Remko Stevens Makelaardij

HETERENSmidsakker 22

Vraagprijs €598.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 EJ
Straat
Smidsakker 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Smidsakker 22

Modern en hoogwaardig afgewerkt VRIJSTAAND WOONHUIS met dubbele kap en een (inpandige) UITGEBOUWDE GARAGE van ca. 37m2 (!) groot. Deze instapklare gezinswoning heeft een aantrekkelijke indeling met ruime opzet en prettige lichtinval. Andere grote pluspunten zijn o.a. het rookkanaal in de woonkamer, een trendy microcementvloer met vloerverwarming op de begane grond, dubbele terrasdeuren, een moderne inbouwkeuken en een praktische bijkeuken met doorloop naar garage. Op de verdieping zijn 4 zeer volwaardige slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom met walk-in-closet) te vinden alsmede een gemoderniseerde badkamer met dakkapel. Opvallend zijn de vele inbouwkasten waardoor er veel kastruimte aanwezig is. Een vlizotrap geeft toegang tot een verrassend grote zolder met stahoogte.

Deze stijlvolle gezinswoning staat op een gunstig en mooi gelegen perceel van 493m2 groot. De achtertuin ligt pal op het zuiden en doordat er nauwelijks tot geen inkijk is, geniet je er veel privacy. De tuin heeft een heerlijk zonneterras vanwaar je uitkijkt op de schitterende vijverpartij. De tuin is, net als de woning, opvallend goed onderhouden waarbij een grasgazon, diverse bomen en groene hagen de tuin aankleden. Links achterin de tuin staat een houten blokhut met schuur, een gedeeltelijke terrasoverkapping en een flinke houtopslag (ca. 14m3).
Aan de voorzijde is een comfortabele oprit met plaats voor minimaal 2 auto’s aangelegd. Ideaal is de ‘halve carport’ voor de garage waardoor je ook bij de voordeur altijd droog staat. De woning is niet alleen aan de achterzijde gunstig gelegen, maar ook aan de voorzijde waarbij je geen directe overburen hebt.

Quote van de makelaar: “Dit is een parel in het vrijstaande segment! Niet alleen vanwege de stijlvolle uitstraling en het hoogwaardige afwerkingsniveau, maar ook vanwege de juiste balans zowel in als rondom de woning. Hier kom je in een gespreid bedje terecht en zal het totaalplaatje voor de meeste gezinnen helemaal kloppen. Misschien is dit wel die vrijstaande woning waar je al zo lang naar op zoek bent. Mogen wij jou binnenkort rondleiden en verassen met hetgeen wat deze woning allemaal te bieden heeft?”

PRAKTISCHE GEZINSWONING
Met ca. 144m2 woonoppervlak (excl. zolder en inpandige garage), verdeeld over 2 woonlagen, hebben we het hier over de ideale gezinswoning met de juiste balans in leefruimtes en slaapkamers. De woonkamer is lekker ruim opgezet waardoor je met gemak een pompeuze hoekbank en een 8-persoons eettafel kwijt kunt. De open keuken grenst aan een praktische bijkeuken met doorloop naar de garage die aanzienlijk vergroot is. Je zou zelfs kunnen overwegen om de garage op te delen en de aanbouw om te toveren tot leefruimte (bijv. slaapkamer en badkamer op de begane grond).

Op de verdieping is géén kleine slaapkamer te vinden waardoor een gezin met 3 kinderen hier prima uit de voeten kan. Ouders kiezen uiteraard voor de masterbedroom met walk-in-closet. Aan kast/opbergruimte is er geen gebrek en er zelfs een aparte studiehoek (verbindingshal boven garage) is gecreëerd. En ook buiten in de achtertuin is er meer dan voldoende ruimte voor meerdere speeltoestellen voor kinderen. Kortom, dit veelzijdige woonhuis is klaar om door een enthousiast gezin bewoond te worden.

WOONKAMER
In de woonkamer heerst een bijzonder fijne woonsfeer dat wordt gecreëerd door de royale opzet en speelse raampartijen die voor een prettige lichtinval zorgen. De aankleding en het moderne afwerkingsniveau dragen hier eveneens aan bij. De woning wordt met liefde bewoond en dat zie je aan alles. Wat direct in het oog springt is de strakke microcementvloer die doorloopt in de keuken en zelfs bijkeuken. Uiteraard is deze trendy vloer voorzien van vloerverwarming. Centraal in de woonkamer is een rookkanaal aanwezig. De huidige houtkachel gaat met de verkopers mee, waardoor je zelf een nieuwe houtkachel zou kunnen aansluiten. Dit kan ongetwijfeld voor gezellige winteravonden zorgen. Verder is het plafond strak gestuct en zijn de wanden verzorgd afgewerkt. In de achtergevel zat voorheen een schuifpui maar deze is vervangen door dubbele terrasdeuren waardoor je de tuin bijna naar binnen haalt.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter en grenst direct aan de woonkamer, zonder dat je vanaf de bank direct op het aanrecht kijkt. De opstelling is in een hoek geplaatst en heeft daardoor veel kastruimte. Opvallend is het aanrechtblad dat in betonciré is uitgevoerd. Dit matched mooi met de microcementvloer. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, een combi-oven/magnetron (Miele), een 4-pits inductie kookplaat (Miele) en een afzuiger. Helaas geen vaatwasser ingebouwd, maar er is wel de mogelijkheid voor. Doordat de bijkeuken direct aan de keuken grenst, is de vaatwasser in de bijkeuken te vinden. Onder de bovenkastjes is spotverlichting aangebracht. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water

BIJKEUKEN
Net als in de keuken (het aanrechtblad) is ook de ‘ombouw’ om de vaatwasser en de wasmachine in betonciré uitgevoerd. Dit is bijzonder smaakvol gedaan waardoor de eenheid in de afwerking wederom direct opvalt. Een bijkeuken is vaak erg praktisch doordat je er meestal je witgoedapparaten kwijt kunt. Naast de vaatwasser en de wasmachine is er ook ruimte (nis) voor een wasdroger en een koel/vriescombi. Twee handige inbouwkasten geven meer dan voldoende ruimte voor de nodige voorraad en proviand. Vanuit deze bijkeuken is er een doorloop naar het buitenterras en de inpandige garage.

1e VERDIEPING
Via een bijzonder prettige en ruim opgezette hal en trapopgang (met traprenovatie), komen we op de 1e verdieping terecht welke volledig is belegd met een parketvloer. De overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Via een tussenhal is de verdieping boven de garage te bereiken. Hier vinden we onder meer een studiehoek en de 4e slaapkamer terug. De slaapkamers zijn respectievelijk 18m2, 13m2, 10m2 en 10m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte waardoor de kamers eigenlijk nog groter zijn. Overigens zijn de schuine zijden optimaal benut aangezien er knieschot opbergruimte is gecreëerd (schuifpanelen). De 4e slaapkamer boven de garage is met 13m2 nog verrassend groot. Deze kamer heeft een eigen wastafel met planchet en spiegel. Een tiener kan hier een geheel eigen omgeving creëren, mede omdat er ook een studiehoek aanwezig is.

De grootste kamer, de masterbedroom, voelt aan als een balzaal en heeft eveneens een eigen wastafel(meubel) van hardsteen met een houten onderbouw en een spiegel erboven. Maatwerk schuifelementen creëren een bijzonder mooie walk-in-closet. Niet alleen vrouwen maar ook mannen zullen hier al snel enthousiast van worden. De degelijke kastindeling met hang/legverdeling en geïntegreerde lades blijft achter. Om het af te maken zijn er spots in het plafond geplaatst.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer (met dakkapel) gelegen. In 2009 is deze in zijn geheel vervangen, maar het ziet er uit alsof het pas enkele jaren oud is. Witte neutrale tegels en modern sanitair zorgen voor een frisse uitstraling. De ruimte is ingedeeld met een comfortabele inloopdouche, een ligbad, een breed wastafelmeubel en een 2e zwevend wandcloset. De douche heeft zowel een rainshower als een handdouche. Het wastafelmeubel is v.v. een grote ladekorf waar je de nodige toiletspullen kunt opbergen. Boven het wastafelmeubel is een spiegel met Led-verlichting geplaatst. Elektrische vloerverwarming en inbouwspots in het plafond maken de badkamer compleet.

ZOLDERVERDIEPING
De zolderverdieping is middels een degelijke vlizotrap op de overloop bereikbaar. Met een nokhoogte van 2 meter is het zeker een alinea in deze tekst waard. De zolder is volledig bevloerd en daardoor goed toegankelijk om maximaal te benutten. Vakantie- en seizoenspullen kun je hier goed en overzichtelijk opbergen. Zelfs hier zijn er onder de schuine kanten knieschotten geplaatst waardoor veel spullen uit het zicht opgeborgen kunnen worden. In dit huis hoef je niet bang te zijn of dat er wel voldoende opbergmogelijkheden zijn.

INPANDIGE GARAGE (37M2 GROOT)
De garage had van zichzelf al een goed formaat maar het aan de achterzijde nog eens met 4 meter verlengd. Aan de achterzijde is de garage tevens verbreed waardoor er een hele extra (klus)hoek is ontstaan. Een auto wordt tegenwoordig niet snel meer in de garage geparkeerd, maar hier is de verleiding wel heel erg groot. Er blijft immers meer dan voldoende ruimte over voor (elektrische) fietsen, één of meerdere motoren en dus een klushoek met werkbank (werkbank blijft achter). De vloer is betegeld waardoor het voor een garage een bovengemiddeld verzorgd afwerkingsniveau heeft. Noemenswaardig is de sectionaaldeur die niet alleen geïsoleerd, maar ook elektrisch te bedienen is.

ACHTERTUIN
Deze woning staat gunstig op het perceel waardoor de meeste tuin aan de achterzijde is gelegen. Daarnaast is er in het verleden een stuk grond bijgekocht waardoor de achtertuin nog groter is geworden (in totaal ca. 16m diep en 16m breed). De tuinoriëntatie is pal op het zuiden waardoor het maximaal aantal zonuren heeft. De zonliefhebber zal dit zeker aanspreken, ook omdat de tuin groen omsloten is en daardoor nauwelijks tot geen inkijk heeft en je dus veel privacy geniet. Het terras is aangelegd met strakke tegels en loopt door aan de zijkant van de woning. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte voor een tuinset en een loungebank (in de zon). In het midden van de tuin is een mooie, rustgevende vijver aangelegd. De vijver is groot genoeg voor enkele grote vissen zoals Koikarpers. In combinatie met verschillende bomen (waaronder een sierappel) heeft de tuin een parkachtig karakter zonder dat er heel veel onderhoud en werk in zit.

BIJGEBOUW
Links achterin de tuin staat een vrijstaand thuishuis / blokhut die is opgedeeld in een schuur, een overdekt terras en houtopslag. De schuur (ca. 6m2) is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap. Door het overstek van de kap kun je er heerlijk beschut zitten, ook wanneer in de avonduren de zon er lekker op staat. Het achterste gedeelte bestaat uit 2 hokken waar je flink wat stookhout kunt opslaan, ideaal wanneer je besluit om een houtkachel in de woonkamer (of in de tuin) te plaatsen.

De achtertuin heeft zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de woning een afsluitbare poort (achterom). Hierdoor is de achtertuin goed toegankelijk en tevens volledig afsluitbaar. Nog niet zolang geleden is de schutting met de linkerburen vervangen door degelijke schuttingdelen in combinatie met betonpalen. Het past allemaal bij de degelijke onderhoudsstaat van zowel de woning als van de tuin.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige en gemoedelijke woonwijk van Heteren. De straat is rustig en autoluw en kent eigenlijk alleen maar bestemmingsverkeer. Overigens is de straat ruim opgezet waarbij deze woning een gunstige ligging in het straatbeeld heeft gekregen (geen overburen). Parkeren kan op eigen terrein maar schuin tegenover de woning is voldoende parkeergelegenheid in de parkeerhavens voor visite. Op steenworp afstand zijn 2 basisscholen te gevestigd waardoor kinderen niet eens de grote weg hoeven over te steken. Aan de andere zijde ligt het dorpshart (eveneens op loopafstand) waardoor winkels en andere voorzieningen binnen handbereik zijn gelegen.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit najaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 2 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, nis met grote spiegel, modern toilet en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met rookkanaal en dubbele terrasdeuren (v.v. screen)
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, 2 vaste kasten (proviandkasten), tuindeur en doorloop naar…
Inpandige garage (aanzienlijk vergroot) met elektrische garagedeur, klushoek met werkbank en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolderetage
Masterbedroom met wastafelmeubel, afsluitbare walk-in-closet en raam v.v. screen
Slaapkamer 1 met knieschot opbergruimte
Slaapkamer 2 met knieschot opbergruimte
Badkamer met inloopdouche, breed wastafelmeubel, 2e toilet en dakkapel
Verbindingshal/overloop met vaste kasten en CV-ketelopstelling
Studiehoek (afsluitbaar) en inbouwkast
Slaapkamer 4 met wastafel.
Zolderverdieping:
Volledig bevloerde zolder met stahoogte en volop opbergmogelijkheden (o.a. achter knieschotten).

BIJZONDERHEDEN
Uitzonderlijke mooie en complete gezinswoning (instapklaar)
Hoog kwaliteit- en comfortgehalte
Vloerverwarming op de begane grond
Dubbele terrasdeuren
Praktische bijkeuken
Trapopgang stijlvol met PVC bekleed (traprenovatie)
Modern toilet in de hal met o.a. toiletrolhouder en reservekoker ingetegeld
4 Volwaardige slaapkamers
Bijzonder grote en comfortabele ouderslaapkamer met ingerichte walk-in-closet
Opvallend veel vaste kasten en opbergmogelijkheden
Afzonderlijke studie/werkhoek, afsluitbaar met elektrisch bedienbaar rolluik
Screens (zonwering) aan de zuidzijde (achtergevel)
Bijzonder goede onderhoudsstaat
Het buitenschilderwerk wordt jaarlijks bijgehouden waardoor het er top uitziet
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst november 2016
Meterkast: 9 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Volledig geïsoleerd, zelfs de kleine raampjes
Energielabel B
Waterkraantje aan zowel voor- als achterzijde van de woning
Privacyvolle en zonnige achtertuin
Degelijk bijgebouw (schuur/veranda/houtopslag)
Grote, verlengde garage van ca. 37m2 groot
Elektrische sectionaaldeur
Halve carport voor garage en bij voordeur
Comfortabele oprit met plaats voor minimaal 2 auto’s
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied in de uiterwaarden op loopafstand.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning