Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHoofdstraat 100

Vraagprijs €795.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2015
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 CC
Straat
Hoofdstraat 100
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Hoofdstraat 100
 
Op een royaal perceel van maar liefst 1.090m2 gelegen, in 2015 nagenoeg volledig opnieuw en onder architectuur opgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met een verrassend grote en geïsoleerde GARAGE (2022) van 5m bij 10m met zolder alsmede een mooie en zonnige VERANDA.
 
Deze stijlvolle villa kent alleen maar pluspunten met o.a. een heerlijke woonkamer met schouw en houtkachel, een riante leefkeuken v.v. inbouwapparatuur waaronder een prachtig 7-pits fornuis, een praktische en ruime bijkeuken, vloerverwarming op de gehele begane grond (en de badkamer), 4 ruime tot zeer ruime slaapkamers en een badkamer met o.a. een groot ligbad en inloopdouche. De toiletten zijn zwevend uitgevoerd. Via een vlizotrap bereik je een zolder met verrassend veel ruimte hetgeen potentie biedt om een extra woonlaag te creëren (i.c.m. vaste trap). Het afwerkingsniveau is hoogwaardig en gedetailleerd te noemen met o.a. paneeldeuren, inbouwspots met dimmers en strak stucwerk.   
 
Door het grote perceel is de achtertuin maar liefst 72 meter (!) diep. De tuin is overzichtelijk aangelegd met een terras, een grasveld, een ingegraven trampline en rondom een beukenhaag. Het royale formaat is er altijd wel zon te vinden en geniet je bijzonder veel privacy (grenzend aan villawijk ‘Woondomein Aan de Linge’). Vóór de garage is een comfortabele oprit gelegen waar je met gemak meer dan 6 auto’s op eigen terrein kunt parkeren (2 auto’s naast elkaar). Alle voorzieningen zoals supermarkten, ambachtelijke winkels en basisscholen zijn op steenworp afstand gelegen evenals de vrije natuur van Landgoed Hemmen met uitgestrekte wandelpaden door de bossen en het Betuwse landschap.  
 
Quote van de makelaar: “Met trots presenteren wij deze parel in het vrijstaande segment! Bij de bouw is er werkelijk nergens op bezuinigd en zijn er zeer degelijke en mooie (bouw)materialen toegepast. Het resultaat is een uniek en bijzonder fraai woonhuis die voor een gezin met 3 tieners zeer geschikt is. Bovendien biedt de geïsoleerde garage verrassend veel mogelijkheden, zelfs voor een werkruimte of praktijk aan huis”.
 
NIEUWBOUW
Dit is een woning met een bijzonder verhaal. De oorsprong dateert ergens van rond 1898 waarbij het een klein woonhuis (T-boerderij) met aangebouwde schuur betrof. Echter, van het oorspronkelijke woonhuis is werkelijk niets meer te zien aangezien de huidige eigenaren er in de afgelopen jaren een ‘nieuwbouwproject’ van gemaakt hebben. Alleen de buitenmuren van het voorhuis is blijven staan en daar is een geheel nieuw huis ‘omheen’ gebouwd. De aangebouwde schuur is zelfs volledig gesloopt en opnieuw en als één geheel met de woning herbouwd. 
 
Onder begeleiding van een constructeur en architect zijn onder meer de funderingen verstevigd waardoor er een geheel nieuwe ‘buitenschil’ met isolatie opgetrokken kon worden. Hierdoor zijn de buitenmuur zelfs dikker dan bij de hedendaagse nieuwbouw. Het voorhuis heeft ‘letterlijk’ een nieuwe jas gekregen, zouden we kunnen stellen. Tevens is de dakconstructie volledig vervangen en v.v. dikke, geïsoleerde sandwichpanelen. De begane grondvloer is vervangen door beton, isolatie en vloerverwarming. En uiteraard is de algehele elektra, riolering, leidingwerk en centrale verwarming volledig vervangen. Kortom, hier hoef je niet te twijfelen of dat de woning wel aan het hedendaagse wooncomfort voldoet. De bouw is op zeer degelijke en traditionele wijze uitgevoerd en dat geldt hetzelfde voor de garage en de veranda.
 
ARCHITECTUUR
Wanneer je voor het huis staat en naar de voorgevel kijkt, dan wordt je al meteen duidelijk dat er in het ontwerp mooie en stijlvolle keuzes zijn gemaakt. Er is dan ook niet bezuinigd op materialen en detaillering en dat maakt dit huis extra bijzonder. Er is nagedacht over de architectuur waarbij het landelijke karakter zowel in als rondom de woning de boventoon voert. De steen(kleur)keuze, de gecoate, keramische (zwarte) dakpannen, zinken goten en hemelwaterafvoeren, alsmede de hardhouten kozijnen (met draai/kiepramen) met authentieke roedeverdeling geven de accenten die je bijvoorbeeld ook terug vindt in de aangrenzende villawijk ‘Woondomein Aan de Linge’. Schitterend detail is bijvoorbeeld de ‘voordeur’ symmetrisch in de voorgevel wat helemaal geen voordeur is. Wel is het de plek waar ooit in het oorspronkelijke huis de voordeur heeft gezeten.
 
Zoek je geen standaard nieuwbouw woonhuis, maar een uniek object waarbij over elk detail is nagedacht, dan laten wij je graag verrassen tijdens een uitgebreide rondleiding.  
 
DUURZAAMHEID
Isolatie en energiekosten zijn vandaag de dag ‘hot issues’ waar men al snel naar kijkt wanneer men op zoek is naar een nieuwe woning. Door de recente nieuwbouw is deze woning volledig geïsoleerd waardoor het energielabel A heeft. De betonvloer, de gevels, de dakconstructie alsmede de HR++ beglazing voldoen aan de duurzaamheidseisen van vandaag de dag. De energielasten bij deze woning liggen bijzonder laag, maar dat komt ook doordat er veel gebruik wordt gemaakt van de gezellige houtkachel in de woonkamer. Mocht je willen overstappen naar een warmtepomp, dan zou je wellicht kunnen voortborduren op de vloerverwarming die al aanwezig is. Bovendien is het schuine dak (voor- en zijdak) geschikt voor zonnepanelen wat bezonning betreft.
 
LIVING
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en voelt ruimtelijk aan doordat het de volle breedte van de woning heeft (binnenwerks 8 meter). Bovendien heeft het balkenplafond (met inbouwspots) een mooie hoogte wat het ruimtelijke gevoel versterkt. Met aan de ene zijde de schouw met houtkachel en aan de lange zijde plaats voor een TV kun je er met gemak een grote hoekbank kwijt. Aan de andere zijde zou je bijvoorbeeld een lekkere fauteuil of een speelhoek kunnen plaatsen. Opvallend is dat je van de voorgelegen weg eigenlijk niets hoort. Het betreft een asfaltweg die altijd stiller is dan een klinkerweg, maar de extra dikke muren met isolatie en HR beglazing zorgen voor de stilte in huis.
 
RIANTE WOONKEUKEN
Deze woning heeft een echte woonkeuken waar je met gemak een 8-persoons eettafel kwijt kunt. Hier kun je met de gehele familie aanschuiven zonder dat het te krap wordt. De keukenopstelling heeft dan ook een lengte van 6 meter (!) maar is zelfs te verlengen naar 7,3 meter. De keuken is neutraal doch enigszins landelijk gekozen en is v.v. inbouwapparatuur. Het brede 7-pits fornuis met 3 ovens en een warmhoudlade springt direct in het oog, maar uiteraard is er ook een vaatwasser en een koelkast ingebouwd. Boven het fornuis is een afzuigunit in de sierlijke schouw geplaatst. Verder is er plaats voor een mooie servieskast of een bureau in de hoek. Dubbele tuindeuren geven direct toegang tot het buitenterras. En ook in de keuken zorgen dimbare inbouwspots voor de sfeerverlichting.
 
BIJKEUKEN
Bij een groot huis als deze hoort natuurlijk ook een bijkeuken. Deze is opvallend ruim waardoor je wellicht al snel genegen bent om de achterdeur veelvuldig als ‘voordeur’ te gebruiken. Je kunt er immers een goede garderobe kwijt en kinderen hebben de ruimte om hun schoenen uit te trekken zonder dat ze direct in de keuken staan. Tevens kun je in deze ruimte de wasmachine en wasdroger kwijt alsmede een vriezer. Je zou er een werkblad boven kunnen maken en extra kastruimte (t.b.v. voorraad) kunnen creëren. Aansluitingen voor een wastafel/gootsteen zijn reeds voorbereid. Ook vinden we hier het moderne toilet met trendy kiezelbetegeling terug.
 
1e VERDIEPING
Via een stijlvolle, eikenhouten trapopgang in de hal bereiken we de 1e verdieping. De overloop is royaal opgezet waarbij de ruimte mede wordt gecreëerd door de hoge dakkapel. Leuk detail zijn de zwartstalen spijlen die in de balustrade zijn verwerkt. Een V-groef laminaatvloer schakelt maar liefst 4 ruime slaapkamers aan elkaar. Deze kamers zijn respectievelijk 18m2, 14m2, 14m2 en 10m2 groot. Er zit dus geen kleine kamer tussen. Bovendien zijn de 2 slaapkamers aan de achterzijde onder de schuine kap gemeten vanaf 1,5m hoogte en zijn dus eigenlijk nog groter. Alle kamers zijn v.v. praktische draai/kiepramen. Eén van de slaapkamers heeft tevens een vaste schuif/kastenwand t.b.v. kleding.
 
BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze heeft, net als op de overloop, een hoge dakkapel die voor een speelse en ruimtelijke beleving zorgt. De badkamer is ingedeeld met een groot ligbad, een comfortabele inloopdouche en een breed 2-persoons wastafelmeubel. Er is gekozen voor een grote, keramische tegel met houtlook wat voor een warme uitstraling zorgt. Er is zowel vloerverwarming als een designradiator voor handdoeken geïnstalleerd. Verder is de ruimte goed te ventileren middels de mechanische ventilatie of het draai/kiepraam in de dakkapel.
 
Een groot pluspunt is dat het 2e toilet niet op de badkamer te vinden is, maar separaat op de overloop. Hierdoor hoef je elkaar niet in de weg te zitten wanneer bijvoorbeeld de badkamer bezet is.
 
ZOLDER
Via een degelijke vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken. Hier komt je een zee aan ruimte tegemoet aangezien de nokhoogte op meer dan 2,5 meter ligt. Eigenlijk is het zonde dat deze verdieping niet middels een vaste trap toegankelijk is, alhoewel er wel een goede mogelijkheid bestaat om dit alsnog te creëren. In dat geval zou je zelfs 2 extra (slaap)kamers, in combinatie met enkele dakvensters kunnen realiseren. In de huidige setting is de zolder geheel bevloerd waardoor je er bijzonder veel spullen kunt opbergen. Ook is er een toegang tot de zolder van het achterhuis waar je ook nog verrassend veel ruimte vindt (nokhoogte 1,8m).
 
ROYALE GARAGE MET ZOLDER
Op de plek waar voorheen een oude schuur stond, is in 2022 een geheel nieuwe garage gebouwd. En niet zomaar een garage aangezien het veel groter is dan gemiddeld. Met een lengte van 10 meter en een breedte van 5 meter (ca. 50m2 groot) kun je er zelfs meerdere auto’s en/of motoren naar binnen rijden.
 
De garage is zeer degelijk gebouwd met o.a. stalen spanten, een strakke betonvloer, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en de gevels en de dakconstructie zijn in geïsoleerde sandwichpanelen uitgevoerd. Aan de buitenzijde zie je hier overigens niets van aangezien deze hoogwaardig is afgewerkt met een opgemetseld trasraam (zelfde steen als het woonhuis), houten gevelbekleding (zwart gepotdekseld) en eveneens gecoate dakpannen. Hierdoor is het bijgebouw mooi één geheel met het woonhuis. Overigens is de garage tevens v.v. elektra, krachtstroom en Led-verlichting. Er is een grote zolder in de nok aangebracht waar je veel spullen kunt opbergen. Door het grote formaat, de isolatie en de voorzieningen, is de garage multifunctioneel te gebruiken. Je zou de ruimte zelfs eenvoudig kunnen opdelen met achterin een kantoor/praktijkruimte. Wanneer je een extra raam in de achterwand aanbrengt, kijk je vrij de diepe achtertuin in. 
 
DIEPE ACHTERTUIN MET VERANDA
Een heel bijzonder en onderscheidend aspect van deze woning is de grote achtertuin. Deze is op het diepste punt welgeteld 72 meter lang. Dat komen we niet vaak tegen, zeker niet binnen de bebouwde kom. Bovendien geniet je er veel privacy doordat er in de zomer nauwelijks tot geen inkijk is. Het heeft een groen en natuurrijk karakter door het grasveld, de beukenhagen, diverse boompjes en leilindes. En doordat de aangrenzende tuin van de achtergelegen villa’s ook grote tuinen hebben, geniet je veel vrijheid. Omliggende volwassen bomen geven zelfs het gevoel alsof je aan een bosrand woont.
 
Aan de garage is een stijlvolle veranda in eikenhout gebouwd. Deze heeft dezelfde lengte als de garage (10 meter) en biedt daardoor een aantrekkelijk, overdekt terras op het zuiden. Je kunt hier een tuinset het gehele jaar droog buiten laten staan. Verderop in de tuin is een trampoline ingegraven welke al achterblijven. Het luxe ‘kippenverblijf’ achterin de tuin wordt ter overname aangeboden. De tuin is rondom de woning verzorgd aangelegd met o.a. sierlijke annabellen. Noemenswaardig is dat er een puls is geslagen t.b.v. gratis grondwater. Deze is aan te sluiten op een pop-up sproeisysteem en druppelslangen.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners (bron Wikipedia). Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kan kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.
 
In Zetten zijn 3 basisscholen gevestigd alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Alle (winkel)voorzieningen zijn vanuit deze woning op loop/fietsafstand gelegen.
 
LANDGOED HEMMEN
Deze woning heeft een zeer aantrekkelijke ligging in de nabijheid van Landgoed Hemmen, een bosrijke en landelijke plaats, grenzend aan Zetten, waar je heerlijk kunt wandelen. Vrijwel direct tegenover de woning loop je al het Landgoed op waardoor je een directe aansluiting hebt op meerdere uitgestrekte wandelpaden die je naar de kern van het authentieke kerkplein, de bosvijver en/of de kasteeltuin brengen. Hemmen heeft voornamelijk een bosrijk karakter maar de wandelpaden lopen veel verder door het Betuwse landschap met boomgaarden en weilanden. Ben je een natuurliefhebber en wandel je graag, dan kun je hier je hart ophalen. Ook vindt je er gezellige, kleinschalige horeca waar je heerlijk een terrasje kunt pakken of een hapje kunt eten.
 
UITVALSWEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
BIJZONDERHEDEN:
Prachtig, onder architectuur herbouwde dorpsvilla
Stijlvolle uitstraling door mooie bouwmaterialen
Ruime woonkamer met gezellige schouw en houtkachel
Heerlijke leefkeuken met ruimtelijke opzet
Keuken v.v. inbouwapparatuur waaronder een uitgebreid fornuis
Praktische bijkeuken
Vloerverwarming zorgt voor comfortabel woongenot (begane grond en badkamer)
4 Zeer volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad én douche
Dakkapellen zorgen voor ruimte en speels karakter
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd (o.a. separaat op de overloop)
Royale zolderverdieping met potentie
Ca. 170m2 woonoppervlak (excl. zolderverdieping)
Volledig en hoogwaardig geïsoleerd
Energielabel A
Meterkast: 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en krachtgroep t.b.v. garage
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2014
Verrassend grote garage van ca. 50m2 én een zolderetage met stahoogte in de nok
Garage is geïsoleerd en biedt potentie tot een kantoor of praktijk aan huis
Heerlijke veranda met gunstige zonoriëntatie
Bijzonder diepe achtertuin met veel vrijheid en zonuren
Ingebouwde trampoline blijft achter
Zeer verzorgde tuinaanleg met o.a. pop-up sproeisysteem en druppelslangen
Zeer comfortabele oprit met ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s
Op loopafstand van het dorpsplein, supermarkten en bakker
Letterlijk op steenworp afstand van Landgoed Hemmen gelegen.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning