Remko Stevens Makelaardij

HETERENZesmorgen 50

Vraagprijs €399.950,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HS
Straat
Zesmorgen 50
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Zesmorgen 50
 
Aan autoluwe, kindvriendelijke straat gelegen, ruime, UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING met royale woonkamer, inpandige berging, complete inbouwkeuken, 3 slaapkamers op de verdiepingen, gemoderniseerde badkamer met o.a. ligbad en douche, onderhoudsvriendelijke en fraai aangelegde tuin gelegen aan het water en een diepe voortuin met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
 
Quote van de makelaar: “Een verrassende en lichte woning voorzien van alle gemakken, op een unieke locatie aan het water, tuin op het zuiden, inpandige berging en drie woonlagen… hier tref je het allemaal”.
 
GEZINSWONING
Dit is nu een échte gezinswoning. De woning is gelegen aan een autoluwe straat en heeft speelvoorzieningen in de nabije omgeving. De stempel gezinswoning komt niet alleen door de locatie maar ook door ruimte die deze woning te bieden heeft: een ruime living met open woonkeuken, aparte kantoor/speelkamer grenzend aan de living. Een privacy volle en onderhoudsvriendelijk te noemen achtertuin, op het zuiden gelegen bovendien! De voortuin is fraai aangelegd en verrassend ruim met meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook is er een praktische inpandige berging aanwezig. Deze is niet alleen vanuit de voortuin te bereiken maar ook middels een deur vanuit de toegangshal.
 
WOONKAMER
De woonkamer is tuingericht en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Door de uitbouw over de hele breedte van de woning is de woonkamer een stuk ruimer geworden. Opvallend is de hoeveelheid licht in deze woonkamer, dit komt door de diverse raampartijen en openslaande deuren naar de achtertuin. Wie wil dat nou niet? Een speelse ruime living die naast veel ruimte ook lekker licht is. Op een mooie zonnige dag trek je de achtertuin bij de woning door de tuindeuren te openen, zie je jezelf daar al zitten in het zonnetje met een kopje koffie?
Goed te weten is dat de gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer mét vloerverwarming (nu niet aangesloten). Erg aangenaam in de koudere maanden.
Grenzend aan de woonkamer is het kantoor te vinden. Een aparte ruimte waar je voldoende ruimte hebt voor thuiswerkplek, of wat te denken van een inrichting als speelkamer voor de kinderen…
 
KEUKEN
Via de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De greeploze keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van alle gemakken. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, combi-oven, een 5-pits gaskookplaat en een rvs-afzuigschouw. Omdat de keuken is geplaatst in een ruime hoekopstelling is er veel praktische bergruimte. Het open karakter van de keuken zorgt ervoor dat je contact houdt met de woonkamer, wel zo gezellig als er visite is.
 
1e VERDIEPING
De overloop op de 1e verdieping verbindt alle ruimtes met elkaar en middels de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De gehele 1e verdieping is voorzien van een drempelloos doorgelegde laminaatvloer in een houttint. De hoofdslaapkamer is aan de tuinzijde, over de volle breedte van de woning, gelegen en is opvallend groot. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is uitgerust met een Frans balkon met dubbele, openslaande deuren. Dit geeft de kamer nog een extra dimensie.
Beide slaapkamers op deze verdieping zijn zo ruim bemeten en voorzien van dubbele raampartijen waardoor het mogelijk is om ze op te delen in meerdere slaapkamers. Doordat er geen schuine kanten zijn, is elk hoekje optimaal te benutten. Ook zijn de ramen voorzien van ventilatieroosters waardoor je goed kunt ventileren. Aan de achterzijde (op de zuidkant) zijn rolluiken aanwezig.
 
BADKAMER
De badkamer is recent geheel vernieuwd en heeft daardoor een strakke en moderne uitstraling. De wanden zijn voorzien van een grote witte tegels, op de vloer liggen houtlook tegels welke een warme uitstraling geven aan de ruimte. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche en een 2e toilet (zwevend geplaatst). Het wastafelmeubel is voorzien van 2 brede lades en een spiegel met opbergruimte. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator hier niet. Een hooggeplaatst raam zorgt voor daglichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is er ook mechanische ventilatie aanwezig.
 
2e VERDIEPING
In 2019 is op de 2e verdieping een dakkapel geplaatst. Hierbij is deze woning opgedeeld in de slaapkamer en een voorzolder. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen te vinden, alsmede de opstelling van de cv-ketel en mv-unit. Je zou hier ook nog een werkplek kunnen creëren. De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en geniet door de dakkapel van veel lichtinval. De dakkapel zorgt er tevens voor dat er meer praktische ruimte is ontstaan.
 
INPANDIGE BERGING
Vanuit de hal in de woning is de inpandige berging te bereiken. Deze berging heeft tevens een deur welke toegang geeft tot de oprit. Daarbij is er elektra aanwezig waardoor de ruimte ook goed te gebruiken is als bijkeuken.
 
BUITENRUIMTE
De woning heeft een unieke ligging met een achtertuin die volop zon te bieden heeft door de ligging op het zuiden. De achtertuin is vrijwel geheel bestraat en voorzien van kunstgras waardoor het meerdere terrassen heeft. Er is veel privacy doordat de woningen met de achtertuinen ver uit elkaar liggen. Groene borders en een kleinschalige vijver zorgen voor een natuurlijke touch.
De voortuin is geheel in stijl met de achtertuin, onderhoudsarm aangelegd en naast de aanwezigheid van een ruime parkeervoorziening op eigen terrein tref je hier een hardhouten ombouw voor de containers aan. Goed te weten is dat er met gemak ruimte is voor het parkeren van twee auto`s.
Een beukenhaag, die is gedeeld met de buren, zorgt voor een groen detail aan de voorzijde van de woning.
 
DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen, een waterpartij en is aan de voet van de Rijndijk gelegen. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig, met name aan de Zesmorgen. Het betreft een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, terwijl je binnen een handomdraai ook zo de wijk uit bent. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de overwegend vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. De waterpartij is daarbij een broedplaats voor eenden, zwanen en andere watervogels. Kinderen kunnen hier (vanuit de tuin) met een bootje varen en bij strenge vorst geniet je eindeloos schaatsplezier.
 
HETEREN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het dorp heeft o.a. een eigen Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een recreatieplas in de uiterwaarden van de Rijn dat op loopstand van deze woning is gelegen. Ook is de kans groot dat het dorpshart van Heteren binnen enkele jaren flink wordt uitgebreid met een gezellig dorpsplein en diverse leuke winkels.
 
Een groot pluspunt is de centrale ligging in de regio met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!
 
INDELING
Begane grond:
Overdekte ontvangst bij voordeur
Hal/entree met meterkast en toilet
Toegang naar inpandige berging
Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren en toegang naar kantoor
Aparte ruimte, toegankelijk vanuit woonkamer (kantoor/speelkamer)
Eethoek bij keuken
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
Twee zeer ruime slaapkamers waarvan één met Frans balkon
Badkamer ingedeeld met wastafelmeubel, een 2e toilet, regendouche en ligbad
2e Verdieping:
Ruime slaapkamer dakkapel
Voorzolder met cv-ketelopstelling, MV-unit en werkhoek
 
BIJZONDERHEDEN
Mooie 2-onder-1-kapwoning met maar liefst 130m2 woonoppervlak (excl. berging)
Uitbouw over de gehele breedte
Complete hoekkeuken met mooie detaillering en inbouwapparatuur
Openslaande tuindeuren in de woonkamer
Fraaie plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming (niet in gebruik) op begane grond
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd
3 Grote slaapkamers
Vernieuwde badkamer met o.a. ligbad én inloopdouche
Volledig geïsoleerd
Inpandige berging
Rolluiken aan de zuidzijde op de eerste verdieping
Parkeergelegenheid op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Heteren heeft prima uitvalswegen.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuin indeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning