ZETTENMagdalena 35

Vraagprijs €895.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Landhuis
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2006
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 CP
Straat
Magdalena 35
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Magdalena 35

 
Op 15 minuten van Wageningen, Arnhem en Nijmegen bevindt zich dit onder architectuur gebouwd, VRIJSTAAND LANDHUIS (2006) met BIJGEBOUW bestaande uit een dubbele garage, een geïsoleerd gastenverblijf en een separate hobbyruimte.
 
Deze comfortabele woning in Kempische stijl, met energielabel A, is zowel van binnen als van buiten zeer hoogwaardig afgewerkt met ambachtelijke bouwmaterialen en bevat onder meer een luxe eilandkeuken, 2 badkamers (in totaal 3), sfeervolle leefruimtes en een werkelijk prachtige serre. Noemenswaardig zijn de vele op maat gemaakte, stijlvolle inbouwkasten die het gehele huis, zelfs tot in de bijkeuken, aankleden. 
 
De woning ligt op het Woondomein ‘Aan de Linge’ en staat op een aantrekkelijk perceel van 688m2 groot waarbij zowel de woning als het bijgebouw gunstig op de kavel staan. De met hoge beukenhagen omzoomde tuin heeft een Belgisch hardstenen terras, gelegen op het zuiden en wordt omzoomd door kleurrijke borders. Auto’s kunnen naast elkaar en vóór de garage op eigen terrein geparkeerd worden. Een mooie, ruime tuin en een stijlvolle overkapping aan het uniforme bijgebouw maken het unieke plaatje compleet. Dit alles vinden we op steenworp afstand van Landgoed Hemmen waar het bosrijke karakter wordt afgewisseld met lommerrijke wandelpaden door het Betuwse landschap.
 
Quote van de makelaar: “Dit is beslist een woning met de WOW-factor. Het heeft zoveel unieke kenmerken en de setting in de wijk is zo bijzonder, dat je er op slag verliefd op wordt. Er is werkelijke nergens op bezuinigd, zelfs niet in het bijgebouw. Onlangs is de woning van binnen geschilderd waardoor het direct te betrekken is”. 
 
KEMPISCHE STIJL
Deze traditioneel gebouwde woning is onder architectuur ontworpen in een zogenaamde „Kempische stijl". De vormgeving van de huizen heeft asymmetrische en onregelmatige kenmerken in detaillering en materiaalkeuzes. De toegepaste, historische bouwmaterialen voldoen aan de hedendaagse bouwtechnische eisen, maar tonen in hun uiterlijke verschijning een sfeer van elegante veroudering. Voorbeelden hiervan zijn sterk genuanceerde handvormstenen, verwerkt in Vlaams metselverband met genuanceerd voegwerk in ‘kalkkleur’. Kenmerkend zijn daarbij de gestucte plinten (trasraam) die bij deze woning onlangs nog zijn vernieuwd. Vergrijsde eikenhouten balken zijn onder meer verwerkt in de overstekken van de dakconstructie, het vakwerk in de gevels (met ‘leemlook’) en de poer onder het overstek van het bijgebouw. Andere toegepaste materialen zijn Belgisch hardstenen lateien, robuuste muurankers, zinken goten en hemelwaterafvoeren en natuurlijk de keramische dakpannen. Het meest in het oog springend zijn misschien wel de zwartstalen- en hardhouten raam- en deurkozijnen die stuk voor stuk van een klassieke roedeverdeling zijn voorzien.
 
AUTHENTIEKE DETAILS
De stijl-specifieke kenmerken worden voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van afwerking en uitvoering van de gebouwdetails. En dat is hier om te smullen. Bij deze woning zijn alle registers losgetrokken en is er niet bezuinigd op materiaalkeuzes. Dit wordt ook meteen bij binnenkomst duidelijk: Belgisch hardstenen vloeren, stijlvolle, stompe paneeldeuren met omlijsting, raam- en deurbeslag in de stijl van de woning en op maat gemaakte inbouwkasten. Daarbij is ook gedacht aan comfort, vrijwel de gehele begane grond en de badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.
 
LIVING
Vanuit de gang kom je in de ruime woonkamer waar je o.a. een grote hoekbank kwijt kunt. Grote raampartijen met openslaande deuren geven een vrij gezichtsveld in de achtertuin. Wat direct opvalt, is de ingebouwde houtkachel met daarom heen een op maat gemaakte kastenwand. De monumentale stalen stalramen geven de woonkamer een sfeervolle lichtinval. Tussen de living en de woonkeuken is een bureau met kasten ingebouwd. Deze werk- of studiehoek is ideaal wanneer je regelmatig vanuit huis werkt.
 
WOONKEUKEN
De keuken is een echte woonkeuken: een royale hoekopstelling, een eiland en een eethoek. Deze landelijke keuken sluit naadloos aan op de stijl van de woning. Het Belgisch hardstenen werkblad met twee afzonderlijke natuurstenen spoelbakken geeft de keuken een luxe uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een 90cm breed 6-pits fornuis (SMEG) met grote oven, 2 koelkasten, een vaatwasser en een afzuiger in de schouw. Leuk detail is de zitbank in de ‘vensterbank’ die onderdeel uitmaakt van de eethoek.
 
De bijkeuken grenst direct aan de keuken. Het hoogwaardige afwerkingsniveau doet niet onder aan de rest van de woning met ook hier een op maat gemaakte kastenwand met Belgisch hardstenen werkblad voorzien van een extra gootsteen. Onder het werkblad is onder meer plaats voor zowel de wasmachine als de wasdroger (achter kastdeuren weggewerkt). Een buitendeur geeft toegang tot de achtertuin (en het bijgebouw). 

SERRE
De serre aan de achterzijde is misschien wel de eye-catcher van de woning. Deze serre is volledig in zwart stalen kozijnen en isolatieglas opgebouwd waardoor je het gevoel krijgt midden in de tuin te zitten. In het voor- en najaar is het hier heerlijk toeven achter het glas. De dubbele terrasdeuren maken het romantische sfeertje compleet.
 
MASTERBEDROOM MET BADKAMER
Via de ruime hal/entree en een verzorgde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht die vrijwel geheel voorzien is van een massief houten vloer. Deze woonlaag is ingedeeld met een royale overloop, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet. Van de 3 slaapkamers betreft er één een heuse masterbedroom met walk-in-closet en en-suite badkamer. Deze ouderslaapkamer heeft een bijzondere beleving door de speelse raampartijen en de vele creatieve kastruimtes die op maat ingebouwd zijn. Bovendien is de masterbedroom voorzien van een mooi weggewerkte airconditioning.
 
Grenzend aan de masterbedroom ligt een ruime en-suite badkamer. Deze badkamer is compleet ingericht met een inloopdouche, een chique ingebouwd ligbad, 2 stijlvolle wastafelmeubels en een toilet. Wat meteen in het oog springt is de luxe afwerking met Belgisch hardsteen. Vloerverwarming en designradiatoren maken het er aangenaam.
 
SLAAPKAMERS & 2e BADKAMER
Aan de andere zijde van de hal zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet gelegen. De slaapkamers zijn bijna identiek aan elkaar, maar dan gespiegeld. Klassieke raampartijen waaronder 2 vakkundig ingestucte dakkapellen zorgen voor een prettige lichtinval.
 
De 2e badkamer is eveneens ruim opgezet en doet qua afwerkingsniveau en comfort niet onder aan de 1e badkamer. Het is voorzien van een royale spiegelkast en daaronder een wastafelmeubel v.v. een Belgisch hardstenen blad met 2 waskommen. Verder bestaat deze badkamer uit een comfortabele inloopdouche met o.a. een rainshower en handdouche. Ook deze badkamer is voorzien van vloerverwarming en een designradiator. Naast deze badkamer ligt een separaat toilet.
 
Opvallend zijn de hoge plafonds op zowel de 2 slaapkamers als op de badkamers. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel wat nog eens extra wordt geaccentueerd door de ingebouwde spotverlichting.
 
ZOLDER
Via een vlizotrap is de zolder te bereiken. Deze zolder heeft een nokhoogte van 2 meter. Je kunt er dan ook veel (seizoen)spullen opbergen. Tevens vinden we hier de CV-ketel terug die gecombineerd wordt met een grote warm waterboiler. Hierdoor kunnen beide badkamers tegelijkertijd warm water tappen. Ook de warmte-terug-win installatie is op zolder geïnstalleerd. Deze geluidsarme WTW is verbonden met iedere ruimte in de woning. Dit resulteert in een zeer prettig binnenklimaat.
 
DUBBELE GARAGE & SCHUUR
Naast de woning staat een zeer ruim, multifunctioneel, twee verdiepingen tellend bijgebouw dat, mede door het grote formaat, voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Het bijgebouw is voorzien van mooie eikenhouten accenten met onder meer een dikke eikenhouten staander en een overstek.
 
De begane grond bestaat uit een grote dubbele garage (30m2) en een separate schuur c.q. hobbyruimte (9 m2). De garage heeft twee paar mooie eiken garagedeuren, een eiken toegangsdeur, een stalen stalraam en is voorzien van een vloer met karakteristieke waaltjes. Via een separate eiken toegangsdeur onder het overstek kom je in de schuur met 2 stalen stalramen die zorgen voor een goede lichtinval.
 
GASTENVERBLIJF
Via een degelijke, afgesloten trapopgang in de garage komen we op de 1e verdieping terecht. Deze extra ‘woonlaag’ van 30 m2 mag je gerust verrassend noemen. De hoge nok zorgt voor een ruimtelijk gevoel dat nog eens wordt versterkt door de verschillende (dak)vensters. De slaap/hobbykamer is voorzien van 2 ramen die een mooi uitzicht geven op het groen in de wijk. Onder de schuine dakvlakken is knieschot opbergruimte gecreëerd. Aangrenzend bevindt zich een ruime (3e) badkamer met een comfortabele inloopdouche, een wasmeubel met spiegelkast erboven, een handdoekradiator en een (4e) toilet. Een dubbele deur geeft toegang tot extra opbergruimte. En goed om te weten: het gastenverblijf is voorzien van een eigen CV-ketel, los van de hoofdwoning.
 
BUITENLEVEN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. De woning en het bijgebouw staan gunstig op de kavel: de tuin is rondom aangelegd waardoor je altijd zicht hebt op de tuin. Er is een heerlijk buitenterras op het zuiden aangelegd. De 2,4 meter hoge beukenhagen die achter en aan de zijkant van het perceel staan, zorgen niet alleen voor privacy, maar ook voor een groene afscheiding. En belangrijk om te weten: deze beukenhagen worden 2 keer per jaar gesnoeid als onderdeel van het onderhoudsplan van het woondomein (lees ook volgende alinea).
 
WOONDOMEIN AAN DE LINGE
Het woondomein bestaat uit 2 ontsluitingswegen, namelijk de Kerkewei en de Magdalena, die van elkaar zijn gescheiden door een hoofdwatergang. Via een voetgangersbrug kan men van het ene naar het andere plandeel oversteken. Het gehele woondomein kenmerkt zich door de sfeervolle architectuur van Kempische en Engelse Cottage landhuizen en de karakteristieke laanstructuur. Sfeer- en beeldbepalende elementen zoals hoge beukenhagen, sierlijke klinkerwegen (kasseien), groene bermen en stijlvolle bomen kleuren prachtig met het jaargetijde mee. Stijlvolle straatverlichting, houten brievenbussen en luiken aan de gevels zorgen voor een romantische beleving in het straatbeeld. 
 
Alle bewoners in het woondomein zijn vertegenwoordigd in een Stichting Woondomein “Aan de Linge” welke zorgt voor het beheer en instandhouding. Jaarlijks wordt er per woning een bijdrage (2022: € 950) gevraagd ten behoeve van het onderhoud aan alle gemeenschappelijke groenvoorzieningen en infrastructuur. Onder het onderhoud valt onder andere het snoeien van de beukenhagen (ook rondom elke individuele tuin), het maaien van de bermen langs de kasseien en gemeenschappelijke oppervlakten, het vegen van de klinkerbestrating, controleren van de riolering en onderhouden van lantaarnpalen en verlichting. Er is een meerjarig onderhoudsplan aanwezig. 
 
Dankzij het beeldkwaliteitsplan is de afgelopen jaren een harmonieus en karakteristiek woondomein ontstaan. Een veilige en gemoedelijke woonwijk met het gevoel van buiten wonen terwijl je alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners (bron Wikipedia). Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema -en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kan kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Uiteraard ontbreken een dokterspraktijk en een apotheek niet. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (loop/fietsafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis.
 
LANDGOED HEMMEN
Woondomein “Aan de Linge” grenst direct aan Landgoed Hemmen, een bosrijke en landelijke plaats naast Zetten waar je heerlijk kunt wandelen. Het woondomein heeft een directe aansluiting op meerdere uitgestrekte wandelpaden die je naar de kern van het authentieke kerkplein, de bosvijver en/of de kasteeltuin brengen. Hemmen heeft voornamelijk een bosrijk karakter maar de wandelpaden reiken veel verder door het Betuwse landschap. Ben je een natuurliefhebber en wandel je graag, dan kun je hier je hart ophalen. Ook vind je er gezellige, kleinschalige horeca waar je heerlijk een terrasje kunt pakken of een hapje kunt eten.
 
CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten dan ook terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Ben je aangewezen op het openbaar vervoer, dan is op fietsafstand treinstation Zetten-Andelst gelegen.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Unieke woning in een bijzondere woonomgeving
Zeer hoogwaardig en luxe afwerkingsniveau
Schitterende details in materiaalkeuzes en afwerking
Ruime woonkamer (living) met haardkachel
Woonkeuken van alle wenselijke comfort voorzien
Prachtige serre, in zwartstaal en isolatieglas uitgevoerd
Gehele begane grond v.v. natuurstenen vloer v.v. vloerverwarming (m.u.v. aanbouw en serre)
Praktische bijkeuken met een 2e keukenblok
Masterbedroom met badkamer en-suite
In totaal 3 volwaardige badkamers en 4 toiletten (incl. gastenverblijf)
Badkamers hoofdwoning eveneens v.v. vloerverwarming
Uitzonderlijk veel maatwerk inbouwkasten (in stijl van de woning)
Ramen zijn eveneens v.v. het draai/kiepsysteem (ideale ventilatiemogelijkheid)
Elk raam is voorzien van HR++ beglazing
De woning is volledig geïsoleerd, alsmede het gastenverblijf (1e verdieping bijgebouw)
CV-ketel: Nefit Topline Excellent CW6 HR-combi, geplaatst 2005
Warm water middels warm water boiler en combiketel
Warmte-terug-win installatie (WTW) voor comfortabel binnenklimaat
Energielabel A
Airconditioning op de verdieping
Verzorgde onderhoudsstaat
Verrassend groot bijgebouw, voor meerdere doeleinden geschikt
Gastenverblijf, hobbyruimte of tienerkamer op de 1e verdieping
Privacy-volle en zonnige achtertuin
Oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto’s naast elkaar (voor de brede garage)
Het dorpsplein en Landgoed Hemmen is op loopafstand gelegen
Op 15 minuten van Wageningen, Arnhem en Nijmegen
Alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met indeling woning / bijgebouw en tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.


 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning