Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDNachtegaallaan 3

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 EE
Straat
Nachtegaallaan 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Nachtegaallaan 3

Ruim opgezette en goed onderhouden TUSSENWONING met GARAGE aan de achterzijde. De woning bestaat uit 3 volwaardige woonlagen en heeft diverse pluspunten zoals grotendeels kunststof kozijnen met veel lichtinval, rolluiken en zonwering, een complete inbouwkeuken, een degelijke badkamer en in totaal 4 ruime slaapkamers.

De tuin is gunstig op de zon gelegen (westen), en heeft een opvallend vrije ligging zonder inkijk van achteren. Achter in de tuin staat een stenen schuur welke verbonden is met de garage waardoor je altijd een auto beschut en op eigen terrein kunt parkeren.

Quote van de makelaar: “Een tussenwoning met een garage komen we doorgaans niet veel tegen. Dat maakt deze gezinswoning dan ook meteen uniek in het segment. Bovendien krijg je hier veel leefruimte waardoor de woning ook voor een gezin met 3 kinderen interessant is”.

GOED ONDERHOUDEN
Dat er aandacht aan deze woning is besteed is direct te zien. Vrijwel alle kozijnen zijn vervangen voor een kunststof exemplaar wat de woning een onderhoudsvriendelijk karakter geeft. 2 Slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken, zo zijn de kamers ondanks de zonligging heerlijk koel te houden in de zomerdag. Ook is er aan de achtergevel een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst. De achtergevel is opnieuw gevoegd en geïmpregneerd waardoor deze er weer netjes uit ziet. Uniek voor een tussenwoning is de aanwezige garage. Doordat er ook nog een schuur aanwezig is én deze met elkaar zijn verbonden heb je extra veel stalling- en opbergruimte. Dit betreft niet zomaar een tussenwoning, maar een complete, goed onderhouden gezinswoning die je niet mag missen.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een ware doorzonwoonkamer. Er komt veel daglicht de ruimte binnen door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. De zithoek is aan de voorzijde van de woning gelegen. Hier kan je een riante hoekbank kwijt waardoor je de ruimte optimaal benut. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eettafel. Een 6-persoons eettafel zal hier niet misstaan. Doordat er zowel aan de voor- als achterzijde van woning laaggelegen bebouwing aanwezig is, heb je ook in de woonkamer nauwelijks tot geen inkijk. Onder de trapopgang is een praktische inbouw/voorraadkast te vinden.

OPEN KEUKEN
Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen. De keuken heeft een open karakter naar de eethoek/woonkamer toe. Het neutrale en degelijke keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en heeft daardoor flink wat kastruimte en aanrecht. Erg praktisch is de aanwezige apothekerskast. Het keukenblok is tevens voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een brede 4-pits keramische kookplaat, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron (magnetronfunctie is defect), een afzuigkap en een grote koelkast. Origineel is er een muurtje geplaatst op de hoek van de keuken, deze is bij deze woning doorgebroken waardoor de ruimte optisch veel ruimtelijker is geworden. In de achtergevel is een tuindeur geplaatst waardoor je direct het buitenterras op loopt.

1e VERDIEPING
De trapopgang naar de 1e verdieping zit in de woonkamer, doordat eronder aan de trap een deur is geplaatst kan je de warmte beneden houden. De overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamer zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepramen. Aan de achterzijde van de woning zijn in 2017 nieuwe, elektrisch bedienbare rolluiken geplaatst. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 12m2 en 6m2 groot. 1 Slaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand waardoor je hier geen losse kledingkast hoeft te plaatsen. Doordat er op deze woonlaag geen schuine dakvlakken aanwezig zijn, zijn de kamer praktische en optimaal in de richten.

BADKAMER
De badkamer is neutraal en degelijk te noemen. Een ligbad/douche combinatie is aanwezig met een extra glazen spatscherm. De wastafel heeft een spiegelkast met praktische opbergruimte. Het 2e toilet is zwevend geplaatst en ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Ventileren is mogelijk middels het (recent vervangen) draai/kiepraam, tevens is er mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend ruim te noemen. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer is een ruime kamer van 13,5m2, dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamer in werkelijkheid nog groter is. Een groot dakraam biedt hier een fijne lichtinval. Op de voorzolder is een washoek gecreëerd, hier bevindt zich naar de witgoedaansluitingen ook de opstelling van de cv-ketel. Ook hier is een groot dakraam geplaatst. Aan beide kanten zijn knieschotten aangebracht waar je nog de nodige opbergruimte vindt.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een zonnige achtertuin. De oriëntatie op het westen maken dat je hier veel geniet van middag en avondzon. Om schaduw te creëren is er een breed zonnescherm aan de achtergevel geplaatst. Achter de woning is geen directe bebouwing gelegen waardoor je hier nauwelijks inkijk hebt. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras met ruimte voor meerdere zithoeken. Achter in de tuin is een strook kunstgras geplaatst waar je nog ruimte hebt voor bijv. een speeltoestel of een zwembad in de zomerdag.

SCHUUR & GARAGE
Achter in de tuin is niet alleen een stenen schuur geplaatst, ook is er een garage aanwezig. Beide zijn met elkaar verbonden waardoor en één grote ruimte is ontstaan (L-vorm). De garage is voorzien van een stalen kanteldeur waardoor je de mogelijkheid hebt om een motor of de fietsen binnen te stallen. Via de schuur is de ruimte toegankelijk vanuit de achtertuin. Elektra is aanwezig wat erg praktisch is voor de hobbyist.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Doorzonwoonkamer met trapkast
Open keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met vaste schuifkastenwand
Slaapkamer 2 met rolluik
Slaapkamer 3 met rolluik
Badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling, dakvenster en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 4 met groot dakvenster en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Grotendeels kunststof kozijnen, geplaatst in 2017 en 2021
Volledig voorzien van isolatieglas
Achtergevel geïmpregneerd en opnieuw gevoegd
Complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische trapkast
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Badkamer met o.a. ligbad/douche
Meterkast: 5 groepen (stoppen) en glasvezel-aansluiting
Cv-ketel: Remeha W21 Eco met bouwjaar ca. 2001
Groot Velux dakvensters voorzien van verduisteringsschermen
Vrije ligging aan voor- en achterzijde
Gunstig op de zon gelegen achtertuin (westen)
Garage met stalen kanteldeur
Stenen schuur
Schuur en garage vormen samen één ruimte (L-vorm)
Achterom aanwezig
Supermarkt op loopafstand
Dodewaard is direct aan de snelweg A15 gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning