Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDGoudreinet 11

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 GD
Straat
Goudreinet 11
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Goudreinet 11

Zowel aan de zijkant als aan de achterzijde uitgebouwde en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING (1994), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een diepe voortuin met comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein en een gunstig gelegen achtertuin met veel zonuren, een VERANDA en een SCHUUR.

Deze gezinswoning heeft een speelse en verrassende indeling met o.a. een complete inbouwkeuken, een extra eethoek in de aanbouw met o.a. een lichtstraat en dubbele terrasdeuren, een multifunctionele leefruimte in de zij-aanbouw (bijv. voor kantoor/praktijk aan huis), een modern toilet, 3 slaapkamers op de verdieping en de mogelijkheid om 2 extra (slaap)kamers te creëren op de 2e verdieping. De woning telt in totaal ca. 142m2 woonoppervlak.

De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 254m2 groot waarbij de voor- en achtertuin opnieuw zijn aangelegd. De voortuin heeft een diepe en brede oprit waarbij je elkaar niet in de weg hoeft te staan. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het westen waardoor het veel zonuren heeft. De veranda betreft een heerlijke, overdekte zitplaats. De schuur is in steen opgetrokken en betreft de ideale fietsenstalling. Aan de zijkant van de tuin is een achterom waardoor je eenvoudig in de achtertuin kunt komen.
Het huis staat in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. Twee basisscholen zijn letterlijk om de hoek gelegen. In de dorpskern is er onder meer een Coöp supermarkt te vinden.

Quote van de makelaar: “Deze woning is zeker niet standaard meer doordat de begane grond royaal is uitgebouwd. Met name de extra leefruimte in de zij-aanbouw maakt de woning veelzijdig te bewonen. Je zou er een slaapkamer en badkamer op de begane grond kunnen creëren waardoor de woning levensloopbestendig wordt. Maar ook een kantoor of praktijk aan huis zou een ideale mogelijkheid zijn”.

WOONKAMER & EETHOEK IN AANBOUW
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een L-indeling. Hierdoor kun je een gezellige zithoek creëren met o.a. een hoekbank en een TV aan de muur. De woonkamer loopt door naar achteren waar de achteraanbouw voor flink meer leefruimte zorgt. Hierdoor kun je een flinke eethoek met bijvoorbeeld een 6-persoonstafel eenvoudig kwijt. Deze aanbouw is v.v. dubbele tuindeuren waardoor je direct het buitenterras op loopt. Opvallend is de lichtstraat in het plafond die voor een speelse lichtinval zorgt.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een praktische opzet waarbij het keukenblok in een U-opstelling is geplaatst. Deze is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een 4-pits kookplaat en een afzuiger. De keuken heeft een neutrale en moderne look waarbij het werkblad van composiet (natuursteen) de keuken een luxe uitstraling geeft. Ook is er opvallend veel kastruimte aanwezig. De handige RVS beugels aan de muur kun je gebruiken voor het ophangen van keukengerei.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Vanuit de keuken is de multifunctionele ruimte (ca. 20m2) te bereiken. Je zou misschien denken dat dit de voormalige garage was, maar dit was biet het geval. Net als de aanbouw aan de achterzijde, is ook deze kamer aan de zijkant van de woning aangebouwd. De ruimte is van binnenuit toegankelijk waardoor het voor meerdere doeleinden geschikt is. Een slaapkamer met eventueel badkamer op de begane grond zo een mogelijkheid kunnen zijn waardoor de woning levensloopbestendig te bewonen is. Maar ook een speel- of studiekamer voor kinderen zou een goede mogelijkheid zijn. Werk je veel vanuit huis of heb je altijd al en praktijk of salon aan huis willen beginnen, dan is de ruimte ideaal. Er zijn meerdere, vaste kasten aanwezig die in veel gevallen altijd wel van pas komen. Ook vinden we hier de wasmachine-aansluiting terug. Indien gewenst zou je de ruimte ook kunnen opdelen in een wasruimte c.q. bijkeuken en een separate werkkamer.

1e VERDIEPING
Via de hal met modern toilet bereiken we de 1e verdieping. Op de overloop komen we 5 deuren tegen, namelijk 3 van de slaapkamers, 1 van de badkamer en van een inbouwkast. De indeling is speels opgezet waarbij de ouderslaapkamer aan de voorzijde opvallend groot is. Deze is namelijk over de volle breedte van de woning gelegen. Je kunt er met gemak een groot 2-persoons bed kwijt. Een linnenkast hoef je niet mee te nemen aangezien er al een vaste schuif/kastenwand aanwezig is.
De andere 2 slaapkamers betreffen prima kinderkamers. De inbouwkast op de overloop kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het opbergen van handdoeken en bedlinnen.

BADKAMER
Waar bijvoorbeeld de keuken en het toilet al eens vervangen en gemoderniseerd zijn, is de badkamer nog van de bouwperiode. Het betreft een praktische badkamer met een overzichtelijke indeling. De ruimte is ingedeeld met een douche, een 2e toilet en een wastafel. Boven de wastafel is een planchet (schap), een spiegel en spotverlichting geplaatst dat ook achter blijft. De losse toiletkast is ter overname. Erg fijn is het aanwezige zijgevelraam. Deze zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Doordat er maar aan 1 zijde een schuin dakvlak is, is deze woonlaag verrassend ruim te noemen. In de huidige setting betreft het nog een open, multifunctionele ruimte, maar het biedt wel mogelijkheden. Je zou er met gemak 2 zeer volwaardige (extra) slaapkamers kunnen creëren van respectievelijk 13m2 en 9m2 groot. Dat zijn zeker geen kleine kamers en zijn zelfs groter dan de kinderkamers op de 1e verdieping. In het midden is de CV-ketel geplaatst. Mocht je deze woonlaag willen opdelen met 1 of 2 extra slaapkamers, dan zou ertussen wellicht plaats zijn voor een wasmachine-aansluiting (mocht je die vanuit de aanbouw op de begane grond willen verplaatsen).

ACHTERTUIN MET VERANDA
Eén van de pluspunten van deze woning is de achtertuin. Deze is georiënteerd op het westen waardoor de tuin veel zonuren heeft. Bovendien ligt het gunstig met aan de zuidzijde geen bebouwing waardoor de zon al vroeg in de achtertuin valt. Om die reden is er achterin de tuin een degelijke veranda gebouwd waar je heerlijk beschut kunt zitten. Als de zon té warm is of als het regent, kun je toch nog lekker buiten zitten. Verder is de tuin verzorgd en overzichtelijk aangelegd. Naast de veranda staat een schuur waar je de nodige spullen en fietsen kwijt kunt. Aan de zijkant van de tuin is een achterom waardoor de tuin goed toegankelijk is.

LOCATIE
De woning is midden in een rustige en gemoedelijke woonwijk gelegen. De Goudreinet is verkeersluw te noemen met nagenoeg alleen maar bestemmingsverkeer. Dit is fijn voor kinderen die hier veilig op straat kunnen spelen. Ook zijn er 2 basisscholen op loopafstand gelegen. De wijk is in de loop der jaren ‘gesetteld’ wat je terugziet in volwassen bomen die de wijk groen aankleden. Mocht je een stukje willen wanden in de vrije natuur, dan loop je om de hoek het Heuvelpad op om via de Kerkstraat op de dijk en in de Uiterwaarden van de Waal terecht te komen.

DODEWAARD
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action.
Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan vind je aan de andere kant van de Waalbanddijk uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 5 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met L-indeling
Open keuken in U-opstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Aanbouw met eethoek, lichtstraat in plafond en dubbele terrasdeuren
Multifunctionele leefruimte in zij-aanbouw met o.a. de wasmachine-aansluiting en diverse vaste kastruimte.
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast en 2e trapopgang
Ouderslaapkamer met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met douche, wastafel met spiegel en 2e toilet.
2e Verdieping
Multifunctionele, open ruimte met mogelijkheid tot het creëren van 2 (slaap)kamers
CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend ruime gezinswoning met een frisse uitstraling
Met ca. 142m2 woonoppervlak is deze 2-kapper groter dan gemiddeld
Zij-aanbouw is medio 2004 gerealiseerd
Eetkamer is in 2018 aangebouwd
Lichtstraat in aanbouw eetkamer zorgt voor veel lichtinval en een speels karakter
Complete inbouwkeuken
Modern en luxe toilet in de hal
Het aantal slaapkamers is uit te breiden naar 5
Zij-aanbouw is ideaal voor kantoor of salon aan huis
Woning is eventueel levensloopbestendig te maken
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit Trendline HR, geplaatst 2014
Volledig geïsoleerd waaronder de vloer, gevels, dak en beglazing
Energielabel B
Het schuine- en platte dak is ideaal voor zonnepanelen (op het zuiden gelegen en zonder schaduw)
Elektrisch bedienbare screens aan de achtergevel (zonzijde)
De dakbedekking van de 2e verdieping is in 2015 vervangen
Gunstig gelegen achtertuin met veel zonuren
Heerlijke veranda voor de tuinliefhebber
Praktische achterom, bijvoorbeeld voor fietsen en/of een motor
Het stukje grond naast de veranda wordt van de Gemeente gehuurd, € 50,- per jaar
Comfortabele oprit met een extra plek zodat je elkaar niet in de weg hoeft te staan
Rustige en kindvriendelijke woonwijk
Gelegen aan de rand van het dorp nabij wandelpaden en natuur.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning