Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBellefleur 5

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1982
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 DS
Straat
Bellefleur 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bellefleur 5

In een rustige, kindvriendelijke wijk gelegen, UITGEBOUWDE TUSSENWONING met onder meer een tuingerichte woonkamer met gezellige openhaard, een moderne keuken in U-opstelling, een werkhoek in de uitbouw, in totaal 3 slaapkamers op de verdiepingen en een badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

De woning heeft een hoog comfort gehalte met onder andere een breed dakkapel op de 1e verdieping, een uitbouw op de begane grond t.b.v. een werkhoek, 10 zonnepanelen (huur) en airconditioning op de grootste slaapkamer. De woning is daarbij geheel voorzien van kunststof kozijnen.

In het verleden is er een stuk grond bijgekocht waardoor de achtertuin nu maar liefst ca. 24m diep is. De tuin is daarbij gunstig op de zon gelegen, namelijk op het volle zuiden. Achterin staat een houten schuur, uiteraard is er ook een achterom aanwezig.

Quote van de makelaar: “De woning heeft veel comfort te bieden, alle kozijnen zijn vervangen voor kunststof exemplaren, er liggen 10 zonnepanelen op het dak en er is airconditioning geplaatst. Daarbij heb je in de woonkamer een gezellige openhaard en is de keuken zeer compleet te noemen. Kortom, deze woning is zeker een bezichtiging waard!”.

WOONKAMER
De woonkamer is tuingericht en geniet daarbij van veel lichtinval door de brede schuifpui. De ruimte heeft een open karakter waardoor de ruimte divers in te richten is. Er is voldoende plaats voor een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel. In de hoek van de woonkamer is een openhaard ingebouwd. Op de vloer ligt een laminaatvloer met V-groef. Aan de achterzijde is een aanbouw geplaatst waardoor er een extra werk/studiehoek is gecreëerd. Deze ruime is ook voorzien van een tuindeur.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen waardoor je fijn van je afkijkt tijdens het koken. Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst waardoor er veel aanrecht en kastruimte aanwezig is. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een magnetron, een oven, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. In de hoek is een le-manslede aanwezig waardoor ook de hoekruimte volledig wordt benut.

HAL/ENTREE
De hal is aan de voorzijde van de woning als een soort van ‘uitbouw’ buiten de voorgevel gebouwd, dit geeft niet alleen een speels karakter maar zorgt ook voor meer ruimte. In de hal tref je de (vernieuwde) meterkast, een garderobenis voor de jassen, het toilet en de trapopgang. De trapopgang heeft een renovatie ondergaan en is daarbij voorzien van verlichting. Onder de trap is een praktische trapkast aanwezig wat veel opbergruimte biedt.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop, 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Origineel zijn deze woningen gebouwd met 3 slaapkamers op deze verdieping, echter is er bij deze woning gekozen om de 2 slaapkamers aan de achterzijde samen te voegen tot één grote slaapkamer. Een maximaal breed dakkapel biedt deze kamer nog meer oppervlakte. Deze kamer is nu maar liefst ca. 25m² groot. Ook is er op deze slaapkamers airconditioning aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 7m² groot.

BADKAMER
Doordat de badkamer boven de hal is gesitueerd heeft de badkamer ook een goed formaat en is daardoor ruim opgezet. Een groot gevelraam biedt veel lichtinval en een fijne ventilatiemogelijkheid. De badkamer is wat gedateerd maar is door de ruime opzet ideaal in te richten. Je kan hier zelfs een ligbad én een douche kwijt. In de huidige situatie is de ruimte ingericht met een douchecabine, een breed wastafelmeubel met veel opbergruimte en een 2e toilet.

2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang komen we op de 2e verdieping. Deze woonlaag is ingericht met een 3e slaapkamer, een berging en een voorzolder. De slaapkamer is volwaardig te noemen met ca. 9m² oppervlakte. Een groot dakvenster biedt hier een fijne lichtinval, ook is deze kamer voorzien van een wastafel. Op de voorzolder is een diepe berging aanwezig waar je veel opbergruimte vindt. Door de hoge nok van de woning is er nog een ‘kruipvliering’ gecreëerd voor de nodige opbergruimte. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen, de opstelling van de cv-ketel (huur) en de omvormer van de zonnepanelen (huur) terug te vinden.

ACHTERTUIN
In het verleden is er een extra stuk tuin (58m²) bijgekocht, dit maakt dat de tuin nu 24m diep is.
De ligging op het zuiden is zeer gunstig, je geniet hier de gehele dag van zon. Aansluitend aan de woning is een groot terras te vinden waar je gemakkelijk meerdere zithoeken kunt creëren. De tuin is verder groen aangekleed met diverse planten en struiken. Achter in de tuin is een houten schuur aanwezig wat een praktische opbergruimte biedt. Ook is er een achterom. Door de diepte van de tuin zijn de achtergelegen woning verder weg waardoor je minder inkijk hebt dan gemiddeld in een woonwijk.

LIGGING
Deze woning vinden we terug in een prettige jaren ’80 woonwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en parkeerplaatsen. Doordat de Bellefleur rondloopt, heeft het alleen maar bestemmingsverkeer. Het is dan ook een zeer kindvriendelijke buurt waarbij een basisschool niet ver van de woning is gelegen (loopafstand). Ook de middelbare school HPC ligt op steenworp afstand. Bovendien ben je vanuit de Bellefleur zo het dorp uit richting Wageningen of de A15.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkels waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging en een dansschool. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met schuifpui en extra werkhoek in de uitbouw met tuindeur
Open keuken in U-opstelling en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop
Grote slaapkamer met dakkapel (oorspronkelijk 2 slaapkamers)
Slaapkamer 2
Badkamer met o.a. een douche, een wasmeubel en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Slaapkamer 3
Berging
Voorzolder met o.a. witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel (huur)
Vliering in de nok

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning
Ca. 104m² woonoppervlak
Uitbouw aan de achterzijde
Geheel voorzien van kunststof kozijnen
Gezellige openhaard in de woonkamer
Ruime keuken in U-opstelling
Werk/studiehoek in de uitbouw
Royale hal
Trapopgang met renovatie en verlichting
In totaal 3 volwaardige slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers samengevoegd tot 1
Airconditioning op de grote slaapkamer
Maximaal breed dakkapel op de 1e verdieping
Meterkast: 10 groepen (aut.) en 3 aardlekschakelaars (2018 vernieuwd)
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
Cv-ketel: Intergas HRE combiketel, geplaatst 2021 (huur, ca. €31,- p.m. inclusief onderhoud)
10 Zonnepanelen, geplaatst 2019 (huur, ca. €40,- p.m.)
Strook grond bijgekocht t.b.v. achtertuin
Tuin ca. 24m diep
Ideale ligging op de zon
Houten schuur
Achterom aanwezig
Autoluwe en kindvriendelijke woonwijk
Winkelvoorzieningen en scholen op loop/fietsafstand
Door gunstige ligging ben je snel het dorp uit.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning