Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 154

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XX
Straat
Bretagnesingel 154
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 154

Instapklare, complete UITGEBOUWDE TUSSENWONING met o.a. een royale woonkamer met brede schuifpui, een complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur en 2e eethoek, 3 slaapkamers, een ruim opgezette badkamer, een open 2e verdieping met washoek en mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer. De achtertuin is recent opnieuw aangelegd en voorzien van veel zonuren door de ligging op het zuiden. Dit alles gelegen aan autovrije en kindvriendelijke groenstrook met appelbomen.

Quote van de makelaar: “Zoek je een woning waar je zo in kunt? Dan is deze kant-en-klare woning beslist een bezichtiging waard! Een uitgebouwde woonkamer en een tuin op het zuiden zijn slechts enkele pluspunten die deze woning te bieden heeft…”

INSTAPKLAAR
Ben je op zoek naar een woning waar je zo in kan en niet hoeft te verbouwen, dan ben je bij deze woning aan het juiste adres. De woning is direct bij de bouw uitgebouwd waardoor de woonkamer groter is dan gemiddeld en er geen verspringing in de wanden aanwezig is. De keuken en badkamer zijn beiden compleet en hebben een verzorgde uitstraling. In 2019 is de achtertuin door een professionele hovenier opnieuw aangelegd waardoor je hier een groene en sfeervolle plek hebt om heerlijk te genieten. Aan zon geen gebrek door de ligging op het zuiden, uiteraard is er dan ook zonwering aanwezig. De cv-ketel en de mechanische ventilatie unit zijn beiden in 2018 vervangen en daarmee dus nog relatief jong. Kortom, deze woning heeft een totaalplaatje te bieden welke zeker een bezichtiging waard is.

WOONKAMER
Meteen bij binnenkomst valt op dat dit een uitgebouwde woonkamer betreft. De uitbouw is direct bij de bouw van de woning gerealiseerd waardoor er geen verspringing in de zijwand te zien is. Opvallend is de nette parketvloer welke de ruimte veel sfeer geeft. Het gaat hier om een lichte woning met veel lichtinval. De grote raampartij (en tevens schuifpui) naar de achtertuin geeft een ruimtelijk gevoel. Het glas loopt door tot aan de vloer en dat geeft een mooie kijk op de achtertuin (zuiden). Er is een convectorput aangebracht, zodat je niet tegen een radiator aan hoeft te kijken.

KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en biedt een vrij uitzicht op de groenstrook. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst. Hierdoor heb je niet alleen veel kastruimte, maar blijft er ook voldoende ruimte voor een eettafel. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een combi-oven/magnetron (2021), een koelkast, een vaatwasser, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuigkap. Erg praktisch is de trapkast die direct naast de keuken te vinden is, hier kan je snel bij je proviand tijdens het koken.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Opvallend is hier de masterbedroom welke over de hele breedte van de woning is gelegen. Deze kamer heeft dan ook een goed formaat van circa 16m2. De overige 2 slaapkamers zijn respectievelijk 8m2 en 7m2. De nette laminaatvloer is drempelloos doorgelegd waardoor de ruimtes aanvoelen als een geheel.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. De ruimte is ruimtelijk en licht ingericht. Het sanitair bestaat uit een douche, een wastafelmeubel met veel kastruimte en een 2e toilet. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator niet. Ventileren is mogelijk middels de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
Net als de rest van de woning is ook de 2e verdieping goed onderhouden en voorzien van een nette uitstraling. Een groot dakvenster biedt een fijne lichtinval waardoor deze woonlaag van een prettige lichtinval geniet. Een scheidingswand is geplaatst waarachter je naast opbergruimte ook plaats hebt voor de wasmachine en wasdroger. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel alsmede de mechanische ventilatie unit te vinden. Uiteraard heb je op deze woonlaag de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer, eventueel met een dakkapel.

ACHTERTUIN
In 2019 is de achtertuin opnieuw aangelegd door een hovenier. Dit is terug te zien in de speelse lijnen, het samenspel van een praktische indeling met een sfeervolle, groene aankleding. Direct bij de woning is een terras te vinden waar je met gemak een grote tuinset kwijt kunt. Je geniet hier van veel zon door de ligging op het zuiden. Mocht je meer schaduw wensen, dan biedt de zonwering je een fijne schaduwplek. Achter in de tuin is een houten schuur te vinden welke uiteraard is voorzien van elektra. Een achterom is tevens aanwezig.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, meterkast en toilet
Uitgebouwde woonkamer met schuifpui en trapkast (proviandkast)
Open keuken in hoekopstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met doorlopende laminaatvloer
3 Slaapkamers
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Open ruimte met groot dakraam
Wasruimte met witgoedaansluitingen, opstelling van cv-ketel en mv-unit
Indien gewenst is 4e slaapkamer te creëren.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare woning
Uitgebouwde woonkamer
Verzorgde parketvloer in de woonkamer
Open keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
2e Eethoek in de keuken
3 Volwaardige slaapkamer met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Doorlopende laminaatvloer op de 1e verdieping
Ruim opgezette badkamer
Cv-ketel: Atag met bouwjaar 2018
Mechanische ventilatie aanwezig (2018)
Meterkast: 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Achtertuin in 2019 opnieuw aangelegd door hovenier
Zonnige tuin op het zuiden
Zonwering aanwezig
Houten berging v.v. elektra
Gelegen aan autovrij en groen hofje
Kindvriendelijke woonomgeving

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning