Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMRenate Rubinsteinpad 10

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1996
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6836 SG
Straat
Renate Rubinsteinpad 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Renate Rubinsteinpad 10

Moderne, volledig geïsoleerde en gunstig aan brede groenstrook gelegen TUSSENWONING, bestaande uit 3 woonlagen en een zonnig DAKTERRAS. Deze zeer complete gezinswoning heeft o.a. een tuingerichte woonkamer met dubbele terrasdeuren, een strakke en neutrale inbouwkeuken, in totaal 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met zowel een ligbad als een inloopdouche. Beide toiletten zijn zwevend uitgevoerd. Een groot pluspunt is dat de kozijnen op de verdiepingen zijn vervangen door kunststof v.v. HR++ beglazing en draai/kiepramen. Aan de achterzijde zijn zowel screens als zonwering aangebracht. Het buitenschilderwerk is in 2022 nog uitgevoerd.

De achtertuin heeft een aantrekkelijke ligging op het zuid/westen waardoor je veel zonuren hebt. De tuin is verzorgd aangelegd met o.a. 2 terrassen, een gazon en diverse jonge boompjes. Achterin de tuin staat een houten schuur (ca. 7m2) waar je met gemak meerdere fietsen kunt stallen. Aan de voorzijde van de woning vind je veel vrijheid met gras, bomen en diverse speeltoestellen. Dit is ideaal voor jonge gezinnen, ook omdat de wijk autoluw is. Vanuit de woning loop je binnen enkele minuten het Zeegbos of Park Lingezegen in.

Quote van de makelaar: “Doordat deze woning een moderne en complete aankleding heeft, is de woning voor een grote doelgroep interessant. En bovendien is de ligging van zowel de achtertuin (zonoriëntatie) als de ligging in de wijk (kindvriendelijk en nabij natuurgebied) erg interessant. De kans is dan ook groot dat het totaalplaatje veel punten van je wensenlijst zal afvinken. Zie jij je hier al wonen?”

TUINGERICHTE WOONKAMER
Deze gezellige woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daardoor tuingericht. Je betrekt het buitenterras dan ook eenvoudig bij de woonkamer door de dubbele terrasdeuren open te zetten. Het is een lichte woonkamer, mede door de grote raampartij. Bovendien is de tuin op het zuid/westen gelegen. Om de zon enigszins te kunnen weren is er zonwering aanwezig. De woonkamer biedt ruimte aan een lekkere zithoek en een eettafel. Een laminaatvloer met V-groef maakt het totaalplaatje compleet.

LUXE KEUKEN
Deze keuken mogen we gerust ‘luxe’ noemen, niet alleen vanwege de moderne en strakke uitstraling, maar ook vanwege alle inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een grote oven, een aparte magnetron, een 4-pits inductie kookplaat met afzuiger en een koel/vriescombi. En niet te vergeten de Quooker die voor direct kokend water zorgt. De fronten zijn in hoogglans wit uitgevoerd en het aanrechtblad heeft een trendy ‘betonlook’. Doordat de keuken aan de voorzijde is gelegen, kijk je uit op de voorgelegen groenstrook met speelvoorzieningen.

In de woonkamer is er nog een inloop/trapkast te vinden. Hier kun je niet alleen de stofzuiger kwijt, maar ook veel voorraad.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping vinden we 3 praktische kamers van respectievelijk 16m2, 10m2 en 7m2 groot. Door de rechte muren zijn de kamers optimaal in te richten. De grootste kamer zal in veel gevallen de ouderslaapkamer zijn en is over de volle breedte van de woning gelegen. Je kunt hier dan ook prima een 2-persoons bed en een linnenkast kwijt. Doordat de kozijnen zijn vervangen door kunststof kun je ook ideaal ventileren met de draai/kiepfunctie. De 2 kamers aan de achterzijde zijn tevens v.v. zonwering (screens). Op de overloop vind je nog een inbouwkast waar je de wasmachine kwijt kunt. Ook is hier de CV-ketel geïnstalleerd waardoor deze centraal in de woning hangt.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Opvallend is de praktische indeling waarbij er zelfs plaats was voor zowel een volwaardig ligbad als een comfortabele inloopdouche. De douche heeft zowel een rainshower als een handdouche. Naast de douche is een wastafelmeubel met kolomkast en een grote spiegel met extra verlichting geplaatst. Dubbele ladekorven alsmede de kolomkast bieden veel opbergmogelijkheden voor toiletspullen. En net als in de hal is ook hier het 2e toilet zwevend geplaatst (wandcloset). Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend te noemen, niet alleen vanwege de extra slaapkamer, maar ook doordat het een groot dakterras heeft. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer van 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Deze kamer heeft een speels karakter vanwege de grote glaspui (kunststof met draai/kiepraam) naar het dakterras alsmede door de hoge nok die op meer dan 3 meter hoogte ligt. De houten schuifdeur waarmee je de kamer afsluit is stijlvol met o.a. een zwartstalen geheng (schuifrails). Onder het schuine dakvlak zijn nog knieschotten aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen.

DAKTERRAS
Het dakterras is het verlengde van je achtertuin en biedt nog meer ruimte in de zon. De oriëntatie is op het zuid/westen waardoor je hier veel zonuren hebt. En doordat het een mooi formaat heeft (3m bij 5m) kun je er met gemak een loungeset kwijt. Ook kun je hier prima de was laten drogen. Noemenswaardig is het terras dat in composiet is uitgevoerd. Dit zorgt niet alleen voor een mooie aankleding, maar ook dat je na een regenbui geen natte voeten krijgt.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. We zien vaak dat een tuin volledig wordt bestraat, maar deze tuin heeft een goede balans tussen terrassen en groenvoorziening. Zowel bij de achtergevel als achterin bij de schuur is een terras aangelegd zodat je kunt kiezen tussen zon of schaduw. En zon heb je hier zeker aangezien de tuin (net als het dakterras) een gunstige oriëntatie op de zon heeft (zuid/westen). Om die reden is er ook zonwering (uitvalscherm) aan de achtergevel aangebracht.

Achterin de tuin staat een degelijke schuur van 7m2 groot. Deze is voorzien van elektra en verlichting. Je kunt hier meerdere fietsen en/of een motor stallen en dan blijft er ook nog ruimte over voor een dakkoffer en/of een werkbank. Mocht je een motor hebben, dan is het handig om te weten dat de schuurdeur goed te bereiken is om de draai te kunnen maken.

RIJKERSWOERD
Rijkerswoerd is gebouwd in de jaren ’90 met centraal in de wijk een eigen winkelcentrum. Het Renate Rubinsteinpad is achterin, bijna aan de rand van de wijk, gelegen. Hierdoor heeft het een bijzonder rustige ligging met alleen maar bestemmingsverkeer. De straat zelf is autovrij waardoor kinderen er ongestoord buiten kunnen spelen. Een auto parkeren kan letterlijk om de hoek in één van de parkeerhavens van een parkeerkoffer.

Zeker voor jonge gezinnen is het erg prettig dat er op steenworp afstand een kinderopvang is gevestigd. En niet veel verder vinden we diverse scholen en een peuterspeelzaal in de wijk. Een Jumbo en een Aldi vinden we in Winkelcentrum Rijkerswoerd alsmede bijvoorbeeld een bakkerij, een huisartsenpost en een apotheek.
En zoek je graag de vrije natuur op, dan loop je vanuit de woning binnen enkele minuten het Zeegbos in dat uitmondt in Huissen (Loovelden). Een voetbalclub en tennis/padelvereniging liggen daardoor veel dichterbij dan je denkt (fietsafstand).

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met dubbele terrasdeuren en een trap/voorraadkast
Open keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast (wasmachine-aansluiting en CV-ketel) en 2e trapopgang
3 Slaapkamers met draai/kiepramen
Badkamer met ligbad, separate inloopdouche, wastafelmeubel met kolomkast en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met kastruimte en deur naar dakterras
4e Slaapkamer met grote glaspui en knieschot opbergruimte
Dakterras met veel zonuren.

BIJZONDERHEDEN
Gezellig en sfeervol woonhuis, ideaal voor een (jong) gezin
Ca. 110m2 woonoppervlak, verdeeld over 3 woonlagen
Tuingerichte woonkamer met grote glaspui en dubbele terrasdeuren
Complete inbouwkeuken met o.a. een oven en een aparte magnetron
Keuken heeft zelfs een ‘Quooker’ voor direct kokend water
Modern en trendy toilet (2018)
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Complete badkamer met zowel een ligbad als inloopdouche
Groot dakterras van maar liefst ca. 15m2 groot
CV-ketel: Benraad HR-combiketel, geplaatst 2014
Degelijke, kunststof kozijnen met draai/kiepramen op de 1e en 2e verdieping
Volledig geïsoleerd, energielabel B
Houten kozijnen begane grond in 2022 geschilderd
Zonweringen aan de achtergevel (zuid/westzijde)
Zonnig dakterras waarbij de vloer is bekleed met plankdelen van composiet (onderhoudsarm)
Gunstige ligging in de wijk aan brede groenstrook
Kindvriendelijke en autoluwe woonomgeving
Winkelvoorzieningen, kinderdagverblijf en de vrije natuur binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning