Remko Stevens Makelaardij

VALBURGTielsestraat 25

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1962
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
VALBURG
Postcode
6675 AA
Straat
Tielsestraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

VALBURG
Tielsestraat 25

Centraal in het dorp gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING met GARAGE, carport en oprit. De begane grond is ingedeeld met een ware doorzonwoonkamer en een dichte keuken met tuindeur. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. Via de vlizotrap is de ruime zolder met stahoogte te bereiken. De woning is v.v. screens, rolluiken en zonwering.

Deze ideale gezinswoning staat op een aantrekkelijk perceel van 172m2 groot. De achtertuin is vrij en privacy vol gelegen met veel zon (ligging op het zuidoosten). Schuin achter de woning is een vrijstaande garage te vinden met daarvoor een fijne carport. Voor de garage is de bijna 13m diepe oprit gelegen waardoor je 2 auto’s op eigen terrein kunt parkeren.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een 2-kapper in een gunstig segment? Dan ben je bij deze woning aan het juiste adres. De garage en de diepe oprit zijn grote pluspunten. Daarbij biedt deze woning je de kans om het helemaal naar eigen wens in te richten.”

POTENTIEEL
Deze woning heeft de originele indeling van de bouw behouden. Dit biedt voor koper een perspectief om de woning geheel naar eigen wens te maken. De indeling en opzet is van zichzelf al ruim, maar wat we veel zien bij dit type woning is dat de keuken wordt doorgebroken naar de woonkamer en dat de badkamer wordt vergroot door een stuk van de slaapkamer ernaast erbij te betrekken. Ook biedt de zolder een zeer goede mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen om hier een 4e slaapkamer te creëren, eventueel zelfs met een dakkapel.

WOONKAMER
Deze woonkamer betreft een ware doorzonkamer. De grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel bieden veel lichtinval. Het zijgevelraam draagt hier tevens aan bij. De rechthoekige ruimte zorgt dat deze praktisch in de richten is. Je kan hier met gemak een hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. In de achtergevel is een loopdeur aanwezig waardoor je hier in de zomerdag zo de tuin in loopt.

KEUKEN
Bij deze woning hoort een dichte keuken welke via de hal te bereiken is. De ruimte is voorzien van een recht keukenblok met diverse bovenkasten. Je kan hier tevens een 2e eettafel of ontbijtbar kwijt. In de keuken is een tuindeur aanwezig welke direct toegang biedt naar de achtertuin. Mocht je een open keuken wensen dan zal je kunnen overwegen om de muur tussen de keuken en de woonkamer open te maken om zo één ruimte te creëren.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Hier tref je 3 volwaardige slaapkamers aan van respectievelijk 14m2, 10m2 en 8m2 groot. Door de rechte wanden zijn de kamers praktisch in te richten. De 2 ruimste slaapkamers zijn voorzien van een vaste inbouwkast. Opvallend zijn hier de grote raampartijen waardoor elke kamer van veel lichtinval geniet. De kamers aan de achterzijde bieden tevens een wijds uitzicht.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is wat gedateerd te noemen. In de huidige indeling tref je hier wastafel en een ligbad/douche. Echter heb je hier uitstekende mogelijkheden om bij het plaatsen van een nieuwe badkamer de ruimte tegelijkertijd te vergroten. Je kan namelijk een stukje van de naastgelegen slaapkamer opofferen voor een ruimere badkamer. Hierdoor ontstaat er tevens ruimte voor een 2e toilet. Er is een raam aanwezig om de ruimte te ventileren.

ZOLDER
Middels een vlizotrap op de overloop is de zolder bereikbaar. Deze woonlaag is verrassend groot aangezien je hier voldoende stahoogte hebt. Door het plaatsen van een vaste trap vergroot je niet alleen het woonoppervlak maar heb je ook de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren. De opstelling van de cv-ketel is tevens hier geplaatst.

ACHTERTUIN
Ben je een zonliefhebber? Dan zit je bij deze woning aan het juiste adres. De tuin is namelijk op het zuidoosten gelegen waardoor je hier de gehele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast grenst de woning aan kassen waardoor er geen hoge bebouwing is. Hierdoor geniet je van veel privacy en een vrij gevoel. Zonwering is aan de achtergevel geplaatst zodat je op de warme zomerdag een fijne schaduwplek kan creëren. Tussen de woning en de garage is een doorgang naar de oprit, hierdoor is de achtertuin tevens geheel af te sluiten.

GARAGE & OPRIT
Schuin naast de woning is een stenen garage gelegen. De garage is vanuit de achtertuin via de loopdeur bereikbaar. Aan deze zijde zijn tevens ramen geplaatst om daglicht te geven in de garage. Aan de voorzijde zijn dubbele openslaande deuren aanwezig. Hierdoor kan je gemakkelijk met je fiets of motor naar binnen. Voor de garage is een carport geplaatst waardoor je de auto droog kunt parkeren op eigen terrein. De oprit is in totaal bijna 13m diep waardoor je hier gemakkelijk 2 auto’s kwijt kunt.

VALBURG
Zoek je een thuisbasis met een vriendelijk en dorps karakter, maar niet al te ver van alle voorzieningen die een grote plaats als Elst en steden als Arnhem en Nijmegen te bieden hebben? Dan is Valburg de ideale plaats om te wonen. Valburg is een karaktervol en rustig dorp waarbij de kerken in het centrum en de eeuwenoude korenmolen (ca. 1750) aan de rand van het dorp markante bouwwerken zijn. In Valburg vinden we verder een basisschool, een kinderopvang, een café, een restaurant en een nieuw multifunctioneel centrum (MFC).

Binnen 7 minuten ben je in het naburige dorp Elst waar je werkelijk alle winkel- en openbaar vervoer voorzieningen binnen handbereik hebt. Steden als Arnhem en Nijmegen liggen op 15 tot 20 autominuten rijden, maar zijn ook te bereiken met een bus- en treinverbinding (via Elst).

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapkast
Doorzon woonkamer met zijgevelraam
Dichte keuken met tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met vlizoluik naar 2e verdieping (bergzolder)
Slaapkamer 1 met vaste kast
Slaapkamer 2 met vaste kast
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad/douche en wastafel

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Complete gezinswoning met ca. 82m2 woonoppervlak (excl. zolder)
Doorzonwoonkamer
Dichte keuken met trapkast
Praktische trapkast
3 Volwaardige slaapkamers
Handige opbergzolder met veel ruimte en stahoogte
Mogelijkheid voor vaste trap naar zolder
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Cv-ketel: Nefit, geplaatst november 2005
Het dak is na geïsoleerd
Gedeeltelijk isolatieglas
Screens, rolluiken en zonwering aanwezig
Achtertuin met veel zonuren en privacy
Aantrekkelijke garage met carport
Oprit met plaats voor 2 auto’s op eigen terrein.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning