Remko Stevens Makelaardij

HETERENPark Heteren - Bouwnummer 12

Vraagprijs €370.000,- v.o.n.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 GA
Straat
Park Heteren - Bouwnummer 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ALGEMEEN
Op steenworp afstand van de uiterwaarden van de Rijn en aan de rand van het Betuwse dorp Heteren wordt een stukje vrije natuur ontgonnen tot een exclusief woondomein. Park Heteren bestaat uit 4 verschillende deelgebieden waarbij elk deelgebied een geheel eigen karakter heeft. Uiteindelijk zullen er 18 vrijstaande woningen op royale kavels van tussen de ca. 900 en 1.800m2 groot gerealiseerd worden.

De architectuur is gebaseerd op het type schuurwoning waarbij er 3 verschillende ontwerpen zijn gemaakt. Deze ontwerpen zijn vervolgens in verschillende varianten te realiseren waardoor er altijd wel een ontwerp is dat aansluit op uw eigen woonwensen. Vanuit een basisontwerp zijn er meerdere uitbreidingen mogelijk waardoor een type woning nooit te klein hoeft te zijn. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een levensloopbestendige variant of voor een ontwerp met een hoge vide in de woonkamer. Kortom, wij laten u graag kennis maken met dit unieke en duurzame nieuwbouwproject in het Betuwse landschap.

Naast opgeleverde woningen met een kavel, biedt Park Heteren u ook de kans om kavels te kopen, waarop u zelf (desgewenst met de expertise van ons team), uw huis kunt bouwen.

BOUWKOSTEN WONINGEN

Brinkwoning: € 625.000,-
Brinkwoning XL: € 707.000,-

Boomgaardwoning: € 669.500,-
Boomgaard XL: € 745.000,-

Schuurwoning: € 694.000,-
Schuurwoning XL: € 762.500,-
– Optie overstek kap: € 26.500,-
– Optie terras (onder overstek): € 20.000,-

Voornoemde prijzen zijn incl. BTW, exclusief kavelprijs.

De prijzen zijn samen met Hoornstra Bouw uit Doesburg (hoornstra-bouw.nl) met veel zorg tot stand gekomen.
Voor alle type woningen geldt dat er geen concessies zijn gedaan op materiaalgebruik en detaillering. Bovendien zijn de woningen zeer duurzaam ontworpen en voldoen ze aan de BENG-norm en een gemiddelde GPR-score van 8.
Opvallend is dat het grootste type woning (de Brinkwoning) een uitstekende prijs- oppervlakte verhouding heeft! Met de XL-variant bereik je zelfs een woonoppervlak van ca. 250m2.

STATUS BESCHIKBAARHEID: Bouwnummers 3 – 4 – 11 en 12 zijn verkocht onder voorbehoud. Bouwnummer 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10 – 15 en 18 zijn definitief verkocht waarvan enkele al notarieel zijn overgedragen. Start bouw medio Q4 2023.

Projectwebsite: parkheteren.nl

DE BRINK – Bouwnummer 12 (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)

Wonen aan De Brink (7 kavels) voelt als wonen in een klein dorp: individueel wonen op ruime kavels en tegelijkertijd ook met buren gebruik maken van de brink onder de heerlijk ruikende lindes. Deze gemeenschappelijk plek is de kern van De Brink, waar elke woning op is georiënteerd en waar kinderen heerlijk veilig kunnen spelen.

MOGELIJKHEDEN
Bouwnummer 12 is ca. 1.065m2 groot.
Door de royale opzet van deze kavel passen alle 3 de woningtypes op het perceel, zelfs met de uitbreidingsmogelijkheden.

Bij de afbeeldingen hebben we de plattegronden van het basisontwerp bijgevoegd.
Indien gewenst is elk type te vergroten naar een XL-formaat waardoor er meer bewoningsmogelijkheden zijn, bijvoorbeeld een vide in de woonkamer, extra slaapkamers op de verdieping en/of een slaap/werkkamer op de begane grond. Dit zou eventueel in combinatie met een extra badkamer kunnen waardoor de woning levensloopbestendig te bewonen is.
De aanvullende plattegronden van de verschillende indelings- en uitbreidingsvarianten zijn terug te vinden op de projectwebsite parkheteren.nl

Het realiseren van een bijgebouw, bijvoorbeeld een schuur en/of garage is toegestaan. De maximaal toegestane oppervlakte voor Aan en uitbouwen, bijgebouwen, overkappingen en carports is 150m2. Zie specificaties bestemmingsplan en kavelpaspoort. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u hierover contact opnemen met ons kantoor.

TYPE WONINGEN
Wij hebben het voor u gemakkelijk gemaakt door 3 type (schuur)woningen te laten ontwerpen door architectenbureau House of Architects, gevestigd in Amsterdam. Schuurwoningen zijn helemaal van deze tijd en dat is niet voor niets. Specifieke kenmerken zijn onder meer royale ruimtes met grote raampartijen, bijzondere (nok)hoogtes met optioneel vides in huis en daken die stijlvol over het buitenterras vallen. Bovendien kun je de woningen een geheel eigen uitstraling geven. Dat geldt ook voor dit project en zal uiteindelijk bijdragen aan een dynamische en veelzijdige woonwijk waarbij elke woning zijn eigen karakter, formaat en uitstraling zal krijgen. Zo zijn er (mede afhankelijk van de BENG-norm en de GPR waarde van 8) mogelijkheden om het dak in bijvoorbeeld zink, leisteen, riet of gewoon met dakpannen te laten bekleden.

U kunt kiezen uit de volgende 3 ontwerpen:

1. Schuurwoning
Dit is de klassieke schuurwoning! Een langwerpige kap met grote overstekken die doorloopt tot boven het buitenterras. De schuurwoning bestaat uit 2 woonlagen en een nader in te richten zolderverdieping (geen onderdeel van het gebruiksoppervlak) met mogelijkheid tot een vide.

2. Boomgaardwoning
De Boomgaardwoning is een afgeleide van de klassieke schuurwoning maar is (net als de Brinkwoning) breder opgezet. De woning bestaat uit 2 woonlagen en een zolderverdieping (geen onderdeel van het gebruiksoppervlak) met mogelijkheid tot een vide.

3. Brinkwoning
Dit is een strak vormgegeven ‘rechthoekige woning’ met een aantrekkelijke breedtemaat en een plat dak. De woning bestaat uit 2 woonlagen en heeft een flexibele, royale indeling.

ZELF BOUWEN KAN UITERAARD OOK!
Heeft u altijd al de droom gehad om geheel in eigen beheer uw droomhuis te bouwen? Deze mogelijkheid bieden wij ook aan. U koopt alleen een bouwkavel en laat er uiteindelijk zelf een huis op bouwen. Belangrijk om te weten is dat het ontwerp van het huis in ieder geval dient te voldoen aan het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, BENG-norm en een gemiddelde GPR-score van 8. Verwijzend naar het vastgestelde bestemmingsplan dient een te bouwen woning in ieder geval te voldoen aan de volgende specificaties:

– Hoofdgebouw dient binnen het bouwvlak gerealiseerd te worden
– Binnen het bouwvlak is maximaal 1 vrijstaande woning toegestaan
– Goothoogte maximaal 6 meter
– Bouwhoogte maximaal 10 meter
– Inhoud minimaal 650m3 en maximaal 1.000m3.

De kavelprijzen zijn te vinden op de projectpagina parkheteren.nl.

De kosten van de kavel dienen vermeerderd te worden met de plankosten à € 30.000,- per kavel. Kavelprijs en plankosten vormen samen de koopsom van de kavel V.O.N.. Indien een koper een kavel met een woning koopt, betaald de koper de bouwkosten voor de woning aan de aannemer middels een koop-aannemingsovereenkomst.

Uiteraard kunt u ook bij het bouwen in eigen beheer gebruik maken van ons team van specialisten. De architecten van House of Architects maken graag met u een afspraak om naar uw ideeën en woonwensen te luisteren.

DUURZAAM
Duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijk aspect, zeker wanneer het om wonen en leven gaat. De woningen op Park Heteren zullen uiteraard duurzaam worden gebouwd en zullen voldoen aan de vereiste BENG-norm (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) en hebben een gemiddelde GPR score van 8. De GPR score geeft de duurzaamheid van een gebouw aan en wordt bepaald aan de hand van de volgende 5 thema’s: Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. De ontwerpen van de woningen laten zien dat er optimaal wordt geïsoleerd. Om de woning te kunnen verwarmen én te koelen zal er een warmtepomp worden geïnstalleerd. Een aardwarmtepomp wel te verstaan. U zult dus geen lawaaierige buitenunit naast de woningen tegenkomen. Zonnepanelen zullen voorzien in de behoefte van energie. U kunt op Park Heteren bijna energieneutraal of zelfs (met een aantal toevoegingen) helemaal energieneutraal wonen. Een gasaansluiting zal verleden tijd zijn.

De woningen worden gebouwd met de ambitie om het klimaat zo min mogelijk te belasten en hebben de volgende specificaties:

• HR++glas
• Extra isolatie dak, vloer en wanden
• Duurzame Materialen
• Voldoet aan BENG
• Gemiddelde GPR 8
• Warmtepomp
• Warmteterugwinning op ventilatielucht
• Photovoltarische zonne-energie (zonnepanelen)
• Gasloos
• Laag temperatuur verwarming
• Hoog temperatuur koeling
• Slimme inzet techniek en architectuur
• Gezond binnenmilieu; goede ventilatie
• Regenwater niet op riolering aansluiten
• Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem

Optioneel:
• Zonneboiler

INTERESSE?
Park Heteren is een exclusief nieuwbouwproject dat uniek is in de regio én in Nederland. Wanneer wij uw interesse hebben gewekt, dan maken wij graag met u een afspraak op locatie. Op het terrein krijgt u een uitgebreide rondleiding zodat u een beeld krijgt van de ligging en de deelgebieden. In onze presentatieruimte kunnen wij vervolgens al uw vragen beantwoorden.

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van Park Heteren willen wij u tevens verwijzen naar de webpagina van het project: parkheteren.nl
Ziet u zich al wonen op Park Heteren?

DISCLAIMER

– Duurzaamheid:
Het is voor kopers belangrijk zich te realiseren dat het ontwerp en de technische omschrijving op onderdelen kunnen wijzigen om aan de BENG, de gemiddelde GPR-score van 8 en/of de omgevingsvergunning en het beeldkwaliteitsplan te voldoen.

– Bouwprijzen:
De bouwprijzen van de verschillende woningtypen zijn in de huidige markt lastig voor een langere periode te garanderen. Regelmatig worden deze gecontroleerd, opdat u als koper precies weet waar u aan toe bent. De huidige bouwprijzen gelden tot 1 mei 2023. Na 1 mei worden deze opnieuw berekend door de bouwer Hoornstra en de installateurs. Informeer (na 1 mei 2023) naar de actuele bouwkosten van de verschillende woningtypen en de varianten/opties.

– Informatievoorziening:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de verkoopdocumentatie kan geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning