Remko Stevens Makelaardij

DRIELCremerstraat 56

Vraagprijs €249.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1968
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 DB
Straat
Cremerstraat 56
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Cremerstraat 56

Nabij uitvalswegen gelegen UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING met onder meer een riante L-vormige doorzonwoonkamer, een keuken in de uitbouw, 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met o.a. een inloopdouche en een multifunctionele 2e verdieping. Hierbij hoort een onderhoudsvriendelijk achtertuin met o.a. een brede houten schuur en een diepe voortuin met een fijne buffer naar de straat toe.

Quote van de makelaar: “Een ruime gezinswoning in een gunstig prijssegment zien we niet vaak meer. Deze woning bevindt zich niet alleen in een gunstig segment, hier tref je tevens veel mogelijkheden om de woning geheel naar eigen wens maken. De ruimte en mogelijkheden zullen je doen verbazen!”.

UITGEBOUWDE GEZINSWONING
Een groot pluspunt van deze woning is de uitbouw aan de achterzijde. De keuken is naar de uitbouw verplaatst. Ondanks dat het een uitbouw betreft is de ruimte hier aangenaam en kan je een groot keukenblok kwijt. De woonkamer geniet hierdoor tevens van extra ruimte waardoor je meer of groter meubels kunt plaatsen. Deze woning heeft 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer op de 2e verdieping. Dat maakt de woning uiteraard geschikt voor een gezin.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een ruime L-vormige woonkamer. Dit is mede ontstaan doordat de keuken naar de uitbouw is verplaatst. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning maken dit een ware doorzonwoning. Je geniet hier dan ook van veel lichtinval. Door de Ruime opzet van de woonkamer kan je gemakkelijk spelen met de indeling. Je kan hier dan ook met gemak een grote hoekbank en een lange eettafel kwijt, waarbij er nog voldoende ruimte overblijft voor een grote servieskast. In de hal is, naast het toilet en de meterkast, een trapkast aanwezig wat veel praktische opbergruimte biedt.

KEUKEN IN UITBOUW
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in de uitbouw gesitueerd. Het keukenblok is eenvoudig te noemen. Je hebt hier echter veel ruime waarbij je kan denken aan een keuken in U-opstelling, of toch een lang keukenblok en een apparatenwand. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin. Net als in de woonkamer zijn ook hier grote ramen geplaatst waardoor de ruimte licht en ruim aanvoelt.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht, hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Op de overloop is een vaste kast aanwezig wat
prettige opbergruimte biedt. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 12m2 en 6m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een vaste inbouwkast.

BADKAMER
De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De ruimte is in een hoek ingedeeld, hierdoor ontstaat de logische indeling om een ruime inloopdouche te maken. In de lengte van de ruimte is dan plaats voor een dubbele wastafel. Uiteraard zal je hier ook een 2e toilet kunnen plaatsen. In de huidige situatie is de ruime aangekleed met licht tegelwerk op de wanden met een terracottakleurige tegel op de vloer. Een groot raam biedt een fijne ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Tussen de 2 grootste slaapkamers op de 1e verdieping in, zit een vaste, afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping. Hierdoor is de 2e verdieping eenvoudig te bereiken. Deze woonlaag met stahoogte biedt veel opbergruimte en plaats voor de wasmachine en wasdroger. Door de aanwezigheid van een vaste trap kan je hier ook een 4e slaapkamer creëren. Eventueel in combinatie met een dakkapel om de leefruimte te vergroten. Een dakraam biedt in de huidige situatie een fijne lichtinval.

ACHTERTUIN
Ondanks de uitbouw aan de achterzijde van de woning houd je hier een fijne achtertuin over. Meerdere zitplekken kan je hier gemakkelijk kwijt. Hierdoor is er altijd een schaduw of zonplekje te vinden. De achtertuin is grotendeels bestraat waardoor deze onderhoudsvriendelijk te noemen is. Achter in de tuin staat een houten schuur. Doordat deze over de gehele breedte van de tuin is geplaatst heb je hier veel praktische ruimte. Via de schuur is de achterom bereikbaar.

VOORZIENINGEN
In de afgelopen 10 jaar is Driel steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Centraal in het dorp is een supermarkt (Albert Heijn) gevestigd, evenals enkele ambachtelijke winkeltjes zoals een warme bakker. Er zijn meerdere basisscholen in het dorp te vinden alsmede een huisartsenpraktijk en diverse horeca. Tevens heeft het dorp meerdere sportverenigingen.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth/Oosterbeek is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer
Keuken in uitbouw
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast
3 Slaapkamers
Badkamer met o.a. inloopdouche en dubbele wastafel
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met mogelijkheid tot 4e slaapkamer
Witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Uitbouw aan de achterzijde
Woonkamer met L-indeling
Grote raampartijen geven veel lichtinval
Keuken in de uitbouw
Praktische trapkast
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer o.a. inloopdouche en dubbele wastafel
Multifunctionele 2e verdieping
Veel vaste kasten aanwezig
Ruime, onderhoudsvriendelijke achtertuin
Schuur over de gehele breedte van de tuin
Diepe voortuin, buffer naar de straat toe
Ligging nabij uitvalswegen
Driel heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning