Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKLipperstpad 25

Vraagprijs €450.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1953
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AW
Straat
Lipperstpad 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Lipperstpad 25

Op een bijzonder groot en privacyvol perceel van 900m2 gelegen, over 2 woonlagen uitgebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS met ca. 145m2 woonoppervlak en een inpandige garage van ca. 22m2 groot. Deze gezinswoning is verrassend ruim opgezet met o.a. een uitgebouwde woonkamer met brede schuifpui, een open keuken, op de verdieping 3 volwaardige slaapkamers, diverse grote inbouwkasten en een handige opbergzolder.

De achtertuin is maar liefst ca. 45 (!) meter diep en heeft een groen en (achterin) een bosrijk karakter. Diverse planten, bomen en een grasgazon kleuren de tuin en geven de ruimte voor meerdere speeltoestellen. Ook is er een moestuin aanwezig alsmede een tuinhuis (9m2) met overkapping. Vóór de garage ligt een brede, comfortabele oprit van bijna 13 meter diep met plaats voor minimaal 2 auto’s.
De woning is aan een zeer rustige en autoluwe straat gelegen zonder overburen. Aan de voorzijde kijk je vrij weg over een maisveld.

Quote van de makelaar: “Een verrassend huis op een bijzondere plek. Hier koop je wel heel veel ruimte en vrijheid terwijl je in een gemoedelijke en kindvriendelijke woonomgeving woont met alle (winkel)voorzieningen en scholen van Zetten binnen handbereik”.

UITGEBOUWD
Van oorsprong was dit helemaal niet zo’n grote woning, maar doordat het huis aan de achterzijde meer dan 4 meter en zowel op de begane grond als op de 1e verdieping is uitgebouwd, is de woning aanzienlijk vergroot. De uitbreiding op de 1e verdieping is zelfs boven de garage doorgetrokken. Al met al is er een aantrekkelijke gezinswoning ontstaan waarbij de kleinste slaapkamer toch nog ca. 10 vierkante meters telt. Bovendien zorgen de inbouw/inloopkasten voor wel heel veel extra opbergmogelijkheden terwijl er ook nog een opbergzolder en een royale, inpandige garage aanwezig is. De inbouwkasten bieden tevens de mogelijkheid om slaapkamers en/of de badkamer te vergroten.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzon-woonkamer met aan zowel de voorzijde als achterzijde veel glas. Ook is er nog een groot zijgevelraam waardoor er een prettige lichtinval is. Deze heerlijke leefruimte is meer dan 10 meter lang en met name aan de achterzijde lekker breed (bijna 5 meter). Je kunt hierdoor meerdere zithoeken creëren. Je hoeft hier niet bang te zijn of dat die grote hoekbank of die 8-persoons eettafel wel past. Is het lekker weer dan zet je de schuifpui open waardoor je het buitenterras er eenvoudig bij betrekt. Overigens is deze schuifpui ook volledig af te sluiten met een elektrisch bedienbaar rolluik.

INBOUWKEUKEN
Doordat de keuken over de volle breedte is doorgebroken naar de woonkamer, is er ruimte ontstaan voor een mooie hoekopstelling. Voor wat betreft de inbouwapparatuur is er gekozen voor een koelkast, een combi-oven/magnetron, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuiger. Een 1,5 spoelbak en een apothekerskast maken de keuken compleet. Leuk detail zijn de diverse inbouwspots waaronder in de koof naar de woonkamer toe.

BIJKEUKEN & GARAGE
Vanuit de keuken is er een doorloop naar de bijkeuken en de inpandige garage. De bijkeuken is met name erg praktisch. Hier kun je een extra voorraadkast kwijt en de wasmachine aansluiten.

Vanuit de bijkeuken loop je direct de inpandige garage in. Deze garage heeft een L-indeling en is met ca. 22m2 groter dan gemiddeld. Je rijdt er met gemak een auto naar binnen, alhoewel dit in de praktijk nog maar weinig zal gebeuren. De garage is ideaal voor het stallen van (elektrische) fietsen en/of een motor. De handige klusser zal vrolijk worden van de werkbank die blijft staan. De ruimte is tevens voorzien van verwarming en elektra.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met sfeervolle, klassieke bordestrap komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag telt 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 21m2, 20m2 en 10m2 groot. Een kleine kamer zit er niet tussen. Via de overloop zijn er maar liefst 3 inbouw/inloopkasten te vinden. Twee ervan zijn dermate groot dat ze meer potentie hebben dan inloopkast. Je zou ze bijvoorbeeld bij één van de slaapkamers en/of bij de badkamer kunnen voegen waardoor deze ruimtes groter worden. Met een beetje creativiteit zou je zelfs een extra slaapkamer kunnen creëren. Eén van de twee grote slaapkamers aan de achterzijde heeft een vaste kastenwand waar een flinke garderobe in past. Door de vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde is er nauwelijks tot geen inkijk en geniet je een vrij uitzicht.

BADKAMER
Mocht je ergens je eigen stempel op de woning willen drukken, dan leent zich de badkamer daar als eerste voor. Deze is namelijk gedateerd te noemen. Overigens betreft het een prima ruimte die is ingedeeld met een ligbad/douche, een wastafel en een 2e toilet. Een raam zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Mocht je de badkamer willen moderniseren, dan zou je de ruimte noemenswaardig kunnen vergroten door de naastgelegen inbouwkast erbij te betrekken.

ZOLDERVLIERING
Via een aluminium vlizotrap op de overloop is de zoldervliering te bereiken. Het is altijd fijn wanneer je een ruimte hebt waar je vakantie- en seizoenspullen kwijt kunt. De nok ligt op ca. 1,6 meter hoog waardoor je er gebukt zou kunnen lopen. Tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd. Het dak is geïsoleerd met tempex.

ACHTERTUIN
De achtertuin is misschien wel het grootste pluspunt van deze woning. Het loopt een flink eind naar achteren (ca. 45m diep) en heeft tevens een aantrekkelijke breedtemaat. De tuin is altijd met liefde verzorgd waardoor het een groen en kleurrijk karakter heeft. Vooraan is een terras aangelegd waar je de gehele dag in de zon kunt zitten. Vervolgens loopt het terras over in een gazon met ruimte voor verschillende speeltoestellen. Na de knik in de tuin is een moestuin aangelegd en het achterste stuk doet zelfs bosrijk aan.

De beleving in deze tuin is heel divers en zal de tuin- en natuurliefhebber zeker aanspreken. Door de bomen achterin de tuin krijg je het gevoel aan een bosrand te wonen. Bovendien geniet het veel privacy doordat ook de omliggende tuinen groot zijn. Handig is het tuinhuis waar je de nodige tuinspullen zoals gereedschap en de grasmaaier kwijt kunt. Langs de garage op is een afsluitbare achterom aanwezig waardoor je eenvoudig met bijvoorbeeld een kruiwagen of fiets in de achtertuin kunt komen.

INDOORNIK
Deze woning vinden we terug in het buurtschap Indoornik. Eigenlijk maakt het onderdeel uit van de grotere plaats Randwijk dat op steenworp afstand is gelegen. Indoornik bestaat eigenlijk maar uit 2 tot 3 straten waarbij het Lipperstpad de belangrijkste straat is. Deze speels opgezette straat is met name autoluw en daardoor ook kindvriendelijk te noemen. Zeker wanneer je langs de weg al die openbare speeltoestellen ziet staan, wordt wel duidelijk dat kinderen zich hier al snel thuis zullen voelen.

LOCATIE
Randwijk / Indoornik is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Drie andere basisscholen alsmede het Hendrik Pierson Collega (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (2 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel. Vanuit Indoornik ben je ook binnen enkele minuten in Landgoed Hemmen. Hier kun je eindeloos door het bosrijke en Betuwse landschap wandelen. Ook is er verschillende horeca te vinden.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, kelderkast en trapopgang (bordestrap)
Doorzon-woonkamer (uitgebouwd) met brede schuifpui en rookkanaal
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting
Inpandige garage met klushoek, een loopdeur naar de zijtuin en een stalen kanteldeur naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast, een 2e inloopkast en een walk-in-closet
Slaapkamer 1 (voorzijde) met inbouwkast
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en een wastafel
Slaapkamer 2 (achterzijde) met vaste kastenwand (garderobekasten)
Slaapkamer 3 (boven garage) met deur naar plat dak.
Zoldervliering:
Middels een vlizotrap te bereiken zoldervliering met opbergmogelijkheden
CV-ketelopstelling.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
De woning is groter dan de voorzijde doet vermoeden
Over 2 woonlagen uitgebouwd
Authentieke voordeur met glas-in-lood en afsluitbaar met een rolluik
Woonkamer is v.v. een eikenhouten vloer
Brede schuifpui (met schuifhor) geeft toegang tot het buitenterras
Praktische bijkeuken
3 Volwaardige slaapkamers waarvan 2 zeer grote van ca. 20m2 groot
Door de vele inbouwkasten is de indeling van de verdieping verder te optimaliseren
CV-ketel: Nefit Ecomline CW6 HR-combiketel (schatting ca. 20 jaar oud)
Garage inpandig gelegen en is groter dan gemiddeld
Diverse rolluiken aanwezig
Zonwering (uitvalscherm) aan de voorgevel
Privacyvolle en zonnige achtertuin (veel zonuren door het grote formaat)
Extra tuinhuis met overkapping voor bijvoorbeeld fietsen en/of containers
Volwassen leilindes in de voortuin zorgen voor groene buffer met de straat
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via de pont goed aan te rijden (auto en fiets)
Ideale gezinswoning met alle (winkel)voorzieningen binnen handbereik
Op korte fietsafstand van verschillende basisscholen en zelfs een middelbare school.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning