Remko Stevens Makelaardij

HETERENDorpsstraat 4143

Vraagprijs €595.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1920
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AG
Straat
Dorpsstraat 4143
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Dorpsstraat 41-43

Volumineus en karakteristiek, BEDRIJFSRUIMTE met WOONGELEGENHEID. Dit is een uniek object waarbij je royaal boven je bedrijfsruimte kunt wonen. Het geldende bestemmingsplan betreft een horeca bestemming.

Ca. 145 m² wonen
Ca. 280 m² bedrijf (horeca)
Ca. 24 m² dakterras
843 m² Perceel

WONING

Woonkamer
Bij binnenkomst in de woonkamer valt de hoogte direct op. De mansarde kap is tot in de nok zichtbaar waarbij de balken een sfeervol detail geven. Veel lichtinval is aanwezig doordat de 3 zijden van de ruimte zijn voorzien van ramen.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer waarbij het keukenblok in een hoekopstelling is geplaatst. Het keukenblok is voorzien van inbouwapparatuur, zijnde een koelkast, een vriezer, een combi-oven, een 5-pits gasfornuis met brede oven, een afzuigkap en een vaatwasser.

Slaapkamers
Bij de woning horen in totaal 6 slaapkamers. 4 Slaapkamers zijn op de woonverdieping gelegen, via de vaste trap zijn er nog 2 slaapkamers bereikbaar welke een verdieping hoger zijn gelegen. De slaapkamers hebben een wisselend formaat tussen de 6m2 en 15m2 groot.

Badkamer
De badkamer is neutraal ingericht met grote tegels in de klassieke zwart/wit combinatie. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en dubbele wastafels. Ook hier biedt een groot dakraam een fijne lichtinval.

Dakterras
Bij de woning hoort een ruim opgezet dakterras. De ligging is gunstig op de zon gericht, namelijk op het zuidwesten.

BEDRIJF

Bestemming
De geldende bestemming is Horeca. In dit bestemmingsplan is het toegestaan om op de verdieping te wonen.

Café
Het grootste gedeelte van de begane grond is ingericht als café. Vooraan is de bar geplaatst, achterin is een aparte bijeenkomstruimte aanwezig. Uiteraard zijn er ook toiletruimtes en opslagruimtes te vinden.

Cafetaria
Vooraan is een cafetaria aanwezig. Deze ruimte wordt zonder apparatuur opgeleverd. De ruimte opgedeeld in een ontvangstruimte en een keuken. Het cafetaria beschikt over een eigen entree en een eigen toilet.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuwe dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning