DODEWAARDJuttepeer 24

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 GT
Straat
Juttepeer 24
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Juttepeer 24

Stijlvolle, volledig geïsoleerde en UITGEBOUWDE HOEKWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een comfortabele OPRIT en een zonnige achtertuin met grote SCHUUR/BERGING, dit alles gelegen op een royaal hoekperceel van 339m2 groot.

Deze zeer verzorgde en ruim opgezette gezinswoning telt maar liefst ca. 150m2 woonoppervlak en heeft diverse grote pluspunten zoals een tuingerichte woonkamer met dubbele terrasdeuren en een gezellige gaskachel, een riante leefkeuken met uitgebreide hoekopstelling v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, op de verdiepingen in totaal 5 praktische slaapkamers, een complete badkamer met o.a. een ligbad en aparte douche en op de 2e verdieping 2 extra dakkapellen voor nog meer ruimte. Noemenswaardig is dat de meeste ramen zijn v.v. rolluiken (deels elektrisch bedienbaar). Tevens is er op de 1e en 2e verdieping airconditioning geïnstalleerd.

Doordat het perceel 12,3 meter breed is, heeft de woning relatief veel tuin aan de zijkant. Hierdoor biedt de oprit ook plaats aan 2 auto’s naast elkaar waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan. De achtertuin heeft een gunstige zonoriëntatie op het zuiden en geniet daardoor maximaal aantal zonuren. Om die reden is er ook zonwering aan de achtergevel bevestigd. Achterin de tuin is over bijna de volle breedte een grote schuur gebouwd (ca. 33m2) met ruimte voor meerdere fietsen en een hobby/klusruimte.

Quote van de makelaar: “Dit is absoluut geen standaardwoning meer. Door de zij-aanbouw en de 2 dakkapellen is er flink meer leefruimte aan de toch al ruime woning toegevoegd. Bovendien heeft de woning verzorgd en neutraal afwerkingsniveau met o.a. een luxe inbouwkeuken. Ook ligt er veel meer tuin om de woning heen dan gemiddeld wat niet alleen meer vrijheid geeft, maar ook meer parkeergelegenheid en een grotere schuur. Veel completer ga je niet vinden in dit prijssegment.”

AANZIENLIJK VERGROOT
In het verleden zijn er 2 stroken grond aan de zijkant van de woning bijgekocht waardoor er veel meer ruimte naast de woning is ontstaan. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt door een volwaardige leefkeuken aan de zijkant van de woning aan te bouwen (2010). De keuken is naar de aanbouw verplaatst en er is zelfs nog ruimte voor een lange 6-persoons tafel. Doordat de keuken is verplaatst, is er in de woonkamer een extra zithoek ontstaan. Overigens is de manier waarop er is aangebouwd ook een vermelding waard. De aanbouw is op palen gefundeerd, maar wat nog veel mooier is, is het overstek van het platte dak dat ‘naadloos’ aansluit op de dakoverstekken/goten van het hoofddak. Dit zorgt ervoor dat de architectuur één geheel betreft en zie je bijna niet dat er later is aangebouwd.

Vanuit de bouw betrof de 2e verdieping één open ruimte, maar ondertussen is deze woonlaag opgedeeld in 2 volwaardige slaapkamers. Deze kamers zijn extra aantrekkelijk geworden doordat beide kamers een identieke dakkapel hebben gekregen. Dit geeft niet alleen extra ruimte, maar ook een prettige lichtinval. Overigens zijn beide dakkapellen v.v. rolluiken, net als de meeste andere ramen van de woning.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daardoor tuingericht. Dubbele tuindeuren geven direct toegang tot het buitenterras. Ook het raam ernaast loopt door tot bijna aan de vloer wat voor een ruimtelijk effect zorgt. Tussen de raampartijen vinden we een gezellige gashaard. Het afwerkingsniveau van vloer, muur en plafond zijn neutraal en verzorgd te noemen. Opvallend is de extra ruimte die is ontstaan doordat de keuken is verplaatst. Hierdoor is er een extra (zit)hoek gecreëerd die je ook kunt inrichten tot een kinderhoek of een werk/studiehoek. Een vaste inbouw/trapkast zorgt voor praktische opbergmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een stofzuiger.

COMPLETE INBOUWKEUKEN
De aanbouw van de keuken levert meer dan 21m2 extra woonoppervlak op. Aan de ene zijde is er een royale U-opstelling geplaatst terwijl je aan de andere kant een lange eettafel kwijt kunt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een aparte vriezer, een magnetron, een aparte oven, een keramische kookplaat en een afzuigschouw. Bovendien zijn er diverse inbouwspots geïnstalleerd. Verder heeft de keuken een neutrale uitstraling waarbij het natuurstenen werkblad (zwart composiet) voor een luxe-afwerking zorgt.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers hebben allemaal rechte muren en zijn respectievelijk 13m2, 13m2 en 8m2 groot. Met name de 2 grootste zijn verrassend ruim en bieden beiden de mogelijkheid tot het plaatsen van een 2-persoons bed. Middels rolluiken zijn de kamers 100% te verduisteren. In het trappengat naar de 2e verdieping is een airco-unit opgehangen die de 1e verdieping in de zomer kan verkoelen.

BADKAMER
De badkamer is eveneens goed bemeten en is dan ook compleet ingedeeld. De badkamer bestaat uit een ligbad, een aparte douchecel, een wastafelmeubel en een 2e toilet. Het wastafelmeubel heeft handige opbergruimte voor toiletspullen alsmede een grote spiegel met spotverlichting. Het tegelwerk is neutraal gekozen en loopt door tot aan het plafond. Erg prettig is het raam dat niet alleen voor lichtinval zorgt, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Een groot gezin zal al snel vrolijk worden bij het zien van de 2 extra slaapkamers. Deze doen namelijk niet onder aan de kamers op de 1e verdieping en zijn respectievelijk ca. 18m2 en 13m2 groot. En doordat dit is gemeten vanaf 1,5m meter hoogte, zijn de kamers eigenlijk nog groter. Bovendien hebben beide kamers een extra dakkapel die het ruimtelijke gevoel versterken, evenals de bijzonder hoge nok. En een prachtig uitzicht geeft. De dakkapellen zijn voorzien van horren en elektrisch bedienbare rolluiken. De ronde kopgevelramen zorgen juist voor een speels karakter. De grootste slaapkamer van het huis heeft tevens een eigen airco-unit waardoor het hier ook op een warme zomerdag goed toeven is.

ACHTERTUIN MET GROTE SCHUUR
Nog een groot pluspunt is de achtertuin van de woning. Deze tuin is namelijk meer dan 2 keer zo breed als die van een tussenwoning in de wijk. Dit komt doordat er grond is bijgekocht, ook aan de zijkant van de woning. De oprit is hierdoor lekker breed waardoor je 2 auto’s comfortabel naast elkaar kunt parkeren. Een dubbele poort maakt de achtertuin zelfs toegankelijk voor een auto of een aanhanger. Dit kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een hobby uitoefent in de grote schuur achterin de tuin.

De schuur is bijna over de volle breedte van de tuin gesitueerd en is daardoor zelfs meer dan 30m2 groot. Dit is bijna net zo groot als 2 doorsnee garageboxen. Heb je een motor of klus je graag in een schuur, dan zal je dit bijgebouw zeker interessant vinden. En ben je een zonliefhebber, dan zal je deze tuin nog meer kunnen waarderen. Met een oriëntatie pal op het zuiden, kun je hier de gehele dag in de zon zitten en geniet je maximaal aantal zonuren.

LOCATIE
De woning is midden in een rustige en gemoedelijke woonwijk gelegen. De Juttepeer is verkeersluw te noemen met nagenoeg alleen maar bestemmingsverkeer. Dit is fijn voor kinderen die hier veilig op straat kunnen spelen. Ook zijn er 2 basisscholen op loopafstand gelegen. De wijk is in de loop der jaren ‘gesetteld’ wat je terugziet in volwassen bomen die de wijk groen aankleden. Mocht je een stukje willen wanden in de vrije natuur, dan loop je om de hoek het Heuvelpad op om via de Kerkstraat op de dijk en in de Uiterwaarden van de Waal terecht te komen.

DODEWAARD
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action.
Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan vind je aan de andere kant van de Waalbanddijk uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 5 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer (vergroot) met dubbele terrasdeuren, een gashaard en voorraad/trapkast
Keuken in de aanbouw met U-opstelling, maximaal aantal inbouwapparatuur en een eethoek
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang en airco-unit
3 Slaapkamers v.v. rolluiken
Badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel met spiegel en 2e toilet.
2e Verdieping
Overloop
Slaapkamer 4 met extra dakkapel, rolluik en airco-unit
Slaapkamer 5 met extra dakkapel en rolluik
Inbouwkast met witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Ideale gezinswoning met 3 etages woonplezier
Ca. 150m2 woonoppervlak en 520m3 inhoud
Veel leefruimte op de begane grond door zij-aanbouw
Dubbele terrasdeuren
Gezellige gashaard in de woonkamer
Royaal opgezette keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Eethoek met ruimte voor lange 6-persoons eettafel
Verzorgd en neutraal afwerkingsniveau
Maar liefst 5 volwaardige slaapkamers
Complete badkamer met zowel een ligbad als een douche
Speelse raampartijen en toogdeur (voordeur)
Extra dakkapellen (2x) zijn in 2020 geplaatst
Bijna alle ramen zijn v.v. rolluiken (deels elektrisch bedienbaar, verduisterend en isolerend)
Airconditioning op zowel de 1e en 2e verdieping
Achtertuin met maximaal aantal zonuren door zuidligging
Zonwering aan de achtergevel (elektrisch bedienbaar)
Riante schuur/berging v.v. elektra en volop (stallings)mogelijkheden
Dubbele poort naar de oprit
Twee auto’s naast elkaar parkeren op eigen terrein
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Wandel- en natuurgebied (uiterwaarden) binnen handbereik
Binnen 5 autominuten begeef je je op de snelweg richting Tiel of Arnhem/Nijmegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning