Remko Stevens Makelaardij

ELSTAnna Bijnslaan 14

Vraagprijs €550.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6662 LP
Straat
Anna Bijnslaan 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ELST
Anna Bijnslaan 14
 
In de gewilde wijk Brienenshof gelegen, uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met ca. 160m2 woonoppervlak verdeeld over 3 woonlagen. Deze gezinswoning heeft een ruimtelijke opzet en een mooie lichtinval door de hoekramen en de dubbele tuindeuren op het zuiden. Door de aanbouw is er een leefkeuken gecreëerd alwaar een inbouwkeuken met schiereiland is geïnstalleerd. Naast de keuken is een bijkeuken te vinden. De badkamer is verrassend groot en bovendien compleet ingericht. De begane grond is v.v. vloerverwarming.
 
De woning staat op een gunstig gelegen perceel waarbij de achtertuin pal op het zuiden is georiënteerd waardoor het veel zonuren heeft. De tuin heeft een groen karakter wat tevens voor 100% privacy zorgt. Het is aangelegd met meerdere terrassen, een tuinhuis, een fietsenstalling en een vijver. De achtertuin is via de zijtuin middels een afsluitbaar sierhekwerk te bereiken. De oprit is deels overkapt (carport) waardoor je een auto altijd droog en beschut op eigen terrein kunt parkeren.
 
Quote van de makelaar: “De kans op vrijstaand wonen op de Brienenshof in Elst komt niet heel vaak voorbij. In combinatie met de ruimte en het comfort ín de woning en de rust en vrijheid rondom de woning mag dit woonhuis best uniek worden genoemd. Laat jij deze kans aan je voorbij gaan?”
 
ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD
Dit bezienswaardige woonhuis is in 1990 door een architect ontworpen en gebouwd. Het bijzondere aan de woning is dat het vierkant is gebouwd (8m bij 8m) met op de begane grond op elke hoek een schuin hoekraam. Net als dat op de 1e verdieping op elk dakvlak een brede dakkapel is geplaatst. Deze kenmerken zorgen voor een speels karakter en een prettige lichtinval wat de sfeer in huis ten goede komt. Bovendien zijn de schuine daken vrij stijl waardoor je op de verdiepingen relatief weinig ruimte verliest. Een belangrijk aspect in deze tijd is de isolatie van de woning. Deze woning is volledig geïsoleerd waaronder alle beglazing. Verder is er aandacht besteed aan het onderhoud waaronder gevelreiniging en het buitenschilderwerk (2020).
 
WOONKAMER
Doordat de woning ook in de breedte is gebouwd, heeft de woonkamer een goed formaat (bijna 5 meter breed en 8 meter diep). En doordat de keuken naar de aanbouw is verplaatst, is de woonkamer groter geworden. Hierdoor is er een extra werk/studiehoek ontstaan. De Italiaanse tegelvloer is v.v. vloerverwarming waardoor het altijd comfortabel aan de voeten is. Een gashaard kan voor gezellige winteravonden zorgen. Zomers zet je lekker de dubbele tuindeuren open waardoor je direct het buitenterras oploopt. Alle ramen, inclusief de hoekramen, lopen door tot aan de vloer waardoor je een goed zicht hebt op het groene karakter van de omliggende tuin.
 
LEEFKEUKEN
Vanuit de woonkamer heb je een directe verbinding met de leefkeuken. In 2006 is de woning aanzienlijk vergroot doordat er een leefkeuken is aangebouwd. Deze ruimte van meer dan 5 meter diep en 3,5m breed biedt ruimte aan een complete inbouwkeuken met schiereiland en een eethoek. En ook hier is weer goed nagedacht over de raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Ook is er een extra tuindeur waardoor je direct het buitenterras oploopt.
 
In het schiereiland vinden we onder meer de gootsteen, de vaatwasser en de kookplaat met afzuiger. Het natuurstenen werkblad (composiet) springt meteen in het oog en geeft de keuken een luxe-uitstraling. In de hoge kastenwand is een koel/vriescombi ingebouwd. Zowel in de kastenwand als aan beide zijden van het schiereiland is veel praktische kastruimte te vinden. 
 
BIJKEUKEN
Bij een vrijstaand woonhuis hoort ook zeker een bijkeuken. Deze grenst aan de keuken en is daardoor goed toegankelijk. Hier kun je de wasmachine en wasdroger aansluiten. Ook is er ruimte voor een extra koelkast en/of vriezer. De ruimte is verwarmd en er is een gootsteen aanwezig. Een lichtkoepel in het plafond zorgt voor veel daglicht, net zoals de pui aan de voorzijde naar de carport. Doordat er een loopdeur aanwezig is (soort van achterom), kun je eventueel ook je (elektrische) fiets in de bijkeuken stallen. Dit is zeker niet de enige optie aangezien er ook stallingsruimte in de achter/zijtuin te vinden is.
 
1e VERDIEPING
Via een prettige, ruim opgezette hal en chique trapopgang van natuursteen, komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag telt 3 zeer volwaardige slaapkamers van respectievelijk 13m2, 13m2 en 11m2 groot. Doordat de schuine dakvlakken relatief stijl zijn, is er nauwelijks ruimteverlies. Bovendien heeft elke slaapkamer 2 dakkapellen wat voor extra ruimte en een prettige lichtinval zorgt. De gehele woning is voorzien van isolatieglas, zo ook op alle slaapkamers.
 
BADKAMER
De ruimtes zijn mooi in balans en dat zie je ook terug in de badkamer. De badkamer is verrassend groot waardoor er voldoende bewegingsruimte is voor meerdere personen tegelijk, zonder dat je elkaar in de weg loopt. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche, 2 wastafels naast elkaar en een 2e toilet. Deze laatste is, net als het gastentoilet in de hal, zwevend uitgevoerd (wandcloset). Boven de wastafels is een grote spiegel geplaatst. Net als op de begane grond, hoef je ook hier geen koude voeten te krijgen omdat de badkamer eveneens is v.v. vloerverwarming. Beide dakkapellen zorgen voor de ideale ventilatiemogelijkheid doordat je, net als op de slaapkamers, de ramen tegen elkaar open kunt zetten.
 
2e VERDIEPING
Middels een vaste trapopgang is de 2e verdieping te bereiken. Deze bovenste verdieping (met grotendeels een plat dak) is ingedeeld met een 4e en een 5e (slaap)kamer. Een gezin met 3 kinderen kan hier dus prima uit de voeten. Je houdt dan zelfs nog een extra studie- of logeerkamer over. Op één van de 2 slaapkamers is ook de CV-ketel te vinden. Deze is in 2018 nog vervangen door een nieuwe ketel. Noemenswaardig is de lichtkoepel op de overloop die tevens voor lichtinval op de 1e verdieping zorgt.   
 
ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin rondom de woning zeker aanspreken. Via de oprit loop je van de voortuin, via een afsluitbare poort aan de zijkant van de woning, naar de achtertuin. De tuin heeft een bijzonder groen karakter met verschillende planten en bomen. Mede door het prieel en de speels aangelegde vijver, doet het een beetje parkachtig aan. Je kunt ook echt een rondje om de vijver lopen. De groen omsloten tuin zorgt ervoor dat er nauwelijks tot geen inkijk is. Hierdoor geniet je van veel privacy, onder meer op het zonnige terras die op het zuiden is gelegen. Door de gunstige ligging is er ook zonwering (uitvalscherm) aanwezig waarvan het doek recent (2021) nog vervangen is.  
 
De tuin heeft enkele bijgebouwen waaronder een houten tuinhuis (5m2), een fietsenstalling (2m2) en een (tuin)gereedschapshok (1m2).
 
BRIENENSHOF
Deze woning vinden we terug in één van de leukste en meest geliefde wijken van Elst. De Brienenshof is een kindvriendelijke en bijzonder rustige woonwijk met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer. De wijk is royaal opgezet met bochtige hofjes, fraai aangelegde groenvoorzieningen en een sierlijke watergang in het midden. Bovendien heeft de wijk een gunstige ligging waarbij zowel de dorpskern met alle winkelvoorzieningen als het treinstation op loop/fietsafstand zijn gelegen.
 
ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt is op fietsafstand nabij de dorpskern te vinden. Hetzelfde geldt voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.
 
De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Royale woonkamer (L-indeling) met o.a. een gashaard en dubbele terrasdeuren
Studie/werkhoek met vast bureau en trap/voorraadkast
Leefkeuken (in aanbouw) v.v. inbouwapparatuur, een eethoek en tuindeur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, lichtkoepel, gootsteen en deur naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers met 2 dakkapellen
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2 wastafels, 2e toilet en 2 dakkapellen.
2e Verdieping:
Overloop met lichtkoepel
Slaapkamer 4 met dakvenster
(Slaap)kamer 5 met 2 dakvensters en CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Onder architectuur gebouwd, vrijstaand woonhuis
Ca. 160m2 woonoppervlak
Royale woonkamer met aparte studie/werkhoek
Speelse raampartijen tot aan de vloer zorgen voor prettige lichtinval
Ingebouwde gashaard in de woonkamer
Dubbele terrasdeuren naar terras op het zuiden
Moderne inbouwkeuken (2016) met o.a. een schiereiland met natuurstenen werkblad
Praktische bijkeuken
Vloerverwarming op de begane grond én op de badkamer
Maar liefst 5 slaapkamers
In totaal 4 dakkapellen
Royale en complete badkamer
Alarminstallatie aanwezig
CV-ketel: Vaillant HR-combi, geplaatst 2018
Meterkast: 9 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Volledig geïsoleerd, energielabel B
Opvallend goede onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk in 2020 door schilder uitgevoerd
Platte daken van keuken en carport zijn in 2020 vervangen
Heerlijk, vrij gelegen achtertuin volop privacy en veel zonuren
Comfortabele oprit met volwaardige carport (ook bij de voordeur sta je droog)
Gelegen aan een rustige straat in gewilde woonwijk
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinplan.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning