand”.

ONDERSCHEIDEND
Deze woning is dan misschien niet zo groot en is voor een gezin met meerdere kinderen te beperkt gezien het aantal slaapkamers, maar het heeft meer dan voldoende pluspunten om voor een grote doelgroep interessant te zijn. Door de aanbouw aan de achterzijde en de modernisering in 2021, waarbij er flink is geïnvesteerd in comfort en luxe (woonkamer en keuken), is de woning niet meer standaard te noemen.

Hetzelfde geldt voor de 1e verdieping waar 2 slaapkamers bij elkaar zijn getrokken waardoor er een masterbedroom is ontstaan. Tevens is de andere slaapkamer omgetoverd tot een balzaal van een badkamer. Ook is de vlizotrap vervangen door een vaste trap naar de 2e verdieping waardoor de woning groter en praktische er is geworden. Kortom, ben je naar iets bijzonders, dan mag je dit huis niet missen…

WOONKAMER
Door de aanbouw is de woonkamer maar liefst 8 meter diep geworden. Hierdoor is er aan de voorzijde een lekker zithoek ontstaan en kun je aan de achterzijde (bij de keuken) een lange eettafel kwijt. Wanneer je de woonkamer inloopt, zal je de stijlvolle PVC vloer met visgraatmotief en bies aan de zijkanten, direct opvallen. De oorspronkelijke houten vloer is vervangen door een (schuim)betonvloer met comfortabele vloerverwarming. De wanden zijn opnieuw gestuct (spachtelputz) waarbij de stopcontacten verlaagd zijn. Het plafond heeft sfeervolle balken en diverse inbouwspots. Handig zijn de draai/kiepramen van de kunststof kozijnen waardoor je het gemakkelijk kunt ventileren.

LUXE INBOUWKEUKEN
Bij de modernisering in 2021 is ook de keuken volledig vervangen. Het liefst zou de verkoper de keuken mee willen nemen omdat deze zo fijn is. Er is dan ook niet op bezuinigd en er is goed nagedacht over de indeling. Het aanrechtblad in betonlook biedt veel ‘werkruimte’ met daaronder veel handige ladekorven. Tegenover het aanrecht staat nog een hogere kastenwand. Verdeeld over deze 2 opstellingen zijn diverse inbouwapparatuur ingebouwd zoals een vaatwasser, een koelkast, een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Voor snel warm water is er een extra close-in-boiler geïnstalleerd.

De visgraat PVC-vloer loopt vanuit de woonkamer naadloos door in de keuken. Mooi detail zijn de houten accenten in de doorbraak tussen keuken en woonkamer. Uiteraard ontbreken ook hier de inbouwspots niet. Noemenswaardig is de vele lichtinval aan de achterzijde door de zuidligging. Een tuindeur geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met stijlvolle designdeuren en een prettige trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Van oorsprong had deze woonlaag 3 slaapkamers en een kleine badkamer. In dit geval is de indeling rigoureus veranderd waardoor de verdieping ruimtelijker is geworden.

Door 2 slaapkamers bij elkaar te trekken, is er een heuse masterbedroom van 18m2 (!) ontstaan. Aan 2 zijden is er een vaste schuif/kastenwand gecreëerd waardoor je zelf geen linnenkasten meer hoeft mee te nemen voor je uitgebreide garderobe. Door de aanbouw op de begane grond is er aan de achterzijde een plat dak ontstaan waar dankbaar gebruik van is gemaakt. Er is namelijk een volwaardig dakterras met reling/balustrade gemaakt. En laat dit dakterras nou ook nog eens pal op het zuiden liggen…
Overigens zijn het raam en de balkondeur af te sluiten middels een rolluik waardoor je op een warme zomerdag de slaapkamer kunt afsluiten/verduisteren.

ROYALE BADKAMER
Van oorsprong hebben deze woningen een kleine badkamer. Bij deze woning is de slaapkamer aan de voorzijde opgeofferd voor een aanzienlijk grotere badkamer. De oorspronkelijke badkamer is daardoor wasruimte geworden met zowel een wasmachine- als een wasdrogeraansluiting.

De badkamer heeft dus het formaat van een slaapkamer gekregen. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door deze compleet in te richten met o.a. een hoek/ligbad, een douchecel (2020), een 2e (zwevend) toilet en een wastafel. Andere comfortabele elementen zoals een handdoekradiator, een kolomkast, een spotsplafond en vloerverwarming ontbreken niet. Opvallend is dat de gehele badkamer is afgewerkt met marmertegels. En doordat het voorheen een slaapkamer was, heeft de badkamer ook een volwaardig raam (met rolluik). Natuurlijk heeft ook dit raam een draai/kiepfunctie waardoor de badkamer goed te ventileren is. Ter aanvulling is er nog afzuiging geïnstalleerd. Kortom, een veel completere badkamer ga je in dit segment niet snel vinden.

2e VERDIEPING
Middels een vaste spiltrap is de 2e verdieping toegankelijk. Deze woonlaag is niet bijzonder hoog (nokhoogte ca. 1,8m) maar wel erg praktisch om erbij te hebben. Je kunt hier een lekkere werkhoek creëren, de was laten drogen en/of een logeerbed neerzetten. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen. Twee kunststof Velux dakvensters zorgen voor een prettige lichtinval. Deze ramen zijn geheel te verduisteren en hebben een rolhor.

ACHTERTUIN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De tuin is immers groter dan gemiddeld en ligt bovendien zeer gunstig op de zon (zuiden). En doordat de tuin zo diep is, geniet je meer lucht en is er minder inkijk vanuit omliggende woningen. De tuin is grotendeels bestraat waardoor je relatief weinig onderhoud hebt, maar je kunt natuurlijk ook een grasveld aanleggen en/of bomen erbij plaatsen. Feit is dat je op verschillende plekken een lekkere zithoek kunt creëren, bijvoorbeeld in het aanwezige prieeltje. De tuin heeft verder een verzorgde uitstraling met o.a. nieuwe schuttingen (2020) en LED-verlichting rondom. De oprit naar de straat is af te sluiten middels een dubbele poort.

SCHUUR & GARAGE
Zoek je een ruimte met flink wat (stallings)ruimte voor je hobby of hou je van klussen? Er zijn twee bijgebouwen die hierin kunnen voorzien.

De stenen schuur met pannengedekt zadeldak (8m2) staat vlak achter de woning en mag je best als ‘bijkeuken’ zien. Het heeft namelijk een extra keukenblokje met een gootsteen en watervoorziening. Na een klus in de tuin of in de garage kun je hier je handen wassen. In de kap is een zoldervliering gemaakt waar je (tuin)spullen kunt opbergen.

Achterin de tuin staat een degelijke garage (23m2) welke nog relatief jong is (1994). De garage is in steen opgetrokken en heeft een binnenspouwblad van Ytongblokken. Het afwerkingsniveau is zeer verzorgd met o.a. een gipsplafond v.v. TL-verlichting en inbouwspots. Drie zijgevelramen zorgen eveneens voor lichtinval. De roldeur aan de voorzijde is elektrisch te bedienen. De garage is 6,5 meter lang en loopt aan de achterzijde breder uit waar je bijvoorbeeld een werkbank kan plaatsen.

TOPLOCATIE
Niet alleen de woning en het perceel zijn de moeite waard om te wonen, ook de locatie is beslist een groot pluspunt. De Onze Lieve Vrouwestraat is één van de leukste (en oudste) straten van Heteren met een grote diversiteit aan woningtypen. Deze straat heeft nog karakter door de vele authentieke (soms vrijstaande) woningen die eraan gelegen zijn. Het is geen drukke, doorgaande straat terwijl je toch aan de rand van het centrumgebied woont. Hierdoor kun je lopend de boodschappen doen.
Op steenworp afstand liggen de uiterwaarden van de Rijn. In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw recreatiegebied, genaamd Randwijkse Waarden (www.randwijksewaarden.nl). Hou je van de natuur, water en vrijheid, dan zal je dit zeker aanspreken.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

BEREIKBAARHEID
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trap/voorraadkast met schappen en trapopgang
Woonkamer (vergroot) met zithoek, eethoek en extra zijgevelraam
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e vaste trapopgang
Masterbedroom met 2 vaste schuif/kastenwanden en balkondeur
Badkamer met ligbad, douchecel, 2e toilet, wastafel en kolomkast
Wasruimte met witgoedaansluitingen.
2e Verdieping:
Multifunctionele verdieping met open ruimte
Knieschot opbergruimte
Twee dakvensters v.v. verduisteringsschermen en rolhor.

BIJZONDERHEDEN
Gemoderniseerde 2-kapper met grote pluspunten
Begane grond verrassend groot door aanbouw
Betonvloer met vloerverwarming (geen radiatoren in woonkamer)
PVC-vloer met visgraatmotief en rondom een bies (woonkamer, keuken en hal)
Complete en trendy inbouwkeuken
Stijlvolle binnendeuren in de hal
Masterbedroom van maar liefst 18m2 groot met garderobekasten
Complete en ruim opgezette badkamer
Vaste trap naar 2e verdieping
CV-ketel: Bosch HR-combi, geplaatst in 2011
Meterkast: 7 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Opvallend goede onderhoudsstaat
Gevels woning en schuur zijn gezandstraald en opnieuw ingevoegd
Zinken goten en hemelwaterafvoeren
Kunststof kozijnen met draai/kiepramen en isolatieglas
Woning geheel v.v. rolluiken (m.u.v. voor- en achterdeur)
Dakterras op het zuiden
Praktische schuur met extra keukenblok
Relatief grote en luxe garage met volop mogelijkheden
Heerlijke, diepe achtertuin met maximaal aantal zonuren
Onderhoudsarm en met degelijke schuttingen v.v. verlichting
Comfortabele oprit met plaats voor meerdere auto’s
Oprit aan voorzijde eventueel iets te verbreden t.b.v. 2 auto’s naast elkaar
Centrale ligging tussen dorpskern, voorzieningen en vrije natuur.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning