Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 83

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HN
Straat
Kerklaan 83
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kerklaan 83

Moderne, volledig geïsoleerde HOEKWONING met onder meer een royale woonkamer met zijerker en houtkachel, een ruime keuken v.v. (grotendeels vernieuwde) inbouwapparatuur, 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met o.a. ligbad én douche en een multifunctionele 2e verdieping met dakkapel en wasruimte. De ruime achtertuin met o.a. een veranda en zonnescherm maken de woning compleet. Daarbij geniet je van veel comfort door de aanwezige rolluiken, bovendien zijn er 11 zonnepanelen geplaatst.

Quote van de makelaar: “Dat dit geen standaard hoekwoning betreft zal je bij binnenkomst direct opvallen, de brede zijerker biedt naast extra leefruimte ook veel lichtinval. Daarbij is de woning volledig geïsoleerd en bovendien voorzien van 11 zonnepanelen. Deze woning zal zeker aan veel zoekwensen voldoen…”

HOEKLIGGING MET ZIJ-ERKER
Deze woning heeft een aantrekkelijke hoekligging waarbij de zon gedurende de dag langs de gehele woning opdraait. De architect heeft hier mooi rekening mee gehouden door alle raampartijen hierop af te stemmen. Door de aantrekkelijke hoekligging, is de woning ook altijd licht te noemen, mede door de zijerker tussen woonkamer en keuken. Zowel in de woonkamer als in de zij-erker lopen de ramen speels door tot aan de vloer. De erker is de ideale plek om een 6-persoons eettafel neer te zetten en u zult merken dat dit een heerlijke plek is om te zitten. Bovendien geeft de erker veel extra leefruimte en hoeft de eettafel niet in de keuken of woonkamer te staan.

WOONKAMER
Door de zij-erker is de woning niet alleen een stuk ruimer dan gemiddeld ook geniet de ruimte van veel meer lichtinval. De grote schuifpui aan de achterzijde zorgt ervoor dat je het terras eenvoudig bij de woning betrekt. In de woonkamer tref je een houtkachel die voor sfeervolle avonden zorgt. De houtkachel is draaibaar zodat je vanuit elke hoek van de ruimte het vuur kunt bewonderen. De PVC-vloer met hoge, witte plinten hebben hun aandeel in deze warme en sfeervolle ruimte.

OPEN KEUKEN
Aan de voorzijde van de woning is de keuken te vinden. Door de U-opstelling van het keukenblok wordt de ruimte optimaal benut. Hierdoor heb je door de vele kasten en lades aan opbergruimte geen gebrek. Door de combinatie van witte fronten en zwarte grepen is de keuken helemaal van deze tijd. Het luxe granieten werkblad geeft de keuken daarbij een luxe uitstraling. In 2020 is de keuken aangepakt waarbij er o.a. inbouwapparatuur is vervangen voor nieuwe exemplaren, zo ook de brede inductiekookplaat. Het keukenblok is daarbij voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een grote oven, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een 4-pits inductiekookplaat en een bijpassende afzuigkap. Praktisch daarbij is de 1,5 spoelbak waardoor je ook hier meer ruimte hebt.

1e VERDIEPING
Via de hal en de trapopgang welke is voorzien van een traprenovatie komen we op de 1e verdieping terecht. Hier valt het lichtinval op de overloop direct op, dit komt door de balkondeur welke toegang geeft tot het balkon (boven de erker). Aan de voorzijde van de woning is de masterbedroom te vinden, deze slaapkamer is over de gehele breedte van de woning gelegen. Hier tref je tevens een schuifkastenwand aan. Aan de achterzijde zijn nog 2 slaapkamers gelegen, deze kamers zijn in de huidige situatie bij elkaar getrokken. Doordat beide toegangsdeuren bewaard zijn gebleven is dit eenvoudig terug te brengen naar de oorspronkelijke situatie. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken waardoor ze geheel te verduisteren zijn.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. De ruimte is compleet ingedeeld met een ligbad, een aparte douchecel, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Het tegelwerk is licht uitgevoerd waardoor de ruimte aangenaam aanvoelt. Het wastafelmeubel heeft 2 brede lades en een waskom. 2 schappen bieden een praktische opbergruimte. Afzuiging is aanwezig om de ruimte goed te kunnen ventileren.

2e VERDIEPING MET DAKKAPEL
De 2e verdieping betreft een grote multifunctionele ruimte. Opvallend is het ronde kopgevelraam welke een speelse uitstraling geeft. Deze woonlaag is aanzienlijk vergroot door de brede dakkapel, deze is voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepramen en rolluiken. Mocht je het wensen dan kan je hier uiteraard een 4e slaapkamer creëren. Erg prettig is de wasruimte, naast wat opbergruimte tref je hier de witgoedaansluitingen, de opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie unit. Een dakraam maakt dat je deze ruimte tevens kunt ventileren.

ACHTERTUIN
Door de hoekligging is de achtertuin een stuk breder waardoor je ook hier lekker veel ruimte hebt. In 2019 is de houten schuur geheel opnieuw bekleed en is er tevens een veranda aan geplaatst. Hier kan je in de zomerdag heerlijk genieten. De tuin is op het oosten gelegen, doordat er geen directe bebouwing aan de zuidzijde is, geniet je hier van veel zon. Een plantaan in het midden van de tuin biedt daarbij de nodige schaduw en privacy. Aan de achtergevel is tevens een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst. Tevens is er een achterom aanwezig welke grenst aan de naastgelegen parkeerkoffer.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit najaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje en trapopgang
Woonkamer met schuifpui
Zij-erker met ruimte voor eettafel
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en een vaste trapkast
1e Verdieping:
Overloop met daglicht
Drie slaapkamers v.v. rolluiken
Badkamer met loopdouche, ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte v.v. dakkapel en kopgevelraam
Wasruimte met dakvenster en o.a. cv-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning
Stijlvolle zijerker met veel lichtinval
Houtkachel (draaibaar)
Keuken in U-opstelling met veel kastruimte
Veel inbouwapparatuur vernieuwd
3 Slaapkamers (2 kamers in de huidige situatie samengevoegd)
Badkamer v.v. ligbad én douche
Multifunctionele 2e verdieping met breed dakkapel
Rolluiken (deels elektrisch bedienbaar)
Zonwering aan de achtergevel (elektrische bedienbaar)
Schuur opnieuw bekleed
Gezellige veranda
Brede achtertuin door hoekligging
Achterom aanwezig (grenzend aan parkeerkoffer)
11 Zonnepanelen (huurcontract ca. €45,- p.m.)
Cv-ketel Intergas HRE (huurcontract, ca. €27,- p.m.)
Parkeergelegenheid voor de deur
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning