Remko Stevens Makelaardij

ELSTTobbenhofsestraat 8

Vraagprijs €950.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 NP
Straat
Tobbenhofsestraat 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Tobbenhofsestraat 8

Heerlijk vrij in het buitengebied van Elst en op een riant perceel van meer dan 1,6 hectare grond gelegen, volledig geïsoleerd HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS met relatief nieuw VRIJSTAAND BIJGEBOUW van 120m2 groot, te gebruiken als ponyschuur of geschikt voor andere hobby’s. De achtertuin is aangelegd met verschillende terrassen waaronder een stijlvolle KAPSCHUUR met VERANDA.

Deze gezinswoning is in 2009 volledig gemoderniseerd en royaal uitgebouwd met als resultaat een ruime living met o.a. een gezellige houtkachel, dubbele terrasdeuren en een panoramisch uitzicht door de grote raampartijen. De leefkeuken is voorzien van een stijlvolle (schier)eilandkeuken, compleet met alle wenselijke inbouwapparatuur. Vloerverwarming zorgt voor een hoog comfortgehalte. Uiteraard ontbreekt de praktische bijkeuken niet. Op de verdieping zijn 4 (slaap)kamers te vinden waarvan een masterbedroom met walk-in-closet, hoogte tot aan de nok en speelse raampartijen. De badkamer is modern en trendy ingericht met o.a. een ligbad en een royale inloopdouche. Een vlizotrap geeft toegang tot de opbergzolder met stahoogte. We tellen maar liefst 30 zonnepanelen die bijdragen aan het energielabel A. De aansluiting t.b.v. een laadpaal is voorbereid.

Dit is een typisch paardenobject gezien het riante perceel van 16.320m2. Dit formaat komen we nog maar zelden tegen in dit prijssegment. Bovendien is het een mooi breed perceel met verzorgde weilanden en een rijbak met verlichting. De garage/schuur (2009) is onder meer voorzien van warm water (close-in-boiler) en krachtstroom. Ook is er een hooizolder aanwezig. De stalinrichting t.b.v. ponyboxen (8x) worden ter overname aangeboden, alsmede de 3 ponyboxen ernaast in de ‘container-unit’ en 2 flexibel op te bouwen ponyboxen. In het weiland zijn diverse waterpunten t.b.v. drink- en sproeivoorzieningen aanwezig. Een puls met pomp zorgen voor gratis grondwater. De comfortabele oprit biedt plaats aan meerdere auto’s en een trailer, zonder dat je elkaar in de weg hoeft te staan.

Quote van de makelaar: “Op deze droomlocatie realiseer je al je woonwensen. Naast dat de woning veel luxe en comfort te bieden heeft, geniet je vanuit en rondom de woning unieke vergezichten over eigen landerijen. Achter de elektrische toegangspoort bevindt zich een oase van rust met veel privacy en vrijheid. In het silhouet van pony’s en paarden zie je de zon opkomen én weer ondergaan. Volgens de verkopers is het elke dag weer een ‘levend schilderij’ vanwaar je de 4 seizoenen op intense wijze zult meekrijgen.”

COMPLETE MODERNISERING
Deze woning heeft de oorsprong ergens in 1926 liggen. Werknemers van de plaatselijke rentmeester woonden in dit huis terwijl ze een koe of een varken in de schuur hielden. In 2008 / 2009 is de woning zo goed als gesloopt waarbij alleen de buitenmuren zijn blijven staan (de schuur is volledig gesloopt). Zo werd de woning nog vrij recent van binnen en van buiten, van onder tot boven, rigoureus gemoderniseerd en verduurzaamd. De woning is aan de zijkant én achterzijde uitgebouwd wat de woning aanzienlijk groter heeft gemaakt.

ENERGIELABEL A
Vandaag de dag is de duurzaamheid van een woning een belangrijk aspect. We zien vaak dat woningen in het buitengebied nog oud en gedateerd zijn, laat staan dat er aandacht is besteed aan isolatie. Deze woning voldoet helemaal aan het hedendaagse wooncomfort en draagt zelfs energielabel A. Er zijn goede keuzes gemaakt in het isoleren van de woning. Het meest opvallende is dat de gevels van het oorspronkelijke woonhuis aan de buitenzijde zijn ‘ingepakt’ en vervolgens zijn afgestuct. De aanbouw is uiteraard in spouw met isolatie uitgevoerd. De houten vloeren zijn verwijderd en voorzien van een geïsoleerde betonvloer. De kapconstructie is volledig vervangen en voorzien van geïsoleerde sandwich dakplaten. De beglazing is in HR++ uitgevoerd. En als klap op de vuurpijl zijn er maar liefst 30 zonnepanelen geïnstalleerd. Je zou hier bijna kunnen stellen dat het huis de kwaliteit en duurzaamheid heeft van een nieuwbouwwoning…

LIVING TUINGERICHT
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en door de aanbouw voelt deze lekker ruim aan. Wat direct in het oog springt is de vele lichtinval in combinatie met het weidse uitzicht. Alle ramen lopen door tot aan de vloer (incl. hoekraam en dubbele tuindeuren) waardoor de woonkamer bijna één geheel lijkt met het buitenterras. Leuk element is de vrijstaande houtkachel (merk Faber) in de andere hoek die voor gezellige winteravonden kan zorgen. Ook hoef je niet bang te zijn voor koude voeten aangezien de groot formaat, keramische tegels over de gehele begane grond zijn voorzien van vloerverwarming. Verder zal je niet verbazen dat het afwerkingsniveau strak en verzorgd is met o.a. een stucplafond, stuclijsten en inbouwspots.

WOONKEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een open karakter. Er is gekozen voor een moderne en trendy keukenopstelling met zowel een schiereiland als een hoge inbouw kastenwand. Opvallend is het dikke, granieten werkblad die voor een robuuste uitstraling zorgt, net zoals de stollen om de kastmeublementen heen en de greeploze, withoogglans fronten.

De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede inductie kookplaat, een design afzuigschouw, een combi-magnetron en een koelkast met vriesvak. Sommige apparatuur is van het merk Miele. En niet te vergeten de Quooker die voor direct kokend water zorgt. De gootsteen is praktisch in het schiereiland geplaatst waardoor je vrij de woonkamer in kijkt. De keuken biedt plaatst aan minimaal een 6-persoons eettafel. En net als in de woonkamer heeft ook de keuken dubbele terrasdeuren, in dit geval naar het terras aan de zijkant van de woning.

HAL & BIJKEUKEN
Hier is het comfortabel binnenkomen in de royale hal met o.a. een designtoilet, stijlvolle (stompe) paneeldeuren en een hardhouten trapopgang. Ook is er ruimte voor een goede garderobe.

Vanuit de hal loop je door naar de bijkeuken. Dit is zo’n bijkeuken zoals je hem graag wenst: een 2e keukenopstelling met extra gootsteen en een vaste schuif/kastenwand met veel opbergmogelijkheden. Hier kun je niet alleen de stofzuiger kwijt, maar ook de wasmachine en wasdroger uit het zicht plaatsen. Een tuindeur geeft toegang tot de achtertuin en het bijgebouw.

1e VERDIEPING
Op de verdieping schakelt de overloop de masterbedroom, 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Opvallend is dat het 2e toilet separaat van de badkamer is gelegen. Dit is ideaal bij een gezin met tieners omdat je elkaar minder snel in de weg loopt.
Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gesitueerd die bijna gespiegeld van elkaar zijn. Beide kamers hebben o.a. een groot Velux dakvenster. De 3e slaapkamer kan ook de ideale werkkamer zijn. De draaiende delen in de kozijnen zijn v.v. het draai/kiepmechanisme waardoor je ideaal kunt ventileren.

MASTERBEDROOM MET WALK-IN-CLOSET
De grootste verrassing is aan de achterzijde te vinden. Tegelijkertijd met de aanbouw van de woonkamer is ook de 1e verdieping uitgebouwd. Dit heeft een geweldige masterbedroom opgeleverd die optisch bijzonder ruimtelijk aanvoelt door de hoge nok (4,1m) en de Velux dakvensters die boven elkaar (!) zijn geplaatst (incl. verduistering en rolhorren). Doordat ze boven elkaar zijn geplaatst heb je een uniek zicht naar buiten toe. Ook vanuit bed kijk je vrij weg over de weilanden heen. Dit geeft een vrij gevoel zonder enige inkijk. Tevens is de kamer te verduisteren middels het elektrisch bedienbare rolluik. In het plafond zijn ook hier inbouwspots aangebracht.
Grenzend aan deze unieke ouderslaapkamer is een walk-in-closet te vinden. Hier wordt menig vrouw erg vrolijk van. De kastindeling in U-opstelling blijft achter.

BADKAMER
De badkamer valt zeker niet uit de toon met de rest van het huis doordat ook hier smaakvolle keuzes zijn gemaakt. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de hoogte (tot aan de nok) met eveneens een hoog geplaatst, elektrisch bedienbaar dakvenster en inbouwspots. De ruimte is ingedeeld met een groot ligbad (met 2 nisjes in de achterwand), een royale inloopdouche met o.a. een rainshower en een 2-persoons wastafelmeubel met spiegel. En net als op de begane grond is ook de badkamer v.v. vloerverwarming (op de CV).

ZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder te bereiken. Met een nokhoogte van 1,9 meter kunnen de meeste mensen hier gebukt lopen waardoor het een praktische opbergruimte is. Gemeten vanaf 1,5 meter hoogte levert het toch nog ca. 6m2 overige inpandige ruimte op. Een extra dakvenster zorgt voor daglichttoetreding. Tevens vinden we hier de CV-ketelopstelling terug.

HET VRIJE BUITENLEVEN
Dit bijzondere en unieke woonhuis wordt omringd door een fraaie tuin met sierlijke borders, ruime terrassen en een klassieke klinkerbestrating. Het terras aan de achterzijde, dat grenst aan de woonkamer biedt 100% privacy en kijkt vrij weg over je eigen weilanden tot aan de Wageningse Berg, Nationaal Park Veluwezoom en Arnhem.

Medio 2011 is er een stijlvolle kapschuur van Douglashout met pannenkap gebouwd. Een groot gedeelte betreft de veranda waar je beschut een loungeset kwijt kunt. Op een warme zomerdag zit je hier lekker in de schaduw en wanneer je in de avond nog van de ondergaande zon wil genieten, dan is het hier heerlijk toeven. Hou je van het buitenleven, dan mag je deze plek niet missen…

WEILANDEN & BOERDERIJDIEREN
1,6 Hectare grond! Heb je enig idee hoe groot dat ongeveer is? Vergelijk het met 2,5 voetbalvelden groot en je zit aardig in de goede richting. Heb je altijd al dieren zoals kippen, pony’s of misschien wel paarden aan huis willen hebben, dan biedt dit object volop mogelijkheden. In de huidige setting is er plaats voor 13 ponyboxen waarvan 8 in de garage/schuur, 3 in de container-unit en 2 flexibele boxen (stalinrichting, boxen en container-unit worden ter overname aangeboden). De garage is net als de woning in 2009 op degelijke wijze gebouwd en dus nog relatief nieuw. Onder het zadeldak is er een zolder gecreëerd waar je bijvoorbeeld hooi kwijt kunt.

Om het plaatje compleet te maken is er naast de garage/schuur een rijbak met drainage en verlichting aangelegd. De weilanden liggen er verzorgd bij. De flexibele tussenheiningen in het weiland zullen achterblijven. Doordat de kavel een aantrekkelijk en breed perceel betreft, zijn de weilanden ook overzichtelijk in te delen. Het weiland is ongeveer 100m breed en 150m diep (excl. het weiland vóór en naast de rijbak). In het weiland zijn diverse waterpunten t.b.v. drink- en sproeivoorzieningen voorzien. De aanwezige puls met pomp geeft je gratis grondwater.

VRIJE LIGGING IN BUITENGEBIED
Altijd al in het buitengebied willen wonen, maar toch met alle (winkel)voorzieningen, scholen en steden binnen handbereik? Dan is dit een droomlocatie. Unieke vergezichten, wandelroutes op loopafstand, bijvoorbeeld ‘rondje Homoet’ (5,2km) en ‘Rondje Kom’ (4,6km), diverse fiets- en mountainbikeroutes in de omgeving (Doorwerth en de Posbank) en natuurlijk Park Lingezegen om de hoek.

Niets is lekkerder dan kopen bij de boer in de buurt. In de directe omgeving vind je diverse stalletjes en landwinkels met zuivelautomaten en melktaps maar ook imkerijen, kwekerijen, kinderboerderijen, boom- en wijngaarden en molens (lekkerder.nl/elst). Iedere zaterdag komt zelfs de warme bakker aan huis. Kortom, hier vind je de ideale balans tussen wonen, rust en vrijheid terwijl je nergens op hoeft in te leveren.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Onder andere een Jumbo / AH / Aldi supermarkt, basisscholen en een middelbare school zijn in het dorp gevestigd. Dit geldt ook voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen 5 tot 7 minuten op de A15 of A50.

Elst heeft een gezellige winkelstraat waar je naar hartenlust kunt winkelen. Ook worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waardoor Elst een levendige plaats is. Er zijn gezellige terrasjes en dat allemaal binnen handbereik.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en garderobenis
Living met houtkachel en dubbele terrasdeuren
Woonkeuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met 2e keukenblok en vaste kastenwand v.v. witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling.
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en toegang tot:
Masterbedroom met walk-in-closet
3 Kinderkamers
Badkamer met o.a. een ligbad, inloopdouche en 2-persoons wastafelmeubel.
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder (nok 1,9m hoog) met veel opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN:
Modern en luxe woonhuis, gelegen in een oase van rust en vrijheid
Betreft een half-vrijstaand woonhuis, maar wel met een ‘vrijstaande woonbeleving’
Woning van bijna 100 jaar oud, maar dan in een compleet nieuwe jas
Ca. 170m2 woonoppervlak (excl. zolder)
Complete inbouwkeuken met o.a. een schiereiland met Quooker
Dubbele terrasdeuren in zowel woonkamer als in living
Gezellige houtkachel van het merk Faber
Praktische bijkeuken
Vloerverwarming op de gehele begane grond en in de badkamer
Masterbedroom met walk-in-closet
Moderne toiletten waaronder separaat op de overloop
Complete badkamer met trendy sanitair en inrichting
Diverse zonweringen en rolluiken
Meterkast: 14 groepen, 3 fasen, krachtstroom en laadpaal voorbereid
Alarminstallatie voorbereid
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Volledig geïsoleerd
CV-ketel: Vaillant HR-combi, geplaatst 2008
30 Zonnepanelen op het bijgebouw (2020 geplaatst, jaaropbrengst in 2022 meer dan 11.500 kwh)
Energielabel A
Buitenschilderwerk in 2020 door schilder uitgevoerd
Zeer degelijke en multifunctioneel bijgebouw (garage/schuur/stallen)
Alle voorzieningen aanwezig zoals krachtstroom en (warm) water
Stalinrichting, ponyboxen en container-unit (met 3 ponyboxen) zijn ter overname
Perceel is ideaal voor het houden van pony’s of paarden aan huis
Rijbak met drainage en verlichting aanwezig
Royale parkeergelegenheid op eigen terrein, o.a. voor trailers
Degelijke rolpoort oprit (elektrisch te bedienen) is ter overname
Landelijke ligging met schitterende vergezichten
Elst is een gezellig, winkelrijk en levendig dorp

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met perceelindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning