Remko Stevens Makelaardij

DRIELOldenhof 41

Vraagprijs €374.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 DS
Straat
Oldenhof 41
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Oldenhof 41

Speels ingedeelde, UITGEBOUWDE HOEKWONING met maar liefst ca. 152m2 aan woonoppervlak, verdeeld over 3 volwaardige woonlagen, een comfortabele OPRIT en een zonnige achtertuin met dubbele stenen SCHUUR. Dit alles gelegen op ene hoekperceel van 255m2 groot.

Deze ruim opgezette gezinswoning heeft diverse pluspunten zoals een speelse woonkamer met Z-indeling, een zijvleugel met 2 extra leefruimtes voor bijv. een werk- of speelruimte, een riante leefkeuken in U-opstelling, een brede schuifpui, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een complete badkamer met o.a. ligbad én douche en een royale voorzolder met luik naar de extra zoldervliering.

Buitenleven kan hier uitstekend in de ruime achtertuin mét sfeervolle terrasoverkapping. Op de 2e verdieping is nog een balkon aanwezig, de achtertuin en het balkon genieten van een maximaal aantal zonuren doordat ze pal op het zuiden zijn gelegen. Noemenswaardig zijn de twee extra, stenen schuren die achter de voormalige garage zijn gebouwd van respectievelijk 18m2 en 9m2 groot. De oprit naast de woning biedt plaats aan 2 auto’s. Je kunt in ieder geval altijd een auto droog en beschut onder de carport plaatsen.

Quote van de makelaar: “Dit betreft het grootste type woning aan de Oldenhof en die is veel groter dan een gemiddelde hoekwoning. Doordat de garage bij de woning is betrokken, is de woning nog veelzijdiger geworden. Werken aan huis is hier geen enkel probleem. In combinatie met 4 slaapkamers, het balkon, de oprit met carport, de terrasoverkapping en de extra dubbele schuur is de woning bovengemiddeld compleet te noemen”.

IDEALE GEZINSWONING
Een hoekwoning met meer dan 150m2 woonoppervlak vind je niet zo snel. Zeker niet wanneer het ook nog een zeer complete woning betreft. De leefruimte op de begane grond heeft een Z-indeling waardoor er een zit- en een eethoek is. Doordat er een doorbraak tussen de woonkamer en de voormalige garage is gerealiseerd, is de indeling nóg meer verrassend te noemen. Een aparte werkkamer, of een speelkamer zijn slechts enkele mogelijkheden. De overige leefruimtes zijn eveneens ruim opgezet waaronder de keuken met grote U-opstelling. Ook is de badkamer compleet ingedeeld. Alle vier de slaapkamers zijn volwaardig te noemen waardoor er geen kleine kamer tussen zit. Een gezin met 3 tieners kan hier prima uit de voeten. Bovendien tref je hier nog een balkon en een tuin met terrasoverkapping waardoor er veel zitplekken te vinden zijn. Zelfs opbergruimte is er genoeg, vanuit de achtertuin zijn er 2 ruime schuren te bereiken.

LIVING
De woonkamer heeft een prettige woonsfeer, mede doordat grote raampartijen voor veel lichtinval zorgen. Een massief houten vloer en een decoratief balkenplafond zorgen voor een warme uitstraling. Doordat de woning een mooie breedtemaat heeft, is zowel de zit- als de eethoek ruim opgezet. Je kunt er met gemak een riante hoekbank of een 6-persoons eettafel kwijt. Een aantrekkelijk element is de brede schuifpui bij de eethoek waardoor je direct het overdekte buitenterras op loopt.

WERKEN AAN HUIS
Doordat de garage bij de woning is betrokken, zijn er flink wat extra vierkante meters leefruimte aan de woning toegevoegd. De houten vloer is hier doorgetrokken waardoor het één geheel vormt met de woonkamer. De voormalige garage is opgedeeld in een werkkamer en een hobbykamer. Hier kun je je prima terugtrekken om te werken en/of een speelkamer te maken. Aan de voorzijde is een kunststof pui geplaatst met verticale raamverdeling. Aan de achterzijde is een deur aanwezig waardoor je rechtstreeks de tuin in loopt. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

KEUKEN
De keuken is in een U-opstelling geplaatst waardoor je veel werkruimte hebt. Het dikke werkblad geeft de keuken een robuuste uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 6-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een grote oven en een koelkast. Inbouwspots zetten de keuken letterlijk in de schijnwerpers waarbij de kleurrijke, gele muren een speels geheel vormen. Doordat de gehele achtergevel uit glas bestaat, is er niet alleen veel lichtinval maar wordt het ruimtelijke gevoel verder benadrukt. De schuifpui en een draai/kiepraam bieden uitstekende ventilatiemogelijkheden. Verder is er nog een extra plintverwarming aanwezig.

1e VERDIEPING
Via een open trapopgang in de woonkamer komen we op de 1e verdieping terecht. Overigens is het trappenhuis op de overloop af te sluiten zodat je de warmte beneden houdt. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers gelegen van respectievelijk 18m2, 11m2 en 10m2 groot. Een kleine kamer zit er dan ook niet tussen. Wel is er op één van de kamers een walk-in-closet gecreëerd, maar deze is er éénvoudig uit te halen mocht je dat wensen. Doordat er ook geen schuine dakvlakken zijn, zijn de kamers bovendien optimaal in te richten. Een laminaatvloer schakelt de kamers als één geheel aan elkaar aangezien deze drempelloos is doorgelegd. Aan de achterzijde is een geheel nieuwe kunststof pui over de gehele breedte van de woning aangebracht. Deze pui is tevens v.v. draai/kiepramen en inzethorren.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze ruimte is optimaal ingedeeld met zowel een ligbad (whirlpool) als een separate douche. Net zoals het gastentoilet in de hal/entree is ook hier het toilet zwevend uitgevoerd. Een wastafel met spiegelkast en een handdoekradiator maken de inrichting compleet. Door de hoekligging heeft deze badkamer een zijgevelraam. In tegenstelling tot de tussenwoningen heeft deze badkamer hierdoor daglicht en een extra ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING MET BALKON
Via een 2e trapopgang gaan we verder naar de 2e verdieping. Doordat de voorgevel verder omhoog doorloopt en de nok op maar liefst 3,4 meter hoogte ligt, voelt deze verdieping niet aan als een zolder. Het betreft een verrassend ruime woonlaag met volop mogelijkheden. De voorzolder is dermate groot dat je er prima een extra werkruimte of washoek kunt creëren. De wasmachine- en wasdrogeropstelling zijn hier al te vinden, alsmede de CV-ketelopstelling. Ook kun je hier middels een vlizotrap de zoldervliering bereiken.
Tevens is er een royale, 4e slaapkamer (ca. 16m2) die vaak door ouders wordt ‘ingepikt’ omdat het zo ruimtelijk en licht is. Aan de kamer grenst een mooi balkon (ca. 5m2) op het zuiden die middels een nieuwe kunststof pui met balkondeur toegankelijk is. Overigens is ook het raam op de voorzolder door een kunststof kozijn vervangen. Aan de voorzijde is tevens nog een extra dakvensters aangebracht waardoor je het lekker kunt laten doorwaaien. Onder de schuine kanten is knieschot opbergruimte te vinden.

ACHTERTUIN MET DUBBELE SCHUUR & TERRASOVERKAPPING
Doordat de woning van zichzelf al een mooie breedtemaat heeft, zien we deze breedte ook weer terug in de achtertuin. De tuin is meer dan 6 meter breed en 10 meter diep. Er is geen ruimteverlies van schuren omdat deze in het verlengde van de voormalige garage zijn gebouwd. En er is niet zomaar een schuur aanwezig. Het zijn er twee, namelijk van 6m bij 3m (18m2) en 3m bij 3m (9m2). Beide schuren zijn in steen opgetrokken waarbij de grootste extra is geïsoleerd en daglicht heeft. Beide schuren zijn v.v. elektra-aansluiting.
De achtertuin ligt pal op het zuiden. De zonliefhebber zal dit zeker aanspreken. Om toch enigszins een beetje beschut te zitten, is er een terrasoverkapping geplaatst (2015). Hier kun je een heerlijke loungeset kwijt zonder dat deze wordt blootgesteld aan weersinvloeden.

VOORTUIN MET OPRIT & CARPORT
De voortuin is groter dan gemiddeld met meer dan 7 meter diep waardoor je niet direct op de straat zit. Daarnaast zorgen diverse planten voor een groene buffer met het autoluwe en doodlopend hofje. Bij de voordeur is (samen met de buurwoning) een degelijke en erg praktische luifel geplaatst. De oprit biedt plaats aan 2 auto’s. De carport is daarbij een groot pluspunt.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er meerdere basisscholen gevestigd.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel centraal komen te liggen in de regio. Via de dijk ben je met de auto en de fiets zeer snel in Arnhem. Station Arnhem-Zuid, de winkels in Schuytgraaf en van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, extra inbouwkast en toilet
Z-woonkamer met zithoek, eethoek, open trapopgang en schuifpui naar buitenterras
Open keuken in U-opstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur
Werkkamer met doorloop naar…
Hobby/speelkamer met tuindeur.

1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 1 met walk-in-closet
Badkamer met ligbad/whirlpool, een aparte douche, een 2e toilet en een wastafel.

2e Verdieping:
Ruime voorzolder met o.a. wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en vlizoluik/trap
4e Slaapkamer met wastafel, verwarming, balkondeur, extra dakvenster en hoge nok.

BIJZONDERHEDEN
Bijzondere hoekwoning met grote pluspunten en onderscheidende elementen
Maar liefst ca. 152m2 woonoppervlak waarvan ca. 70m2 (!) op de begane grond
Complete inbouwkeuken met een kleurrijk karakter
Rookkanaal in woonkamer aanwezig (advies is om deze altijd eerst te laten controleren)
Garage verbouwd tot leefruimte, ideaal voor werken aan huis
4 Volwaardige slaapkamers
Zwevende toiletten
Complete badkamer met o.a. een ligbad, een aparte douche én een zijgevelraam
Royale voorzolder met mogelijkheden
Cv-ketel: Remeha Calenta met bouwjaar 2018
Meterkast: 8 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting (wk)
Inpandig balkon op het zuiden
Rollaag van de hoekgevel is bekleed met zink
De zuidgevel is voorzien van nieuwe kozijnen met onder meer HR++ beglazing
Relatief nieuwe terrasoverkapping voor een optimaal buitenleven
Achtertuin op het zuiden met veel zonuren
Twee stenen schuren waardoor je aan opslag- of hobbyruimte geen gebrek hebt
Oprit met carport
Zeer goed alternatief voor een ‘kleinere’ hoekwoning op bijvoorbeeld ‘De Breekenhof’
Rustige en kindvriendelijke ligging aan autoluw en doorlopend hofje.
Op loopafstand van basisschool gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning