Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTRozenstraat 8A

Vraagprijs €635.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 AG
Straat
Rozenstraat 8A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Rozenstraat 8A

Heerlijk vrij, aan de rand van het dorp gelegen, in 2021 gemoderniseerd en volledig geïsoleerd, VRIJSTAAND WOONHUIS met aangebouwde, verwarmde TUINKAMER en een royale INPANDIGE GARAGE (ca. 29m2 groot) met bijkeuken.

In 2021 is deze aantrekkelijke woning voor een belangrijk deel gemoderniseerd met o.a. een uitgebreide, luxe inbouwkeuken, een nieuwe visgraat PVC-vloer, een nieuwe tuinkamer, een aparte werkkamer en een trendy aankleding met o.a. nieuwe binnendeuren, strak stucwerk en een visgraat PVC-vloer welke deels is v.v. vloerverwarming. Een groot pluspunt is dat er een slaapkamer en badkamer (met douche en ligbad) op de begane grond zijn gelegen en daardoor de woning levensloopbestendig te bewonen is. Verder is de woning in 2021 aan de buitenzijde geschilderd, zijn er 14 zonnepanelen geplaatst, alsmede nieuwe zonwering (screens) en een elektrisch bedienbaar rolluik.

Deze volledig geïsoleerde woning met energielabel A staat op een aantrekkelijk perceel van 880m2 groot met diepe oprit en meerdere bijgebouwen zoals een aangebouwde CARPORT met lichtkoepel en een glazen pui (windscherm), een GROTE SCHUUR (ca. 25m2), een overdekte stalling voor een aanhanger (ca. 14m2), een tuinhuis (ca. 6m2) en een glazen hobbykas.

Quote van de makelaar: “Op zoek naar een unieke plek met de vrijheid van het buitengebied, maar toch met behoud van de aansluiting met het dorp en voorzieningen? De Rozenstraat in Andelst is de ideale plek met mooie, authentieke woonboerderijen. Deze woning staat op de grens tussen comfortabel wonen en het weidse, Betuwse landschap. Ga jij hiervan genieten?”

MODERNISERING
Deze woning is gebouwd in 1999, maar in 2021 heeft de woning een flinke metamorfose ondergaan. De woning was van zichzelf al degelijk gebouwd met o.a. modern sanitair, maar de woning heeft van binnen een nieuwe kwaliteitsinpuls gekregen. Een mooi voorbeeld hiervan is dat de muur tussen woonkamer en keuken is verwijderd en er daardoor veel meer leefruimte is ontstaan. Er werd ruimte gecreëerd voor een royale hoekopstelling die van alle luxe en comfort is voorzien. De wanden en plafonds zijn gestuct (en v.v. inbouwspots), de vloer kreeg een stijlvolle visgraat PVC-vloer en de binnendeuren werden vervangen door trendy exemplaren die zwart geschilderd zijn.

De serre aan de achterzijde van de woning is omgebouwd tot een comfortabele tuinkamer met o.a. een geheel nieuw dak. De bijkeuken achter de garage is naar een hoger niveau getild waardoor er zelfs een extra werkhoek is gecreëerd. Ook is er aandacht besteed aan duurzaamheid doordat er maar liefst 14 zonnepanelen zijn geplaatst met een ideale zonoriëntatie op het zuid/westen. Het buitenschilderwerk is eveneens uitgevoerd (in moderne kleurstellingen).

LEVENSLOOPBESTENDIG
Tegenwoordig zijn steeds meer mensen op zoek naar een levensloopbestendige woning op een aantrekkelijke plek. Een volwaardige slaapkamer en badkamer op de begane grond is dan een grote must. Deze woning is specifiek voor deze doelgroep gebouwd waardoor alle voorzieningen op de begane grond zijn gelegen. Aspecten zoals vloerverwarming en zonwering zijn daarbij niet vergeten. Op de begane grond heb je eigenlijk alles om comfortabel te kunnen wonen. De aangebouwde tuinkamer met dubbele schuifpui geven direct toegang tot het buitenterras. Vanuit de woning loop je binnendoor de garage in waar je de witgoedaansluitingen op hoogte (op een betonnen voet) kunt plaatsen. Tevens is er nog een extra bijkeuken waar je ook een werk/studiehoek kunt creëren. Kortom, deze woning biedt op de begane grond wel heel veel leefruimte, comfort en mogelijkheden.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de vele ramen is er niet alleen veel lichtinval, maar ook een vrij uitzicht over het naastgelegen landschap. De meeste ramen zijn v.v. zonwering (screens) zodat je op warme dagen de zon enigszins kunt weren. Op de vloer ligt een mooie PVC-vloer in visgraatmotief wat de woonkamer (en keuken) een warme woonsfeer geeft. Het afwerkingsniveau is zeer verzorgd met o.a. nieuw stucwerk (wanden en plafonds), meerdere inbouwspots, stijlvolle binnendeuren, hoge plinten en draai/kiepramen die in de trend van vandaag de dag antraciet zijn geschilderd.

KEUKEN
De keuken is in 2021 compleet vernieuwd en sluit naadloos aan op het trendy afwerkingsniveau van de woonkamer. Het open karakter zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De royale hoekopstelling is v.v. een vaatwasser, een inductie kookplaat met design afzuigschouw, een combi-oven/magnetron, een koel/vriescombi en een zwarte Quooker (2-in-1). Het laatste zorgt ervoor dat je in een handomdraai direct kokend water tot je beschikking hebt. Erg comfortabel is de vloerverwarming in de keuken. Een vaste schuif/kastenwand in de tussenhal naar de tuinkamer zorgt voor veel extra opbergmogelijkheden, bijvoorbeeld voor proviand.

SLAAPKAMER & BADKAMER B.G.
Levensloopbestendig wonen wil zeggen dat er een slaapkamer én badkamer op de begane grond te vinden is. Dat is hier ook het geval. Via de ruime hal bereik je de slaapkamer welke groot genoeg is voor een 2-persoons bed en een volwaardige linnenkast (ca. 12m2).

De badkamer grenst aan voornoemde slaapkamer waardoor je het een badkamer en-suite zou kunnen noemen. Deze badkamer is compleet ingedeeld met zowel een ligbad als een separate douchecel. Het ligbad betreft een whirlpool waardoor je lekker in bad kunt bubbelen. Verder heeft de badkamer een wastafelmeubel met grote spiegel en een extra kolomkast. Vloerverwarming zorgt ervoor dat je ook hier geen koude voeten hoeft te hebben (net als in de hal en in de keuken). Een extra handdoekradiator en inbouwspots in het plafond maken deze badkamer compleet.
Het toilet is overigens om de hoek in de hal te vinden.

1e VERDIEPING
Via de ruime hal met hardhouten trapopgang en vide komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop is lekker ruim opgezet waarbij een dakvenster voor de nodige lichtinval zorgt. Op de overloop is tevens een 2e toilet (zwevend wandcloset) en een CV-kast aanwezig. De CV-kast is dermate groot dat je er in kunt lopen. Naast de CV-ketel vind je hier tevens de MV-unit (ventilatie) terug en kun je er meerdere spullen zoals koffers opbergen.

De overloop biedt tevens toegang tot 2 royale slaapkamers over de volle breedte van de woning. Deze slaapkamers zijn beiden even groot, namelijk 17m2. Indien gewenst zou je één van de slaapkamers kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers zodat je van 2 naar 3 (slaap)kamers gaat. Erg prettig zijn de draai/kiepramen waardoor je optimaal kunt ventileren. De 2 ramen aan de voorzijde hebben in 2022 nog nieuwe rolluiken gekregen (elektrisch bedienbaar) waardoor deze slaapkamer volledig te verduisteren is. Onder de schuine dakvlakken zijn schuifpanelen geplaatst waar je nog de nodige spullen kunt opbergen.

TUINKAMER
Aan de achterzijde van de woning was al eerder een serrekamer aangebouwd, een prettige ruimte waar je volledig vrij zit en een prachtig zicht hebt op de achtertuin. In 2021 is deze serre omgebouwd tot een tuinkamer waar het heerlijk toeven is. Je kunt er namelijk het gehele jaar zitten en is als het ware het ‘verlengde’ van je woonkamer. Het heeft dan ook dezelfde afwerking gekregen met onder meer dezelfde visgraat PVC-vloer en de kozijnen van de glaspuien met dubbele schuifpuien zijn eveneens antraciet geschilderd. De ruimte is tevens verwarmd middels een radiator, maar er is ook airconditioning aanwezig waardoor je de ruimte zowel kunt verwarmen als koelen. Het glazen dak is in ieder geval vervangen door een volwaardige en geïsoleerde dakconstructie.

INPANDIGE GARAGE
Bij een vrijstaand woonhuis verwacht je al snel een volwaardige garage. Dat is hier ook zeker het geval. Deze garage is zelfs groter dan gemiddeld en telt maar liefst 29 (!) vierkante meters. Dit is inclusief de hoek waar je een wasmachine en wasdroger op hoogte kunt plaatsen. Verder is ook de garage verwarmd waardoor je er prima kunt klussen of hobbyen. De garage is namelijk geïsoleerd, zowel de muren als het dak. Een lichtkoepel zorgt voor de nodige lichtinval. Tevens zijn er 2 deuren die toegang geven tot de tuin. Door de dubbele garagedeuren is de garage vanuit de carport toegankelijk voor een auto of motor.

BIJKEUKEN / WERKKAMER
Via de garage vinden we aan de achterzijde nog een extra ruimte. Voorheen was dit een éénvoudige bijkeuken, maar in de modernisering van de woning is ook deze ruimte meegenomen. Hierdoor is het een prettige leefruimte geworden waar je comfortabel aan een bureau kunt zitten. Het heeft zelfs een eigen keukenblok (kitchenette) met gootsteen en kastruimte. Wanneer je veel vanuit huis werkt, kun je jezelf hier de gehele dag terugtrekken zonder gestoord te worden. Ook zou je hier natuurlijk een hobby kunnen uitoefenen. Bovendien heb je vanuit deze kamer een vrij zicht in de achtertuin.

TUIN RONDOM
Deze woning staat gunstig op het relatief grote perceel van 880m2 groot. De voortuin van ca. 13 meter diep zorgt voor een comfortabele buffer tussen woning en straat met behoud van een achtertuin die maar liefst ca. 24 meter diep is. Het perceel is bijna 20 meter breed waardoor je aan beide kanten goed om de woning heen kunt. De oprit loopt zelfs langs de carport op waardoor je helemaal door naar achteren zou kunnen rijden. De oprit wordt afgesloten middels een degelijke stalen poort die elektrisch en met afstandsbediening te openen en te sluiten is. Diverse bomen geven het perceel een speels en groen karakter. Overigens neemt het niet het vrije uitzicht weg want de vrije ligging aan de zijkant is erg aantrekkelijk te noemen. Hier woon je heerlijk vrij terwijl je nog wel de aansluiting met het dorp hebt.

BIJGEBOUWEN
We verkopen hier niet alleen het huis op een mooi perceel, maar er staan ook nog enkele bijgebouwen op. Vóór de garage is een volwaardige carport aangebouwd (ca. 20m2). Deze heeft een extra lichtkoepel en een houten pui voorzien van glas. Dit laatste zorgt ervoor dat je hier heerlijk uit de wind maar toch ook in de zon kunt zitten. Overigens het houten kozijn van de glaspui wel aan vervanging toe.

Achterin de tuin staat een grote houten schuur van ca. 26m2 groot. Dit veel groter dan de gemiddelde schuur en biedt dan ook veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld iemand de graag klust. Naast deze schuur is een ‘carport’ voor een aanhanger aangebouwd. Verder staat er nog een 2e tuinhuis van ca. 6m2 groot waar je je tuingereedschap kwijt kunt. Ben je een tuinliefhebber en verbouw je graag je eigen groente, dan zal de moestuin én de hobbykas met wateraansluiting (ca. 7m2) je zeker aanspreken.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en vide
Woonkamer met vrij uitzicht
Open keuken met uitgebreide hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur
2e Hal met vaste schuif/kastenwand en doorloop naar…
Tuinkamer met dubbele schuifpui en airco-unit
Slaapkamer
Badkamer en-suite met ligbad, separate douche en een wastafelmeubel
Inpandige garage met dubbele deuren naar carport, een lichtkoepel en witgoedaansluitingen (op hoogte)
Bijkeuken / werkkamer met kitchenette.

1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en CV-kast
Slaapkamer 1 met rolluik (eventueel op te delen in 2 afzonderlijke kamers)
Slaapkamer 2 (eventueel op te delen in 2 afzonderlijke kamers).

BIJZONDERHEDEN
Landelijk en rustig gelegen, vrijstaand woonhuis met een panoramisch uitzicht
In 2021 heeft de woning een flinke modernisering ondergaan
Luxe en complete inbouwkeuken
Levensloopbestendig te bewonen
Stijlvolle en trendy details in aankleding en afwerking
Ca. 140m2 woonoppervlak exclusief inpandige garage
Vloerverwarming in de keuken, toilet en badkamer begane grond
Zwevende wandclosetten
2 Royale slaapkamers op de 1e verdieping, eventueel op te delen naar 3 slaapkamers
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst in december 2019
Volledig geïsoleerd
14 Zonnepanelen (2021)
Energielabel A
Buitenschilderwerk in 2021 uitgevoerd
Diverse zonweringen, de screens (woonkamer) en het rolluik op de verdieping zijn elektrisch bedienbaar
Heerlijke tuinkamer met dubbele schuifpui en airconditioning (2019)
Een verwarmde en geïsoleerde garage van ca. 29m2 groot
Praktische carport met glaswand en lichtkoepel
De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s, zonder dat je elkaar in de weg hoeft te staan
Zeer praktische ene elektrisch bedienbare poort
Meerdere bijgebouwen bieden de mogelijkheid om creatief te zijn
Rustige, autoluwe en gewilde straat met diverse authentieke woonboerderijen
Op circa 1 kilometer van de A15, treinstation Zetten/Andelst en de uiterwaarden van de Waal gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning