Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Veldse Hofstede 90

Vraagprijs €345.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 HH
Straat
De Veldse Hofstede 90
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Veldse Hofstede 90

Gunstig tegenover groenstrook gelegen, levensloopbestendige en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING (1994) met verrassend grote GARAGE, een oprit met plaats voor 2 auto’s naast elkaar en een achtertuin op het zuiden.

Deze woning bestaat uit twee woonlagen met o.a. een ruime woonkamer met eethoek, een moderne inbouwkeuken voorzien van o.a. een composiet werkblad, een zeer praktische bijkeuken en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers (waarvan 1 grote met schuif/kastenwand), een 2e toilet en een royale, multifunctionele overloop met wastafel en toegang tot de zoldervliering in de hoge nok. Andere pluspunten zijn onder meer de eiken parketvloer (begane grond), airconditioning in zowel de woonkamer als op de grootste slaapkamer en de 8 zonnepanelen op het zuiden.

De woning staat op een A-typisch perceel waardoor de oprit aan de voorzijde bijzonder breed is en je 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Ook de garage (met elektrische deur) is hierdoor groter (breder) waardoor je meer stallingsruimte hebt (bijv. voor extra fietsen naast de auto). Door de gunstige ligging (zuiden) geniet je in de achtertuin van veel zon. Er is een achterom aanwezig.

Quote van de makelaar: “Met een badkamer en de mogelijkheid van een slaapkamer op de begane grond, is deze 2-kapper met grote garage en gunstige ligging in de wijk voor de 55+ doelgroep erg interessant. Maar ook starters zouden hier prima uit de voeten kunnen. En door de vele extra’s zoals airconditioning en zonnepanelen is er ook al gedacht aan een stukje comfort en duurzaamheid”.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Woningen met alle voorzieningen op de begane grond zien we niet vaak voorbij komen terwijl er wel vraag naar is. De stap van bijvoorbeeld een vrijstaand woonhuis naar een appartement is vaak erg groot, terwijl deze woning een mooie tussenoplossing is. Met de badkamer al op de begane grond is een slaapkamer (op termijn) hier ook eenvoudig te realiseren. Zodat je niet hoeft in te leveren op de tuin, oprit en garage. De van oorsprong bedoelde slaapkamer op de begane grond is hier nog niet gerealiseerd, maar een tussenwand met deur is eenvoudig te plaatsen. In de huidige setting is de woonkamer groter met een extra eethoek terwijl er op de verdieping 2 volwaardige slaapkamers te vinden zijn. Het extra toilet op de overloop is daarbij erg praktisch, net als de wastafel met planchet en spiegel. Goed om te weten: de aanwezige traplift mag blijven zitten en wordt ter overname aangeboden.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een Z-indeling met aan de voorzijde een zithoek en aan de achterzijde een eethoek. Doordat de woning tegenover een groenvoorziening is gelegen, kijk je hier vrij weg wat een ruimtelijk gevoel geeft. Daardoor heb je ook geen inkijk van andere woningen. Op de vloer ligt een eikenhouten parketvloer die voor een warme woonsfeer zorgt. Aan de achterzijde staat de zon naar binnen waardoor er een prettige lichtinval is. Mocht het op een zomerse dag te warm worden, dan draai je het zonnescherm aan de achtergevel uit. Ook is er een airco-unit geplaatst die zowel koelt als verwarmt.

MODERNE INBOUWKEUKEN
Keukens zijn altijd smaakgevoelig, maar de keuken van deze woning is zeker niet onaardig. Het heeft een moderne en luxe uitstraling, mede door het zwarte aanrechtblad van composiet (natuursteen). De fronten zijn in ‘houtlook’ gekozen en worden afgewisseld door de inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een grote koelkast, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. In de opstelling tegenover het aanrecht kun je nog een combi-oven/magnetron inbouwen. Leuk element is de ontbijtbar die voor het raam is gecreëerd.

BIJKEUKEN
Eigenlijk zou elke woning een bijkeuken moeten hebben omdat je altijd wel (witgoed)apparaten hebt die je ergens kwijt moet, bij voorkeur dicht bij een keuken en een tuindeur. Deze woning heeft zo’n bijkeuken waar je onder meer de wasmachine, wasdroger en een extra koelkast en/of vriezer kwijt kunt. Er is dan ook een extra werkblad gemaakt waar je bijvoorbeeld de was kunt opvouwen. Verder vinden hier de CV-ketel en de omvormer van de zonnepanelen terug. De tuindeur is voorzien van een hordeur waardoor insecten geen kans krijgen.

BADKAMER BEGANE GROND
De badkamer op de begane grond is toegankelijk via de hal. Deze badkamer is al eens gemoderniseerd met nieuw tegelwerk en sanitair waardoor het er neutraal en degelijk uit ziet. De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche met glaswand en drainafvoer, een wastafel voorzien van planchet (schap) en een spiegel. Erg prettig is het aanwezige raam waardoor er daglicht naar binnen valt en je op natuurlijke wijze kunt ventileren. Overigens is er ook mechanische ventilatie aanwezig. Het toilet is separaat om de hoek in de hal te vinden.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping wordt je meteen duidelijk dat het zeker géén krappe bedoeling is. Je kijkt hier tegen de hoge nok aan die op maar liefst 4,2 (!) meter hoog ligt. In combinatie met het daglicht via het zijgevelraam voelt het bijzonder ruimtelijk aan. De overloop is dermate ruim dat je er nog een werk/studiehoek kunt maken. Tevens is ook hier een wastafel met planchet en spiegel geïnstalleerd waardoor je voor bijvoorbeeld het tandenpoetsen niet naar de badkamer hoeft. En niet onbelangrijk voor een slaapverdieping: er is een 2e toilet (sanibroyeur) aanwezig.

SLAAPKAMERS
De 2 slaapkamers zijn respectievelijk 13m2 en 8m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte) groot. De grootste slaapkamer heeft aan de voorzijde een rechte gevel waardoor er geen ruimteverlies is. Tevens valt meteen de vaste schuif/kastenwand op waar je een complete garderobe kwijt kunt. En net als in de woonkamer is ook deze ruimte voorzien van een airco-unit.
De 2e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een dakvenster. Dit raam is voorzien van een verduisteringsscherm waardoor je de kamer geheel donker kunt maken.

Boven de slaapkamer is nog een zolder met extra opbergruimte gecreëerd. Deze ruimte is toegankelijk via een luik/deurtje op de overloop.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd (direct bij de bouw van de woning). Het betreft een volwaardige garage waar prima een auto in past (6,1m bij 2,9m). Opvallend is de schuine hoek waardoor de garage aan de voorzijde breder is dan normaal (5m breed). Hierdoor heb je net even iets meer ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van (elektrische) fietsen. Voor diegene die van klussen houdt, staat achterin een praktische werkbank. Verder is de garage voorzien van zowel elektra- als wateraansluiting en ook de aanwezige verlichting zal achter blijven. Een groot pluspunt is de garagedeur die elektrisch bedienbaar is.

ACHTERTUIN
Net als de voortuin loopt ook de achtertuin schuin in een punt weg met achterin een poort als achterom. De achtertuin is daardoor niet alleen via de garage toegankelijk. De tuin ligt gunstig op de zon, namelijk het zuiden. Juist wanneer je graag in de zon zit, dan zal je deze tuin aanspreken aangezien je van de ochtend tot in de avonduren van de zon kunt genieten. Zeker wanneer het warm is, zal je de zonwering aan de achtergevel kunnen waarderen. Net als de voorzijde ligt deze woning ook aan de achterzijde gunstig. Doordat de achtergelegen bebouwing laag is en de tuin aan andere tuinen grenst, zie je relatief veel lucht en is er nauwelijks tot geen inkijk. Verder is de achtertuin niet bijzonder groot waardoor ook het onderhoud beperkt is, maar je kunt er prima een leuke tuinset met enkele plantenpotten kwijt terwijl je achter de bijkeuken zelfs nog een trampoline kunt plaatsen of een moestuin kunt aanleggen.

GUNSTIGE LIGGING
De Veldse Hofstede loopt als het ware rond en is een veelzijdige straat met veel verschillende woningtypes, van tussenwoningen tot vrijstaande huizen. Dit stukje Veldse Hofstede is misschien wel het leukste gedeelte van de straat omdat het aan de voorzijde tegenover een groenstrook met sloot en bomen is gelegen. Hierdoor dus geen directe overburen, maar een vrij gevoel in de woning. Het betreft een doorgaande straat, maar desondanks toch rustig en autoluw te noemen. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen te vinden, zoals om de hoek aan de Gieser Wildeman of iets verderop aan de rand van het dorp aan De Lede waar een speelweide is aangelegd.
Je woont hier (bijna) aan de rand van het dorp met het uitgestrekte Betuwse landschap op steenworp afstand. Aan de buitenrand is een wandelroute aangelegd die rechtstreeks naar het bosrijke Landgoed Hemmen leidt.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen en een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Uiteraard ontbreken een dokterspraktijk, een apotheek en dagbesteding voor senioren niet. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen of om in de ochtend baantjes te trekken.

UITVALSWEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang
Woonkamer (Z-indeling) met zit- en eethoek (optie tot slaapkamer) en v.v. airco
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en ontbijtbar
Bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen, een werkblad, CV-ketelopstelling en tuindeur
Badkamer met inloopdouche en wastafel.
1e Verdieping:
Riante overloop met wastafel, 2 inbouwkasten, werkstudiehoek en toegang tot zolder
Slaapkamer 1 (masterbedroom) met vaste schuif/kastenwand en v.v. airco
Slaapkamer 2 met groot dakvenster
2e Toilet op de overloop.

BIJZONDERHEDEN:
Veelzijdige, levensloopbestendige 2-kapper
Ruime woonkamer van ca. 30m2 groot
Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser
Praktische bijkeuken, grenzend aan de tuin
Degelijke badkamer op de begane grond
Flexibele indeling op de begane grond
Hierdoor is de woning eenvoudig levensloopbestendig te maken
Houten parketvloer in de woonkamer
Meterkast: 8 groepen (incl. kookgroep) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2009
Zowel airco in de woonkamer als op de grootste slaapkamer
Riante overloop met (indelings)mogelijkheden
Volledig geïsoleerd (vloer, muur en dak)
Geheel v.v. isolatieglas
Energielabel B
Zonnepanelen (8x) op het zonnige zuiden
Ca. 100m2 woonoppervlak (excl. garage)
Zonnige en relatief vrije achtertuin met zonwering
Grotere garage dan gemiddeld v.v. elektrisch bedienbare garagedeur
Aantrekkelijke oprit met 2 parkeerplaatsen naast elkaar
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Alle voorzieningen en vrije natuur binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning