Remko Stevens Makelaardij

OOSTERBEEKVoorinkstraat 17

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1957
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
OOSTERBEEK
Postcode
6862 CP
Straat
Voorinkstraat 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

OOSTERBEEK
Voorinkstraat 17

In een zeer gewilde en aantrekkelijke woonwijk, nabij de bosrijke natuur gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 woonlagen en een kelder met stahoogte.

Pluspunten van de woning zijn onder meer de klassieke doorzon-woonkamer met veel lichtinval, een brede schuifpui naar het buitenterras én een rookkanaal voor een houtkachel. De keuken is ge-upgrade en is v.v. diverse inbouwapparatuur. Op de verdiepingen zijn in totaal 4 slaapkamers met vaste schuif/kastenwanden te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen balkon. De badkamer is compleet ingedeeld met o.a. een ligbad en separate douche, alsmede een 2e toilet. De 2e verdieping heeft een brede kunststof dakkapel wat veel extra leefruimte oplevert. De gehele woning is v.v. kunststof kozijnen, draai/kiepramen en isolatieglas. Ook is de kapconstructie al eens vernieuwd en geïsoleerd. Verder is de woning ‘aangekleed’ met diverse rolluiken en zonweringen (deels elektrisch bedienbaar).

De achtertuin heeft een gunstige zonligging, namelijk op het zuid/westen. Bovendien is er relatief weinig inkijk. Aan het einde van de oprit staat een VRIJSTAANDE GARAGE met o.a. voorzieningen als verwarming (CV), elektra, water en afvoer alsmede een elektrisch (op afstand) bedienbare roldeur.

Quote van de makelaar: “Oosterbeek is een heerlijke plaats om te wonen. Niet alleen vanwege de vele (winkel)voorzieningen maar ook vanwege het authentieke karakter, de bosrijke woonomgeving en de vrije natuur die in dit geval op loopafstand te vinden is. Oosterbeek is gebouwd op een stuwwal die panoramische vergezichten geeft over de uiterwaarden van de Rijn”.

GOED ONDERHOUDEN
Deze woning is in 1957 gebouwd, maar ondanks de leeftijd staat de woning er toch opvallend goed bij. Dat komt mede doordat belangrijke elementen zoals kozijnen en dak al eens onder handen zijn genomen. Zo zijn alle kozijnen (incl. schuifpui) vervangen door kunststof (en isolerende beglazing) waardoor het buitenschilderwerk minimaal is. Ook is de kapconstructie vernieuwd, te weten het dakbeschot, isolatie en dakpannen. De oude grespijpen riolering is eveneens vervangen door PVC. In de woning is er een vaste trap naar de 2e verdieping gemaakt en door de brede dakkapel (van kunststof) is er een extra woonlaag ontstaan. Ook is de keuken al eens ge-upgrade en de badkamer gemoderniseerd. Waarschijnlijk zal je de woning verder willen moderniseren, maar in de basis staat er een zeer degelijk woonhuis waar je zeker nog je eigen stempel op kunt drukken.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzon-woonkamer met in zowel de voor- als achtergevel veel glas die voor een prettige lichtinval zorgen. De pui in de achtergevel is zelfs vervangen door een degelijke schuifpui waardoor je het buitenterras eenvoudig bij de woonkamer betrekt. Leuk detail is de schouw in het midden van de woonkamer. Hier vind je een rookkanaal waar je wellicht een houtkachel op kunt aansluiten. Wij adviseren altijd eerst een onderzoek naar het rookkanaal of het wel geschikt is. Opvallend is het hoge plafond (2,6m hoog) wat voor een ruimtelijk gevoel zorgt.

KEUKEN
De keukenopstelling heeft nog niet zo lang geleden een upgrade ondergaan waarbij o.a. de fronten en de greepjes vervangen zijn. Hierdoor heeft de keuken een moderne en frisse uitstraling gekregen. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. Een tuindeur (met ernaast een draai/kiepraam) geeft direct toegang tot het buitenterras.

Het betreft een dichte keuken die (indien gewenst) eventueel is door te breken naar de woonkamer. Hierdoor creëer je optisch meer ruimte en biedt het ook perspectief voor bijvoorbeeld een hoekopstelling van de keuken. Bij het doorbreken van de muur zal je waarschijnlijk wel een draagbalk moeten plaatsen.

KELDER
Kelders met stahoogte worden al heel lang niet meer gebouwd maar ze kunnen toch zeker wel van meerwaarde zijn. Dat zien we terug bij deze woning waarbij de kelder ca. 8m2 telt en zelfs een prima stahoogte van 1,89m heeft. Bovendien is de kelder volledig betegeld (vloer en wanden) waardoor het er schoon en degelijk uit ziet. Een kiepraampje zorgt voor de ideale ventilatiemogelijkheid. De zichtbare riolering is al vervangen door PVC en we vinden hier zelfs de CV-ketel terug waardoor je elders in huis ruimte over houdt.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang met zijgevelraam (veel lichtinval) bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is verrassend ruim en dat komt ook mede door de mooie breedtemaat (binnenmaat 5,8m) van de woning. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer te vinden. Opvallend is dat elke slaapkamer een vaste schuif/kastenwand heeft. Een eigen linnenkast hoef je dus niet mee te nemen. De 2 grootste slaapkamers hebben tevens ieder een eigen wastafel (warm + koud water), zonwering en een spotplafond. De slaapkamer aan de voorzijde is bijzonder te noemen vanwege de grote glaspui tot aan de vloer. Dit zorgt voor een bijzonder licht en ruimtelijk gevoel waarbij een draai/kiepdeur toegang geeft tot het balkon.

BADKAMER
Voor een jaren ’50 woning heeft het een bijzonder ruime badkamer. Er is dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door deze optimaal in te delen met o.a. een diep ligbad en een aparte douchecel. Ook ontbreekt het 2e toilet niet. Een wastafelmeubel met planchet en spiegel maken de badkamer compleet. Ideaal is het draai/kiepraam waardoor je niet alleen een prettige lichtinval hebt, maar ook goed kunt ventileren. Bovendien is dit raam v.v. een rolluik.

2e VERDIEPING
Van oorsprong had deze woning een vlizotrap naar de zolder, maar doordat er een vaste trap en een maximaal grote dakkapel geplaatst is, is er een volwaardige 2e verdieping ontstaan. Deze woonlaag is vervolgens opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Met een nokhoogte op 2 meter is deze slaapkamer verrassend groot. Er is verwarming aanwezig en onder de schuine kant is er knieschot opbergruimte gecreëerd. De dakkapel is in kunststof uitgevoerd (onderhoudsarm) en v.v. maar liefst 4 draai/kiepramen. En net als de 2 slaapkamers op de 1e verdieping, zijn ook hier inbouwspots in het plafond aangebracht.

ACHTERTUIN
Bij een leuk huis hoort ook een aantrekkelijke achtertuin. Deze is niet enorm groot, maar biedt wel veel privacy en vrijheid. Door de hoge haag aan de achterzijde kijk je groen weg. Ook ligt de tuin gunstig op de zon, namelijk op het zuid/westen. Hierdoor geniet je er veel zonuren. Zonwering over de volle breedte van de woning (zowel begane grond als 1e verdieping) zorgen ervoor dat je het huis enigszins koel kunt houden. Deze zonweringen zijn overigens elektrisch te bedienen. Erg praktisch is de luifel bij de achterdeur waardoor je nooit direct in de regen staat wanneer je naar buiten loopt. Onder het buitenkraantje is tevens een stortbak aangebracht. Een groot pluspunt is de poort (achterom) tussen de woning en de garage waardoor de achtertuin gemakkelijk te bereiken is.

GARAGE
Bij een 2-kapper hoort natuurlijk een degelijke garage. En dat is hier ook het geval. Deze is zelfs iets verlengd waardoor het een volwaardig formaat heeft gekregen (2,6m bij 5,5m). Voorzieningen als verwarming (CV), een gootsteen met warm water (middels een close-in-boiler) alsmede een elektrisch bedienbare roldeur (op afstand bedienbaar) maken deze garage veel luxer en completer dan gemiddeld. Achterin de garage is een verhoging opgemetseld waar zowel een wasmachine als een wasdroger op hoogte aangesloten kunnen worden. Een zijdeur (met zijraam) maken de garage goed toegankelijk. Het bitumen van het platte dak (op afschot) is al eens vernieuwd en (deels) geïsoleerd.

OPRIT
Vóór de garage ligt een oprit die in de breedte schuin weg loopt naar de straat. Hierdoor biedt de oprit parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s achter elkaar. Maar doordat de voortuin aan de voorzijde breder is, zou je ook nog kunnen overwegen om de oprit te verbreden waardoor je wellicht 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren (indien gewenst). En net als de achterdeur heeft ook de voordeur een luifel aan de gevel.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan een zeer rustige en autoluwe straat, gelegen in een gemoedelijke wijk aan de zuidzijde van Oosterbeek. Voor- en na-oorlogse woningen wisselen elkaar af wat een authentieke uitstraling aan de wijk geeft. Doordat de wijk tegen een stuwwal aan ligt, heeft de wijk een glooiend en groen karakter. Op 200 meter van de woning loop je dan ook het bos in. Loop je verder naar beneden, dan bereik je binnen enkele minuten de vrije natuur met vergezichten van de uiterwaarden van de Rijn.

OOSTERBEEK
Oosterbeek is gelegen in de gemeente Renkum en telt ca. 11.000 inwoners. De plaats kent een rijke geschiedenis. In de 10e eeuw werd er in Oosterbeek een kerkje gebouwd, die hedendaags nog steeds te bezichtigen is. Deze oude kerk is hiermee dan ook één van de oudste kerkgebouwen van Nederland. Een leuk weetje is dat Oosterbeek in 2005 is uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa.

Oosterbeek heeft een aantrekkelijke en levendige winkelstraat met een divers winkelaanbod.
Zo zijn er diverse supermarkten, kledingwinkels en restaurantjes gevestigd. Voor de kinderen is er keuze uit diverse basisscholen (en kinderopvang). Hoge scholen zijn eenvoudig met de trein te bereiken. Oosterbeek ligt binnen handbereik van plaatsen als Arnhem (fietsafstand), Wageningen en Ede.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, garderobenis en trapopgang
Kelder met stahoogte en CV-ketelopstelling
Doorzon-woonkamer met rookkanaal en schuifpui
Keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e vaste trapopgang (spiltrap)
Slaapkamer 1 met schuif/kastenwand, een wastafelmeubel en draai/kiepdeur naar balkon
Slaapkamer 2 met schuif/kastenwand en een inbouwkast v.v. wastafel
Slaapkamer 3 met schuif/kastenwand
Badkamer met ligbad, aparte douchecel, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met doorlopende dakkapel
Slaapkamer 4 met dakkapel en knieschot schuifpanelen met opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Leuke 2-kapper met o.a. een balkon aan de voorzijde
Rookkanaal in de woonkamer
Schuifpui naar buitenterras
Keuken met inbouwvaatwasser en inductie kookplaat
4 Slaapkamers
Complete badkamer
Maximaal brede dakkapel op de 2e verdieping
Degelijke kelder welke volledig betegeld is
Meterkast: 9 groepen (stoppen)
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Gehele woning v.v. kunststof kozijnen en isolatieglas
Geïsoleerd dak met nieuwe dakpannen
CV-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2010
Diverse rolluiken en zonwering (deels elektrisch bedienbaar)
Oude riolering vervangen door PVC
Volwaardige garage met o.a. verwarming en water-aansluiting
Privacyvolle en zonnige achtertuin
Winkels waaronder een supermarkt binnen handbereik
Dichtbij de vrije natuur gelegen
Binnen enkele autominuten in Arnhem.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning