Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTConstantijnstraat 3

Vraagprijs €269.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1977
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 WX
Straat
Constantijnstraat 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Constantijnstraat 3

Verrassend ruime TUSSENWONING met o.a. een moderne inbouwkeuken, een lichte, tuingerichte woonkamer met grote glaspui, 3 slaapkamers (voorheen 4) op de 1e verdieping , een complete badkamer met o.a. ligbad/douche 2e toilet en een 2e verdieping met een 4e slaapkamer en schuifkastenwand. Zowel de voor- als achtertuin zijn verzorgd aangelegd met achter in de tuin een stenen berging alsmede een achterom.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een woning met veel praktische ruimtes waar je nog in kan groeien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met 4 tot 5 slaapkamers en veel lichtinval maakt deze woning ook geschikt voor een groter gezin. De ligging in een aangename, rustige wijk maakt het plaatje compleet!”.

GEZINSWONING
De ruimte die deze woning te bieden heeft zal menigeen doen verbazen. Een royaal opgezette woonkamer maakt dat je voldoende ruimte hebt voor een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel. Op de 1e verdieping zijn bij dit type woning oorspronkelijk 4 slaapkamers gelegen, bij deze woning is dit teruggebracht naar 3 kamers. Uiteraard is het mogelijk om hier toch de 4e slaapkamer te creëren. Met daarbij ook nog de slaapkamer op de 2e verdieping kan een groter gezin hier goed uit te voeten. Een werk- of hobby kamer behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niet alleen de ruimtes van deze woning zijn opvallend, de grote raampartijen benadrukken dit nogmaals met het vele lichtinval. Kortom, deze woning heeft meer te bieden dan de voorgevel je zal doen vermoeden.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en daarmee tuingericht. Bij binnenkomst valt de grote raampartij met glas tot aan de grond direct op. De ruimte geniet hierdoor veel lichtinval. Een tuindeur geeft toegang tot de achtertuin. De afwerking is verzorgd waarbij de radiatoren zijn voorzien van een ombouw. Op de vloer ligt een laminaatvloer. Door het prettige formaat kan je hier met gemak een grote hoekbank kwijt.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen. Zo kijk je tijdens het koken van een maaltijd heerlijk van je af, de diepe voortuin biedt daarbij een prettige buffer naar de straat. Het keukenblok betreft een basis keukenblok met een barretje. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Het keukenblok is geplaatst met een neutrale kleurstelling, witte fronten met een houtlook werkblad.

SLAAPKAMERS
Via de trapopgang in de ruim opgezette hal kom je op de 1e verdieping terecht. Oorspronkelijk zijn er op deze woonlaag 4 slaapkamers te vinden. Hier zijn echter de 2 slaapkamers aan de achterzijde samengevoegd tot 1 grote kamer. Deze slaapkamer bevindt zich hierdoor over de gehele breedte van de woning. Daarbij is de ruimte voorzien van een brede schuif/kastenwand en een wastafel. Aan de voorzijde zijn nog 2 volwaardige slaapkamers gelegen. Opvallend is dat bij de slaapkamers de hoogte naar de nok toe zichtbaar is aangezien de 2e verdieping slechts over het middelste gedeelte van de woning is geplaatst.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. De ruimte is ingericht met een tijdloze combinatie van grote witte wandtegels en een antracietkleurige vloertegel. Een ligbad/douche combinatie biedt hier een uitkomst om beiden te hebben waarbij je wel bewegingsruimte overhoudt. Een wastafelmeubel is voorzien van brede ladekorven, alsmede een spiegelkast met praktische opbergruimte. Het 2e toilet ontbreekt hier ook niet. Daarbij is in de badkamer tevens de wasmachine aansluiting te vinden.

2e VERDIEPING
Een vaste steektrap op de overloop biedt toegang tot de 2e verdieping. Deze woonlaag bevindt zich niet over de gehele verdieping, maar alleen over het middelste gedeelte. Mocht je de verdieping groter wensen, dan is dit te realiseren. Een hooggeplaatst dakraam biedt hier een prettige lichtinval. In de huidige opzet biedt de ruimte een extra slaapkamer. Achter schotten is veel opbergruimte te vinden. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel te vinden.

ACHTERTUIN
De achtertuin van deze woning heeft een onderhoudsvriendelijk karakter. Het grootste gedeelte is bestraat met grote tegels. Enkele bloemborders geven de tuin een groene uitstraling. Door het onderhoudsvriendelijke karakter houd je meer tijd over om lekker in de tuin te zitten. De achtertuin is gelegen op het noordwesten waardoor je hier van de avondzon kunt genieten. Achter in de tuin is een stenen berging geplaatst. Deze heeft op de hoek een glazen pui waardoor de berging een fijne lichtinval geniet. Uiteraard is hier elektra aanwezig.
De voortuin is dieper dan bij de gemiddelde woning. Dit biedt een fijne buffer naar de straat toe. Een klein terrasje biedt hierbij een extra plek om van de zon te kunnen genieten.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer met tuindeur
Open keuken
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers (voorheen 4)
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet, wasmeubel en wasmachineaansluiting
2e Verdieping:
4e Slaapkamer
Opstelling van de cv-ketel

BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijke gezinswoning
Grote ramen zorgen voor veel lichtinval
Open keuken
Ruime hal/entree
4 tot 5 Slaapkamers
Grootste slaapkamer met wastafel en schuifkastenwand
Badkamer met o.a. ligbad/douche
Meterkast: 5 stoppen, 1 aardlekschakelaar, glasvezelaansluiting
Cv-ketel: Remeha, slechts 2 jaar oud
Onderhoudsvriendelijke achtertuin
Stenen berging
Diepe voortuin
Zonwering aanwezig op de voorgevel
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning