Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGandhistraat 33

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BC
Straat
Gandhistraat 33
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Gandhistraat 35

Groot type en daardoor ruim opgezette 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 zeer volwaardige woonlagen (ca. 120m2 woonoppervlak), een woonkamer met zit- en eethoek, een keuken in hoekopstelling met o.a. een vaatwasser ingebouwd, in totaal 4 volwaardige slaapkamers, veel praktische kastenwanden, een opvallend grote GARAGE (7,4m diep) met o.a. een elektrische deur, vóór de garage een oprit met plaats voor 2 auto’s en een verrassend grote achtertuin waar je veel privacy geniet.

Quote van de makelaar: “Met een beukmaat van maar liefst 6 meter is deze woning veel breder dan gemiddeld. Dit maakt deze woning extra aantrekkelijk voor een gezin. Bovendien is de woning zeer rustig en kindvriendelijk gelegen en heeft het een aantrekkelijke, vrij gelegen tuin”.

POTENTIEEL
Deze woning is gebouwd in 1971 en heeft nog de originele indeling behouden. Dit biedt voor kopers perspectief om nog geheel je eigen stempel op de woning te drukken. De indeling en opzet is van zichzelf al ruim, maar wat we veel zien bij dit type woning is dat de keuken wordt doorgebroken naar de woonkamer en dat de badkamer wordt vergroot door een stuk van de slaapkamer ernaast erbij te betrekken. Ook biedt de 2e verdieping een zeer goede mogelijkheid om 1 of zelfs 2 dakkapellen te plaatsen waardoor je er met gemak een 5e slaapkamer kunt creëren.

WOONKAMER
De woonkamer is breed een speels opgezet met een Z-indeling. Hierdoor is er zowel een zithoek als een eethoek te creëren. Je kunt er dan ook met gemak een grote hoekbank en een trendy ronde eettafel kwijt. Vanwege de grote ramen valt er veel licht naar binnen waardoor de woning prettig en licht aanvoelt. Op de vloer ligt een parketvloer die voor een warme woonsfeer zorgt. En niet te vergeten de openhaard waardoor je in de wintermaanden ook met hout kunt stoken.

KEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer en is in een hoekopstelling geplaatst. Het keukenblok is eenvoudig te noemen, maar bijvoorbeeld wel voorzien van een inbouw vaatwasser, een oven en een 4-pits gaskookplaat met afzuiger. Er is voldoende kastruimte voor een groot servies en voorraad. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water. Erg prettig is de tuindeur waardoor je een directe verbinding hebt met het buitenterras.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met zijgevelraam en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Doordat deze woning breed is opgezet met een beukmaat van maar liefst 6 meter (5,6m inpandig), zijn alle 3 de slaapkamers goed bemeten. Met name de 2 grootste kamers (resp. 15m2 en 12m2) zijn verrassend ruim en hebben bovendien beiden een vaste kastenwand. Hierdoor hoef je zelf geen linnenkast mee te nemen. Door de rechte gevels zijn er hier geen schuine dakvlakken waardoor de kamers praktisch in te richten zijn. En ook op de overloop zijn nog 2 grote inbouwkasten te vinden waar je bijvoorbeeld handdoeken en bedlinnen kunt opbergen.

BADKAMER
De badkamer heeft al eens een upgrade gekregen. Hierdoor is het 2e (staande) toilet vervangen door een zwevend wandcloset. Verder is de badkamer ingedeeld met een douchecel en een wastafel. Boven het wastafel is een planchet en een spiegel aangebracht. Een extra toiletkast geeft opbergmogelijkheden voor de nodige toiletspullen. En niet te vergeten het uitzetraam waardoor je niet alleen daglicht hebt, maar ook een ideale ventilatiemogelijkheid.

Zoals al eerder vermeld, is er een prima mogelijkheid om de badkamer te vergroten (indien gewenst). Het raam op de slaapkamer ernaast zit gunstig waardoor de tussenwand best een stuk opgeschoven zou kunnen worden. De slaapkamer kan het prima hebben (is groter dan gemiddeld) en daardoor creëer je extra ruimte voor bijvoorbeeld een ligbad.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Vanwege de mooie breedtemaat en de hoge nok is deze woonlaag erg verrassend. Hier is een ruime 4e slaapkamer te vinden, deze is ca. 17m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Mocht je hier een dakkapel plaatsen dan zou je hier zelfs 2 volwaardige slaapkamers kunnen creëren. Een groot Velux dakvenster biedt daglicht waardoor deze ruimte prettig aanvoelt.

Ook de voorzolder is veel ruimer dan gemiddeld. Je zou hier met gemak een volwaardige washoek of zelfs een studiehoek kunnen creëren. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aangebracht waar je ook nog veel spullen kunt opbergen.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is tijdens de bouw van de woning een royale, stenen garage aangebouwd. Een standaard garage is ca. 6 meter diep, maar deze garage heeft een lengte van maar liefst 7,4 meter. Bovendien heeft het een elektrisch bedienbare garagedeur wat ook voor een stukje comfort en gemak zorgt. De garage is tevens v.v. water en afvoer waardoor ook de wasmachine-aansluiting hier te vinden is. Mocht je deze liever in de woning wensen, dan is er een ideale plek op de overloop van de 2e verdieping.

Aan de achterzijde van de garage is daglichttoetreding via het raam. Tevens is hier een toegang naar de achtertuin. Door de ruimte kun je er niet alleen een auto, motor en/of fietsen in kwijt, maar het is ook een ideale klus/hobbyruimte.
De oprit heeft een lengte van ca. 9 meter (!) waardoor je er met gemak 2 auto’s achter elkaar op eigen terrein kunt parkeren.

ACHTERTUIN
Vanuit de keuken en de garage is de achtertuin bereikbaar. Deze tuin is in werkelijkheid veel groter dan het optisch aandoet (12m bij 9m) doordat er verschillende struiken, hagen en planten in de tuin staan. Wanneer je er een grasveld aanlegt, kun je er meerdere speeltoestellen voor kinderen kwijt. Opvallend is de vrije ligging waardoor de achtertuin nauwelijks tot geen inkijk heeft. De tuin heeft een groen karakter met achterin de tuin een grote boom. En doordat er achter de tuin ook enkele bomen staan, krijg je het gevoel aan een bosrand te wonen. Dit geeft een vrij gevoel. Achter de garage staat een glazen hobbykas, leuk voor de tuinliefhebber die graag zelf wat wil kweken. Een groot pluspunt is de achterom achterin de tuin. Wanneer je gaat snoeien, hoef je niet percé via de garage naar de openbare weg.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie over deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met Z-indeling (zithoek en eethoek) en een rookkanaal
Keuken hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en een tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2 inbouwkasten en 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met vaste kastenwand
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.
2e Verdieping:
Royale voorzolder met CV-ketelopstelling en mogelijkheid voor aansluiting wasmachine
Royale, 4e slaapkamer met groot dakvenster en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning met 4 slaapkamers
Ca. 120m2 woonoppervlak
Speels opgezette woonkamer
Gezellige openhaard
Ruim opgezette keuken met o.a. een vaatwasser ingebouwd
In totaal 4 slaapkamers
Badkamer met o.a. een zwevend toilet
Veel opbergruimte vanwege diverse vaste inbouwkasten
Meterkast: 6 groepen (stoppen)
Glasvezelaansluiting t.b.v. van TV en snel internet
Groot dakvenster op de 2e verdieping
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar 2008
Spouw- en dakisolatie
Energielabel D
Zonwering aan voorgevel (woonkamer)
Royale garage met elektra- en wateraansluiting
Garagedeur elektrisch bedienbaar
Diepe oprit met plaats voor 2 auto’s
Vrij gelegen achtertuin (veel privacy)
Achterom via garage én via een poort achterin de tuin
Centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning