Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHofstaete 133

Vraagprijs €395.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 GB
Straat
Hofstaete 133
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hofstaete 133

Royaal opgezet en comfortabel PENTHOUSE met o.a. een lichte woonkamer, een open keuken met eethoek en bijkeuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met o.a. een inloopdouche. Het riante dakterras biedt een panoramisch uitzicht. Er is een gezamenlijke afgesloten scootmobielstalling én een eigen berging. Dit alles is gelegen in een mooi appartementencomplex voor senioren van 55 plus.

Quote van de makelaar: “Een zeer net en ruim opgezet appartement met alle gewenste voorzieningen. De lichtinval, het panoramisch uitzicht en de ruimte zorgen voor een comfortabel en ontspannen gevoel. Bovendien liggen alle voorzieningen binnen handbereik”.

COMFORTABEL GEBOUWD
Het complex is helemaal gebouwd voor de doelgroep 55+. Er is een ruime entree aanwezig met intercom en een liftinstallatie naar de verdiepingen. De eigen berging kan geheel voor opslag van spullen worden gebruikt aangezien de fietsen in een aparte afgesloten en overdekte fietsenstalling kunnen worden geplaatst. Nagenoeg alle deuren in het complex zijn voorzien van toegangsknoppen waardoor deze automatisch openen. Ideaal wanneer u minder goed ter been bent. Uniek is ook dat de voordeur van het appartement automatisch bediend kan worden. Vanuit uw appartement kunt u via de intercom zien we er bij u aanbelt en de deur op afstand openen zodat u niet naar beneden hoeft.

WOONKAMER
Bij binnenkomst in de woonkamer valt het vele glas en daarmee het panoramische uitzicht over de wijde omgeving direct op. De ruimte geniet hierdoor tevens van veel lichtinval. De ruime opzet van de woonkamer bieden voldoende ruimte voor al uw meubels. Een ruime zithoek en diverse kasten kunt u goed kwijt. Op de vloer ligt een nette houtlook laminaatvloer welke drempelloos doorloopt door het gehele appartement. Vanuit de woonkamer biedt een deur toegang tot het dakterras. Een breed zonnescherm is aanwezig om in de warme zomerdag de zon uit het woonkamer te weren.

KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Net als de woonkamer is de keuken ruim opgezet waardoor je hier eenvoudig een eettafel kunt plaatsen. Ook hier is een groot raam aanwezig wat veel lichtinval biedt. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met diverse onder- en bovenkastjes. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser op hoogte, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Bij de keuken is ruimte voor een grote servieskast.

Naast de keuken is een praktische wasruimte te vinden. Naast de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger kunt u hier gemakkelijk een (extra) koelkast of vriezer kwijt. Schappen maken dit tevens een fijne opbergruimte.

SLAAPKAMERS
Dit appartement beschikt over 2 goede slaapkamers. De kamers zijn beide respectievelijk 15m2 groot waardoor de kamers goed in te richten zijn. Beide kamers zijn net als de rest van de woning verzorgd afgewerkt met o.a. de doorlopende laminaatvloer. Eén van de slaapkamers beschikt over een grote raampartij met wijds uitzicht. Vanuit deze kamer is ook het dakterras en de badkamer bereikbaar. De 2e slaapkamer beschikt tevens over een raampartij, dit grenst aan de galerij van het complex. Deze kamer beschikt over een brede schuifkastenwand wat veel opbergruimte biedt.

BADKAMER & TOILET
De badkamer is vanuit de eerste slaapkamer, maar ook vanuit de hal bereikbaar. De ruimte is geheel voorzien van tegelwerk in een neutrale kleurstelling. De combinatie van lichte wandtegels en antracietkleurige vloertegels is tijdloos. In de badkamer is een ruime inloopdouche geplaatst, alsmede een 2e toilet. Ook de wastafel en spiegel ontbreken hier niet. Tevens is er ruimte voor een extra toiletkast. Ventileren kan middels de mechanische ventilatie.

In de hal is een separaat toilet te vinden. Dit is erg prettig aangezien uw gasten niet van het toilet op de badkamer gebruik hoeven te maken. Dit toilet is voorzien van neutraal tegelwerk en een wastafel.

DAKTERRAS
Een van de grootste pluspunten van dit appartement is het ruime dakterras. Doordat het appartement op de hoogste verdieping is gelegen heeft u hier een panoramisch uitzicht over de wijde omgeving. Er is dus altijd iets te zien. Daarbij is het dakterras ca. 23m2 groot waardoor u meerdere zithoeken kunt creëren. Heeft u in de zomerdag liever wat meer schaduw? Dan kunt u eenvoudig het (elektrisch bedienbare) zonnescherm uitzetten.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen ca. € 98,08- per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes en bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Aan de VvE wordt tevens een bedrag betaald van ca. €10,- per maand voor het collectief onderhoud van de cv-ketel en de mechanische ventilatie.

LOCATIE
De ligging van het appartement binnen het complex heeft een warm, huiselijk gevoel. Door de open galerij is het eenvoudig om contact te maken met de andere bewoners. Het appartementencomplex de Hofstaete ligt helemaal centraal in Herveld. Alle voorzieningen zijn op loopafstand waardoor u nooit ver hoeft te reizen. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een Coöp supermarkt, een huisartsenpraktijk, een tandarts, een bloemist, een cafetaria, een Grieks restaurant en een opticien binnen handbereik. Ook is er een bushalte is direct voor het complex gelegen wat u eenvoudig toegang geeft tot de nabij liggende dorpen en een treinstation.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Binnen 12 fietsminuten vindt u treinstation Zetten-Andelst met een verbindingen naar Arnhem, Nijmegen en Tiel.

INDELING
Begane grond
Centrale entree met intercominstallatie
Liftinstallatie naar alle woonverdiepingen
Parkeergarage met aparte afgesloten fietsenstalling
Eigen berging (7m2) voor het opslaan van overige spullen.

3e verdieping (woonlaag)
Ruime entree/hal
Geheel betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje
Ruime woonkamer met veel glasoppervlak
Keuken voorzien van inbouwapparatuur en eethoek
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en opbergruimte
Badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel
2 Ruime slaapkamers van respectievelijk 15m2 groot
Dakterras in L-vorm met panoramisch uitzicht.

BIJZONDERHEDEN:
Volledig geïsoleerd appartementencomplex uit 1999
Geschikt voor bewoners vanaf 55 jaar
Volledig rolstoeltoegankelijk
Overdekte entree naar het appartement
Royale en praktische indeling
Grote raampartijen bieden veel lichtinval
Panoramisch uitzicht
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 2020
2 Ruim opgezette slaapkamers
Badkamer en toilet voorzien van handgrepen
Prettig dakterras grenzend aan woonkamer
Eigen berging
VVE kosten ca. €98,08 per maand (2022)
Centrale ligging in het dorp en nabij voorzieningen
Bushalte direct voor de deur

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning