Remko Stevens Makelaardij

HETERENSmidsakker 12

Vraagprijs €439.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1989
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 EJ
Straat
Smidsakker 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Smidsakker 12

Bijzonder brede, levensloopbestendig en volledig geïsoleerd GESCHAKELD, VRIJSTAAND WOONHUIS met aangebouwde GARAGE (7,1m lang), gelegen op een royaal perceel van maar liefst 407m2 met een gunstige ligging in de straat en een vrij gelegen, zonnige achtertuin.

Deze gezinswoning heeft o.a. een ruim opgezette woonkamer met schuifpui naar buitenterras, een complete inbouwkeuken met natuurstenen werkblad, een praktische bijkeuken alsmede een grote slaap/werkkamer én badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn nóg 3 slaapkamers en een multifunctionele overloop (met de optie tot een 2e badkamer) te vinden.

Door het royale perceel zijn zowel de voor- als achtertuin ruim opgezet met aan de voorzijde een comfortabele oprit met plek voor minimaal 2 auto’s. Door de hoge beplanting en bomen op de erfgrens heeft de achtertuin een bijzonder vrije ligging. Bovendien is de tuin gunstig op de zon gelegen (westen) waardoor het veel zonuren heeft (tot in de avonduren). Alle voorzieningen zoals basisscholen en winkels zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Een royale opzet op de begane grond alsmede veel ruimte en vrijheid om de woning heen. En dat zijn niet de enige pluspunten van dit verrassende huis. Het is bovendien veelzijdig te bewonen, bijvoorbeeld levensloopbestendig of met een kantoor of praktijk aan huis”.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een ruime L-indeling en met 5,8m (inpandig) breed, is de woning breder dan de gemiddelde woning in het segment. Hier hoef je niet op te letten of dat die grote, gedroomde hoekbank wel past. En ook aan de achterzijde (bij de keuken) kun je met gemak een 6- of 8-persoons eettafel kwijt. Bovendien geeft een schuifpui direct toegang tot het buitenterras waardoor je de tuin eenvoudig bij je woonkamer betrekt. De vloer is bekleed met houten vloerdelen die voor een warme woonsfeer zorgen. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval. Middels rolluiken kun je de ramen eenvoudig afsluiten waarbij de 2 grootste rolluiken elektrisch bedienbaar zijn.

INBOUWKEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer. De ruimte leent zich het beste voor een hoekopstelling en daar is hier dan ook voor gekozen. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasser, een koelkast en een oven. De aanwezige designradiator is met name erg handig voor het drogen van een hand- en theedoek.

Vanuit de keuken is er een doorloop naar de bijkeuken. Hier is een 2e keukenblokje geplaatst die is v.v. een gootsteen met warm en koud water. Ook kun je hier de wasmachine aansluiten en vind je er de CV-ketel terug. Middels de buitendeur loop je de tuin in, bijvoorbeeld wanneer je de was buiten wilt laten drogen.

SLAAP/WERKKAMER
Zoals al eerder gezegd, is dit huis veelzijdig te bewonen doordat de begane grond royaal is opgezet met zowel een slaapkamer als een badkamer op de begane grond. Hierdoor is de woning ook door 55-plussers comfortabel te bewonen. Wat we vandaag de dag veel zien is dat er veel vanuit huis gewerkt wordt en dan heb je hier de ideale werkkamer. Er zouden met gemak zelfs 2 bureaus kunnen staan waardoor je een dubbele werkplek kunt creëren. Maar ook een praktijk of salon aan huis zou een optie kunnen zijn. De voorzieningen van water en afvoer zijn dichtbij te vinden, namelijk in de aangrenzende badkamer. Deze kamer heeft, net als in de woonkamer, een elektrisch bedienbaar rolluik waardoor de kamer volledig te verduisteren is.

BADKAMER
Het betreft een en-suite badkamer die aan de slaap/werkkamer grenst. Eventueel is dit te veranderen door de deur in de hal te maken. De badkamer is weliswaar niet meer de nieuwste maar wel degelijk en neutraal afgewerkt. De ruimte is ingedeeld met zowel een ligbad als een inloopdouche. Een wastafelmeubel maakt de badkamer compleet. Het aanwezige raam zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor een prima ventilatiemogelijkheid.

1e VERDIEPING
Via een ruimtelijke hal met vide en hardhouten trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Op deze woonlaag vinden we 3 slaapkamers en een ruime overloop terug. Doordat de overloop zo groot is, is er een 2e badkamer en/of een extra toilet te creëren. Water en afvoer (van de wastafel) zijn reeds aanwezig.

De slaapkamers hebben allen een prima formaat en zijn respectievelijk 9m2, 8m2 en 7m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De kamer aan de achterzijde is over de volle breedte van de woning gelegen en heeft tevens een vaste kastenwand (garderobekast) en knieschot opbergruimte.

Via een vlizotrap op de overloop is de zoldervliering te bereiken. Afgezien van de grote garage heb je dus ook in huis prima opbergmogelijkheden voor (seizoen)spullen zoals kerst- en vakantiespullen.

DIEPE GARAGE
Aan de rechterzijde van de woning is tijdens de bouw van het huis direct een garage aangebouwd. Deze is geschakeld met de buurwoning. En wat meteen opvalt is dat deze garage groter is dan gemiddeld. De garage is maar liefst 7,1 meter lang en 3 meter breed (ca. 21m2) en heeft een betondak. De dakbedekking is in 2017 nog volledig vervangen. Mocht je een auto in de garage willen parkeren, dan is er nog steeds ruimte voor meerdere (elektrische) fietsen. Ben je een klusser, dan zou je bij het raam nog een werkbank kunnen plaatsen. De garage is tevens v.v. elektra- en wateraansluiting. Achterin de garage geeft een loopdeur toegang tot de achtertuin.

ACHTERTUIN
Bij de meeste woningen in dit segment zijn de kavels smaller, maar doordat de woning zo breed is opgezet en er ook nog eens een garage naast staat, heeft de achtertuin een aantrekkelijk formaat gekregen. Bovendien ligt het ook nog eens gunstig op de zon (westen) wat de zonliefhebber zeker zal kunnen waarderen. In de ochtend komt de zon al in de tuin en die blijft tot in de avonduren. Achter de tuin is geen bebouwing en door de groene omsluiting van beplanting en bomen, geniet je veel privacy. Op het terras kun je prima een tuinset kwijt en het grasveld leent zich perfect voor speeltoestellen voor kinderen.

OPRIT
Parkeren op eigen terrein wordt steeds belangrijker vanwege de (vaak) beperkte parkeergelegenheid in de wijk. Deze woning heeft een comfortabele oprit waar je met gemak 2 auto’s kunt parkeren. En mocht je elkaar niet in de weg willen staan, dan zou je zelfs de oprit nog kunnen verbreden zodat 2 auto’s naast elkaar geparkeerd kunnen worden. In dit geval staat je auto dan niet voor het raam van de woonkamer door de mooie breedtemaat van het perceel. En niet onbelangrijk: de aansluiting voor een laadpaal is voorbereid.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige en gemoedelijke woonwijk van Heteren. De straat is rustig en autoluw en kent eigenlijk alleen maar bestemmingsverkeer. De Smidsakker loopt voor een deel rond en heeft enkele, doodlopende zijstraatjes. Deze woning ligt aan zo’n zijstraatje waardoor je eigenlijk nauwelijks tot geen (direct) verkeer voor de deur hebt. Je kunt daardoor gemakkelijk met de auto, met een fiets of lopend de straat op.

In de straat zijn verder voldoende parkeerhavens voor visite te vinden. Op steenworp afstand zijn 2 basisscholen te gevestigd waardoor kinderen niet eens de grote weg hoeven over te steken. Aan de andere zijde ligt het dorpshart (eveneens op loopafstand) waardoor winkels waaronder een Jumbo supermarkt en andere voorzieningen (zoals horeca) binnen handbereik zijn gelegen.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit najaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en vide
Woonkamer (L-indeling) met rolluiken en schuifpui naar buitenterras
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met 2e keukenblokje v.v. gootsteen, wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en tuindeur
Slaap/werkkamer met rolluik
Badkamer en-suite, ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche en een wastafelmeubel.
1e Verdieping:
Overloop met kastruimte en wastafel
Ouderslaapkamer met vaste kastenwand
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3.
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met opbergmogelijkheden (nokhoogte 1,3m).

BIJZONDERHEDEN
Heerlijk woonhuis met een ruime opzet en vrije ligging voor en achter
Eventueel levensloopbestendig te bewonen
Schuifpui in de woonkamer naar buitenterras
Keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken
Slaap/werkkamer van 14m2 maakt het huis veelzijdig te bewonen
Badkamer met zowel een ligbad als een separate inloopdouche
Meterkast: 6 groepen (automaten) + extra uitbreiding/verzwaring 3x25A t.b.v. laadpaal
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2010
Diverse (nieuwe) rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar)
Volledig geïsoleerd waaronder beglazing (m.u.v. badkamer en toilet)
Beglazing op verdieping in 2013 vervangen door HR++ beglazing
Energielabel B
Dakbedekking garage in 2017 vervangen
Buitenschilderwerk in september 2018 uitgevoerd
Luifel (overstek) bij voordeur en garage
Diepe garage (21m2) met zowel elektra- als wateraansluiting
Aansluiting laadpaal voorbereid
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied in de uiterwaarden op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning