Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBellefleur 62

Vraagprijs €315.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1983
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 DV
Straat
Bellefleur 62
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bellefleur 62

Aan kindvriendelijk hofje gelegen, volledig geïsoleerde en op 2 verdiepingen maximaal UITGEBOUWDE TUSSENWONING (ca. 110m2 woonoppervlak) met o.a. een luxe en complete inbouwkeuken in U-opstelling, een ruime, tuingerichte woonkamer, op de verdieping 3 volwaardige slaapkamers waaronder een masterbedroom met walk-in-closet, een moderne badkamer, zwevende wandclosetten en een multifunctionele 2e verdieping met 2 grote dakkapellen.

De woning is onderhoudsarm afgewerkt met kunststof kozijnen (grotendeels), draai/kiepramen, inzethorren en rolluiken. De airconditioning op de verdieping wordt ter overname aangeboden. Tevens is de CV-ketel in 2020 vervangen (via app op telefoon te bedienen).

De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuiden en heeft daardoor veel zonuren. Met een diepte van 13 meter is de tuin dieper dan gemiddeld met achterin een stenen schuur en een overkapping bij de poort/achterom. Het betreft een dubbele poort waardoor je ook met een motor gemakkelijker de tuin in kunt draaien. De tuin is onderhoudsarm aangelegd waardoor je meer tijd overhoudt om ervan te genieten. Op warme zomerdagen kun je het schaduwdoek in het houten frame als een ‘harmonicadak’ uitschuiven waardoor je lekker beschut kunt zitten.

Quote van de makelaar: “Door de verbouwing op de 1e verdieping en de 2 grote dakkapellen op de 2e verdieping is dit géén standaard woning meer. De uitbreidingen zorgen voor een veel ruimere en praktischere indeling van onder meer de slaapkamers doordat er bijna geen schuine dakvlakken meer zijn. Bovendien is er veel aandacht besteed aan luxe en comfort wat deze woning nog meer onderscheid van de gemiddelde tussenwoning in het segment”.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en dat is opvallend. Veel tussenwoningen hebben een doorzon-woonkamer, maar deze woonkamer is over de volle breedte gelegen en is ruimer dan gemiddeld. Bovendien is er een hoekje van de hal ‘afgesnoept’ waardoor de woonkamer nog ruimer aanvoelt. Door het vierkante formaat is de kamer dan ook praktisch in te richten. Een grote hoekbank past hier prima zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Tevens is de woonkamer tuingericht en biedt het daardoor veel privacy (geen inkijk vanaf de straat). Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een open karakter naar de woonkamer toe. De keuken is in een U-opstelling geplaatst waardoor het veel aanrecht en kastruimte heeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (Siemens 2021), een combi-oven/magnetron (2020), een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw en een koelkast.

Er is tevens geïnvesteerd in praktische kastruimte met o.a. in beide hoeken een Le-manslede. Dit zijn pannenlades die je nagenoeg volledig en met één beweging uit de kast schuift. Ook in de hoek van bovenkast zit een draaicarrousel verwerkt en er is een apothekerskast met handige lades aangebracht. Verder heeft de keuken een neutrale, hoogglans witte fronten die eigenlijk iedereen wel mooi vindt. Om het af te maken is er gekozen voor trendy wandtegeltjes en Led-spots onder de bovenkasten.

In de woonkamer vind je nog een extra trapkast waar je niet alleen voorraad kwijt kunt, maar bijvoorbeeld ook de stofzuiger.

HAL/ENTREE
Doordat de hal aan de voorzijde van de woning is ‘uitgebouwd’, kom je prettig binnen in een ruime en praktische hal. Hier vinden we de uitgebreide meterkast, een garderobenis voor jassen, het toilet en de trapopgang. Door de ruimte kun je er bijvoorbeeld ook eenvoudig een kinderwagen kwijt. Het toilet heeft een zwevend wandcloset met een hoekfonteintje. Noemenswaardig is dat de houten voordeurpui is vervangen door hardhout. En ook de radiator in de hal is vervangen door een strak design.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Vanuit de oorspronkelijke bouw heeft deze woning aan de achterzijde een schuin dak, maar doordat de achtergevel later recht is opgetrokken, is er geen ruimteverlies door schuine dakvlakken meer. Deze grote verbouwing heeft 2 verrassend grote slaapkamers opgeleverd waaronder een heuse masterbedroom. Deze ‘ouderslaapkamer’ is maar liefst 16m2 (!) groot en is dan ook opgedeeld met een walk-in-closet (inrichting is ter overname). Ondanks de opdeling kun je er nog steeds met gemak een groot 2-persoons bed kwijt. Alle 3 de slaapkamers zijn 100% te verduisteren middels de aanwezige rolluiken. Inzethorren zorgen ervoor dat insecten geen kans krijgen om binnen te komen.

BADKAMER
Net als de hal/entree op de begane grond, loopt ook de badkamer door tot in de ‘aanbouw’ van de voorgevel. Hierdoor is de badkamer eveneens ruim opgezet en heeft het een relatief groot raam met daglicht en ventilatiemogelijkheid (draai/kiepraam). De badkamer is enkele jaren geleden ook al eens gemoderniseerd en ingericht met een luxe douche, een wasmeubel en een 2e zwevend toilet. De douche is v.v. design-sanitair met een rainshower, een ‘waterval’ en een aparte handdouche. Het wasmeubel heeft een praktische lade voor toiletspullen met erboven een spiegel. Groot formaat tegels (wit en antraciet), een designradiator en een stucplafond met inbouwspots (op een dimmer) geven de badkamer een strakke en moderne uitstraling. Je kunt dus praktische ventileren middels het draai/kiepraam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING MET DAKKAPELLEN
Via een afsluitbare trapopgang bereiken we de 2e verdieping. Deze woonlaag is verrassend te noemen vanwege de vele ruimte die de 2 dakkapellen extra opleveren. Beide dakkapellen hebben de maximale breedte waarbij het plafond een mooie hoogte heeft. Het plafond is mooi als 1 geheel afgewerkt doordat er in de hoge nok een opbergzolder is gecreëerd. De dakkapellen zijn in kunststof uitgevoerd, zijn v.v. draai/kiepramen en aan de achterzijde is er een extra rolluik aangebracht (elektrisch bedienbaar).

De 2e verdieping betreft een multifunctionele ruimte die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Het is de ideale tienerkamer, maar je kunt er ook perfect een werkhoek of een hobbyruimte van maken.
In de hoek is een inbouwkast gemaakt waar je de wasmachine kunt plaatsen/aansluiten. Ook vinden we hier de CV-ketelopstelling terug. Vaak ontbreekt een radiator op de zolder, maar omdat deze woonlaag veel meer potentie heeft, zijn er maar liefst 2 radiatoren geplaatst.

ACHTERTUIN
In het verlengde van de woonkamer is de achtertuin gelegen. Deze tuin heeft een gunstige ligging op de zon, namelijk het zuiden. Hierdoor geniet je de gehele dag zon, van ’s ochtends tot in de avonduren. Op de warme zomerdagen zit je misschien liever in de schaduw. Achterin de tuin (voor de schuur) is een houten frame geplaatst waarbij je langs koorden een schaduwdoek kunt uitvouwen. En ook aan de achtergevel van de woning is zonwering aangebracht.

Doordat er achter de woning deels geen bebouwing staat, is er ook minder inkijk dan je gewend bent in een woonwijk. De tuin is geheel bestraat waardoor deze ‘onderhoudsvrij’ is. Achterin de tuin staat een stenen berging v.v. elektra van 2m x 3m groot. Naast de berging is ook een overkapping gemaakt. Fietsen kunnen daardoor altijd overdekt staan. De ‘achterom’ betreft een dubbele poort (2017) zodat je bijvoorbeeld met een motor gemakkelijker de draai kunt maken.

LIGGING
Deze woning vinden we terug in een prettige jaren ’80 woonwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en parkeerplaatsen. Doordat de Bellefleur rond loopt, heeft het alleen maar bestemmingsverkeer. Het is dan ook een zeer kindvriendelijke buurt waarbij een basisschool niet ver van de woning is gelegen (loopafstand). Ook de middelbare school HPC ligt op steenworp afstand. Bovendien ben je vanuit de Bellefleur zo het dorp uit richting Wageningen of de A15.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met trapkast en tuindeur
Open keuken in U-opstelling en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e (afsluitbare) trapopgang
Masterbedroom (uitgebouwd) met walk-in-closet
Slaapkamer 2 (uitgebouwd)
Slaapkamer 3
Badkamer met o.a. een luxe douche, een wasmeubel en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele leefruimte met 2 dakkapellen
Inbouwkast met wasmachine-aansluiting en CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning met veel leefruimte
Drie verdiepingen woonplezier
Ca. 110m2 woonoppervlak
Luxe en complete inbouwkeuken
Diverse designradiatoren waaronder in hal en badkamer
Ruim opgezette en moderne badkamer
4 Volwaardige slaapkamers aanwezig (incl. 2e verdieping)
2 Grote dakkapellen
Meterkast: 8 groepen (aut) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Intergas HRE combiketel, geplaatst 2020
Airco (2020) en indeling walk-in-closet worden ter overname aangeboden
Verzorgde onderhoudsstaat
Gevelafwerking (voorzijde) en boeiboorden vervangen
Grotendeels v.v. kunststof kozijnen, draai/kiepramen en horren
Volledig geïsoleerd waaronder de beglazing
Diverse rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar)
Achterzijde heeft ideale oriëntatie voor zonnepanelen
Verrassend diepe achtertuin met veel zonuren en relatief veel privacy
Stenen schuur met overkapping
Autoluwe en kindvriendelijke woonwijk
Winkelvoorzieningen en scholen op loop/fietsafstand
Door gunstige ligging ben je snel het dorp uit.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning