Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDKerkstraat 23

Vraagprijs €845.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Landhuis
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 DB
Straat
Kerkstraat 23
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DODEWAARD
Kerkstraat 23
 
Verrassend groot, zeer goed onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS mét uitstraling, op een prachtige locatie. Landelijk gelegen aan de rand van het dorp.
Deze royale gezinswoning met dubbele kap telt maar liefst ca. 175 m2 woonoppervlak én 96m2 overig inpandige ruimte verdeeld over 2 woonlagen met 2 zolderverdiepingen en biedt vele mogelijkheden.
 
Op de begane grond vind je een ruime hal, royale living met grote raampartijen, een woonkeuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, een ruime slaapkamer, badkamer, toilet en een praktische bijkeuken. De begane grond is levensloopbestendig. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers te vinden waarvan 1 meer dan royaal, een walk-in closet, alsmede een badkamer.
De woning is volledig geïsoleerd en heeft een hoog comfortgehalte met o.a. vloerverwarming. De grote garage leent zich uitstekend voor een kantoor of praktijk aan huis.
 
De woning heeft een gunstige ligging. Het perceel van 1.910m2 groot heeft een vrije achtertuin op het zuiden met uitzicht over de boomgaarden. Hier geniet je van privacy terwijl je tot in de avonduren van de zon kunt genieten. De woning ligt aan een rustige, autoluwe met groen omgeven straat.
 
Quote van de makelaar: “Vrijstaande woningen van dit kaliber en met deze ligging zijn zeker uniek te noemen. Dit soort locaties komt zelden op de markt. De ligging aan de rustige weg en naast de boomgaarden biedt veel rust en privacy. Daarbij heeft de woning veel extra’s zoals een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ga jij binnenkort van dit heerlijke huis genieten?”
 
UNIEKE KANS
Wanneer je bij deze woning arriveert, valt het direct op dat dit geen doorsnee gezinswoning is. De oprijlaan en de fruitbomen bieden een indrukwekkende ontvangst. Ook biedt de woning tussen de boomgaarden veel privacy en een weids uitzicht. Niet alleen het perceel en de omgeving, ook de woning zelf heeft veel te bieden. De woning heeft ca. 175 m2 woonoppervlak, met nog eens ca. 96m2 overig inpandige ruimte. Daarbij is er nog een riante zolder met uitbreidingsmogelijkheden. Genoeg ruimte voor een gezin, hobby’s en/of werkruimte. Mocht je een levensloopbestendige woning zoeken, ook dan zit je hier goed. De woning is drempelvrij met brede deuren. Een rolstoelgebruiker kan hier gemakkelijk manoeuvreren.
Kortom, deze woning is meer dan compleet te noemen en een unieke kans!
 
LIVING
De living is groter dan een gemiddelde woonkamer. Deze woonkamer met mogelijkheden voor verschillende zithoeken, mag dus met recht een living worden genoemd. Bij binnenkomst valt niet alleen de ruimte op, je ogen worden direct naar de grote raampartijen aan drie zijden van de ruimte getrokken. Met glas tot aan de grond is dit een uniek detail. De openslaande deuren bieden toegang tot het naastgelegen terras en de tuin. Naast de vele lichtinval geniet je hier van een weids uitzicht over de achtertuin en de achtergelegen boomgaard. Dit benadrukt de vrije ligging.
 
WOONKEUKEN
De woonkeuken staat in open verbinding met de living. De keuken heeft een U-opstelling met inbouwapparatuur de grote ramen geven een fijne lichtinval. Tevens is de ruimte voorzien van een tuindeur, zodat je met je kopje koffie direct het terras op kunt lopen.
 
BIJKEUKEN
De bijkeuken bevindt zich in de doorloop tussen de hal en de garage. Naast de witgoedaansluitingen tref je hier een spoelbak aan. Een grote kastenwand biedt veel opbergruimte en kan dienen als voorraadkast.
 
SLAAP-/BADKAMER BEGANE GROND
Een fijne bijkomstigheid bij deze woning is de aanwezigheid van een slaapkamer én een badkamer op de begane grond, waardoor de woning ook levensloopbestendig is. Beiden zijn van ruim formaat waardoor hier veel bewegingsruimte over blijft. De slaapkamer is voorzien van een grote raampartij waardoor je ook hier een fijne lichtinval en een weids uitzicht hebt. De slaapkamer heeft ook door een tuindeur directe toegang tot het buitenterras.
De badkamer is vanuit de slaapkamer toegankelijk en is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel. Het tegelwerk is neutraal en licht uitgevoerd. Een raam is aanwezig voor een fijne daglichtinval en een ventilatiemogelijkheid, uiteraard is ook hier mechanische ventilatie aanwezig.
 
1e VERDIEPING
Via de royale sfeervolle hal en de open trapopgang komen we op de 1e verdieping. Ook hier valt de ruime opzet direct op. Op deze woonlaag zijn 2 slaapkamers gelegen van respectievelijk 22m2 en 9m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Mocht je meerdere kamers wensen, dan is deze kamer ook op te delen in 2 aparte ruimtes. De gehele verdieping is ook voorzien van vloerverwarming. Op de overloop tref je een ware walk-in closet aan. De grote schuifdeuren bieden toegang tot de inloopkast waar je veel kleding kwijt kunt.
 
BADKAMER
Vanaf de overloop is de badkamer toegankelijk. De badkamer is compleet ingericht met een 3e toilet, een wastafel en een douche. Het raam zorgt voor een prettige lichtinval en een ideale ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is er ook mechanische ventilatie aanwezig.
 
ZOLDERVERDIEPING
Een vlizotrap op de overloop maakt de 2e verdieping toegankelijk. De zolder is een praktische ruimte met stahoogte (nok ca. 2m hoog) waardoor je er veel spullen kunt opbergen. Van seizoen kleding tot vakantiespullen.
 
GARAGE MET ZOLDERVERDIEPING
Aan de woning is een garage gelegen, deze is binnendoor via de bijkeuken te bereiken. Net als de woning heeft de garage een groot formaat. Je kunt hier je auto parkeren, maar de geïsoleerde ruimte biedt ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld als hobbyruimte of kantoor aan huis.
Middels een vlizotrap is de zolder boven de garage bereikbaar. De nokhoogte ligt hier op ca. 3,2m hoog waardoor ook deze ruimte veel te bieden heeft. Hier heb je de mogelijkheid om nog 2 extra kamers te creëren. Grote dakramen en kopgevelramen zorgen hier voor een fijne lichtinval. Op deze zolder tref je tevens de opstelling van de cv-ketel alsmede de mechanische ventilatie unit.
 
TUIN RONDOM
De woning staat op een perceel van bijna 2.000 m2. De woning is aan alle zijden omringd door tuin. De achtertuin ligt op het zuiden, waardoor ook hier veel (zon)licht is. Opvallend is dat de tuin omgeven is door bomen. Dit betekent dat de tuin veel privacy en een landelijk uitzicht biedt. De tuin heeft kleurrijke bloemen en struiken borders. Diverse terrassen maken dat er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is.
In de hoek van de achtertuin is een hobbykas geplaatst waar je je eigen planten kunt opkweken. Ook de ruime lichte voortuin biedt vele mogelijkheden.
 
OPRIT & VOORTUIN
Wanneer je arriveert bij deze woning valt het direct op dat het niet zomaar een vrijstaande woning betreft. De beukenhaag om het erf, de brede poort, de bloemen borders en de oprijlaan naar de woning toe stralen charme uit. Dit maakt dat het aangezicht van de woning een indrukwekkend beeld biedt. In het gras naast de oprijlaan staan diverse (fruit)bomen waardoor je direct merkt dat je hier in de prachtige Betuwe bent.
 
DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt, Action, gezondheidscentrum, 2 basisscholen bibliotheek en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur en rust op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal op loopafstand.   
 
Dodewaard heeft een centrale ligging. De A15 en A50 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Dit geeft een goede ontsluiting naar Arnhem, Nijmegen en Tiel. Dodewaard heeft een eigen treinstation, Hemmen–Dodewaard, de stoptrein brengt je binnen een half uur in Tiel, Arnhem of Nijmegen.
 
Kortom, maak kennis met het veelzijdige dorp Dodewaard!
 
INDELING
Begane grond:
Royale hal met trapopgang, toilet en meterkast
Riante living met grote raampartijen voorzien van tuindeuren en gashaard
Met aansluitend de Woonkeuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Grote slaapkamer met tuindeur
Badkamer en suite met ligbad, douche en 2e toilet
Bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen, kastenwand en spoelbak
Garage voorzien van elektrische garagedeur en toegang tot zolder stahoogte 3.20m
1e Verdieping:
Master bedroom met uitzicht over de boomgaard
Slaapkamer
Overloop met walk-in closet en toegang tot de zolderverdieping
Badkamer met o.a. douche en 3e toilet
Toegang tot zolderverdieping
Tuin:
Tuin met bloemenpracht, struiken en bomen
In de tuin bevindt zich een hobbykas
 
BIJZONDERHEDEN:
Stijlvol, vrijstaand woonhuis met fijne lichtinval
Verrassend veel woonruimte en inhoud
Ca. 175m2 woonoppervlak verdeeld over 2 woonlagen
Met ca. 96m2 overig inpandige ruimte
Woonoppervlak eenvoudig uit te breiden, bijv. door het plaatsen van een vaste trap.
Vrije ligging tussen de boomgaarden
Centrale ligging, uitvalswegen A15-A50 binnen 5 minuten bereikbaar
Begane grond en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming
Slaapkamer en badkamer op de begane grond
2 Volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping en mogelijkheid voor 3 slaapkamers
Ruime badkamer
Praktische bijkeuken
Inpandige geïsoleerde garage met elektrische deur
Veel praktische kastruimte en opbergmogelijkheden
Cv-ketel: Nefit Topline combiketel (2012)
Glasvezelaansluiting ten behoeve van TV en snel internet
Moderne meterkast
Begane grond rolstoeltoegankelijk, levensbestendig
Zonwering (uitvalscherm) aan de achter- en zijgevel
Rustige woonomgeving aan autoluwe straat
Op loop/fietsafstand van basisscholen, sporthal, bibliotheek, dorpsplein, gezondheidscentrum en winkels
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning