HETERENKamperfoeliestraat 23

Vraagprijs €369.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 WS
Straat
Kamperfoeliestraat 23
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kamperfoeliestraat 23

Stijlvol vormgegeven, volledig geïsoleerde en groot type HOEKWONING (2000), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, zowel een erker als een balkon aan de voorzijde, een grote dakkapel aan de achterzijde en een opvallend vrij gelegen achtertuin op het zuiden met achterin een grote SCHUUR. De woning heeft een ruime opzet met opvallend veel extra ramen in de zijgevel die voor een speelse indeling en een prettige lichtinval zorgen.

Door de erker heeft de keuken een royale opzet met inbouwapparatuur en mooie details waaronder een terrazzo-aanrechtblad. Andere pluspunten zijn o.a. de massief houten vloer op de begane grond, dubbele terrasdeuren met grote glaspui op het zuiden, in totaal 4 volwaardige slaapkamers, een badkamer met een ligbad/douche, zwevende toiletten, een Frans balkon op de overloop en een extra werkhoek op de 2e verdieping.

Deze gezinswoning heeft een gunstige ligging in de wijk met aan de voorzijde een groenstrook met water en parkeren voor de deur. De achtertuin heeft maximaal aantal zonuren en bovendien een vrije ligging waardoor er nauwelijks tot geen inkijk is. Bovendien heeft deze woning een bredere tuin door de hoekligging (ca. 2,5m extra breedte) waardoor de achtertuin maar liefst 13,5m diep en 7,5m breed is. Er zijn 2 poorten (achterom), namelijk via de zijkant en achterin de tuin bij de schuur.

Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een hoekwoning aangezien de architect extra elementen aan de woning heeft toegevoegd. Dit zie je direct terug aan de voorgevel en ook de zijgevel heeft extra zijgevelramen wat de woning een bijzonder prettige woonsfeer geeft. En ben je een zonliefhebber, dan zal je de bijzonder vrij gelegen achtertuin op het zuiden zeker aanspreken”.

ONDERSCHEIDEND
In deze nog relatief jonge woonwijk komen we verschillende type (hoek)woningen tegen, maar dit is het meest luxe en grootste type hoekwoning in de wijk. Het heeft een onderscheidend ontwerp met o.a. een groot overstek van de kapconstructie, een erker in de keuken, een balkon aan de masterbedroom en aan de zijgevel een Frans balkon wat de overloop bijzonder ruimtelijk maakt. Met ca. 118m2 woonoppervlak en 4 slaapkamers is het een volwaardige gezinswoning waarbij de maximaal brede dakkapel op de 2e verdieping voor flink meer leefruimte zorgt. Ook de zij- en achtertuin heeft meer ruimte te bieden dan gemiddeld in de wijk waardoor kinderen er naar hartenlust kunnen ravotten. Kortom, zoek je geen standaard hoekwoning maar een gezinswoning met een speels karakter op een aantrekkelijke plek? Kom dan eens kijken en laat je verrassen door de ruimte en de vrijheid in en rondom de woning.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Dubbele terrasdeuren en een glaspui tot aan de vloer zorgen voor veel lichtinval en een heerlijke bezonning (op het zuiden). Wanneer in de koelere maanden de zon op het glas schijnt, is het al snel comfortabel in huis waardoor je minder snel de verwarming hoeft aan te zetten. Leuk detail is het aanwezige rookkanaal waar je (indien gewenst) een houtkachel op kunt aansluiten. Ook zal velen de massief eikenhouten vloer aanspreken. Deze vloer zorgt voor een warme woonsfeer en loopt door tot in de hal en in de keuken.
Een 4-ruits paneeldeur geeft een mooie doorkijk naar de hal waar eveneens veel daglicht vandaan komt.

ROYALE INBOUWKEUKEN
Doordat de woning aan de voorzijde een ‘erker’ heeft, is de keuken ruimer opgezet dan gemiddeld. Hierdoor kon de inbouwkeuken in een royale L-opstelling geplaatst worden. Wat direct in het oog springt is het terrazzo-aanrechtblad die de keuken een exclusieve en landelijke uitstraling geeft. Het keukenbok die is uitgevoerd in massief eikenhout (wit gespoten) past dan ook naadloos in deze landelijke stijl. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat met afzuiger in een schouw en een oven. De losse koel/vriescombi wordt ter overname aangeboden. Erg praktisch is de trapkast tussen keuken en woonkamer waar je veel voorraad en de stofzuiger kwijt kunt.

1e VERDIEPING
Via een speelse hal met grote glaspui en veel lichtinval bereiken we de 1e verdieping. En net als in de hal heeft ook de overloop een bijzonder ruimtelijke beleving door het vele glas in de zijgevel. De architect heeft er zelfs een Frans balkon bedacht wat het tot een speels geheel maakt. Verder is deze woonlaag opgedeeld in 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen goed bemeten en respectievelijk 15m2, 10m2 en 7m2 groot. Door de rechte muren (géén schuine dakvlakken) zijn de kamers optimaal in te richten. De grootste kamer betreft automatisch de ouderslaapkamer en heeft de volle breedte van de woning. Hierdoor kun je er met gemak een groot 2-persoons bed en een linnenkast kwijt. Het heeft zelfs een balkon die voor een extra dimensie zorgt.

BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen en heeft een prima formaat. In de huidige indeling is het douchen in bad, maar indien gewenst is de ruimte groot genoeg voor een separate inloopdouche. De badkamer is verder ingedeeld met een wastafel met planchet (schap) en een 2e toilet. En net als in de hal is ook het 2e toilet zwevend als een wandcloset geplaatst. Verder is de badkamer neutraal afgewerkt met o.a. degelijk tegelwerk.

2e VERDIEPING
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping zal je verrassen wat ruimte betreft. Vanuit de bouw had de woning al een hoge nok maar de verdieping is aanzienlijk vergroot doordat er een dakkapel is geplaatst. En niet zomaar een dakkapel aangezien het de maximale breedte heeft. Hierdoor loopt deze dakkapel van de voorzolder door op de 4e slaapkamer. Op de voorzolder is daardoor een extra werkhoek of hobbyruimte ontstaan. Verder kun je hier de wasmachine en wasdroger kwijt. Ook is er veel opbergruimte voor bijvoorbeeld vakantiespullen. Leuk detail: de slaapkamer heeft een soort van bedstee waardoor de ruimte optimaal benut is.

ACHTERTUIN
Via de openslaande terrasdeuren in de woonkamer lopen we de achtertuin in. Hier komt je een zee aan ruimte tegemoet doordat de tuin groter is dan de gemiddelde tuin in de wijk. Dit komt mede door de hoekligging en de tuin naast de woning ook nog 2,5 meter (!) breed is. Bovendien is er achter de tuin geen bebouwing wat je een vrij gevoel geeft. Er is geen inkijk en de zon schijnt door de zuidligging de gehele dag in de tuin. Een volwassen dakplataan zorgt op warme zomerdagen voor de nodige schaduw. En ook bij de achtergevel kun je schaduw creëren door de zonwering (breed uitvalscherm) uit te draaien. Verder heeft de tuin een verzorgd en overzichtelijk karakter met 2 terrassen en een strak gazon. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en er is plek voor meerdere speeltoestellen. Groene erfafscheidingen (in plaats van schuttingen) maken deze groene tuin helemaal af.

Achterin de tuin staat een houten schuur die is v.v. elektra-aansluiting. Door haar praktische formaat (9m2) is het de ideale fietsenstalling. De tuin is dan ook goed bereikbaar aangezien er 2 poorten zijn. Er is een poort aan de zijkant van de woning en een achterom via de achtergelegen parkeerkoffer.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn verbindt.

De Kamperfoeliestraat is een ruim opgezette straat met diverse groenvoorzieningen, een brede sloot tegenover de woning en verderop in de straat een speelvoorziening. Door de ruime opzet, staan de woningen ver van elkaar waardoor je niet direct bij overburen naar binnen kijkt. Auto’s kunnen voor de deur geparkeerd worden.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels en horecagelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, groot toilet en trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren en rookkanaal
Half-open keuken (deels in erker) v.v. inbouwapparatuur, een eethoek en een praktische trapkast.
1e Verdieping:
Overloop met Frans balkon en 2e trapopgang
Hoofdslaapkamer met balkon v.v. dubbele deuren
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met een ligbad/douche, wastafel en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Verrassend ruime overloop met hoge nok
Witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling
Opberghoek onder het schuine dakvlak
Voorzolder c.q. werkhoek met dakkapel
Slaapkamer 4 met doorlopende dakkapel, bedstee en knieschot opbergruimte.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Stijlvolle en complete gezinswoning
Alle leefruimtes zijn ruim opgezet, zelfs de hal en de overloop
Bijzonder lichte woning, mede door de gunstige zonligging en de extra zijgevelramen
Massief eikenhouten vloer op de begane grond
Dubbele terrasdeuren
Rookkanaal in de woonkamer (mogelijkheid tot het aansluiten van een houtkachel)
Landelijke inbouwkeuken met o.a. een terrazzo aanrechtblad
Zwevende wandclosetten
In totaal 4 praktische slaapkamers
Masterbedroom met balkon
Meterkast: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2012
Volledig geïsoleerd waaronder alle beglazing
Energielabel B
Grote overstek van de kapconstructie waardoor je bij de voordeur droog kunt staan
Zinken regenpijpen
Zonwering aan de achtergevel
Achtertuin pal op het zuiden (ca. 13,5m diep en 7,5m breed)
Zijtuin maakt het perceel wel erg aantrekkelijk
Vrije ligging van de achtertuin doordat er geen bebouwing achter staat
Een auto parkeren kan pal voor de deur of achter de tuin in één van de parkeerhavens
Op loopafstand van basisscholen en recreatiegebied.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning