Remko Stevens Makelaardij

HETERENSteenovenlaan 5

Vraagprijs €469.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HX
Straat
Steenovenlaan 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Steenovenlaan 5

Aan rand van het dorp, aan een mooie laan gelegen, stijlvol gebouwd en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen.

De ruim opgezette woonkamer is afgewerkt met een parketvloer, heeft openslaande tuindeuren en trendy zwarte schuifdeuren naar de hal en de keuken. De woonkeuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en 2e eethoek. Op de 1e verdieping vinden we 3 praktische slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. De 2e verdieping is opgedeeld in voorzolder met witgoedaansluitingen en een 4e slaapkamer met toegang tot het zonnige dakterras met panoramisch uitzicht. Rolluiken en screens zijn aanwezig, de woning heeft energielabel A.

De achtertuin is op het oosten gelegen en geniet van veel zon. Achter in de tuin is een gezellig houten veranda geplaatst. De tuin is aangekleed door een hovenier wat je terugziet in de indeling en het gebruik van de diverse planten. Ook staat hier de vrijstaande stenen garage. Naast de woning is een oprit gelegen waar je met gemak 2 auto’s parkeert. De Steenovenlaan is riant opgezet met een gevoel van vrijheid door de vele groenvoorzieningen en waterpartijen. Bovendien is er aan het einde van de straat een recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op zoek bent naar een woning die aan de wensen van alle gezinsleden zal voldoen, dan ben je hier aan het juiste adres! Een leefkeuken, een ruime living en 4 slaapkamers bieden ieder een fijne ruimte. Daarbij valt er zelf in buitenruimtes te kiezen tussen de achtertuin en het dakterras. Kortom deze woning heeft veel pluspunten te bieden!”

COMFORTABELE GEZINSWONING
Dit is een woning die je tijdens een bezichtiging gezien moet hebben! De goede ruimtes met fijne verhoudingen zullen je zeker aanspreken. Daarbij is de leefkeuken een wens voor iedere thuiskok. En bieden de 4 aanwezige slaapkamer een eigen plek voor ieder gezinslid. De zwarte schuifdeuren sluiten helemaal aan bij de trends van dit moment. Bovendien hebben deze woningen veel uitbouwpotentie. Dit zal niet direct nodig zijn maar biedt wel mogelijkheden in de toekomst. Bij dit type woning zijn veel verschillende uitbouwmogelijkheden. Zoals de uitbouw aan de achterzijde, maar ook een dakopbouw om de 2e verdieping aanzienlijk te vergroten.

WOONKAMER
De woonkamer is tuingericht doordat deze aan de achterzijde van de woning is gelegen. Middels de openslaande deuren zijn de ruimten dan ook fijn bij elkaar te betrekken. De ruimte is rechthoekig van opzet waardoor deze eenvoudig in te richten is. Voldoende ruimte is aanwezig voor een grote hoekbank, een 6-persoons eettafel én een grote servieskast. Een leuk detail is de ingebouwde boekenkast. De schuifdeuren (2021) verdwijnen mooi achter deze kast. Daarbij zijn deze deuren ideaal om de keuken en de woonkamer van elkaar te scheiden. Op de vloer ligt een parketvloer welke een warme woonsfeer biedt. Het plafond is gestukt.

WOONKEUKEN
Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. Dit betreft een ware leefkeuken omdat je een 4-persoons eettafel kunt plaatsen. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst waardoor je hier van veel ruimte geniet. Dit keukenblok is voorzien van veel ladekorven. Hier is tevens plaats voor het 90cm brede 4-pits gasfornuis (Boretti) met teppanyaki plaat en grote oven. In dit keukenblok is ook de vaatwasser ingebouwd. Door de grote ramen kijk je hier prettig van je af. In de doorloop naar de woonkamer is een 2e keukenblok geplaatst wat een apparatenwand tot aan het plafond betreft. Hier is een hoge koelkast, een hoge vriezer en een combi-oven/magnetron ingebouwd. Daarbij is deze wand tevens voorzien van kasten. Mocht je nog kastruimte te kort komen, dan is er altijd nog de inbouw/trapkast waar je tevens de voorraad en de stofzuiger kwijt kunt.

1e VERDIEPING
De trapopgang in de hal biedt toegang tot de 1e verdieping. Hier verbindt de overloop de 3 slaapkamers, de badkamer en het toilet. De kamers zijn respectievelijk 18m2, 11m2 en 8m2 groot. Praktisch zijn de rechte wanden waardoor de kamers optimaal in te richten zijn. Opvallend is de masterbedroom welke over de gehele brede van de woning is gesitueerd. Dit maakt de kamer zeer ruim van opzet waardoor je bijv. grote kledingkasten kunt plaatsen. Grote ramen geven hier veel lichtinval en vanuit deze kamer kijk je vrij weg over de straat. De masterbedroom is voorzien van screens, de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Oorspronkelijk was de badkamer vanaf zowel de overloop als vanaf de masterbedroom bereikbaar. Bij deze woning is de toegang tot de masterbedroom dichtgemaakt waardoor de badkamer praktischer in te richten is. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een brede douche en 2 wastafels. De kolomkast wordt ter overname aangeboden. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator hier niet. Het tegelwerk is in een neutrale kleurstelling uitgevoerd. Het toilet is separaat van de badkamer en vanaf de overloop bereikbaar.

2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang kom je op de 2e verdieping. Deze is opgedeeld in de overloop en een 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer voelt aangenaam aan door de het vele glasoppervlak en het hoge plafond. Middels een elektrisch bedienbaar rolluik is de kamer geheel te verduisteren. Deze kamer grenst tevens aan het dakterras wat dit een fijne ruimte maakt voor een kantoorruimte of een tienerslaapkamer. Ook deze verdieping heeft alleen maar rechte wanden waardoor elke vierkante meter optimaal te gebruiken is. De opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie unit zijn vakkundig weggewerkt in een schuifkastenwand. Op de overloop zijn de witgoedaansluitingen aanwezig. Hier kan je eveneens een extra kast kwijt om nog meer opbergruimte te krijgen.
Zou je (op termijn) meer leefruimte willen creëren, dan zou je op deze verdieping mogelijkerwijs kunnen uitbouwen waardoor je 1 of 2 extra (slaap)kamers kunt realiseren.

PANORAMA DAKTERRAS
Aan de voorzijde van de woning is op de 2e verdieping een heerlijk dakterras gelegen. Met ca. 8m2 groot kan je hier een fijne zithoek creëren. Een lekkere loungestoel om bijvoorbeeld een boek te lezen kan je gemakkelijk kwijt. Je geniet hier tevens van een panoramisch uitzicht over de Steenovenlaan. De ligging op het zuidwesten zorgt dat je hier tot in de avonduren van veel zon geniet.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een verrassende achtertuin. Doordat er nog een brede strook grond naast de woning is gelegen is de tuin verrassend ruim. De achtertuin is door een hovenier aangelegd wat je terugziet in stijlvolle verhoudingen en diverse planten. Achter in de tuin bieden leibomen privacy in de zomerdag. Aan de garage is een veranda geplaatst, hier kan je gezellig zitten. De achtertuin is weliswaar op het oosten gelegen, echter omdat er geen bebouwing aan de zuidkant is geniet je hier van veel zon. Aan de achtergevel is dan ook een brede (elektrisch bedienbare) zonwering geplaatst (ter overname) om schaduw te creëren. Een gedeelte van de oorspronkelijk oprit is opnieuw ingericht waardoor je hier nog meer achtertuin hebt.

GARAGE + OPRIT
Achter in de tuin staat een vrijstaande, stenen garage. Deze heeft een gunstig formaat van ca. 18m2 groot (6m diep x 3m breed). De kanteldeur is vervangen voor dubbele openslaande deuren. Uiteraard is de garage voorzien van elektra. Achter de houten betimmering van de veranda is de loopdeur nog aanwezig. Indien gewenst is dit dan ook eenvoudig weer te gebruiken.
Naast de woning is een diepe oprit gelegen. Met een diepte van bijna 16 meter kan je hier gemakkelijk 2 tot 3 auto’s parkeren. De brug aan de voorzijde van de woning biedt een gedeelde opgang met de naast gelegen woning.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan de rand van het dorp Heteren. De Steenovenlaan is misschien wel de mooiste laan van Heteren met brede groenstroken, bomen en parallelwegen met grote 2-kappers en vrijstaande woonhuizen. Door de autoluwe parallelwegen kunnen kinderen hier ongestoord op straat spelen. De voorgelegen groenvoorzieningen en waterpartij zorgen voor een vrije ligging en natuurlijke buffer met de vrijstaande woningen tegenover. De Steenovenlaan verbindt de Rijndijk met haar uitgestrekte uiterwaarden en de doorgaande Boterhoeksestraat (N837). Hierdoor ben je in een handomdraai de wijk uit en zit je binnen enkele minuten op de A50.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat nog dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 2 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met veel lichtinval, meterkast, toilet en trapopgang
Brede woonkamer met openslaande terrasdeuren
Halfopen woonkeuken v.v. inbouwapparatuur en een praktische trapkast
1e Verdieping:
Overloop met zijgevelraam, een 2e toilet en 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder c.q. overloop met witgoedaansluitingen
Studio / werkruimte
Vaste schuif/kastenwand met opbergruimte, cv-ketelopstelling en mv-box
Toegang tot dakterras van 8m2 groot.

BIJZONDERHEDEN
Ruim opgezette gezinswoning met veel lichtinval
Royale woonkamer met dubbele terrasdeuren
Schuifdeuren die ‘verdwijnen’ achter inbouwboekenkast (2021)
Parketvloer in de woonkamer
Keuken met vrij uitzicht aan de voorzijde
Riant keukenblok in 2 delen, hoekopstelling én apparatenwand
In totaal 4 slaapkamers inclusief 2e verdieping
Toilet op de 1e verdieping is separaat van de badkamer gelegen
Sanitair en tegelwerk van badkamer en toiletten is neutraal
2e Verdieping biedt een heerlijke slaap-/werkkamer (studio)
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Itho HR-combi met bouwjaar 2013
Mechanische ventilatie-unit: Itho Daalderop met bouwjaar 2015
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Aantrekkelijk dakterras met vrij uitzicht en veel zonuren
Prima uitbouwmogelijkheden
Rolluiken en screens aanwezig
Elektrisch bedienbare zonwering te overname
Vrijstaande stenen garage
Stijlvolle houten veranda
Diepe oprit met comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning