Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHoofdstraat 143

Vraagprijs €427.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1965
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BB
Straat
Hoofdstraat 143
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HERVELD
Hoofdstraat 143
 
Centraal in het dorp gelegen, verrassend ruim VRIJSTAAND WOONHUIS met een begane grond ingedeeld met onder meer een riante woonkamer met veel lichtinval, een dichte keuken, een praktische bijkeuken, een douche en een tuinkamer. De 1e verdieping biedt ruimte aan 2 slaapkamers v.v. vaste inbouwkasten, een balkon en een complete badkamer met o.a. ligbad én douche. Bij de woning hoort een inpandige garage v.v. elektra en verwarming, alsmede een oprit geschikt voor meerdere auto’s. Om de woning ligt een groen aangelegde tuin.
 
Quote van de makelaar: “Een vrijstaand woonhuis is al snel uniek, maar deze woning heeft toch wel enkele grote pluspunten die we niet vaak tegenkomen. Voorbeelden hiervan zijn het balkon, de tuinkamer aan de achterzijde van de woning, de douche op de begane grond en de mogelijkheid om eenvoudig op de begane grond een slaapkamer te creëren. Kortom om woning die een bezichtiging waard is om de mogelijkheden in te kunnen schatten.”.
 
VRIJSTAAND
Een vrijstaande woning heeft voor veel mensen de voorkeur. Het gevoel van vrijheid en ruimte wat een vrijstaande woning met zich meebrengt wordt door veel mensen als prettig ervaren. De woning biedt veel mogelijkheden. Zo is er in de huidige situatie een riante woonkamer, echter kan deze terug gebracht worden naar de oorspronkelijke staat waardoor er een slaapkamer op de begane grond wordt gecreëerd. Hierdoor is de woning tevens levensloopbestendig te bewonen. Verder heeft de woning veel extra’s te bieden welke je bij een vrijstaande woning kunt verwachten. Een bijkeuken, een garage met carport en een tuinkamer zijn slechts enkele pluspunten.
 
WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en ingedeeld in een L-indeling. Wat direct opvalt zijn de grote raampartijen, hierdoor heeft de woonkamer zeer veel lichtinval waardoor de ruimte prettig aanvoelt. De raampartijen zijn gunstig gesitueerd waardoor je prettig wegkijkt richting het groen aan de zijkant van de woning, aan de straatkant is het raam hoger geplaatst waardoor je hier minder inkijk hebt. Door de ruime opzet creëer je hier met gemak meerdere zithoeken. De ruimte waar de eethoek op dit moment is geplaatst betrof voorheen een slaapkamer, deze muur is opengebroken waardoor er een grote woonkamer is ontstaan. Uiteraard is er de mogelijkheid dit terug te brengen naar een slaapkamer waardoor de woning ook levensloopbestendig te bewonen is.
 
KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken betreft een dichte keuken met een eenvoudig keukenblok. Een groot raam is aanwezig waardoor de ruimte erg licht is. Mocht je een nieuwe keuken plaatsen dan kan je welllicht de opties bekijken om de keuken open te maken naar de woonkamer toe. In de keuken is een vaste kast te vinden welke erg praktisch is als voorraadkast.
Vanuit de hal is de bijkeuken bereikbaar. Hier tref je naast de opstelling van de cv-ketel ook de witgoedaansluitingen aan. Tevens kan je hier een extra koelkast of vriezer plaatsen.
 
HAL/ENTREE
De hal entree van deze woning is opvallend groot. De binnenkomst bij deze woning voelt prettig aan door de grote raampartijen. Vanuit de hal zijn meerdere ruimtes te bereiken, waaronder de keuken, de bijkeuken, het toilet, de badkamer. Er zijn zelfs 2 deuren die naar de woonkamer leiden. De badkamer welke aan de hal is gevestigd is relatief klein en bestaat uit een douche en een wastafel.
 
TUINKAMER
Vanuit de bijkeuken is de tuinkamer te bereiken. Deze ruimte is voorzien van een glazen wand waardoor je hier heerlijk de tuin in kijken. Door middel van het rolluik is de ruimte om te toveren tot overkapping en loop zo de achtertuin in. In de tuinkamer zijn elektra- en wateraansluitingen aanwezig.
 
1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de overloop 2 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is een ware masterbedroom met ca. 22m2 grootte. Aan deze slaapkamer grenst een balkon welke middels openslaande deuren te bereiken is. De 2e slaapkamers is ca. 9m2 groot en heeft toegang tot het platte dak boven de tuinkamer en de garage. Beide slaapkamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten.
 
BADKAMER
Bij deze woning hoort een complete badkamer. De ruimte is compleet ingericht en voorzien van alle wenselijke sanitair, zijnde een ligbad, en douche een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafel. Uiteraard ontbreekt ook de radiator niet. Een dakraam biedt lichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Het tegelwerk is neutraal uitgevoerd met grote lichte tegels.
 
INPANDIGE GARAGE
Een praktische bijkomstigheid bij deze woning is de inpandige garage. De garage is via de tuinkamer binnendoor bereikbaar. De garage wordt niet veel meer gebruikt om de auto in te plaatsen, hierdoor is er veel ruimte voor het stallen van de fietsen en opbergen van spullen. Houd je van klussen of hobbyen? Dan is deze ruimte zeker ideaal. De garage is voorzien van daglicht, elektra en verwarming. Middels de openslaande deuren komt je op de oprit terecht. Hier is een carport geplaatst waardoor je hier de auto beschut kunt parkeren. Op de oprit is plaats voor 3 auto’s waardoor je altijd op eigen terrein parkeert.
 
TUIN RONDOM
De woning staat op een ruim perceel van 405m2 groot. Zowel de voor- als achtertuin is keurig aangelegd en verzorgd onderhouden. Via de zijtuin is de achtertuin te bereiken, deze is af te sluiten middels een poort. De achtertuin is op het noordwesten gelegen waardoor je hier van middag en avondzon geniet. De tuin is groen aangekleed met gras, diverse planten en struiken en een groene haag. De zijtuin van de woning alsmede de voortuin zijn in dezelfde groene stijl aangelegd. De tuinkamer welke aan de achterzijde van de woning is gelegen is een fijne, beschutte plek om heerlijk uit te zon te zitten.
 
HERVELD
Midden in het dorp en op loopafstand van de woning vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen. 
 
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met royale opzet, toilet, meterkast, trapopgang
Woonkamer
Dichte keuken
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en opstelling van cv-ketel
Badkamer met wastafel en douche
Inpandige garage
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met vaste kastenwand en balkon
Slaapkamer 2 met vaste kastenwand en toegang tot plat dak
Badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel
 
BIJZONDERHEDEN
Aanvaarding kan snel
Centrale ligging in het dorp
Stijlvolle vrijstaande woning
Ideale verbouwingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor of praktijk aan huis
Eenvoudig levensloopbestendig te maken
Douche aanwezig op de begane grond
Balkon én toegang tot het platte dak aan de achterzijde
Woonkamer voorzien van HR++ glas
Riante woonkamer
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Cv-ketel: Atag, geplaatst in 2015
Slaapkamers voorzien van vaste inbouwkasten
Tuinkamer, afsluitbaar middels rolluik
Inpandige garage v.v. elektra en verwarming
Aantrekkelijke oprit met carport
Snelweg A15 (en A50) binnen 2 tot 3 autominuten te bereiken
Op fietsafstand van treinstation Zetten / Andelst gelegen.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning